- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.621
Canım merhaba :)
Jel değil minicik hap gibi toplar, parmağınla yanağı a bastırıp eritebilirsin.
İsmi: DHU chamomilla D12 tamamen homöopatisches, halanda eczacıya sorabilir yeniden teyit etmek için. Ben henüz kullanmadım, aldım duruyor, huysuzlanırsa kullanacağım...
Daha önce ilacın ismini yazarım demiştim ama unutmuşum, saol hatırlattığın için canım ve kusura bakmayın lütfen tamamen çıkmış aklımdan yazmayı ihmal etmişim...
Canım aklıma gelmişken birşey daha önereyim sana, türkiyede varmı bilmiyorum ama ben femibion 2 numara folik asit ve balık yağı kapsulleri kullanıyordum emzirirken, Çoğu kişi o markayı tercih ediyormuş, baya meşhur, halandan isteyebilirsin eğer lazımsa. Hemde 2 si aynı kutuda birlikte alıyorsun, kullanımıda rahat.
Halan a bir garezim yok ama :) amber diş çıkarma kolyeleri burada heryerde satılıyor, fiyatları 9-25 euro arasında değişiyor ve hepsininde kaliteleri aynı neredeyse. Bulaamdıysanız ondanda sipariş verebilirsin :))
Bunlari hatirladiklarim. Bak yumusak kupleri gormedim gorsem onlardan da almak istiyorum.
Cok guzeller ya, ikeada da piyasaya gore uygun fiyatlar. Pazar gunu annem geliyo onunla da bi ikea yapayim oleyy:))
Geçmişi hızla okudum, atladığım gözümden kaçan şeyler olmuş olabilir, önemli birşey atladıysam kusuruma bakmayın lütfen.
Daha önce burada Sophie nin toplatılmış olduğu bilgisini yazmıştım, bugün sabah (her zamanki gibi, bu aralar eksikler bitmek bilmiyor) bir bebek mağazasını geziyordum, birde ne göreyim sophie bizden 3 saat önce gelmiş standını açmış yine :) yeni üretilen Sophie lermiş bunlar, diğer toplatılanlar ekotest i geçememiş, eski sophiler out bu yeni sürümler in miş. Bizde duramadık aldık 1 tane daha, kızım sevmedi tabii artık hevesi kaçtı bir kere, artık ben büyüdüm anne hala bana bunları alıp duruyorsun bakışı attı bana :)
Sophie den son haberler bunlar, ivy Almanyadan bildiriyor...
Amberi de sayende öğrendim. Onu da halama sipariş verdim. Çok çok saol
Ay ıvy'cim ülkeni çok özlediğini tahmin ediyorum ama mümkünse sen orda kal :)
Ben garezin olduğunu düşündüm artık canım. :) Meltem cim halana söyle ne varsa toplasın gelsin :)
Ohh İstanbul da olmanın faydaları herşey elinizin altında bizde netten kovalıyoz herşeyi.
Emel'cim kuzun mu hasta? Nesi var? Ben bu bebeklere hiç kıyamıyorum yaaaa. Burnumun kemiği sızlıyor resmen
Emel'cim neye ihtiyacın var ise söyle çok samimiyim hemen kargoya veririm
Evet canım diş çıkarıyor ve acayip huysuz. ağlıyor emmiyor mama yemiyor ishal ateşi 37 delerde. Buna da şükür diyorum .
Evet daha iyi olabilir, kızım cok rahat çıkardı dişleri , hic ateşi olmadıGeç çıkartması daha iyi sanırım Meltemcim büyük olduğuiçğn daha kolay Başeder sanki
Sanırım benim kızım da geç çıkartacak
Hakkında hayırlısı olsun ozaman canımcanım sütüm kesildikten sonra ben dilekçe verdim kendim istedim nöbet tutmayı
mesai saatim süt iznimden dolayı haftalık 25 saat 1 nöbet 24 saat
haftada 1 nöbet tutuyorum kalan saatlerde ayda 1-2 5 saatlik mesaiye gidiyorum geri kalan zamanlarda kızımla birlikteyim
burada annemin yanımda olmasıda avantaj o yanımda olmasaydı bu şekilde yapamazdım
normalde çalışmaya başladıktan sonra ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat süt izni var o da bittikten sonra 2 yaşına kadar nöbet tutmuyorsun. zaten ilk 6 ay dolduktan sonra nöbeti bırakıp mesaiye geçmeyi düşünüyorum
İvy Almanya dan bildirmeye devam etsin , cok faydalı oluyor :))Geçmişi hızla okudum, atladığım gözümden kaçan şeyler olmuş olabilir, önemli birşey atladıysam kusuruma bakmayın lütfen.
