- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.661
Çok geçmiş olsun canım bizde sabaha kadar uyumadık az önce uyandı ama bizim diş sebebimiz
Valla canım benimki gece hayatta ağlamaz idi emmek için kalktığında 3 gecedir ağlıyor. Dün doktora götürdüm diş geliyor dedi.Olabilir mi? Daha hic disimiz yok zaten. Ama
Yatiriyorum basıyor cigligi. Kucakta iyi onun disinda yemek bile yiyemiyorum. Yere koydugumda ihhh ihhhh memnuniyetsiz sesler cikarip duruyor. Kucagima aliyorum oyle susuyor.
baktın mı ağzına dişler patlamış mı? çok heyecanlı küçücük bebeklerimiz büyüdü de diş çıkartıyorlar.
Kizlar dun e bebekte bu sandalyeyi gordum aksam yazacaktim
Hatta unutmusum, bugun 164.88e inmis
Mama sandalyesi, pollye benziyor saglam duruyor bence kacirmayinnn
http://mobil.e-bebek.com/joie-mimzy-mama-sandalyesi_JOI-H1013APD000
almayı düşünüyorum nasıl bişi acaba iyimidir
Evet ben begendim polly almasaydim dusunurdum.
Ne olur birisi bana sakince ne yapmam gerektigini anlatsin. Sizler gun icinde bircok sey veriyorsunuz ben napayım?
Canım ben sana benim bebeğime verdiklerimi söyleyeyim.Ama hergün aynı şeyleri vermiyorum bazen değişiyor.
Saat 10-11 gibi meyve veriyorum 2 dilim elma 1 dilim armut çok az muz anca yiyor bunları.
Sonrasında acıkırsa emziriyorum.
Öğlen 2-3 gibi sebze püresi veriyorum oda havuç tatlı kabak ve patates . Önce az suda haşlıyorum sonra ezip veriyorum içine bazen bir çay kaşığı zeytin yağ koyuyorum ama bunu hergün yapmıyorum.
Bazen tarhana çorbası yapıp veriyorum yağsız tuzsuz
Arada yine emmek isterse emziriyorum
Akşam Hipp in kaşık maması var onu yiyor diğerlerini denemedim onuda sağdığım sütüm ile hazırlıyorum bazen oda kutunun arkasında ki tarife göre değil 1,5 yemek kaşığı anca yiyor.
Sonra uyuyor kalktığın hep anne sütü alıyor.
Ama 1 haftadır doğru dürüst birşey yemiyor yese kusuyor. Şuan sadece anne sütü alıyor diş çıkarıyoruz. Çıksa da ek gıdalara yeniden başlasak.
Benim kızım çok az yiyor ve az emiyor. Buna da şükür ne yapalım. Zorla veremiyorum ağzını kilit yapıyor zaten bir çay kaşığı zorla versem hepsini kusuyor gözüme baka baka.
Doktorun liste vermedi mi?
Bir ara benim doktorun verdiği listeyi yazarım.
Evet cam rende de rendeleyip veriyorum.Iki dilim elma ve armudu cam rendede rendeleyip mi veriyorsun? Direk bunlarla mi basladin? Alistirma dönemi olmadi mi?
aldım az önce zaten burda mağazada başka markanın bakmıştım aynı fiyata bunun özelikleri daha fazlaydı beğendim aldım bakalım inşallah güzel birşeydir yoksa eşim bana çok kızar
Estagfurullah ne kusuru. Ne güzel herseyi paylaşıyorsun biz de bilgi sahibi oluyoruz. Çok teşekkürler
Bu arada Türkiye de olmadıgını biliyorum ama senin de fikrini alayım.
Birçoğumuz Demir ilacı kullanmayı red ettik. Esim ve Ben doktorumuzla anlaşarak 7. 8. Aya kadar Demir ilacı kullanmama kararı aldık.
