2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimle ilgili yaptıkları neysede oğlum konusunda hata yapınca bende affetmem...ilk zamanlar inatlaşıyordu benimle paşam konusunda sonraları bıkattı, lafımı esirgemedim o konuda
mesela uyku sorunu olmayan oğlumu ayakta sallamaya alıştırmış, şimdi gündüz uykularını ayakta uyuyor. telefonda dedim, geldiğinde bu çocuğu ayağında salladığını görürsem otobüs biletini alırım hemen.yok kızım sen ne dersen öyle yapıcam diyor yeterki oğlumun yanında olayım. valla dedim şartları koyucaz uyabilirsen kalırsın bizimle, uyamazsan oğlunla yaşarsın
ben evlatlık vazifemi yapıyorum, ondan tek isteğim benim evladıma benim istediğim gibi davranacak

kv konusunda kararını okuyunca bir tuhaf oldum yahu. aylarca çekmediğin eziyet kalmadı. ama yufka yüreklilik böyle bir şey sanırım. gerçi insan başına gelmeyince bilemez. İnşallah herşey gönlüne göre olur aybike.

benimkini anlattın resmen, ben de çok dedim sallama diye. bikaç kez salladığını anladım işten geldiğimde. savunması "çok sallamadım zaten, iki salladım uyudu" oldu. bebeklere bal verilmez dediğim halde bal vermiş oğluma, neymiş beğenmiş ama tadını. çocuğun yerde üstünde oynadığı, ters dönünce ağzını dayadığı minderin üzerine basıyor diye kızdım, haftasonu yine yaptı aynısını. yine kızdım hem de kocasının ve kızlarının yanında. dayanamadım napim? ben onun yatağını yastığını ayağımla çiğnesem yatar mı orda? anladım ki ben yokken yapmaya devam ediyor ama ne yapayım bilmiyorum ki seninki seni dinliyor, benimki tamam deyip ben yokken devam ediyor. kameramı kurayım evime yani. eşim de yumuşak söyle diyor ama o zaman hiç anlamıyor. keşke çalışmak zorunda olmasam

Mama sandalyesini daha hamileyken heves edip almıştım. Joker de indirim vardı hatta hatırlıyorum Nisan ayı indirimiydi :)) sandalye fiyatına göre baya ucuza kapatmıştım. Kraft tango var ben de şuan aktif kullanıyoruz ve çok memnunum. tavsiye edebilirim. o zaman 149 almıştım indirimle. şuan baktım 250 civarı normal fiyatı. şöyle bir şey, asansör sistemi var, çift tepsili, burdaki resimde yok ama sırt kısmında yumuşak minderi de var çıkarılıp takılabilen. katlanabiliyor falan.

şimdi deli gibi oto koltuğu bakınıyorum. hoşuma giden bir model var. arkadaşımın da tavsiyesi ayrıca. Maxi Cosi Tobi. biraz tuzlu ama napalım ordan burdan kısar emniyeti için bunu alabilirim diye düşünüyorum.

Aybike bugün yazdıklarını pek bir beğenesim var ama kk izin vermiyor. Sen hepsini beğendim say.

Ayakta sallamakta neymiş.
Birgün işten eve bir geldim kvdem oğlumu ayakta sallamaya çalışıyor ama benimkinde anne babasından geçen süper bir inat var kanmadı oğlum bu taktiğe ve ayakta sallanmamak için çığlıklar atıyordu akıllı bıdığım benim.:))
yoksa alışırdı.halbuki uyarmıştım onu sakın sallama diye.bu neyin inadı anlamıyorum.

Ama anane ve babanesinin anakucağında sallanma tuzağına düştü paşam
bakıcı bulana kadar artık ses çıkarmayacağım annelere ,nasılsa sölendiğimle kalıyorum ben yokken yapıyorlar yapacakalrını.

Sorma beğen butonu filanda değişti

İyi olmanıza çok sevindim canım. Bu arada bende mama sandalyesi alacağım çok pahalı olmayan birşey bende otokoltuğuna daha fazla para ayırmak istiyorum ve bende bu modeli beğenmiştim maxi cosi tobi. Fiyatı oldukça yüksek ama bir çok kişi de bana bunu önerdi bakalım.

canım bir de pearl diye bir modeli var tobi haricinde. henüz bebek mağazasına gidip de ikisini inceleyemedim. sanırım ikisi arasında karar vereceğim. son anda fikir değiştirip de kraft almazsam şöyle bir baktım da herşeyimiz kraft olmuş yahu ama hepisini hep indirimden yakalamıştım :) arabamız, mama sandalyemiz, yürüteçimiz.

