2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu modele baktınız mı ne dersiniz?
http://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-gr1-tobi-oto-koltugu-confetti/11094

Canım biz stokk kullanıyoruz zaten, 10. aydan sonra alacağım büyüğünü ve sanırım yine stokke alırım.

Canım biz stokk kullanıyoruz zaten, 10. aydan sonra alacağım büyüğünü ve sanırım yine stokke alırım.

benim paşa bu ay itibarı ile 9 kilo oldu ve artık sığmıyor koltuğuna
önümüzdeki ay almam şart oldu artık...şimdi stokke a baktım ama sanırım Türkiye de GR1 satılmıyor...sen diğer markaları incelemiş miydin? Maxicosi nin sertifikalarına falan baktım aklıma yattı..ama tabi paşanın da denemesi lazım, hatırlarsan bumbo elime patlamıştı bu da öyle olmasın
zaten arabasını da beğenmiyor artık baston tipe mi geçmek lazım bilemedim

Pazar günü sessizliği var topicte bugun :)

Dün kızıma mama sandalyesi almaya gittik demiştim, kızımın pusetini almadım yanıma, oto koltuğundan kucağıma alırım öyle gireriz mağazaya dedim, alışveriş sonrası bagaja herşey sığmaz diye. Kızımı kucağıma aldım, bebek mağazasına girdik çok büyük bir mağaza ve ben kızım büyüdüğü için daha önce incelemediğim reyonlarada bakayım derken kızım baya ağır gelmeye başladı, oradan bir baby carrier aldım, kutusundan çıkardım, kızımı bağladım, kutuyuda kasada ödemek üzere alışveriş sepetine attım. Çoook rahat ettik, daha önce sling kullanmıştım ama büyüyünce bırakmıştım hemde bana göre olmadığını anlamıştım sling in. Kızımda hoşlandı baya özgürce dolaşmaktan. Keşke daha önce alsaydım, bu arada kışın bence baby carrier kullanmak bebek arabası kullanmaktan daha mantıklı, birde fermuarlı montlardan giyerseniz genişletici parça takıyorsunuz araya, bebeğinizi kendiniz ısıtıyorsunuz. Hemn bugun baby carrierlı ilk yürüyüşümüzü yaptık öpüşe koklaşa.

Son olarak, tam mağazadan çıkarken ödeme yapıyordum, kasadaki bayan almak zorunda değildiniz burada dolaşırken size ödünç verebileceğimiz bebek arabalrımız, slinglerimiz v.s. var dedi. Harika bir uygulama bnce, eminim bir çok bebek mağazası yapıyordur bunu, zor durumda kalırsanız aklınızda olsun.

Maşallahh paşaya, kocaman olmuş.

Canım bn oto koltuğunu kime sorsam römer demişti burda, herkesde de römer görüyorum ama beklebekle araştırmıştı güvenlik testlerinde düşük puan almışlar. Maxicosi en çok satılan marka sanırım puanları yüksktir, ama öyle çok model varki insan ne alacağını karıştııyor.

Baston puset konusuna gelince, bizim arabamız hem yatıyor hemde arkası kaldırılıp oturma pozisyonuna geçiyor, ben bu hafta hep oturtarak kullandım, bastın pusette gibi, artık yatar pozisyonda durmuyor çünkü kızım.

Mama sandalyesine ne karar verdiniz siz canım? Bahsettiğiniz holmer markasını ben hiç duymadım, google.de de bulamıyorum, aldınız mı oradan?

evet römer pek bir popüler burda ama sizden aklımda kalmıştı benimde test sonuçları, demek doğru hatırlamışım
yaa işte arabada pahalıya aldın belki başta ama bizim gibi iki iki masraf yapmıyorsun...eşimin aklına uyup aldım şimdi çok hantal kalıyor bizimki, bide oturma pozisyonu çok rahatsız. daha doğrusu fazla yatık pozisyonda...ozamanda paşa kızıyor :)

mama sandalyesinde holmere karar verdim bugün ödemesini yaptım canım, yarın gönderirler sanırım
lepistess almış, polly nin aynısı ona okadar para vermeye gerek yok diyor. anladığım kadarıyla ağır diye pek tercih edilmiyor ama bende ağır olmasını istedim. çünkü bıcırıklar çok hareketli artık.geçen cafe de ikeanınkine oturdu, bu cüsseyle bile sallayabiliyor sandalyeyi :)
bakalım gelince yazıcam hemen size, pek bir heyecan yaptım bu konuyu :)

Saol aybikecim genelde işten gelince yüzümü yıkayıp alıyorum kucağıma bu sefer öyle aldım dikkat de etmedim ondan oldu bence de 2 günde hemen geçti o yüzden götürmedim doktora
Bir süre daha dikkat etmek gerekiyo haklısın

kızlllaaaaaar yarın kızımı ilk kez bakıcısına bırakıp okula gidicem çok gerginim uyku girmiyor gözüme

geçmiş olsun canım
maymuna döndürdü bu kuzular bizi :)))

Benim kızımda uykuya dalarken illa yüzünü bi şeye dayıyacak. Uyumamak için direnirken emziğini atmasın diye emziğini elimle tutardım önceleri sanırım oradan alışkanlık kaldı. Sabah ikinci posta uykusunda da yüzüme dayıyor yüzünü sımsıkı sarılarak. Olmadı yastık oda olmadı kendi kolunu yüzüne kapatıyor. Hatta bu akşam uyuturken aklıma geldi normal mi acaba diye. Elimi yüzüne dayadım da ikna oldu uyumaya.

Sorma canım kızımın pijamaları hep küçülmüş. Cuma günü misafirim geldiğinde fotoğraflara baktık 2,5 aylıkken giydirmeye başlamışım küçüldü dediğim pijamaları. İçinde kayboluyormuş o zamanlar. Cumartesi de alışveriş yaptık kızımla bir sürü cici aldım. İlkbahar gibi olabilecek taytlar ve badiler aldım. Diyorum büyük bunlar. Ama çok sürmeden küçülecek hepsi. Yanisi güzel zamanlar çabuk geçiyor sanki.

aaaa ondan olabilir mi acaba? bende öyle yapardım...şimdi dediğin gibi yüzünü kapatıyor hep bişeylerle

güle güle kullanın yeni cicilerinizi :)
güzel zamanlar daha güzelleri gelsin diye çabuk geçiyor bak bide emeklemeye başlasınlar nasıl tatlı olacak o totolar :))

Muhtemelen biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatayım dedim, dogumdan itibaren 1 yıl nöbet tutmama hakkımız var. Benim mdr yardımcısı ben ise başlar başlamaz nöbet tebliğ etti, tabi ki de imzalamadim. Bişey diyemedi. Yasal hakkım sonuçta. Sadece uyuz oldu :)

Aynen ya 10-15 dk işim vardı. Babası aldı kucağına bağırarak ilgi istiyor benim zillide. Bi ara sustu. Bi baktım babası çevirmiş tv izletiyor. Biliyor izletmediğimi. Hadi dedim 5 dk dan bişi olmaz fırçalamayayım adamı. Ama yok öööle izlettiriyor. Tabi mecbur bastım kalayı. Diyoki anana yakalandık kızım. Yoksa ben sana herşeyi yasaklamam anan gibi :)) dedim öyle çocuk bakmaya ne var. Koy tv nin karşısına gıkı çıkmasın. Ama sonra asosyal oldu diye şikayet etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…