- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.361
Yok canım neden alınalım :)
Canım Eşinle konuşmadan sakın hareket etme. Ayrıca ben olsam asla aldırmazdım. Bir cana kıyamam. Sana aldır yada aldırma demiyorum ama eşinle konuş mutlaka beraber karar verin .
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Luboyfcum çok ama çok geçmiş olsun.
Mincim bilmiyorum canım rüya mı gördü ne gördü kötü bir gece idi. Neyse dün daha sakindik.
My_honyecim çok geçmiş olsun ayrıca ek gıda sistemini beğendim bende et haşlayınca suyundan dolduruyorum buz küplerine. 1 küp atıyorum çorbalarına :) Ben hergün evde olduğum için hazırlayıp veriyorum.
Nicki- mouse hoşgeldin canım bende hatırladım seni. Maşallah oğluşuna sık sık yazarsın artık :)
Kizlar bugun cok yogunum, soyle biraz goz attim ama gecmisi bitiremedim.
Beklebeklecim, cit cit dan bir guzel haber var mi? Geldimi ilk dis?
Aybikecim, daha iyi misin simdi? Gectimi üzerindeki sıkıntı?
Luboyfcum, çook geçmiş olsun, doğumdan sonra bende surekşi doktorlarla muhatabım maalsef, bebeklerimiz saglıklı olsunda bunada sukur.
Nevale, 3 gun gecti demiştin reglin, hemen kit testlerde cıkmaz canım, çift çizgi hatalı olmasın? Hemen olumsuz kararlar verme lutfen, önce bir emin ol. Bizide haberdar et surekli lutfen, bir anlık panikle yanlış birşey yapma sakın.
canım eşinden gizli aldırma sakın bebeğini bunu bir ömür aynı evde gizlemen hem çok zor hem de içini kemirmesi seni çok daha mutsuz eder.
aynı evde büyük ve ortak birşeyin gizlenmesi zor ve doğru değil bana göre.
bir kadın olarak seni korkularını kalp kırıklıklarını tahmin edebiliyorum.burada kimse seni kınayacak durumda değil bir gün hepimiz hamile kalıp aldırmayı düşünebiliriz.ama gizli yapma.
bu gayet normal.öncelikle eşinle konuş ılımlı br dille ben böyle stresli bir ortama 2. bir bebği getimek istemiyorum . lütfen birbirimize karşı daha tahammllü olalım.vs...
eğer böyle devam edeceksek aldırıcam de.
gerçekten zor bir durum eşin ne diyor canım kardeşine ? ya da bizde kalsın diyor mu ?bir evi filan yokmu kadının tek başına yaşayabilceği. aynı ev zor. ama yakında bir yerde ev tutulsa ?
Ne çok olay olmuş hafta sonu ben elekçilik yaparken.
Myhoney çok geçmiş olsun umarım basit bi şeydir.
Emelcim rüya görmüştür prensesin umarım tekrarlamaz.
Rabarba ne olmuş Kaan a öyle. Bizim bi tanıdığın oğlu 1 yaşındayken 10 kilo ya vardı ya yoktu. Gerçi ana-baba minyon onlarda. Maşşallah ne diyim.
Nevale sana aldırma demiycem. Ama kızlara katılıyorum asla gizleme. Öncelikle böyle bir vicdan azabını tek başına taşımak zorunda değilsin. Yeri geldiğinde senin yüzünden diye böğürebilmelisin eşine. Oda senin psikolojine iyi gelmeye çalışmalı. İşte hayat arkadaşlığı böyle olur.
Aybike sanada aynısını söylüyorum. Hiç bir şeyi gizleme eşinden. Bence de adam haklı. Zaten onun da canı sıkkındır işsiz olmasından dolayı. Bide sen kendi başına ve ondan habersiz bi şeyler yapınca kendni iyice işe yaramaz hissediyordur. Dertlerini bile paylaşmıyor benimle demiştir o.
Luboyf canım geçmiş olsun. Demekki bebişler bizi çok zorluyor. Benime süt sağmaktan baş parmak eklemlerim ağrıyor feci. Sağma işi bitti çok şükür ama ellerimin ağrısı geçmedi.
Unuttuklarım kusuruma bakmasın.
