- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.701
Günaydın,
biz geldik:)
geçmişe mi dalayım, buradan mı devam edeyim bilemedm.
Moral motivasyon yüklenip geldik. Ama malesef gece uykularımız hala bölük pörçük. Çözüm bulamadım. Zombi gibi kalkıyorum sqbahları. Biz gibi olup çare bulabilen var mı??
Az önce oturma odasından mutfağa geçtim. Dönerken salona da bi göz attım. Eğlenceden ölecem, çılgınlık diz boyu.
Bundan önceki taşınmamda 3 ay sürmüştü ev bulmam, kısmet nerde nezamansa ozaman oluyor
Pratiklik değil de paldırküldüryallahmodeli oluyor benim ki:)
Hosgeldin bu sabah aklimdaydin , gelir bu ara diye düşündüm ki sen yazmışsın
Iyi moral olmuştur size , insallah dinlenebilmissindir
Uyku konusunda biz de aynıyiz , büyüdükce duzelecegine daha kötü oluyor sanki :/
hangi ilçede oturuyorsun canım sen?
günaydın kızlar. size ev yapımı bebek bisküvisi tarifi getirdim.. hazır almak yerine kendimiz yapabiliriz daha sağlıklı olur..
2 çay bardağı tam buğday unu
yarım çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinc unu
3 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı ev yapimi yoğurt
175 derece fırında 20 dakikada pişiyor
NOT: İsterseniz bunların üzerine fırından çıktıktan sonra az pekmez sürebilirsiniz. Biliyorsunuz pekmezi ve balı ısıtmamak gerekiyor o nedenle içine koymayacağız. Hassas Anneler bebeğine paketlenmiş ve içinde şeker ve katkı maddesi olan hazır bebe bisküvisi vermesin bence. Çok hassassanız pirinç unu yerine hepsini tam buğday unundan da yapabilirsiniz. Aman bu çok sert derseniz bunun içine biraz meyve püresi koyabilirsiniz. Ama sert olması belki de daha iyi olur, yeni dişleri çıkan bebişlere diş kaşıyıcı gibi de olur.
sanmam canım.. benim saf anıma denk gelip yanlış okumuşta olabilirim :)
yok cnm kart anne demeyelim olgun annesin bak ne guzel ne kadar bilincli buyutuyorsn bebegini.bugun moralim cok bozuldu.halk sagligindaki ebemz bize son kullanma tarihi daha kizim dogmadan 1 ay once bitmis bir d vitamini vermis ve ben bunu aylardr kizima kullandm.bugun bitti diye cope atacaktm sok oldum. sk: 07 2013. hemn ozeldeki dr u aradim bi zarari olmaz kimyasal icermiyor dedi.ama ebeye de kendimede cok kiziyorum.nasil verirler onu benm elime.sanki bakkaldan yogurt alr gb artk ebelerin verdiklerininde son kullanma tarine bakcm
Ahhhaaa bende merak ediyordum bu diziyi kim izliyor diye, yıllardır bağımlılık yapmış artık hep üst sıralarda birde :) aybikecim izleyip raiting yaptırmayın şu Şaşmaz a :))
Kizlar slm pc nin ekrani catladi net siz kaldim kendimi issiz adaya düşmüş hissediyorum. Tel de net yokhbr edim dedim ozlicem szi bi kac gün (
Günaydın,
biz geldik:)
geçmişe mi dalayım, buradan mı devam edeyim bilemedm.
Moral motivasyon yüklenip geldik. Ama malesef gece uykularımız hala bölük pörçük. Çözüm bulamadım. Zombi gibi kalkıyorum sqbahları. Biz gibi olup çare bulabilen var mı??
Çok sağol meltemcim,
uykus büyük sıkıntı olmaya başladı.
Annemlere gidince şaşırdı kadın. Sen nasıl insan gibi gezebiliyorsun dedi:) birkaç deneme yaptık. İlk gece yarımsaatte bir kalktı. Anem dediki gece ben bakayım geceleri artık emzirme. Tamam dedim. Bir iki uyuttu ama yok illa meme istedi sonra. Sonra çok emmek isteyince herhalde acıkıyor dedik yatmadan mama verdik. Hiç değişmedi. Sndirim problemi de var çünkü kakası taş gibi ben ona bağlıyordum, burnu kuruyor ona bağlıyordum. İkisi için ilaç kullanıyorum ama değişim olmadı. İkinci dişimiz de geldi. O da üstten:).
