- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.721
Burka helal olsun. İki günde ev mi taşıdın. Maşallah
Ben iki günde annemden gelirken getirdiklerimi yerkleştiremedim daha:)))
canım bizde çarşamba günü 6.ay aşılarını yaptırdık. gitmeden önce ateş düşürücü verdim tedbir için o gün iyiydi. akşam uykuya yatırcakken ateşi yükseldi.sabaha kadar sürekli uyandı ve inledi .damaklarını kontrol ettim, elime bir sertlik sivrilik geldi.heralde damak yarıldı artık dişi çıkmaya başladı. şuanda sadece sivrilik var. kaç günde çıkar acaba ?
2 gündür hiç durmuyor,ağlıyor,şelale gibi kusuyor,yemiyor,uyumuyo sürekli inliyor ağrısı var galiba
hem aşı hem diş bir araya denk geldi.
bacaktan 3 aşı yaptılar. bir tanesinin yeri kıpkırmızı beze yapmış.taş gibi olmuş. ilaç dağılmadımı acaba ? dokununca kıyamet kopartıyo
sanırım bu dönem bütün bebişlerde var aynı sıkıntılar...
Bende alayım bu kolyeden o zaman canım :)Evet canım bizim kolyemizde birebir aynısı, ben ayak bileğine bağlıyorum sürekli, bazende boynuna takıyorum. Boyunda daha emniyetli çünkü göremeyeecği uzunlukta, almaya çalışmıyor. Ben sanırım faydasını görüyorum, diş çıkardığı halde (henüz gelmedi dişler ama uğraşıyorlar) keyfimiz iyi maşallah.
Allah hepimizden razı olsun canım. Burada herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı oluyor.Tarihi geçmiş ilaç konusu olmuş, ben yapılacak aşının da tarihini kontrol ediyorum ,
hamileyken doğuda bir köyde bebeklere bozulmş aşı yapılmıştı hasta olmuştu bebekler,
o yüzden her aşı da tarihi kontrol ediyorum
Bence de Allahrazı olsun Emelden kimin ne derdi varsa cvp yazıp ferhlatıyor Allah da onu ferahlatsın
Gülegülekullanın beğenmene sevindim , önerirken gözümle görmediğim için bir şüphevardı aklımda ama alman malı olmasına güvenmiştim, tahmin ettiğim gibi çıktı , ama ben alamadım daha inşallah ben alanakadar fiyatı artmaz
Kardelen, Meltem, Ivy teşekkurleriyi dilekleriiz için
Canım abimin kızının doktoru Medipol Üniversitesinde Polat Erdem. İstanbul a gidince bende götürüyorum kızımı memnunum.kağıthane de oturuyorum. şu anki doktorumuz bahçelievlerde ancak uzaklıktan değil doktordan memnun kalmadığım için yeni doktor arıyorum. her türlü hastane olabilir.
Yok canım estagfurullah , Allah bi kolaylığını veriyor , birde herseye cok yetisemeyince saldim çayıra mevlam kayıra modeli oluyor bazen :)iki heyecan bir arada :)))
her akşam yatağa yatarken aynı şeyi düşünüyorum, beni bir tanesi pestil ediyor meltem ne becerikli bir anne :) hayranım sana
güle güle kullanın oyuncaklarınızı :)
bizde ikeaya gittiğimizde oyuncak konusunda kendimizi kaybetmiştik eşimle :))
şu hani koca göbekli kırmızı adam mı kadın mı belli değil bir bebek var gördün mü onu? benim paşa ona bayıldı ve uyku arkadaşı yaptıtam uykuya dalarken sarılıyor, daha doğrusu yüzüne göbeğini yapıştırıyor bebeğin çok komik oluyor o hali :)))
ellerine sağlık canım :)
hemen tarifler dosyasına ekledim
Yok canım estagfurullah , Allah bi kolaylığını veriyor , birde herseye cok yetisemeyince saldim çayıra mevlam kayıra modeli oluyor bazen :)
Su anda ekranı farkeden bebisim UFO gören masum köylü edasıyla reklam izliyor :) cok şaşkın :) seyrettirmiyorum normalde de cok ağladı o dikkatini çekince sustu
Ne kadar tatlı oluyordur maşallah ona , yerim yanaklarını
afieyt bal şeker olsun bıcırıklara.. bende denemedim henüz yarın ununu alıp yapıcam. hassas anne diye bir site var.. güzel güzel uyarılar tarifler falan filan.. bende ordan buldum :)