7. Ya da 8. Ayda kan testi yapılacak ihtiyac var ıse Demir ilacı kullanacağız.
Gıda takviyesi ile Demir takviyesi araştırıyorum. Pekmez de az miktarda varmış. Günlük ihtiyaç için yeterli olmazmış. Yulafda varmış. Hergün düzenli yulaf unu veriyorum Kayra'ya.
başka ne yapabilirim onu araştırıyorum. Arastirip Kayinvalideme uygun bir supplement siparisi vermek istiyorum. Mart'da gelecek yine yanımıza. Gelince getirir. Sen takviye birşey yapıyor musun?
seviyorum seni kuzucuğum :)))
Aaa saç dökülmesine iyi geliyorsa kullanayım bende yoksa yakında kel kalacağım. Acaba Türkiye de var mı?
Kehribar (Amber) Diş Boncukları
- Avrupada ve Uzak Doğuda çocuklara amber (kehribar) takmak çok eski bir gelenektir ve diş çıkarma belirtileri gösteren bebekler için adeta olmazsa olmaz bir üründür. Amber boğaz, kulak ve mide yanmalarını; enfeksiyonları ve solunum rahatsızlıklarını azaltıcı etkisiyle bilinir. Geleneksel amber boncuklarından yapılan takılar diş çıkarmanın yan etkileri olan ağrı, iştahsızlık, mide bulantısı, kulak ağrısı, ateş ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıkların giderilmesinde doğal bir tedavidir. Doğal bir ağrı kesici olan amber bebeğinizi rahatlatarak onun ilaç gereksinimini azaltır. Amberin antiinfalmatuvar (iltihap sökücü) ve tedavi edici özellikleri klasik tıp tarafından da kabul edilmektedir ve sakinleştirici, ağrı kesici, spazm giderici, balgam söktürücü ve ateş düşürücü etkileri uzun zamandır bilinmekte ve bu nedenle de diş çıkaran bebekler ve küçük çocuklar için mükemmel bir yardımcıdır. Amber, hiçbir yan etkisi olmayan, tamamen doğal bir ağrı kesicidir.
- Baltık amberinin sırrı boncukların içinde gizlidir. İçerdiği SUKSİNİK ASİT ya da AMBER ASİTİ Avrupa ülkelerinde doğal bir antibiyotik olarak bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kimyasal formülü C4 H6 O4 olan amber asiti bir mineral değildir, kozalaklı ağaçların doğal reçinelerini içeren organik bir maddedir. Bebek diş boncuğunu taktığında, vücut ısısı bir tür reçine olan amberin içindeki şifalı yağları açığa çıkarır ve bu yağlar cilt tarafından emilerek kan dolaşımına karışır. Amber bir taş olmadığından, sıcak ve yumuşak bir dokunuşu vardır. Hafif ve rahat bir kullanım sağlar.
- Amber diş boncuklarımızın yapımında kullanılan tüm taşlar gerçek, otantik, doğal Baltık amberleridir. Her boncuk arası, çocuğun boğazına kaçma tehlikesine karşı düğümlenmiştir. Her kolye için amberin rengine uygun sağlam ipek iplik ve güvenlik için vidalı klips kullanılmıştır.
Uyarılar
- Bebek uyurken ya da gözetiminiz altında değilken kolyeyi çıkarınız!
- Amber kolyeler takılmak içindir, çiğnenmek için uygun değildir!
- Lütfen çocuğunuzu kolyeyi nasıl kullanacağı konusunda uyarınız ve bilgilendiriniz!
resmide şu canım Eki Görüntüle 968040
Sağol canım gece çok uyandı ve ağladı hep şuan uyuyor hanımefendi ben sersem gibiyim. Kalkınca bakacağım bakalım var mı birşey ?
Sağol canım ama iştahsız çok hiçbir şey yemiyor sadece emiyor.
