2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dr bakiyoruz erken rezervasyonlara hangi oteli tercih ettiniz? Bebed dostu otel olsun rahat ederin diyorum bi yandan da.

Tanıdık acente sahibi var. Bebekle olduğumuz için burayı tavsiye etti. Şimdiye kadar hep onun tavsiyelerine uyduk hiç pişman olmadık. Bodrum- torba vogue hotel. Dün erken rezervasyonlarda %5 ilk basamağın son günüymüş. Acil aldık bizde. Dün % 30 indirim vardı bugün %25 oldu.

Allah aşkına kim ister bebeğine kıymayı şuan nevale'nin psikolojisini kimse anlayamaz burda eleştirmek yada suçlamak yerine destek olmalıyız cinayet vs lafları doğru değil başımıza ne zaman ne gelir şartlar nasıl olur ne karar veririz bilemeyiz o yüzden büyük konuşmamak lazım. Olan olmuş bundan sonrası önemli. Nevale bence eşinle konuşmalı kararı ortak vermelisin sana aldır yada aldırma diyemem bu sizin kararınız biz ne dersek diyelim yaşayan sensin. Allah yardımcın olsun

ilk dişiniz hayırlı olsun :) darısı başımıza.

geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

geçmiş olsun. benimde geçen hafta göz pınarım tıkanmadı ama göz kapağım içerden şişti arpacık gibi ve göz pınarımın yanında sivilce gibi bir şey çıktı çok ağrı verici bir şey . hemen eczaneden krem aldım kullandım 2-3 güne geçti. inşallah senin de çok uzun sürmez.

bizimki de bu ara olur olmadık kusuyor. sabah uyandı bir güzel emdi göğsümü boşalttı. bir kaç dakika sonra emdiği bütün sütü kustu. o kadar üzüldüm ki Bu kusmaların sonu hayır olsun inşallah.

o kadar zor ki. Aldırmak isteme nedenlerini çok iyi anlıyorum ama aldırırsan da ömür boyu duyacağın bir vicdan azabı var. Yarabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve eşine tez zamanda doğru yolu göstersin.

Eline saglık canım, benimliside bos sişeye bakıp duruyordu, bende deneyim bakalım kaplayabılecekmıyım.

Yok ivycim bugun kontrol ettim nineler gibi dişsiz hala minigim :)))

Caniim hatirliyorum hamileliginde de dertlesmistin burada. Kocana soyle bi tepkisine bak bakalim, belki ikinci bebekle adam da degisir imana gelir??? Kiyamam ya minicik can var icinde

Canım bence şuanda senin sorunun erken hamileliğin değil, el kadar yavrun ve onun (senin anlattıklarına göre) sorumsuzlaşan babası, zor yürüyen evliliğin ve tabii kendi psikolojik durumun.

Keşke adım adım gitsen önce, şimdi bu zor durumda bebeğini aldırırsan ne düzelecek? Neyi çözeceksin? Şuanda bebeğine daha güzel bir hayat vermek için sana ne hibi bir yardımı olacak? Bence şuanda gebelik durumunu biraz sakla ve önündeki diğer sorunlarla başla işe.