Bende bakmadım henüz canım bende mağazaya gidip bakacağım bakalım hangisini beğenirsek onu alacağız. Ben aslında 9-36 kilo istiyorum ama bakalım.

Sahi Medcim Elif'in kilo alımı nasıl ? Kaç kilo oldu ?

aynen canım insan başına gelmeyince bilmiyormuş ... pazar sabahı yataktan kalktığımda bugün benim için süper bir gün nihayet gidiyor diyordum o gidipte eve döndüğümüzde oturdum ağladım
ama biliyorum döndüğünde yine beni deli edecek ve ben yine size şikayet edip duracağım :)
hakkımızda hayırlısı artık

saydım gitti :))))
bu eskilerin vazgeçilmezi sanırım ayakta sallamak...biz ne dersek diyelim yine ayağa alıyorlar
hayır artık eskisi gibi ufak tefek de değil, 8 kiloyu geçti bacaklarım kopuyor Allahtan akşam uykularına hala annesinin yöntemiyle dalıyor akıllı bıdığım :) kv nin yokluğunda şu sallama işini tamamen unutturmam lazım

bugün durup durup bişey soruyorum kusuruma bakmayın...

göz rengi değişti mi bebeklerinizin? benim oğlumun hala doğduğu gibi açık mavi...acaba renkli mi kalacak gözleri yoksa daha değişir mi?

bide şu oturtma konusundaki sorum kaynadı galiba...siz nezamandır oturtuyorsunuz?

Tüylerim diken diken oldu. Ne diyim canım benim Allah bu güzel gönlüne göre versin sanada her şeyi. Cuma günü inşallah umduğundan da güzel olur herşey.

Benim kızın değişecek gibi koyu yeşildi şimdi kahverengi gibi ama güneşte yine koyu yeşil :)

Oturtma mevzusuna gelince ben kucağımda 4 aylıktan itibaren oturttum kimseyede sormadım oturtabilir miyim diye. Şimdi de destekli oturtuyorum bazende desteksiz :)

Aybike helal olsun diyorum:) ben yapamayabilirdim.. Dan dun herseyinde soyluyorsun onu da yapamazdim sanirim:) Buyuk sevaba giriyorsun biliyor musun?

7 aylık kontrolde 6.5 kilo 66 cm çıktı canım. 500 gram almış geçen ay 200 almıştı. sanırım similac mama işe yaradı biraz.

hakkınızda hayırlısı canım. aynen dediğin gibi.

ben 5 aylıktan beri oturtuyorum açıkçası. ama hala tam olarak kendi oturamıyor çünkü direkt ayaklarına saldırıyor :))

Smilac mama için rapor çıktınız mı canım ?

Benim kızda iki ayda 600 gr aldı.Doktorumuz şuan iyi dedi bakalım doktorumuzu değiştirdik bakalım. Önümüzde ki ay ne çıkacak.

Smilac mama için rapor çıktınız mı canım ?

Benim kızda iki ayda 600 gr aldı.Doktorumuz şuan iyi dedi bakalım doktorumuzu değiştirdik bakalım. Önümüzde ki ay ne çıkacak.

yok canım rapor için persentili tutmuyordu. 6.5 kilo olduğu için çıkarılmıyor 5.9 olması lazımmış. şahsen ben buna sevindim demekki o kadar da vahim bir durumu yok :)) o yeterki yesin ben alırım ona mama :)

Biz de hala maviyiz degismese de olur pek guzel su haliyle.

4.5 ayda hafif ve kisa kisa oturtuyoduk 5 aydan sonra baya kucagimizda oturtur olduk

Ohh çok şükür . Aynen yeter ki yesinler büyüsünler alırız biz onlara. Ben doktoruma söyledim işte smilac diye dedi ki bir daha ki ay bakalım kilo alımı nasıl ona göre dedi. bende peki dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…