Bu arada biz ilk defa erken rezervasyon tatil aldık dün. Herşey çok pahallanmış. Hiç olmazsa indirimli olsun dedik. Kızım 10 aylık olacak. Haziran 21 -28 bodrum. Yeterince sıcak olur umarım. Ben fazla sıcağı sevmem zaten bana iyi gelirde. Kızım bakalım rahat edecek mi? Yürümeden daha rahat oluruz dedik. Tabi ben bu göbekle ne yapıcam ne giyecem hiç bilmiyorum. Öyle işte
Kızlar bu arada benim kız bir kaç gündür gece uyurken yüzüstü dönüyor ve ben sırt üstü çevirince ağlıyor yüzüstü yatacakmış hanımefendi :)
Nevalecim ne diyim rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Eşin bebeğiniz olmadan önce de böylemiydi ?
kızlar kan testi yaptırdım 235 çıktı reglimi 3-4 gün geçti doktor belki dış gebeliktir pazartesiye kadar bakalım değerlerin yükselecekmi dedi. ilkinde ne kadar hevesle heyecanla gittiğim doktoruma bu sefer giderken korkuyla gittim. çok ağladım. kızlar bebeğime bakıp bakıp kötü oluyorum şansa da dün kaynanamgil geldi memleketten 15 tatil bitene kadar bizdeler. eşime söylediğim an işler çok büyüyecek kaynanamın erkek çocuk sevdası hortlayacak ve benim üzerime gelecekler. kocam benimle aynı yatağı dahi paylaşmıyor eve her gece içip içip çok geç geliyor, seninle evlendiğime pişmanım boşayacam seni diyor her fırsatta daha geçen hafta annene git 1 hafta demişti... bana bağırmalarından gecenin ikisinde bebeğim çığlık çığlığa uyandı. kızlar çok zor durumdayım.
geçen hamileliğimde de bu böyle oldu hep tek başımaydım düşük tehlikem olduğunda bile ancak akşam gelebilmişti eve. bebek doğduktan sonra iyice cozuttu. iddia denen şu illete bile kaptırdı kendini 1000 1000 para kaybetti. henüz kendi ailesinden kopamadı kızımla beni ailesi olarak görmüyor mamaymış bezmiş hiç umrunda değil.
yok tatlım daha 1,5 senelik evliyiz bizde öncesinde bebeğimiz olsun olsun diye çok üzülüyordu 6 ay sonra hamile kaldım bebek doğduktan sonra iyice değişti. kafam çok karışık Allahım yol göstersin bana daha doğmamış çocuğumun doğduktan sonra daha çok acı çekeceğini düşünüyorum şuan huzurlu bir yuva nasip etsin Allah cümlemize
bebeğimizi de akşam alır kucağına bir yarım saat bakar sever kızlar. kendisi aslında çocuklara çok düşkündürallah yardımcın olsun canm inşallah dış gebeliktirevliliğin için senin için dua edeceğim. peki bebeğine karşı nasıl davranıyor eşin? ilgi sevgi gösteriyor mu? buarada k.vler evde olup bitenden haberdar mı eşin konusunda sana yardımcı olmazlar mı?
canım çocukları çok sever söylesem dayanamaz gibi geliyor bu sefer ilk heyecanla düzelir sonra yine aynısı gibi olur erkekler için çovcuk yapmak çok daha kolay benimki zaten sorumluluk almıyor. kaynanamgilde akşam çıktıklarını biliyor ve izin verdiğim için beni suçlu buluyorlarbirde nevalecim eşin sürekli seni boşamak istediğini söylüyorsa o da ikinci bebeği istemez, isterse bu işte bi çelişki var demektir. yani muhtemelen o evliliği gözünde bitirmemiş demektir. genelde lohusalık yeni bebek derken bi çok evlilik sarsıntı geçiriyor. biz kendimizi salıyoruz bebeğimize aşırı bağlanıp eşimizi ihmal ediyoruz derken evlilik zor bir sürece girebiliyor.acaba sizin evliliğinzde böyle bir süreçten geçiyor olabilir mi? eşim bebek doğunca daha çok değişti dedin aklıma bu ihtimal geldi
Elimden birşey gelmez ki canım dua etmekten başka.İnşallah Rabbim kocana akıl fikir verir ve doğru yolu gösterir ne diyim. Peki eşinin tarafı kayınvaliden kayınbabam filan bilmiyorlar mi eşinin iddaa vs oynadığını ? Onlara söylesen oğulları ile konuşmazlar mı?
