- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.641
Ay ıvy'cim ülkeni çok özlediğini tahmin ediyorum ama mümkünse sen orda kal :)
Bende şimdi okudum nette acaba burada satılanlarda aynımıdır ? Aynı ise alayım bende.
Evet daha iyi olabilir, kızım cok rahat çıkardı dişleri , hic ateşi olmadı
Hemde 8 ay anne sutu aldığı icin ısırma korkum olmadı :)
Oğlanda 7-8 ayda çıkardı , ısıracak diye cok korkuyordum ama yapmadı sukur
Bakalım bu sefer nasıl olacak :)
Hakkında hayırlısı olsun ozaman canım
İvy Almanya dan bildirmeye devam etsin , cok faydalı oluyor :))
Reklamını gördüm ama fırsat olmadı , benim esimle bir yere gidilmiyor pek, sevmiyor kalabalık yerleri , tek basima da çocuklari zaptedemem diye gidemiyorum , en iyisi kardeşimi kandırayım da götürsün bizi :))
Aliyi bebek arabasına koyuyorum , abisini tutma itme yerine oturtuyorum, ablaları da yürüyor bir eli bebek arabasında
Haliyle herkesin gözü bizde oluyor :)) bilseydim su ikiz arabalarından alırdım
Kızlar alıntı yapmıştım ama ne oldu anlamadım.
Gittik doktora diştenmiş 1-2 güne çıkar dedi. Ateşi 37 çıktı orada. Gelmişken kilosuna bakalım dedi 250gr almış 10 günde:) başımızda yarım santim büyümüş.Biliyorsunuz bizim bıngıldak kapandı kapanacak. Başımız büyürse her ay sorun yokmuş. Boyumuzu ölçmedik. 10 gün içinde ateşi çok yükselirse ve öksürük çoğalırsa gideceğiz. Ara ara öksürüyor 3 gündür. Boğazı çok az kızarmış dedi ilaca gerek yok dedi. bu kadar. Tarhana çorbası ver dedi kaşık maması yerine daha sağlıklı ve besleyici dedi. :)
yok beklecim yen bi kıyafet değil de aklıma şey geldi
dün işten gelince makyajımı silmeden onunla öpüşüp koklaşıp ortalıkta dolandım, ve yanağını yanağıma koydum falan, yüzümde de baya makyaj vardı, fonfotön pudra vs. muhtemelen o yaptı, mineral makyaj ürünleri nasıl olsa diye çok sakınca görmemiştim ama alerji yaptı sanırım kızıma
canım inşallah herşey istediğin gibi olur.
ben de merak ettim canım
bu haftasonu bizde yumurta sarısı yedik. Peyniri nasıl veriyorsunuz benimki öğürüyor yutamıyor.
kocaeli darıcadayım canım ben.bugün annem bakıyor.zaten sabahları annemde kayınvalidemde uyuyor bebeğim ağlayınca gidip alıyorlaruyanınca değil yani ağlayınca. Onu öyle gözleri gülücüklerle uyanmış halde yatağında bırakıp çıkıyorum her sabah.öpüp kokluyorum.açıyor kollarını anne al kucağına diye '' alamıyorum içim yanıyor kimse beni anlamıyor ''
canım hiç düşmedi 6 aylık olucaz ayın 5 de. Bu düşmeler bildiğim kadarıyla yürütecin altı dar olanlarda oluyormuş.15. Dakk filan duruyordu başta çabuk yoruluyordu şimdi yarım saat filan oyalanıyor
Aaaa duymamış olayım aybikecim, senin zarif görüntün yeter.
diş bizi mahvetti ishal iştahsızlık ateş hepsi var
oyuncaklarınız çok güzelmiş. hepsiyle güle güle oynasın. bu helezonlarla kaç aylıktan sonra oynamaya başlayabilirler acaba. bende almak istiyorum ama bu aralar kızımın oyun anlayışı her şeyi ağzına sokmak
bendende iyi geceler herkese. bebişler (özellikle diş çıkartanlar ) sabaha kadar deliksiz uyusun bizlerde tabiki :)
Aaa saç dökülmesine iyi geliyorsa kullanayım bende yoksa yakında kel kalacağım. Acaba Türkiye de var mı?Aslında 1 numarası hamilelikte kullanılan, 2 numarası da gebelik sonrası emzirme için, ama emzirme için denmiyorda gebelik sonrası takviye deniyor :) saç dökülmesi, unutkanlık gibi sorunlarda olmuyormuş. Ben kullanıyordum düzenli, emzirme bittikten sonra bırakmıştım ama 1 doz daha alacağım sanırım.
Nasıl birşey canım okuduğun ? Amber taşından, doğal bir kolye.
Sağol canım gece çok uyandı ve ağladı hep şuan uyuyor hanımefendi ben sersem gibiyim. Kalkınca bakacağım bakalım var mı birşey ?Emel cok geçmiş olsun inşallah kuzun rahat rahatçıkarır incilerini
Sağol canım ama iştahsız çok hiçbir şey yemiyor sadece emiyor.geçmiş olsun canım
ama bak ne güzel büyüyor artık, inciler geliyor :)
Canım çok sago çok iyi oldu bakalım gideceğiz insallah bizde memnun kalırız teşekkürler
biz de dün 6. ay aşılarımızı olduk teyzelerimiz,sabaha kadar huzursuzdu yavrum, uyumadı bebeğim burnu da tıkalı idi 1 haftadır dr a götürdük bu sabah ,sprey ve soğuk algınlığı ilacı verdi ,ilaçlarını verdim şimdi uyuyor oğlum ,pzrtsi de işe başlayacağım bakıcımızla baş başa kalacak oğlum dua edin kızlar ,allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bi de bu kadarı sadece 260 gr almis.(((
Boyu 3 cm uzamis 71 olmuş ama kilo az almis
su an 7400
biz de dün 6. ay aşılarımızı olduk teyzelerimiz,sabaha kadar huzursuzdu yavrum, uyumadı bebeğim burnu da tıkalı idi 1 haftadır dr a götürdük bu sabah ,sprey ve soğuk algınlığı ilacı verdi ,ilaçlarını verdim şimdi uyuyor oğlum ,pzrtsi de işe başlayacağım bakıcımızla baş başa kalacak oğlum dua edin kızlar ,allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kilosu ve boyu iyi canım üzülme.
Havuçtan değildir diş filan çıkarıyor olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?