- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.761
Rahat ol canım, sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar kolay atlatır. Geçmiş olsun şimdiden.
güle güle kullanın yeni cicilerinizi :)
güzel zamanlar daha güzelleri gelsin diye çabuk geçiyorbak bide emeklemeye başlasınlar nasıl tatlı olacak o totolar :))
ama o boncuk gözlere sevdalanmamak mümkün mü annesi
bende hayatımın erkeği diye seviyorum bazen, babası bozulmaya başladı :)))
kızlllaaaaaar yarın kızımı ilk kez bakıcısına bırakıp okula gidicem çok gerginim uyku girmiyor gözüme
Benim kızımda uykuya dalarken illa yüzünü bi şeye dayıyacak. Uyumamak için direnirken emziğini atmasın diye emziğini elimle tutardım önceleri sanırım oradan alışkanlık kaldı. Sabah ikinci posta uykusunda da yüzüme dayıyor yüzünü sımsıkı sarılarak. Olmadı yastık oda olmadı kendi kolunu yüzüne kapatıyor. Hatta bu akşam uyuturken aklıma geldi normal mi acaba diye. Elimi yüzüne dayadım da ikna oldu uyumaya.
Sorma canım kızımın pijamaları hep küçülmüş. Cuma günü misafirim geldiğinde fotoğraflara baktık 2,5 aylıkken giydirmeye başlamışım küçüldü dediğim pijamaları. İçinde kayboluyormuş o zamanlar. Cumartesi de alışveriş yaptık kızımla bir sürü cici aldım. İlkbahar gibi olabilecek taytlar ve badiler aldım. Diyorum büyük bunlar. Ama çok sürmeden küçülecek hepsi. Yanisi güzel zamanlar çabuk geçiyor sanki.
Ben elimle emziğini çok tutttum. Çünkü emzik-uyku eşleştirmesi sonucu uyumamak için emziği tükürüyor hala. Uyumaya ikna olduğunu emziğini kesintisiz emmesinden anlıyorum. Ama yüzünü dayamaya hala ihtiyaç duyuyor. Bide şimdi yeni modamız var kendi kaşına gözüne vuruyor elinin tersiyle. Unutturmaya çalışıyorum.
Benim zilli anasına çekmiş emeklemeden yürüyecek sanırım. Yüzüstü dönmekle veya durmakla hiç arası yok. Ben döndürürsemde ıh ıh rahatsız olduğunu anlatıyor. Anlamazsan da ağlıyor. Ama ayaklarına tam olarak basıyor. Hatta yattığı yerden kaldırırken bacaklarını geriyor ve hiç oturmadan direk ayağa kaldırmamı istiyor.
huhuuuuuu güzel ağustos anneleri ve kızımın arkadaşlarııı!!!
geççmişi okuyamadım umarım bütün bebişler afiyette ve sıhhattedirler...
sizinle paylaşmak istediğimiz güzel bir haberimiz var....
meleğim artık emekliyor!!
birde pat patttt yere vuruyor. şap şap şap şap kızım diye diye sonunca vurdurup ses çıkartmayı öğrettim kızıma
diş sıkıntımız ayenn devam yenileri geliyor sanırım. bu hafta ıcı sıze yenı dıs haberımızı verırız gıbı gelıyor
dişi gelmeyen bebişlerin annesi sakın haa özenmeyin. çok zorluyor çocuğğu bu diş olayı. iyice büyüyüp kendine geldiğinde çıkarmasını yeğlerdim...
kaç gecedir uykumuz yok. acıyla uyanııyor. sabaha kadar kac kez yataktan fırlıyorum bılmıyorum :)
her seferinde şükrediyorum ama evimizin canı ay parçası.. çok tatllı oldu buaralar. sevemyiyorum istediğim gibi. sıkıştırmak filan geliyor içimden. eşimle dişlerimizi gıcırdatıyoruz bazen
sevgiyle kalın...
Pazar günü sessizliği var topicte bugun :)
Dün kızıma mama sandalyesi almaya gittik demiştim, kızımın pusetini almadım yanıma, oto koltuğundan kucağıma alırım öyle gireriz mağazaya dedim, alışveriş sonrası bagaja herşey sığmaz diye. Kızımı kucağıma aldım, bebek mağazasına girdik çok büyük bir mağaza ve ben kızım büyüdüğü için daha önce incelemediğim reyonlarada bakayım derken kızım baya ağır gelmeye başladı, oradan bir baby carrier aldım, kutusundan çıkardım, kızımı bağladım, kutuyuda kasada ödemek üzere alışveriş sepetine attım. Çoook rahat ettik, daha önce sling kullanmıştım ama büyüyünce bırakmıştım hemde bana göre olmadığını anlamıştım sling in. Kızımda hoşlandı baya özgürce dolaşmaktan. Keşke daha önce alsaydım, bu arada kışın bence baby carrier kullanmak bebek arabası kullanmaktan daha mantıklı, birde fermuarlı montlardan giyerseniz genişletici parça takıyorsunuz araya, bebeğinizi kendiniz ısıtıyorsunuz. Hemn bugun baby carrierlı ilk yürüyüşümüzü yaptık öpüşe koklaşa.
Son olarak, tam mağazadan çıkarken ödeme yapıyordum, kasadaki bayan almak zorunda değildiniz burada dolaşırken size ödünç verebileceğimiz bebek arabalrımız, slinglerimiz v.s. var dedi. Harika bir uygulama bnce, eminim bir çok bebek mağazası yapıyordur bunu, zor durumda kalırsanız aklınızda olsun.
Disten de huzursuz Demekki canım , Allah kolaylık versin
Bizimki de huzursuz ama nedenini çözemedik , diste yok henüz , ishal olmus simdi , belkide diş geliyor ,hic olmadıgı kadar huzursuz
Senin buyuk oğlanın dişleri döküldü mu , bizde biri dokuyor biri çıkarmaya calisiyor :))
Emzik kullanan anneler, 6 aya geçince emzikleri değiştirdiniz mi hemen? Ben aynı emziğin 6-18 aylığını aldım ama kızım kabul etmedi henüz. Zaten biliyorsunuz bizimli şu olay emziği emiyordu zaten zor alıştırmıştım avente, emzik büyüyünced aynı aşamalardan mı geçeciz. Bizim uyuma zamanı eşleştirmemiz emzik, ağzına takıyorum hemen gözlerini kapatıyordu, bu akşam çok zor uyudu emziği attı parmağını emmeye kalktı.
birde pat patttt yere vuruyor. şap şap şap şap kızım diye diye sonunca vurdurup ses çıkartmayı öğrettim kızıma
diş sıkıntımız ayenn devam yenileri geliyor sanırım. bu hafta ıcı sıze yenı dıs haberımızı verırız gıbı gelıyor
dişi gelmeyen bebişlerin annesi sakın haa özenmeyin. çok zorluyor çocuğğu bu diş olayı. iyice büyüyüp kendine geldiğinde çıkarmasını yeğlerdim...
kaç gecedir uykumuz yok. acıyla uyanııyor. sabaha kadar kac kez yataktan fırlıyorum bılmıyorum :)
her seferinde şükrediyorum ama evimizin canı ay parçası.. çok tatllı oldu buaralar. sevemyiyorum istediğim gibi. sıkıştırmak filan geliyor içimden. eşimle dişlerimizi gıcırdatıyoruz bazen
sevgiyle kalın...
Sağol canım :)E güle güle kullanın o zaman :))
Maşallah kuzuna annesi :)huhuuuuuu güzel ağustos anneleri ve kızımın arkadaşlarııı!!!
sevgiyle kalın...
sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?