kızlar kan testi yaptırdım 235 çıktı reglimi 3-4 gün geçti doktor belki dış gebeliktir pazartesiye kadar bakalım değerlerin yükselecekmi dedi. ilkinde ne kadar hevesle heyecanla gittiğim doktoruma bu sefer giderken korkuyla gittim. çok ağladım. kızlar bebeğime bakıp bakıp kötü oluyorum şansa da dün kaynanamgil geldi memleketten 15 tatil bitene kadar bizdeler. eşime söylediğim an işler çok büyüyecek kaynanamın erkek çocuk sevdası hortlayacak ve benim üzerime gelecekler. kocam benimle aynı yatağı dahi paylaşmıyor eve her gece içip içip çok geç geliyor, seninle evlendiğime pişmanım boşayacam seni diyor her fırsatta daha geçen hafta annene git 1 hafta demişti... bana bağırmalarından gecenin ikisinde bebeğim çığlık çığlığa uyandı. kızlar çok zor durumdayım.
geçen hamileliğimde de bu böyle oldu hep tek başımaydım düşük tehlikem olduğunda bile ancak akşam gelebilmişti eve. bebek doğduktan sonra iyice cozuttu. iddia denen şu illete bile kaptırdı kendini 1000 1000 para kaybetti. henüz kendi ailesinden kopamadı kızımla beni ailesi olarak görmüyor mamaymış bezmiş hiç umrunda değil.
Aman arkadaşlar dikkatli taşıyın kuzuları
Dün gece berili yatağına koyarken sol elimin üstündeki kemik çıktı
Sardık ovduk falan bugün doktor bulamadık maalesef yarını bekliycez
Muhtemelen Alçıya alınacak
Kızım daha 7.5 kilo civarında daha kilolu olsa heralde kolum çıkardı
Nasıl oldu anlamadım tık diye çıkıverdi sesini duydum bi de baktım kemik fırlamış ordan
Yediğim içtiğim sütün de haddi hesabı yok kemiklerim sağlam değil Demekki
canım eşinden gizli aldırma sakın bebeğini bunu bir ömür aynı evde gizlemen hem çok zor hem de içini kemirmesi seni çok daha mutsuz eder.
aynı evde büyük ve ortak birşeyin gizlenmesi zor ve doğru değil bana göre.
bir kadın olarak seni korkularını kalp kırıklıklarını tahmin edebiliyorum.burada kimse seni kınayacak durumda değil bir gün hepimiz hamile kalıp aldırmayı düşünebiliriz.ama gizli yapma.
bu gayet normal.öncelikle eşinle konuş ılımlı br dille ben böyle stresli bir ortama 2. bir bebği getimek istemiyorum . lütfen birbirimize karşı daha tahammllü olalım.vs...
eğer böyle devam edeceksek aldırıcam de.
gerçekten zor bir durum eşin ne diyor canım kardeşine ? ya da bizde kalsın diyor mu ?bir evi filan yokmu kadının tek başına yaşayabilceği. aynı ev zor. ama yakında bir yerde ev tutulsa ?
Bir de sol göz pınarım tıkanmış orda böyle beyaz bir iltihap olmuş gözüm şişti tek gözle dolaşıyorum
Bu kız perte çıkardı beni
Eşimle tüm gün hastane hastane doktor doktor dolaştık sonuç sıfır muayene olamadık
Burası da böyle bi yer işte paranla tedavi olamıyorsun
Yarını bekliycez antibiyotik içerikli bi şeyler verip emzirme derse dinlemiycem doğal bi şekilde geçirmeye çalışıcam[/QUOTE
luboyf sarımsağı ikiye bölüp iltihaplı gözüne iyice sürmeni tavsiye ederim. denedim onayladım çok iyi geliyor
bayağ bir yanıyor yallnız sürdüğünde haberin olsun...