Canım cok zor kim çekecek resmi :))O halde resminizi görmek isterdimm :) veya şöyle bir yerde karşılaşsak, ben sizi görünce hemen tanırım :) o yavruları bir bir öpsemmm. Konumuz agustos bebekleri ama ben senin 2 numaraya bayılıyorum Meltemcim :)
Canım boyu uzamissa endişe etme , kilo zaten az alırlar artıkBi de bu kadarı sadece 260 gr almis.(((
Boyu 3 cm uzamis 71 olmuş ama kilo az almis
su an 7400
Gecmis olsun canım , bakıcınız da hayırlı olsun , insallah coook iyi bakar hic sorun yasamazsınızbiz de dün 6. ay aşılarımızı olduk teyzelerimiz,sabaha kadar huzursuzdu yavrum, uyumadı bebeğim burnu da tıkalı idi 1 haftadır dr a götürdük bu sabah ,sprey ve soğuk algınlığı ilacı verdi ,ilaçlarını verdim şimdi uyuyor oğlum ,pzrtsi de işe başlayacağım bakıcımızla baş başa kalacak oğlum dua edin kızlar ,allah hepimizin yardımcısı olsun...
Yiyebilecegi seyleri püre halinde yavaşça başlarsın canım , endişe etmeKizlar lutfen bana yardimci olunn...hicbir sey bilmiyorum. Ek gida konusunda bilgim yok afalladim kaldim. Dun basladim havuc puresi verrdim iki mama kasigi. Bugun verdim bir de yarin verecegm. Alerji riskine karsi uc gun bekleyeceğim yani. Ee sonra sizler baya ilerlediniz. Marketten aptamil pirincli sutlu muhallebi aldim yapmadim daha. Valla öylece kalakaldim . Neyden ne zaman ne kadar verecegimmm bennn. Yardimmm. Kabak püresi vs. Kabak mevsimi degilki. Bal kabaginin püresi mi? Karistirayim mi hepsini? Yardimmmmm
Biz verdik canım , ise başladığım icin öğün olarak verdi bakıcı , bi sıkıntımız olmadıIki dilim elma ve armudu cam rendede rendeleyip mi veriyorsun? Direk bunlarla mi basladin? Alistirma dönemi olmadi mi?
Belki cok yemistir ondan kusmuştur canım , sulandirip mı verdin yumurta sarısını , bizimki azıcık katı oldumu hemen yüzünü burusturuyor , meyveleri hupletiyor sadece :)pekmez olarak ne pekmezi veriyorsun my honey?
buarada sabahleyin kızıma bir güzel yumurta sarısyla kahvaltı yaptırdım.k.v demden getirdiğim yumurta sarısının yarısını bayıla bayıla severek yedi. ama 2-3 saat sonra yediği yumurtayı kustu. sizce sevmedi mi benm bebeğim yurtayı acaba fazla mı geldi. bu ilk yumurtamızda değil ama ilk kez bu kadar çok yemişti
Hayırlı olsun canım , guzel günlerde kullanınSelamlar,
Umarım herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur. Biz yine koşturup duruyoruz, kızımın odasını hala tamamlayamadım. Bu akşam onunla ilgileneceğim, yarın tüm gün çalışacağım.
Nihayet bizde mama sandalyemizi aldık, ilk defa bu akşam yemeğinde kullandık. Kızım rahat etti, üzerinede oyuncaklar koydum baya oyalandı orada. Yemeğinide rahat yedi.
Emzik kullanan anneler, 6 aya geçince emzikleri değiştirdiniz mi hemen? Ben aynı emziğin 6-18 aylığını aldım ama kızım kabul etmedi henüz. Zaten biliyorsunuz bizimli şu olay emziği emiyordu zaten zor alıştırmıştım avente, emzik büyüyünced aynı aşamalardan mı geçeciz. Bizim uyuma zamanı eşleştirmemiz emzik, ağzına takıyorum hemen gözlerini kapatıyordu, bu akşam çok zor uyudu emziği attı parmağını emmeye kalktı.
Emzik kullanan anneler, 6 aya geçince emzikleri değiştirdiniz mi hemen? Ben aynı emziğin 6-18 aylığını aldım ama kızım kabul etmedi henüz. Zaten biliyorsunuz bizimli şu olay emziği emiyordu zaten zor alıştırmıştım avente, emzik büyüyünced aynı aşamalardan mı geçeciz. Bizim uyuma zamanı eşleştirmemiz emzik, ağzına takıyorum hemen gözlerini kapatıyordu, bu akşam çok zor uyudu emziği attı parmağını emmeye kalktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?