2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bilmiyorum ki.. daha önce hiç duymadım daha önce hiç duymadım farklı sıralamalarda çıkartan.. bi netten araştırın..

azilar daha zor cikiyormus insallah once azilari cikmaz cnm. burkaaaaa ne hizli hatunsun sen boylee.kucuk bi bebekle nasl bu kadar hizli tasndn masallah

Güle güle kullanın canım.

Luboyfcum nasıl oldu Beril in yanağı şimdi? Umarım sadece yatak izidir

daha dedsi ve dayisi kizimi hic gormediler.teyzemz zaten yok.anneanne var ama anck uzaktan sevebiliyor yani sartlsrmz ayni saylr .ama olsun biz kizimi cooookk seviyoruz kimsenin sevmesine ihtiyaci kalmyck insallah

Canım 1 yasına kadar gece nöbeti yazmamalari gerekmiyor mu
canım sütüm kesildikten sonra ben dilekçe verdim kendim istedim nöbet tutmayı
mesai saatim süt iznimden dolayı haftalık 25 saat 1 nöbet 24 saat
haftada 1 nöbet tutuyorum kalan saatlerde ayda 1-2 5 saatlik mesaiye gidiyorum geri kalan zamanlarda kızımla birlikteyim
burada annemin yanımda olmasıda avantaj o yanımda olmasaydı bu şekilde yapamazdım
normalde çalışmaya başladıktan sonra ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat süt izni var o da bittikten sonra 2 yaşına kadar nöbet tutmuyorsun. zaten ilk 6 ay dolduktan sonra nöbeti bırakıp mesaiye geçmeyi düşünüyorum

Zaten kızım da yiyo macunu. Çoook az sürüyorum o yüzden. Teşekkürler bu arada. Bi de dişlerimiz diil dişimiz. Bi tanecik daha :) o yüzden de komik gelio fırçalamak fiili..

Hayırlı olsun dişiniz :))) bende o minik silikon fırçaları görüp ne işe yaradıklarını merak ediyordum :) teşekkürler önerin için :)

Canım hangi markanın minerallerini kullanıyorsun?

Ivy'cim ve tüm arkadaşlar merhaba,

Ivy'cim geçtiğimiz haftalarda sen ebenin diş için bir jel tavsiye ettiğini söylemiştin. Haftaya pazar halam gelecek Almanya'dan. Markayı (varsa linki) paylaşabilir misin?

Bir de organik ya da doğal bir ürün değil mi?

Benim kız 1 yasında çıkarttı arka arkaya , 1 ay biberon disinda hic bisey almadı , iştahsızlık yapıyor tabi

Bu Arada simdi dokuyor o dişleri :)) bende diş perisi oldum ona hediye alıyorum diş basına :))

Maşallah size :) bende kızımın diş perisi olmak istiyorum biran önce... Bazende hiç büyümese, ne çabuk geçiyor günlere doyamıyorum diyorum, göğsümde uyuduğu, tek koluma yatırarak taşıdığım günleri bile öyle özledimki. Çok duygusalım ben bu aralar zaten:)

kızlar mama sandalyesi şunu (Baby Kramer Lüx Çift Tepsili Mama sandalyesi) buldum ama siz ne düşünürsünüz. bazılarında kumaşı pvc yazıyor terletmez mi çocuğu acaba kullananlar ya da araştıranlar ne derler acaba ?

Güle güle kullanım canım... Güzel günlerde oynasın, sanada bol boll süt olsun o oynadık a sevindikce :)

Canım merhaba :)

Jel değil minicik hap gibi toplar, parmağınla yanağı a bastırıp eritebilirsin.

İsmi: DHU chamomilla D12 tamamen homöopatisches, halanda eczacıya sorabilir yeniden teyit etmek için. Ben henüz kullanmadım, aldım duruyor, huysuzlanırsa kullanacağım...

Daha önce ilacın ismini yazarım demiştim ama unutmuşum, saol hatırlattığın için canım ve kusura bakmayın lütfen tamamen çıkmış aklımdan yazmayı ihmal etmişim...

Canım aklıma gelmişken birşey daha önereyim sana, türkiyede varmı bilmiyorum ama ben femibion 2 numara folik asit ve balık yağı kapsulleri kullanıyordum emzirirken, Çoğu kişi o markayı tercih ediyormuş, baya meşhur, halandan isteyebilirsin eğer lazımsa. Hemde 2 si aynı kutuda birlikte alıyorsun, kullanımıda rahat.

Son düzenleme:
Geçmişi hızla okudum, atladığım gözümden kaçan şeyler olmuş olabilir, önemli birşey atladıysam kusuruma bakmayın lütfen.

Daha önce burada Sophie nin toplatılmış olduğu bilgisini yazmıştım, bugün sabah (her zamanki gibi, bu aralar eksikler bitmek bilmiyor) bir bebek mağazasını geziyordum, birde ne göreyim sophie bizden 3 saat önce gelmiş standını açmış yine :) yeni üretilen Sophie lermiş bunlar, diğer toplatılanlar ekotest i geçememiş, eski sophiler out bu yeni sürümler in miş. Bizde duramadık aldık 1 tane daha, kızım sevmedi tabii artık hevesi kaçtı bir kere, artık ben büyüdüm anne hala bana bunları alıp duruyorsun bakışı attı bana :)

Sophie den son haberler bunlar, ivy Almanyadan bildiriyor...

Son düzenleme:
Halan a bir garezim yok ama :) amber diş çıkarma kolyeleri burada heryerde satılıyor, fiyatları 9-25 euro arasında değişiyor ve hepsininde kaliteleri aynı neredeyse. Bulaamdıysanız ondanda sipariş verebilirsin :))

Ben garezin olduğunu düşündüm artık canım. :) Meltem cim halana söyle ne varsa toplasın gelsin :)

Estagfurullah ne kusuru. Ne güzel herseyi paylaşıyorsun biz de bilgi sahibi oluyoruz. Çok teşekkürler

Bu arada Türkiye de olmadıgını biliyorum ama senin de fikrini alayım.

Birçoğumuz Demir ilacı kullanmayı red ettik. Esim ve Ben doktorumuzla anlaşarak 7. 8. Aya kadar Demir ilacı kullanmama kararı aldık.

7. Ya da 8. Ayda kan testi yapılacak ihtiyac var ıse Demir ilacı kullanacağız.

Gıda takviyesi ile Demir takviyesi araştırıyorum. Pekmez de az miktarda varmış. Günlük ihtiyaç için yeterli olmazmış. Yulafda varmış. Hergün düzenli yulaf unu veriyorum Kayra'ya.

başka ne yapabilirim onu araştırıyorum. Arastirip Kayinvalideme uygun bir supplement siparisi vermek istiyorum. Mart'da gelecek yine yanımıza. Gelince getirir. Sen takviye birşey yapıyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…