Esim aldirmami istemez minnos daha önce sakasi gectiginde bile bosarim demisti gizli birsey yaparsan falan diye. Off esin izni olmadan alinmiyor mu acaba . Cana kiymak kolay degil ama caresiz önce cok cabalamistik bebegimz olsun diye simdide byle oldu
nevale allah yardımcın olsun. çok büyük bir karar. içinde bulunduğun durumda aldırmak istemen doğal ama benim kanım donuyor bir canlının bile isteye sonlandırılmasına. ben bir evladım olsun diye canımı bu yola koydum. bana ters geliyor ama anlattıkların karşısında da insanın dili damağı tutuluyor.dediğim gibi allah yardımcın olsun.
sabahın erken saatlerinde hiç ses soluk yokken yüzüstü yatıp iki elini alnının altına koyup derin derin burnundan nefes al ağzından ver. kafanı boşaltmaya çalış. inanılmaz bir yöntem bu. bir dene lütfen. onu bunu şunu düşünüp herşey birbirine karışıyor. insan ne dülündüğünü bilemiyor bazen. bir dur. nefes al. herşey üstüste gelmiş. rahatla ve öyle yüreğinin sesini dinle. dediğim gibi allah yardımcın olsun. senin için bir sınav bu bence...
inş dış gebeliktir.
ve inşallah hayatında bazı şeyler yoluna girer.
belki yeni bir bebek sorumluluk lohusalık vs eşinde etkilenmiştir bunlardan, geçicidir bu hal ve davranışları....
Tabii gonderirim ne demek :)) insallah alinmadiniz eklememe kararima, sizler beni anlarsiniz diyee teselli edeyim kendimi...
ıvy ben de çok görmek isterim eğer senin için sorun olmazsa. eklememe kararında haklısıın burası çokkk açık bir alan. çok geniş bir yelpazede katılımcı var. herkes herşeyi aaynı gözle görmeyebiliyor. bende olabildiğince kişisel şeylere girmiyorum. giremiyorum daha doğrsu. bi yanım hep korkuyor:)
geçen birşeyler paylaştım paranoyak gibi ayy tanıyan var mıdır, ay ne düşündüler diye düşündüm bir aara güldüm kendime:))
hasta ve huysuz bebişlere çok geçmiş olsun. bence çoğu dişşten kaynaklanıyor
Kizlar bugun cok yogunum, soyle biraz goz attim ama gecmisi bitiremedim.
Beklebeklecim, cit cit dan bir guzel haber var mi? Geldimi ilk dis?
Aybikecim, daha iyi misin simdi? Gectimi üzerindeki sıkıntı?
Luboyfcum, çook geçmiş olsun, doğumdan sonra bende surekşi doktorlarla muhatabım maalsef, bebeklerimiz saglıklı olsunda bunada sukur.
Nevale, 3 gun gecti demiştin reglin, hemen kit testlerde cıkmaz canım, çift çizgi hatalı olmasın? Hemen olumsuz kararlar verme lutfen, önce bir emin ol. Bizide haberdar et surekli lutfen, bir anlık panikle yanlış birşey yapma sakın.
canım artık ben kesin karar verdim bizim evde ben iyiysem ev iyi kötüysem kötü
sabahtan beri keyifli olabilmek için uğraşıyorum, aaa bi baktım iki gündür doğru düzgün oğluyla vakit gerçimeyen adam geldi oyunlar oynadı, beraber meyvasını yedirdik, uyurken karşılıklı kahve keyfi yaptık. hatta sizin muhabbetinizi yaptıkİzmirli bir arkadaşın vardı görüşüyor musunuz yazın gelecekler mi diye soruyor
kesinlikle Atahan da eşim de benim enerjimden çok etkileniyor...size sözümü tutacağım ve günü gülerek bitireceğim
bebeğimizi de akşam alır kucağına bir yarım saat bakar sever kızlar. kendisi aslında çocuklara çok düşkündür
canım çocukları çok sever söylesem dayanamaz gibi geliyor bu sefer ilk heyecanla düzelir sonra yine aynısı gibi olur erkekler için çovcuk yapmak çok daha kolay benimki zaten sorumluluk almıyor. kaynanamgilde akşam çıktıklarını biliyor ve izin verdiğim için beni suçlu buluyorlar
kızlar çok teşekkürler ne olur dua edin bana hakkımda Allah karar versininşallah dış gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?