2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlari hatirladiklarim. Bak yumusak kupleri gormedim gorsem onlardan da almak istiyorum.

Cok guzeller ya, ikeada da piyasaya gore uygun fiyatlar. Pazar gunu annem geliyo onunla da bi ikea yapayim oleyy:))

Kayınvalidem düzenli olarak ginkgo biloba , ginseng, inositol, omega 3,6,9 ve flat seed oil gonderiyor. Esimçok muntazam kullanıyor da ben aklıma gelirse alıyorum. Femibion emzirmeye özel mi?

Amberi de sayende öğrendim. Onu da halama sipariş verdim. Çok çok saol

Ay ıvy'cim ülkeni çok özlediğini tahmin ediyorum ama mümkünse sen orda kal :)

Geç çıkartması daha iyi sanırım Meltemcim büyük olduğuiçğn daha kolay Başeder sanki
Sanırım benim kızım da geç çıkartacak
Evet daha iyi olabilir, kızım cok rahat çıkardı dişleri , hic ateşi olmadı
Hemde 8 ay anne sutu aldığı icin ısırma korkum olmadı :)
Oğlanda 7-8 ayda çıkardı , ısıracak diye cok korkuyordum ama yapmadı sukur
Bakalım bu sefer nasıl olacak :)
Hakkında hayırlısı olsun ozaman canım
İvy Almanya dan bildirmeye devam etsin , cok faydalı oluyor :))
Canım Ankara'da büyük bir bebek mağazası açılmış gittin mi ?
Reklamını gördüm ama fırsat olmadı , benim esimle bir yere gidilmiyor pek, sevmiyor kalabalık yerleri , tek basima da çocuklari zaptedemem diye gidemiyorum , en iyisi kardeşimi kandırayım da götürsün bizi :))

Aliyi bebek arabasına koyuyorum , abisini tutma itme yerine oturtuyorum, ablaları da yürüyor bir eli bebek arabasında
Haliyle herkesin gözü bizde oluyor :)) bilseydim su ikiz arabalarından alırdım

Cok gecmıişolsun. Tez zamanda sağlığına mutluluğuna kavuşur inşallah. Onun kahkahalarını unutmayacağım
Amin canım kızımın 3 gündür hiç neşesi yok.

Bende eşime dedim olur hayatım gittiğimizde uğrarız dedi :) Kızımı Anıtkabir e götüreceğiz o zaman uğrarız dedi bakalım.

oyuncaklarınız çok güzelmiş. hepsiyle güle güle oynasın. bu helezonlarla kaç aylıktan sonra oynamaya başlayabilirler acaba. bende almak istiyorum ama bu aralar kızımın oyun anlayışı her şeyi ağzına sokmak

İyi geceler kızlar.

bendende iyi geceler herkese. bebişler (özellikle diş çıkartanlar ) sabaha kadar deliksiz uyusun bizlerde tabiki :)

Ben demir takviyesi yapmıyorum henüz canım, 17 aralık da doktor randevumuz var, bu konuyu da konuşacağız. Biz 6 ay öncesinde kesin olarak vermemeye karar vermiştik, doktorumuzda zaten türkiyedeki uygulamayı yanlış bulduğunu söylemişti. 6. Ayda konuşuruz bu konuyu demiştik, eşim detaylı araştırıyor zaten, doktor dönüşünde yazarım sanada önerileri...

Kayınvalidem düzenli olarak ginkgo biloba , ginseng, inositol, omega 3,6,9 ve flat seed oil gonderiyor. Esimçok muntazam kullanıyor da ben aklıma gelirse alıyorum. Femibion emzirmeye özel mi?

Aslında 1 numarası hamilelikte kullanılan, 2 numarası da gebelik sonrası emzirme için, ama emzirme için denmiyorda gebelik sonrası takviye deniyor :) saç dökülmesi, unutkanlık gibi sorunlarda olmuyormuş. Ben kullanıyordum düzenli, emzirme bittikten sonra bırakmıştım ama 1 doz daha alacağım sanırım.

Amberi de sayende öğrendim. Onu da halama sipariş verdim. Çok çok saol

Ne demek canım güle güle kullanın, haa bu arada biz takıyoruz kolyemizi uyanık olduğumuz zamanlarda :) diş huysuzluğu daha gelmedi, veya geldide keramet kolyede mi bilemem :) şuanda altta patlamak üzere sağdaki dişimiz ama çok şükür rahatız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…