- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.601
canım bilmiyorum ki.. daha önce hiç duymadım daha önce hiç duymadım farklı sıralamalarda çıkartan.. bi netten araştırın..
Kızlar mama sandalyemiz holmer geldi tam gözüktüğü gibi polly gibi sağlam , ağır odadan odaya taşımak zor çünkü ön tarafta tekerleri yok sadece arkada sanırım güvenlik için. Ben önden iterek taşıyorum. Minderi yumuşak .güvenlik on numara taş gibi.
En önemlisi berkay bayıldı sanki yıllardır onu bekliyormuşakşama resimler yollucam ama sımdı yarına misafirm olduğu için hazırlık yapmam lazım. Dik pozisyonda oturduk çizgi film izliyoruz.
Hafif bişey arayanlara göre değil sağlam olsun diyorsanız alın. Benim oğlum çok hareketli olduğu için tam bize göre diye düşünüyorum.
hmmm o da olabilir beklecim, ama atopik dermatit de nokta nokta kızarıyor değil mi bizimki bütünce kızarıp kalkmış, yani sanki o tarafına yatmışta kızarmış gibi
ve hala geçmedi
normalde cildi hiç hassas değil daha hiç kızarıklık olamdı bugüne kadar
canım sütüm kesildikten sonra ben dilekçe verdim kendim istedim nöbet tutmayıCanım 1 yasına kadar gece nöbeti yazmamalari gerekmiyor mu
Zaten kızım da yiyo macunu. Çoook az sürüyorum o yüzden. Teşekkürler bu arada. Bi de dişlerimiz diil dişimiz. Bi tanecik daha :) o yüzden de komik gelio fırçalamak fiili..
yok beklecim yen bi kıyafet değil de aklıma şey geldi
dün işten gelince makyajımı silmeden onunla öpüşüp koklaşıp ortalıkta dolandım, ve yanağını yanağıma koydum falan, yüzümde de baya makyaj vardı, fonfotön pudra vs. muhtemelen o yaptı, mineral makyaj ürünleri nasıl olsa diye çok sakınca görmemiştim ama alerji yaptı sanırım kızıma
Benim kız 1 yasında çıkarttı arka arkaya , 1 ay biberon disinda hic bisey almadı , iştahsızlık yapıyor tabi
Bu Arada simdi dokuyor o dişleri :)) bende diş perisi oldum ona hediye alıyorum diş basına :))
Kizlar aksam e bebege oradan da ikeaya gittik hem oto koltugu baktik hem de bi suru oyuncak aldik kizima:))) biz oto koltuguni aslinda 9-36kg istiyorduk ama 9-18 olanlar daha ozellikliymis. Adam dedi ki bebek 11kilo filan herhalde, yok 10kilo dedik. Sonra konusurken 11aylik gibi duruyo kac aylil dedi, eeee 6ayligiz dedik:)
İkradan da bi suru oyuncak aldik kizima oyincak sepeti aldik su file gibi olanlardan, helezin var demirlerin arasindan halkalar geciyo hani ondan aldik tahta yuvarlak halkalar aldik parmak kuklalarindan aldik veeeeee butun gun az olan sutum eve geldigimde artmisti :))) allam kizima alirsverisi cok seviyom.
Dun cook az kahverengi ve kati kaka yapmisti bugin de hic yapmamisti, eve gelince onun da acisini cikarti kizim, gobegine kadar cikarmis kakalari ona da ayri bi mutlu oldum:)
Ivy'cim ve tüm arkadaşlar merhaba,
Ivy'cim geçtiğimiz haftalarda sen ebenin diş için bir jel tavsiye ettiğini söylemiştin. Haftaya pazar halam gelecek Almanya'dan. Markayı (varsa linki) paylaşabilir misin?
Bir de organik ya da doğal bir ürün değil mi?
Bende istiyorum tahta oyuncaklardan aldıklarının resmini yükleme imkanın var mı canım ?
Bilgisayari acmam lazim dur ikea linklerini bulup yazayim:)
Güle güle kullanım canım... Güzel günlerde oynasın, sanada bol boll süt olsun o oynadık a sevindikce :)
Halan a bir garezim yok ama :) amber diş çıkarma kolyeleri burada heryerde satılıyor, fiyatları 9-25 euro arasında değişiyor ve hepsininde kaliteleri aynı neredeyse. Bulaamdıysanız ondanda sipariş verebilirsin :))
Canım merhaba :)
İsmi: DHU chamomilla D12 tamamen homöopatisches, halanda eczacıya sorabilir yeniden teyit etmek için. Ben henüz kullanmadım, aldım duruyor, huysuzlanırsa kullanacağım...
Daha önce ilacın ismini yazarım demiştim ama unutmuşum, saol hatırlattığın için canım ve kusura bakmayın lütfen tamamen çıkmış aklımdan yazmayı ihmal etmişim...
Canım aklıma gelmişken birşey daha önereyim sana, türkiyede varmı bilmiyorum ama ben femibion 2 numara folik asit ve balık yağı kapsulleri kullanıyordum emzirirken, Çoğu kişi o markayı tercih ediyormuş, baya meşhur, halandan isteyebilirsin eğer lazımsa. Hemde 2 si aynı kutuda birlikte alıyorsun, kullanımıda rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?