2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O halde resminizi görmek isterdimm :) veya şöyle bir yerde karşılaşsak, ben sizi görünce hemen tanırım :) o yavruları bir bir öpsemmm. Konumuz agustos bebekleri ama ben senin 2 numaraya bayılıyorum Meltemcim :)

Emel cok geçmiş olsun inşallah kuzun rahat rahatçıkarır incilerini

canım dünden beri kimseye bişey yazamadım vaktim olmadı, birazdan da mevlüde gidicem oğlumla ama senin iletiyi görünce cevap vereyim hemen dedim

biliyorsun Atahan a dermatit teşhisi konuldu, kimyasallara karşı alerjisi
makyajından olmuştur bence...çünkü bende makyaj yaptım bir kere, aynı şey oldu. hatta kendi deterjanımızla yıkadığım bir kıyafet falan giydiğimde de hemen aynısı oluyor doktor 2 yaşına kadar sabredeceksin, sonra genelde geçiyor bebeklerde dedi
bide hergün mutlaka nemlendiricisini sür

tmm cnm tsk bilgılendrdıgn ıcn

Bunlar 6ay ve uzeri canim. Cok ilgisini cekiyor tavsiye ederim.

Aaa saç dökülmesine iyi geliyorsa kullanayım bende yoksa yakında kel kalacağım. Acaba Türkiye de var mı?

Nasıl birşey canım okuduğun ? Amber taşından, doğal bir kolye.

Kehribar (Amber) Diş Boncukları

- Avrupa’da ve Uzak Doğu’da çocuklara amber (kehribar) takmak çok eski bir gelenektir ve diş çıkarma belirtileri gösteren bebekler için adeta olmazsa olmaz bir üründür. Amber boğaz, kulak ve mide yanmalarını; enfeksiyonları ve solunum rahatsızlıklarını azaltıcı etkisiyle bilinir. Geleneksel amber boncuklarından yapılan takılar diş çıkarmanın yan etkileri olan ağrı, iştahsızlık, mide bulantısı, kulak ağrısı, ateş ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıkların giderilmesinde doğal bir tedavidir. Doğal bir ağrı kesici olan amber bebeğinizi rahatlatarak onun ilaç gereksinimini azaltır. Amberin antiinfalmatuvar (iltihap sökücü) ve tedavi edici özellikleri klasik tıp tarafından da kabul edilmektedir ve sakinleştirici, ağrı kesici, spazm giderici, balgam söktürücü ve ateş düşürücü etkileri uzun zamandır bilinmekte ve bu nedenle de diş çıkaran bebekler ve küçük çocuklar için mükemmel bir yardımcıdır. Amber, hiçbir yan etkisi olmayan, tamamen doğal bir ağrı kesicidir.

- Baltık amberinin sırrı boncukların içinde gizlidir. İçerdiği SUKSİNİK ASİT ya da AMBER ASİTİ Avrupa ülkelerinde doğal bir antibiyotik olarak bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kimyasal formülü C4 H6 O4 olan amber asiti bir mineral değildir, kozalaklı ağaçların doğal reçinelerini içeren organik bir maddedir. Bebek diş boncuğunu taktığında, vücut ısısı bir tür reçine olan amberin içindeki şifalı yağları açığa çıkarır ve bu yağlar cilt tarafından emilerek kan dolaşımına karışır. Amber bir taş olmadığından, sıcak ve yumuşak bir dokunuşu vardır. Hafif ve rahat bir kullanım sağlar.

- Amber diş boncuklarımızın yapımında kullanılan tüm taşlar gerçek, otantik, doğal Baltık amberleridir. Her boncuk arası, çocuğun boğazına kaçma tehlikesine karşı düğümlenmiştir. Her kolye için amberin rengine uygun sağlam ipek iplik ve güvenlik için vidalı klips kullanılmıştır.

Uyarılar

- Bebek uyurken ya da gözetiminiz altında değilken kolyeyi çıkarınız!

- Amber kolyeler takılmak içindir, çiğnenmek için uygun değildir!

- Lütfen çocuğunuzu kolyeyi nasıl kullanacağı konusunda uyarınız ve bilgilendiriniz!
resmide şu canım

Emel cok geçmiş olsun inşallah kuzun rahat rahatçıkarır incilerini
Sağol canım gece çok uyandı ve ağladı hep şuan uyuyor hanımefendi ben sersem gibiyim. Kalkınca bakacağım bakalım var mı birşey ?
geçmiş olsun canım
ama bak ne güzel büyüyor artık, inciler geliyor :)
Sağol canım ama iştahsız çok hiçbir şey yemiyor sadece emiyor.

Kizlar dun ek gidaya basladik. Havuç hasladim suyuyla az ezip purw halinde iki kasik falan verdim ama gece 1 e kadar agladi. Anlamadim alakasi var mi havucla. Marketten princli sutlu muhallebi aldim deneyecegim. Neden boyle oldu yavvv bilen var mi? Alerji olsa kizarir dimi

biz de dün 6. ay aşılarımızı olduk teyzelerimiz,sabaha kadar huzursuzdu yavrum, uyumadı bebeğim burnu da tıkalı idi 1 haftadır dr a götürdük bu sabah ,sprey ve soğuk algınlığı ilacı verdi ,ilaçlarını verdim şimdi uyuyor oğlum ,pzrtsi de işe başlayacağım bakıcımızla baş başa kalacak oğlum dua edin kızlar ,allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım çok sago çok iyi oldu bakalım gideceğiz insallah bizde memnun kalırız teşekkürler

gittikten sonra yorumlarını bekliyorum :)

çok geçmiş olsun bebeklerin hasta olmasına insan dayanamıyor biz hasta olalım da onlar iyi olsun.

Allah yardımcınız olsun inşallah bakıcınız çok iyi bakar bebişine.

Çok geçmiş olsun canım bizde sabaha kadar uyumadık az önce uyandı ama bizim diş sebebimiz

Kilosu ve boyu iyi canım üzülme.

Havuçtan değildir diş filan çıkarıyor olmasın ?

Olabilir mi? Daha hic disimiz yok zaten. Ama
Yatiriyorum basıyor cigligi. Kucakta iyi onun disinda yemek bile yiyemiyorum. Yere koydugumda ihhh ihhhh memnuniyetsiz sesler cikarip duruyor. Kucagima aliyorum oyle susuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…