güle güle kullanın oyuncaklarınızı :)
bizde ikeaya gittiğimizde oyuncak konusunda kendimizi kaybetmiştik eşimle :))
şu hani koca göbekli kırmızı adam mı kadın mı belli değil bir bebek var gördün mü onu? benim paşa ona bayıldı ve uyku arkadaşı yaptıtam uykuya dalarken sarılıyor, daha doğrusu yüzüne göbeğini yapıştırıyor bebeğin çok komik oluyor o hali :)))
Ewt icinden kalp cikan dimi? Gecen esim almisti onu ikeadan:)) bizimki beni uyku arkadasi yaptigi icin baska bisi kabul etmiyo :)))
İkea cok basarili ya ben de kendimi kaybediyordum esim titre ve kendine gel dedi:)) bugun annem geldi haftaici yine gitcez:))
evet o kalpli şey :)))
kesinlikle ikea bu konuda çoook başarılı, çocukların (ve tabi bizim) ilgisini çekmeyi çok iyi beceriyor
paşamın uyku arkadaşı olsun istedim, neler denedim kabul etmedi..bunu kendi seçti
seninki daha iyiymiş :)) en iyi arkadaş anne sonuçta
Olan bana oluyo ama iste.. Bi geceleei ayriydik onda da birlikteyiz artikin.
ıvy senin senin bebiş yeğenim gibi yapmaz inş... yeğenim ilk günki memesini yeni bıraktı 2 yaşında.. 0-6 aylık yani. aynısının yenisinide istemedi.. illa o eski meme olucak.. ucu koptu hala onu emiyordu.. halam en sonunda komple kopartıp eline verdi bak kargalar koparmış dedi öyle bıraktı.. bende yeni aldım meme ama 0-6 aylık aldım bizim kinin ağzı küçük biraz 1 ay sonra filan düşünüyorum değiştirmeyi kabul ederse tabi
emziğimiz artık en favori oyuncağımız.
ben ağzına veriyorum o eline alıp oynuyor eviriyor çeviriyor sapını ısırıyor ama emmiyor.
ben de artık küçük geliyor sanırım diye büyüğünü alayım diyordum.
onu hiç almaz artık herhalde.
günaydın kızlar. size ev yapımı bebek bisküvisi tarifi getirdim.. hazır almak yerine kendimiz yapabiliriz daha sağlıklı olur..
2 çay bardağı tam buğday unu
yarım çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinc unu
3 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı ev yapimi yoğurt
175 derece fırında 20 dakikada pişiyor
NOT: İsterseniz bunların üzerine fırından çıktıktan sonra az pekmez sürebilirsiniz. Biliyorsunuz pekmezi ve balı ısıtmamak gerekiyor o nedenle içine koymayacağız. Hassas Anneler bebeğine paketlenmiş ve içinde şeker ve katkı maddesi olan hazır bebe bisküvisi vermesin bence. Çok hassassanız pirinç unu yerine hepsini tam buğday unundan da yapabilirsiniz. Aman bu çok sert derseniz bunun içine biraz meyve püresi koyabilirsiniz. Ama sert olması belki de daha iyi olur, yeni dişleri çıkan bebişlere diş kaşıyıcı gibi de olur.
sanmam canım.. benim saf anıma denk gelip yanlış okumuşta olabilirim :)
benim kızımın da aynı en sevdiği oyuncağı bende vardı 2 numara emzik verdim ağzına çok büyük ucu beğenmedi sanırım hemen geçmicez büyük emziğe geçenlerde bir akrabamızın bebeği vardı 10 aylıktı hala küçük olan emziği kullanıyordu
Az önce oturma odasından mutfağa geçtim. Dönerken salona da bi göz attım. Eğlenceden ölecem, çılgınlık diz boyu.
evet yaa bu ne garip bir duygu...hem büyüsün diye heyecanlanıyorum hemde minicik halini özlüyorumşu annelik ne garip birşeymiş, gerçekten "yaşamadan anlamazsın" cümlesi geyik değil gerçeğin ta kendisiymiş
Bende alayım bu kolyeden o zaman canım :)
Allah hepimizden razı olsun canım. Burada herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı oluyor.
Canım abimin kızının doktoru Medipol Üniversitesinde Polat Erdem. İstanbul a gidince bende götürüyorum kızımı memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?