- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #74.501
haklısın canım, yarın biz de kayınvalide olacağız. ben kendisine karşı nötrdüm ama son 6 ayda beni çok kırdı, üstelik farkında bile değil. ben işteyken ona emanet ediyorum diye idare ediyordum ama neyi yapma dersem yapıyor. beni dinlemiyor. normalde sabrederdim ama dayanamıyorum. sessiz sakin biriydim ama konu bebeğim olunca beni çıldırtıyor. evet bu kuzucuklar ne yaptı bizi böyle...
en son 165tl demiş canım...ama bu arada Burkayada söyledim gerçi cevap vermedi hala...burada birkaç kişi almaya karar verirsek şukadar kişi alacak diyip 150tl ye bağlarız bence
kv konusunda sadece "lanet olsun içimdeki insan sevgisine " diyorum :) bakalım bu kararımla nasıl bir çorap örüyorum başıma, hep birlikte göreceğiz
bizimle ilgili yaptıkları neysede oğlum konusunda hata yapınca bende affetmem...ilk zamanlar inatlaşıyordu benimle paşam konusunda sonraları bıkattı, lafımı esirgemedim o konuda
mesela uyku sorunu olmayan oğlumu ayakta sallamaya alıştırmış, şimdi gündüz uykularını ayakta uyuyor. telefonda dedim, geldiğinde bu çocuğu ayağında salladığını görürsem otobüs biletini alırım hemen.yok kızım sen ne dersen öyle yapıcam diyor yeterki oğlumun yanında olayım. valla dedim şartları koyucaz uyabilirsen kalırsın bizimle, uyamazsan oğlunla yaşarsın
ben evlatlık vazifemi yapıyorum, ondan tek isteğim benim evladıma benim istediğim gibi davranacak
Sorma beğen butonu filanda değiştiseni de çok özledim de eh yazamıyorum artık... hoşbulduk canım.
öperim canım öperim. eh askerlik günlerimi yad ettim :)) şimdi de mıntıka temizliğine çıkıcamkızım iyi ben de iyiyim umarım sizler de iyisinizdir.
ben de seni öptüm ama beğenemiyorum yaw bu kk ya neler oldu böle.
Sorma beğen butonu filanda değişti
İyi olmanıza çok sevindim canım. Bu arada bende mama sandalyesi alacağım çok pahalı olmayan birşey bende otokoltuğuna daha fazla para ayırmak istiyorum ve bende bu modeli beğenmiştim maxi cosi tobi. Fiyatı oldukça yüksek ama bir çok kişi de bana bunu önerdi bakalım.
canım bir de pearl diye bir modeli var tobi haricinde. henüz bebek mağazasına gidip de ikisini inceleyemedim. sanırım ikisi arasında karar vereceğim. son anda fikir değiştirip de kraft almazsamşöyle bir baktım da herşeyimiz kraft olmuş yahu ama hepisini hep indirimden yakalamıştım :) arabamız, mama sandalyemiz, yürüteçimiz.
kv konusunda kararını okuyunca bir tuhaf oldum yahu. aylarca çekmediğin eziyet kalmadı. ama yufka yüreklilik böyle bir şey sanırım. gerçi insan başına gelmeyince bilemez. İnşallah herşey gönlüne göre olur aybike.
Aybike bugün yazdıklarını pek bir beğenesim var ama kk izin vermiyor. Sen hepsini beğendim say.
Ayakta sallamakta neymiş.
Birgün işten eve bir geldim kvdem oğlumu ayakta sallamaya çalışıyor ama benimkinde anne babasından geçen süper bir inat var kanmadı oğlum bu taktiğe ve ayakta sallanmamak için çığlıklar atıyordu akıllı bıdığım benim.:))
yoksa alışırdı.halbuki uyarmıştım onu sakın sallama diye.bu neyin inadı anlamıyorum.
