2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burka helal olsun. İki günde ev mi taşıdın. Maşallah
Ben iki günde annemden gelirken getirdiklerimi yerkleştiremedim daha:)))

valla hayranım Burka ya :)
bende geçen haftasonu anneme gittim hala toparlanamadım, koskoca evi bebekle nasıl toparlayıp taşıdı iki günde..maaşallah diyelim nazar değdirmeyelim

çok geçmiş olsun canım Allahtan bir hastalığı yok, bunlar yaşamaları gereken geçici sıkıntılar...ama yinede insanın yüreği kaldırmıyor onun sıkıntısı varken

Bende alayım bu kolyeden o zaman canım :)

Allah hepimizden razı olsun canım. Burada herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı oluyor.
kağıthane de oturuyorum. şu anki doktorumuz bahçelievlerde ancak uzaklıktan değil doktordan memnun kalmadığım için yeni doktor arıyorum. her türlü hastane olabilir.
Canım abimin kızının doktoru Medipol Üniversitesinde Polat Erdem. İstanbul a gidince bende götürüyorum kızımı memnunum.

iki heyecan bir arada :)))
her akşam yatağa yatarken aynı şeyi düşünüyorum, beni bir tanesi pestil ediyor meltem ne becerikli bir anne :) hayranım sana
Yok canım estagfurullah , Allah bi kolaylığını veriyor , birde herseye cok yetisemeyince saldim çayıra mevlam kayıra modeli oluyor bazen :)
Su anda ekranı farkeden bebisim UFO gören masum köylü edasıyla reklam izliyor :) cok şaşkın :) seyrettirmiyorum normalde de cok ağladı o dikkatini çekince sustu

Ne kadar tatlı oluyordur maşallah ona , yerim yanaklarını

teşekkür ederiz teyzesi, bekleriz yemeğe gel
bende izletmeyeceğim diyordum ve yapmayacağım dediğim herşeyi yavaş yavaş yapmaya başladım daha doğrusu babası açtı babytv yi izlesinmiş yavrucak, cahil kalmasınmış :)) çocuk algılamaya çalışıyor ne bu renkler diye..bazen ne komik oluyor bu tipler :)))

Ewt icinden kalp cikan dimi? Gecen esim almisti onu ikeadan:)) bizimki beni uyku arkadasi yaptigi icin baska bisi kabul etmiyo :)))

İkea cok basarili ya ben de kendimi kaybediyordum esim titre ve kendine gel dedi:)) bugun annem geldi haftaici yine gitcez:))

benim artık kafa durdu araştırmaktan
sizne yaptınız oto koltuğu konusunu? gerçi yokluğumda konuşulup bazı yorumlar yapılmış ama hepsi uçtu gitti aklımdan, geriye dönüp bulamadım da yazılanları

Rabarbaa canım sen aldın sanırım, yani tosuncuğu düşününce aldın diye düşünüyorum :) ne marka aldın
birde yanlış hatırlamıyorsam Ivy sen araştırmıştın canım

evet o kalpli şey :)))
kesinlikle ikea bu konuda çoook başarılı, çocukların (ve tabi bizim) ilgisini çekmeyi çok iyi beceriyor
paşamın uyku arkadaşı olsun istedim, neler denedim kabul etmedi..bunu kendi seçti
seninki daha iyiymiş :)) en iyi arkadaş anne sonuçta

Olan bana oluyo ama iste.. Bi geceleei ayriydik onda da birlikteyiz artikin.

Yapabilir gibi canım, o potansiyel var kızımda :) bu güne kadar hiç bir konuda inat etmedi, her konuda çok uyumlu, ne versem yedi ama emzik konusunda öyle değil maalsef.

Ben emziği sadece uyku için kullanıyorum cnm, oynamaya başlayınca başka oyuncak veriyorum eline, yatağına koyup emziğini ağzına takıp çıkıyorum uyumadı gerektiğini anlıyor öyle. Uyku için en ideal eşleştirme emzik olur diye kızımı önce emziğe alıştırmam gerekti kendi kendine uyuması için. Kendi kendine uyumaya kolay alıştı ama emzik kısmı baya zorlamıştı.

Teşekkürler canım, yapacak olan annelerin ellerine sağlık şimdiden, bende not ettim bir gün yaparım umarım.

Küçük emzikler bebklrin damak yapısını bozuyorlar, ağız hacmi büyüdükçe ona göre oturan emzik kullanmak gerek veya başka emzik almıyorsa emziği bırakmak en doğrusu.

Sorma canım, duygularımızla oynuyorlar bu veletler :) ben sanırım karasevda oldumm

Son düzenleme:

E güle güle kullanın o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…