2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin bu sabah aklimdaydin , gelir bu ara diye düşündüm ki sen yazmışsın
Iyi moral olmuştur size , insallah dinlenebilmissindir

Uyku konusunda biz de aynıyiz , büyüdükce duzelecegine daha kötü oluyor sanki :/

Az önce oturma odasından mutfağa geçtim. Dönerken salona da bi göz attım. Eğlenceden ölecem, çılgınlık diz boyu.

:)))) ben de az önce foursequare kullansam devamlı checkin yapsam herhalde devamlı salon, mutfak,oturma odası yaparım diye düşündüm:))))
salonda emekleme keyfi
mutfakta yemek keyfi
oturma odasında ütü yapmaca
yatak odası uykıya dalmaca :)))

Çok sağol meltemcim,
uykus büyük sıkıntı olmaya başladı.
Annemlere gidince şaşırdı kadın. Sen nasıl insan gibi gezebiliyorsun dedi:) birkaç deneme yaptık. İlk gece yarımsaatte bir kalktı. Anem dediki gece ben bakayım geceleri artık emzirme. Tamam dedim. Bir iki uyuttu ama yok illa meme istedi sonra. Sonra çok emmek isteyince herhalde acıkıyor dedik yatmadan mama verdik. Hiç değişmedi. Sndirim problemi de var çünkü kakası taş gibi ben ona bağlıyordum, burnu kuruyor ona bağlıyordum. İkisi için ilaç kullanıyorum ama değişim olmadı. İkinci dişimiz de geldi. O da üstten:).
Geçmişi çok okuyamadım. Neler oldu ben yokken

Süpersin canım bende nasıl yapsam diye düşünüyordum. Doktorum bebek ekmegi yerine tahıllı undan bisküvi yap onu koy kahvaltısına dediydi. Yapiim bunu. Yalnız pirinc ununu önermiyor ben koymadan yaparım. Çok tesekkür ederim.

hiç bozma moralini canım...
ben artık ana sağlığın ne söylediğine nede verdiğine güveniyorum..bizede daha önce 2 yaş üstü kullanılması gereken bir krem vermişti. şimdi ne dese ne verse önce kendi doktorumuza danışıyorum

Ahhhaaa bende merak ediyordum bu diziyi kim izliyor diye, yıllardır bağımlılık yapmış artık hep üst sıralarda birde :) aybikecim izleyip raiting yaptırmayın şu Şaşmaz a :))

ay evet aslında kızıyorum iki lafı bir araya getiremeyen adama reyting yaptırıyoruz.....neyseki bizde reyting cihazı yok eşimin tesellisi de o :)))

Kizlar slm pc nin ekrani catladi net siz kaldim kendimi issiz adaya düşmüş hissediyorum. Tel de net yok hbr edim dedim ozlicem szi bi kac gün (

bizim de bir aydır böyle düzelir diye bekliyorum yok bekliyorum umutla

Disten de huzursuz Demekki canım , Allah kolaylık versin
Bizimki de huzursuz ama nedenini çözemedik , diste yok henüz , ishal olmus simdi , belkide diş geliyor ,hic olmadıgı kadar huzursuz

Senin buyuk oğlanın dişleri döküldü mu , bizde biri dokuyor biri çıkarmaya calisiyor :))

iki heyecan bir arada :)))
her akşam yatağa yatarken aynı şeyi düşünüyorum, beni bir tanesi pestil ediyor meltem ne becerikli bir anne :) hayranım sana

güle güle kullanın oyuncaklarınızı :)
bizde ikeaya gittiğimizde oyuncak konusunda kendimizi kaybetmiştik eşimle :))
şu hani koca göbekli kırmızı adam mı kadın mı belli değil bir bebek var gördün mü onu? benim paşa ona bayıldı ve uyku arkadaşı yaptı tam uykuya dalarken sarılıyor, daha doğrusu yüzüne göbeğini yapıştırıyor bebeğin çok komik oluyor o hali :)))

evet yaa bu ne garip bir duygu...hem büyüsün diye heyecanlanıyorum hemde minicik halini özlüyorum şu annelik ne garip birşeymiş, gerçekten "yaşamadan anlamazsın" cümlesi geyik değil gerçeğin ta kendisiymiş

az önce yazmayı unutmuşum, bu alıntı ile diyeyim...bende kullanmama kararı aldım canım. şu prof arkadaşıma sordum, 8. ayda tahlil yaptırırsın ona göre bakarsın dedi...tabi bu 8. ay fikrini Atahanın kilosu ve genel sağlık durumuna göre söyledi. doğduğundan beri ateş düşürücü de dahil hiçbir ilaç almadı, o yüzden verme şimdilik birşey, bünyesi zaten çok kuvvetli dedi

emzik kullansa bir dert kullanmasa ayrı dert...bende neler yaptım kullansın diye, yok olmadı en son iki ay önce falan ağzına sürdü bende pes ettim. şimdi emziğimiz nerde yerini bile hatırlamıyorum

ellerine sağlık canım :)
hemen tarifler dosyasına ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…