Ama anane ve babanesinin anakucağında sallanma tuzağına düştü paşam
bakıcı bulana kadar artık ses çıkarmayacağım annelere ,nasılsa sölendiğimle kalıyorum ben yokken yapıyorlar yapacakalrını.
artık ciddi ciddi birbirimizi tanımaya başlamışız :)))
dün akşam tam da onu yaptım canım :) eşime ben bu vicdan azabına dayanamıyorum kadın resmen sokakta kaldı, 1 ay gezsin oralarda sonra bize alalım tekrar dedim
tabi bu sefer önce oturup konuşacağım, bütün kuralları koyacağım. yok öyle kafasına göre hareket etmek yada herşeyi benden beklemek..
dün zaten telefonla konuştum, torununa kavuşabilmek için ne desem yapacak, daha şimdiden deli gibi özlemiş
bugün durup durup bişey soruyorum kusuruma bakmayın...
göz rengi değişti mi bebeklerinizin? benim oğlumun hala doğduğu gibi açık mavi...acaba renkli mi kalacak gözleri yoksa daha değişir mi?
bide şu oturtma konusundaki sorum kaynadı galiba...siz nezamandır oturtuyorsunuz?
bizimle ilgili yaptıkları neysede oğlum konusunda hata yapınca bende affetmem...ilk zamanlar inatlaşıyordu benimle paşam konusunda sonraları bıkattı, lafımı esirgemedim o konuda
mesela uyku sorunu olmayan oğlumu ayakta sallamaya alıştırmış, şimdi gündüz uykularını ayakta uyuyor. telefonda dedim, geldiğinde bu çocuğu ayağında salladığını görürsem otobüs biletini alırım hemen.yok kızım sen ne dersen öyle yapıcam diyor yeterki oğlumun yanında olayım. valla dedim şartları koyucaz uyabilirsen kalırsın bizimle, uyamazsan oğlunla yaşarsın
ben evlatlık vazifemi yapıyorum, ondan tek isteğim benim evladıma benim istediğim gibi davranacak
7 aylık kontrolde 6.5 kilo 66 cm çıktı canım. 500 gram almış geçen ay 200 almıştı. sanırım similac mama işe yaradı biraz.Bende bakmadım henüz canım bende mağazaya gidip bakacağım bakalım hangisini beğenirsek onu alacağız. Ben aslında 9-36 kilo istiyorum ama bakalım.
Sahi Medcim Elif'in kilo alımı nasıl ? Kaç kilo oldu ?
aynen canım insan başına gelmeyince bilmiyormuş ... pazar sabahı yataktan kalktığımda bugün benim için süper bir gün nihayet gidiyor diyordum o gidipte eve döndüğümüzde oturdum ağladım
ama biliyorum döndüğünde yine beni deli edecek ve ben yine size şikayet edip duracağım :)
hakkımızda hayırlısı artık
ben 5 aylıktan beri oturtuyorum açıkçası. ama hala tam olarak kendi oturamıyor çünkü direkt ayaklarına saldırıyor :))bugün durup durup bişey soruyorum kusuruma bakmayın...
göz rengi değişti mi bebeklerinizin? benim oğlumun hala doğduğu gibi açık mavi...acaba renkli mi kalacak gözleri yoksa daha değişir mi?
bide şu oturtma konusundaki sorum kaynadı galiba...siz nezamandır oturtuyorsunuz?
7 aylık kontrolde 6.5 kilo 66 cm çıktı canım. 500 gram almış geçen ay 200 almıştı. sanırım similac mama işe yaradı biraz.
hakkınızda hayırlısı canım. aynen dediğin gibi.
ben 5 aylıktan beri oturtuyorum açıkçası. ama hala tam olarak kendi oturamıyor çünkü direkt ayaklarına saldırıyor :))
Smilac mama için rapor çıktınız mı canım ?
Benim kızda iki ayda 600 gr aldı.Doktorumuz şuan iyi dedi bakalım doktorumuzu değiştirdik bakalım. Önümüzde ki ay ne çıkacak.
bugün durup durup bişey soruyorum kusuruma bakmayın...
yok canım rapor için persentili tutmuyordu. 6.5 kilo olduğu için çıkarılmıyor 5.9 olması lazımmış. şahsen ben buna sevindim demekki o kadar da vahim bir durumu yok :)) o yeterki yesin ben alırım ona mama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?