Daha önce burada Sophie nin toplatılmış olduğu bilgisini yazmıştım, bugün sabah (her zamanki gibi, bu aralar eksikler bitmek bilmiyor) bir bebek mağazasını geziyordum, birde ne göreyim sophie bizden 3 saat önce gelmiş standını açmış yine :) yeni üretilen Sophie lermiş bunlar, diğer toplatılanlar ekotest i geçememiş, eski sophiler out bu yeni sürümler in miş. Bizde duramadık aldık 1 tane daha, kızım sevmedi tabii artık hevesi kaçtı bir kere, artık ben büyüdüm anne hala bana bunları alıp duruyorsun bakışı attı bana :)
Sophie den son haberler bunlar, ivy Almanyadan bildiriyor...
Reklamını gördüm ama fırsat olmadı , benim esimle bir yere gidilmiyor pek, sevmiyor kalabalık yerleri , tek basima da çocuklari zaptedemem diye gidemiyorum , en iyisi kardeşimi kandırayım da götürsün bizi :))Canım Ankara'da büyük bir bebek mağazası açılmış gittin mi ?
Amin canım kızımın 3 gündür hiç neşesi yok.Cok gecmıişolsun. Tez zamanda sağlığına mutluluğuna kavuşur inşallah. Onun kahkahalarını unutmayacağım
Evet daha iyi olabilir, kızım cok rahat çıkardı dişleri , hic ateşi olmadı
Hemde 8 ay anne sutu aldığı icin ısırma korkum olmadı :)
Oğlanda 7-8 ayda çıkardı , ısıracak diye cok korkuyordum ama yapmadı sukur
Bakalım bu sefer nasıl olacak :)
Hakkında hayırlısı olsun ozaman canım
İvy Almanya dan bildirmeye devam etsin , cok faydalı oluyor :))
Reklamını gördüm ama fırsat olmadı , benim esimle bir yere gidilmiyor pek, sevmiyor kalabalık yerleri , tek basima da çocuklari zaptedemem diye gidemiyorum , en iyisi kardeşimi kandırayım da götürsün bizi :))
Aliyi bebek arabasına koyuyorum , abisini tutma itme yerine oturtuyorum, ablaları da yürüyor bir eli bebek arabasında
Haliyle herkesin gözü bizde oluyor :)) bilseydim su ikiz arabalarından alırdım
Kizlar aksam e bebege oradan da ikeaya gittik hem oto koltugu baktik hem de bi suru oyuncak aldik kizima:))) biz oto koltuguni aslinda 9-36kg istiyorduk ama 9-18 olanlar daha ozellikliymis. Adam dedi ki bebek 11kilo filan herhalde, yok 10kilo dedik. Sonra konusurken 11aylik gibi duruyo kac aylil dedi, eeee 6ayligiz dedik:)
İkradan da bi suru oyuncak aldik kizima oyincak sepeti aldik su file gibi olanlardan, helezin var demirlerin arasindan halkalar geciyo hani ondan aldik tahta yuvarlak halkalar aldik parmak kuklalarindan aldik veeeeee butun gun az olan sutum eve geldigimde artmisti :))) allam kizima alirsverisi cok seviyom.
Dun cook az kahverengi ve kati kaka yapmisti bugin de hic yapmamisti, eve gelince onun da acisini cikarti kizim, gobegine kadar cikarmis kakalari ona da ayri bi mutlu oldum:)
http://www.ikea.com.tr/urundetay/40212892/torva_yumusak_oyuncak.aspx
http://www.ikea.com.tr/urundetay/00159542/leka_top.aspx
http://www.ikea.com.tr/urundetay/60061967/mula_piramit.aspx
http://www.ikea.com.tr/urundetay/70195773/leka_oyun_kitabi.aspx
http://www.ikea.com.tr/urundetay/80014041/mula_boncuklu_helezon.aspx
İyi geceler kızlar.
Estagfurullah ne kusuru. Ne güzel herseyi paylaşıyorsun biz de bilgi sahibi oluyoruz. Çok teşekkürler
Bu arada Türkiye de olmadıgını biliyorum ama senin de fikrini alayım.
Birçoğumuz Demir ilacı kullanmayı red ettik. Esim ve Ben doktorumuzla anlaşarak 7. 8. Aya kadar Demir ilacı kullanmama kararı aldık.
7. Ya da 8. Ayda kan testi yapılacak ihtiyac var ıse Demir ilacı kullanacağız.
Gıda takviyesi ile Demir takviyesi araştırıyorum. Pekmez de az miktarda varmış. Günlük ihtiyaç için yeterli olmazmış. Yulafda varmış. Hergün düzenli yulaf unu veriyorum Kayra'ya.
başka ne yapabilirim onu araştırıyorum. Arastirip Kayinvalideme uygun bir supplement siparisi vermek istiyorum. Mart'da gelecek yine yanımıza. Gelince getirir. Sen takviye birşey yapıyor musun?
Kayınvalidem düzenli olarak ginkgo biloba , ginseng, inositol, omega 3,6,9 ve flat seed oil gonderiyor. Esimçok muntazam kullanıyor da ben aklıma gelirse alıyorum. Femibion emzirmeye özel mi?
Amberi de sayende öğrendim. Onu da halama sipariş verdim. Çok çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?