Geçmişi çok okuyamadım. Neler oldu ben yokken
Disten de huzursuz Demekki canım , Allah kolaylık versin
Bizimki de huzursuz ama nedenini çözemedik , diste yok henüz , ishal olmus simdi , belkide diş geliyor ,hic olmadıgı kadar huzursuz
Senin buyuk oğlanın dişleri döküldü mu , bizde biri dokuyor biri çıkarmaya calisiyor :))
Kizlar aksam e bebege oradan da ikeaya gittik hem oto koltugu baktik hem de bi suru oyuncak aldik kizima:))) biz oto koltuguni aslinda 9-36kg istiyorduk ama 9-18 olanlar daha ozellikliymis. Adam dedi ki bebek 11kilo filan herhalde, yok 10kilo dedik. Sonra konusurken 11aylik gibi duruyo kac aylil dedi, eeee 6ayligiz dedik:)
İkradan da bi suru oyuncak aldik kizima oyincak sepeti aldik su file gibi olanlardan, helezin var demirlerin arasindan halkalar geciyo hani ondan aldik tahta yuvarlak halkalar aldik parmak kuklalarindan aldik veeeeee butun gun az olan sutum eve geldigimde artmisti :))) allam kizima alirsverisi cok seviyom.
Dun cook az kahverengi ve kati kaka yapmisti bugin de hic yapmamisti, eve gelince onun da acisini cikarti kizim, gobegine kadar cikarmis kakalari ona da ayri bi mutlu oldum:)
Maşallah size :) bende kızımın diş perisi olmak istiyorum biran önce... Bazende hiç büyümese, ne çabuk geçiyor günlere doyamıyorum diyorum, göğsümde uyuduğu, tek koluma yatırarak taşıdığım günleri bile öyle özledimki. Çok duygusalım ben bu aralar zaten:)
Ben demir takviyesi yapmıyorum henüz canım, 17 aralık da doktor randevumuz var, bu konuyu da konuşacağız. Biz 6 ay öncesinde kesin olarak vermemeye karar vermiştik, doktorumuzda zaten türkiyedeki uygulamayı yanlış bulduğunu söylemişti. 6. Ayda konuşuruz bu konuyu demiştik, eşim detaylı araştırıyor zaten, doktor dönüşünde yazarım sanada önerileri...
ıvy senin senin bebiş yeğenim gibi yapmaz inş... yeğenim ilk günki memesini yeni bıraktı 2 yaşında.. 0-6 aylık yani. aynısının yenisinide istemedi.. illa o eski meme olucak.. ucu koptu hala onu emiyordu.. halam en sonunda komple kopartıp eline verdi bak kargalar koparmış dedi öyle bıraktı.. bende yeni aldım meme ama 0-6 aylık aldım bizim kinin ağzı küçük biraz 1 ay sonra filan düşünüyorum değiştirmeyi kabul ederse tabi
günaydın kızlar. size ev yapımı bebek bisküvisi tarifi getirdim.. hazır almak yerine kendimiz yapabiliriz daha sağlıklı olur..
2 çay bardağı tam buğday unu
yarım çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinc unu
3 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı ev yapimi yoğurt
175 derece fırında 20 dakikada pişiyor
NOT: İsterseniz bunların üzerine fırından çıktıktan sonra az pekmez sürebilirsiniz. Biliyorsunuz pekmezi ve balı ısıtmamak gerekiyor o nedenle içine koymayacağız. Hassas Anneler bebeğine paketlenmiş ve içinde şeker ve katkı maddesi olan hazır bebe bisküvisi vermesin bence. Çok hassassanız pirinç unu yerine hepsini tam buğday unundan da yapabilirsiniz. Aman bu çok sert derseniz bunun içine biraz meyve püresi koyabilirsiniz. Ama sert olması belki de daha iyi olur, yeni dişleri çıkan bebişlere diş kaşıyıcı gibi de olur.
sanmam canım.. benim saf anıma denk gelip yanlış okumuşta olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?