Kararın ne, evliliğin için mücadelemi edeceksin? Eşini düzeltip yavrunuz için yuvanı mı güzelleştireceksin. Ben olsam (eşin alkol alıp seninle boşanma kararında olduğu için birebir sağlıklı bir konuşma yapamayacağınızı düşünüyorum) bir aile büyüğünden, tarafsız ama ikinized yakın birisinden yardım isterdim, durumunu anlat, hakem gibi ikinizide alıp karşısına dinlesin, akıl vermesine gerek yok ama eşin durumunuzu bir başkasının karşısında düşünsün, tartışın hakem karşısında. Ne yapacağınıza karar verin. Eğer eşinde uzlaşma yolundaysa, durumdan memnun değilse karşılıklı nirbirinize yardımcı olun, gerekirse tıbbi yardım alın....Bunları yapmaya karar verirseniz, bir adım attıktan sonra 2. Gebeliğin için eşinle konuşmanı öneririm... Şimdi bu kadar problemin içinde ikinizde bu çoçuğa kıyarsınız diye korkuyorum... Sonra evlilik yürür, bir şekilde bu yaşananlar unutulur belki, olan o minicik cana olur... Sana muhtaç 2 can varken, biraz güçlü ve kararlı dur lütfen, annelik maalsef bazen kendimizden ödün vermeyi gerektiriyor. Eşin seni beğenmiyorsa, sana neden zaman tanımadığını, yeni doğum yaptığını ve zamanla tabiiki toparlanacağını bu süreçte iyi hissetmek için onun desteğine ihtiyacın olduğu u söyle, dil dur, bu bile bir güzellik katar insana. Onunla tartışma, başka zaman olsa sana başka türlü tavsiyeler verirdim bu konuda ( böyle erkeklere çok kızıyorum çünkü) ama şuanda minicik bir can söz konusu... Onun için çok dikkatli ve planlı hareket etmek gerek..

İnşallah herşey yoluna girecek...

Ellerine saglik:) iyi fikirmis:))

Eee sana da bu yakışır arkadaşım, sen koca evi her anlamda çekip çeviren, mücadeleden bıkmayan, insanları hep anlamaya çalışan, Atahan ın güçlü, tatlı annesisin...

Ohhhhh bu pozitifliğin banada yansıdı :) dün çok üzülmüştüm bende, içimde bir huzursuzluk vardı, şimdi günüm aydınlandı gerçekten... karmaa karmaaaa, pozitif düşün herşey yolunda gidecek. Hatta cuma güni güzelliklerde patlama yaşanacak :)

Manyak mi ne?!!! Oyle ruya anlatilir mi hem de hamile kadina Allahim ne kotu niyetli insanlar var yaaa! Hic takma, Allah hayirlisini versin bak yarim ne guzel haberlerle geleceksin insallah

ay buna bayıldım eşek sıpama yapıcam bende

canım biraz sert dille yazmışşsın kızcağızın kalbi şu an ne badireler yaşıyor. Cinayet filan değil. Bilmem kaçıncı haftaya kadar vakti var. Ben de aldırmasını istemem ama aldırısa da cinayet olduğunu düşünmyorum. Tabi şu an bu tartışma konumuz değil. Bebeğini aldıran herkes mutsuz mu yada bir sürü bebeği olanlar çok mu mutlu ? Burada birbirimizi göremyioruz kelimeler daha yumuşak olursa kalpler daha az kırlır diye düşnüyorum.

çok mutluu musmutlu olunn inşallah ...bir biberon kahve de atahan a doldur :)

canım kalbinden geçirdiğin güzellikleri allah ım versin sana. Ohh miss gibi bebek kokacak evin :) bizimkiler büyüdü bile yaa.
Ayy ev hanımı olsam 1 tane daha yaprdım ben de ayy ne doğurganlık varmış içimde yavrum olunca anladım.

Hamile bir insana bunu söyleyebilen canlılar var mı gerçekten? Bizim kadınlarımız ne kadar haset, tehlikeli. Hamile, hasta, süt veriyor, lohusa diye düşünmez birbirlerini böyle üzmeye çalışırlar, birde utanmadan kadınım diye geziyorlar. Benim tanıdığım diğer ırklarda bu hassas dönemlerde ne kadar itinalı davranılır, bizim milletimizde birbirinin hassas zamanını, açığını kollar sırf kendi kıskançlığını bastırmak için. Offf şu sıralaf çok nefret ediyorum bu tip insanlardan. İnşallah ileride kızım bu insanlarla hayatının hiç bir yerinde karşılaşmaz, Allah hepimize iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bi bakayim sagol canim

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…