- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.741
Sorma canım, duygularımızla oynuyorlar bu veletler :) ben sanırım karasevda oldumm
benim artık kafa durdu araştırmaktan
sizne yaptınız oto koltuğu konusunu? gerçi yokluğumda konuşulup bazı yorumlar yapılmış ama hepsi uçtu gitti aklımdan, geriye dönüp bulamadım da yazılanları
Rabarbaa canım sen aldın sanırım, yani tosuncuğu düşününce aldın diye düşünüyorum :) ne marka aldın
birde yanlış hatırlamıyorsam Ivy sen araştırmıştın canım
benim artık kafa durdu araştırmaktan
sizne yaptınız oto koltuğu konusunu? gerçi yokluğumda konuşulup bazı yorumlar yapılmış ama hepsi uçtu gitti aklımdan, geriye dönüp bulamadım da yazılanları
Rabarbaa canım sen aldın sanırım, yani tosuncuğu düşününce aldın diye düşünüyorum :) ne marka aldın
birde yanlış hatırlamıyorsam Ivy sen araştırmıştın canım
Kizlar yarin 6. Ay asilarimizi olucaz icim daraliyo dusundukce((
Canım biz stokk kullanıyoruz zaten, 10. aydan sonra alacağım büyüğünü ve sanırım yine stokke alırım.
benim paşa bu ay itibarı ile 9 kilo oldu ve artık sığmıyor koltuğuna
önümüzdeki ay almam şart oldu artık...şimdi stokke a baktım ama sanırım Türkiye de GR1 satılmıyor...sen diğer markaları incelemiş miydin? Maxicosi nin sertifikalarına falan baktım aklıma yattı..ama tabi paşanın da denemesi lazım, hatırlarsan bumbo elime patlamıştı bu da öyle olmasın
zaten arabasını da beğenmiyor artıkbaston tipe mi geçmek lazım bilemedim
Maşallahh paşaya, kocaman olmuş.
Canım bn oto koltuğunu kime sorsam römer demişti burda, herkesde de römer görüyorum ama beklebekle araştırmıştı güvenlik testlerinde düşük puan almışlar. Maxicosi en çok satılan marka sanırım puanları yüksktir, ama öyle çok model varki insan ne alacağını karıştııyor.
Baston puset konusuna gelince, bizim arabamız hem yatıyor hemde arkası kaldırılıp oturma pozisyonuna geçiyor, ben bu hafta hep oturtarak kullandım, bastın pusette gibi, artık yatar pozisyonda durmuyor çünkü kızım.
Mama sandalyesine ne karar verdiniz siz canım? Bahsettiğiniz holmer markasını ben hiç duymadım, google.de de bulamıyorum, aldınız mı oradan?
Canım hangi markanın minerallerini kullanıyorsun?
canım dünden beri kimseye bişey yazamadım vaktim olmadı, birazdan da mevlüde gidicem oğlumla ama senin iletiyi görünce cevap vereyim hemen dedim
biliyorsun Atahan a dermatit teşhisi konuldu, kimyasallara karşı alerjisi
makyajından olmuştur bence...çünkü bende makyaj yaptım bir kere, aynı şey oldu. hatta kendi deterjanımızla yıkadığım bir kıyafet falan giydiğimde de hemen aynısı oluyordoktor 2 yaşına kadar sabredeceksin, sonra genelde geçiyor bebeklerde dedi
bide hergün mutlaka nemlendiricisini sür
Saol aybikecim genelde işten gelince yüzümü yıkayıp alıyorum kucağıma bu sefer öyle aldım dikkat de etmedim ondan oldu bence de 2 günde hemen geçti o yüzden götürmedim doktora
Bir süre daha dikkat etmek gerekiyo haklısın
kızlllaaaaaar yarın kızımı ilk kez bakıcısına bırakıp okula gidicem çok gerginim uyku girmiyor gözüme
güle güle kullanın oyuncaklarınızı :)
bizde ikeaya gittiğimizde oyuncak konusunda kendimizi kaybetmiştik eşimle :))
şu hani koca göbekli kırmızı adam mı kadın mı belli değil bir bebek var gördün mü onu? benim paşa ona bayıldı ve uyku arkadaşı yaptıtam uykuya dalarken sarılıyor, daha doğrusu yüzüne göbeğini yapıştırıyor bebeğin çok komik oluyor o hali :)))
evet yaa bu ne garip bir duygu...hem büyüsün diye heyecanlanıyorum hemde minicik halini özlüyorumşu annelik ne garip birşeymiş, gerçekten "yaşamadan anlamazsın" cümlesi geyik değil gerçeğin ta kendisiymiş
Benim kızımda uykuya dalarken illa yüzünü bi şeye dayıyacak. Uyumamak için direnirken emziğini atmasın diye emziğini elimle tutardım önceleri sanırım oradan alışkanlık kaldı. Sabah ikinci posta uykusunda da yüzüme dayıyor yüzünü sımsıkı sarılarak. Olmadı yastık oda olmadı kendi kolunu yüzüne kapatıyor. Hatta bu akşam uyuturken aklıma geldi normal mi acaba diye. Elimi yüzüne dayadım da ikna oldu uyumaya.
Sorma canım kızımın pijamaları hep küçülmüş. Cuma günü misafirim geldiğinde fotoğraflara baktık 2,5 aylıkken giydirmeye başlamışım küçüldü dediğim pijamaları. İçinde kayboluyormuş o zamanlar. Cumartesi de alışveriş yaptık kızımla bir sürü cici aldım. İlkbahar gibi olabilecek taytlar ve badiler aldım. Diyorum büyük bunlar. Ama çok sürmeden küçülecek hepsi. Yanisi güzel zamanlar çabuk geçiyor sanki.
harbiden şaka bir yanada zordur canım ya
emiyor mu yoksa sadece yanında mı durmanı istiyor
teşekkür ederiz teyzesi, bekleriz yemeğe gel
bende izletmeyeceğim diyordum ve yapmayacağım dediğim herşeyi yavaş yavaş yapmaya başladımdaha doğrusu babası açtı babytv yi izlesinmiş yavrucak, cahil kalmasınmış :)) çocuk algılamaya çalışıyor ne bu renkler diye..bazen ne komik oluyor bu tipler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?