2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın yeni cicilerinizi :)
güzel zamanlar daha güzelleri gelsin diye çabuk geçiyor bak bide emeklemeye başlasınlar nasıl tatlı olacak o totolar :))

Ben elimle emziğini çok tutttum. Çünkü emzik-uyku eşleştirmesi sonucu uyumamak için emziği tükürüyor hala. Uyumaya ikna olduğunu emziğini kesintisiz emmesinden anlıyorum. Ama yüzünü dayamaya hala ihtiyaç duyuyor. Bide şimdi yeni modamız var kendi kaşına gözüne vuruyor elinin tersiyle. Unutturmaya çalışıyorum.

Benim zilli anasına çekmiş emeklemeden yürüyecek sanırım. Yüzüstü dönmekle veya durmakla hiç arası yok. Ben döndürürsemde ıh ıh rahatsız olduğunu anlatıyor. Anlamazsan da ağlıyor. Ama ayaklarına tam olarak basıyor. Hatta yattığı yerden kaldırırken bacaklarını geriyor ve hiç oturmadan direk ayağa kaldırmamı istiyor.

huhuuuuuu güzel ağustos anneleri ve kızımın arkadaşlarııı!!!

geççmişi okuyamadım umarım bütün bebişler afiyette ve sıhhattedirler...

sizinle paylaşmak istediğimiz güzel bir haberimiz var....

meleğim artık emekliyor!!

birde pat patttt yere vuruyor. şap şap şap şap kızım diye diye sonunca vurdurup ses çıkartmayı öğrettim kızıma

diş sıkıntımız ayenn devam yenileri geliyor sanırım. bu hafta ıcı sıze yenı dıs haberımızı verırız gıbı gelıyor

dişi gelmeyen bebişlerin annesi sakın haa özenmeyin. çok zorluyor çocuğğu bu diş olayı. iyice büyüyüp kendine geldiğinde çıkarmasını yeğlerdim...

kaç gecedir uykumuz yok. acıyla uyanııyor. sabaha kadar kac kez yataktan fırlıyorum bılmıyorum :)

her seferinde şükrediyorum ama evimizin canı ay parçası.. çok tatllı oldu buaralar. sevemyiyorum istediğim gibi. sıkıştırmak filan geliyor içimden. eşimle dişlerimizi gıcırdatıyoruz bazen

sevgiyle kalın...

Ooğlum uyuyor ama benim CANIM onu sevmek istiyor mıncıklamak istiyor....

ayyy kızlar 2 gündür bu topice giremedim çok az net başına oturabildim çıktım hemen kusura bakmayın
cumartesi günü kızımla temizlik yaptık wrap sling'le kızımı kendime bağladım beraber vilada yaptık
bugünde kahvaltıdan hemen sonra babaannemize gittik akşam 10 da geldik muhallebi yedirdim 11 de uyutmaya çalıştım uyumadı 12ye kadar oynaştık 12de tekrar sallamaya başladım uyudu ama 5dk bir mıkırdandı acıkmıştır diye mama yaptım onuda yedi 00:30 gibi uykuya daldı beşiğine yatırdım
şimdi kabaca bir geçmişe göz atıp yatmayı düşünüyorum

kızlllaaaaaar yarın kızımı ilk kez bakıcısına bırakıp okula gidicem çok gerginim uyku girmiyor gözüme

İlk günler çok zor olacaktır canım, Allah yardımcın olsun. Ama bu dönemi hemen hemen her annenin yaşadığını ve zamanla durumun dahada kolaylaşacağını düşünüp rahatlamaya çalış. Ha birde, yavrunun geleceğine katkıda bulunabilmek için bir işin de var, onuda teslli listene ekleyebilirsin :)
İşe dönüşün hayırlı olsun :)

Benimkide yapıyor onu :) ama sadece sol elini gözüne götürüp koluna yüzünü yaslıyor. Karnımdaykende ultrason resimlerinde hep aynı el gözünde, bastırmıyor, göz kapağına değdirmiyor ama yumruk yapılmış minik eli hep göz yuvası hizasında :) doğduktan sonrada değişmedi bu alışkanlık.

Güle güle sağlıkla giysin, hemen eskitsin inşallah :)

sanki benim kızı anlatmışsın canım ya.
emekleme çabası yok.
sanki hemen yürümek istiyor...

ayyyyy çok güzel bi haber bu.
bebişlerimiz emeklemeye başlamış.
inciler de artıyor...

:) kız burası türkiye. Burada öyle şeyler olmaz. Mağaza güvenlikgörevlisi takılır peşine hırsız muamelesi yapar. Kasiyer paketi bozmuşsunuz almak zorundasınız der. Almak istemezsen kavga çıkar olaylar olaylar.
Güle güle kullanın.. Baby carrier dediğin kanguru herhalde.

Odanız bitmedi mi. Merakla bekliyorum. :)

:))) bizde dökülme başlamadı. 6 da mı dökülüyorsüt dişer??

Merhabalar sadece sizi takip ediyorum sizler benden bir ay once gittiginiz icin tecrübe kazaniyorum yani geçen gun bende kizimin emzigini degistireyim dedim eczaneci bi arkadasim var bende aventi kullaniyorum 6-18 emziklerin uc kismi cok buyuk cocuk bunu alamaz dedi sen yine 0-6 aylik kullanmaya devam et dedi buyuk almada kucuk al dedi ondan bi zarar gelmez dedi bende o buyuk diye almamistir

günaydın canım :)
hadi gözünüz aydın, totosunu benim için mıncıklar mısın emeklerken :) bayılıyorum emekleyen bebek tatlılığına ama sanırım bizde öyle birşey olmayacak

E güle güle kullanın o zaman :))
Sağol canım :)

Maşallah kuzuna annesi :)

maşallah kuzucuğa :)
benim oğlan hala koca poposunu kaldıramıyor.inliyo,ıkınıyo,itiniyo çok komik onu izlerken bayılıyorum :) ama hala emekleyemiyor

Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yine sadece okuma modundaydım. Kızımı uyutamıyorum. Çıldırmak işten değil. Sadece emerek uyuyor. Sonra gözünü bi açıyor bi daha uyutabilene aşkolsun. Bu ara çok mıZ mıZ. Sürekli ağlıyor kucağa alınca susuyor sıpa. Çok yoruluyorum. Ek gıdayı bir aydır tattırıyordum 6 aydan sonra öğüne geçtik hala sevmedi. Sürekli boğazına kaçıyor falan. Ana kucağında dik pozisyonda yedirdiğim halde.
Hala bi bakıcı ayarlayamadık. İşe giderek sosyalleşmek istiyorum artık:)) annem bakmak istiyor ama sürekli aynı evde kalmamız gerekeceğinden ben istemiyorum. O hanımağa gibi hep onun dediği olsun istiyor bunu başta ben kabul etmiyorum eşim ses çıkarmasa da içten içe kızıyor. Bunu hissediyorum. En iyisi iyi kalpli bi bakıcı bulmak. Allahım nolur karşımıza iyi insanlar çıkarsın.
Bizden haberler bu kadar şimdi yürüyüşe çıkıyoruz.

herkese merhaba güzel anneler ve bebişleri
dün yogun bir gündü hiç giremedim bugün bakayım geçmişe
bu arada benim kızın alt dişlerden sağdakinde hafif bir beyazlık var sanırım diş gelmeye başlıyor ne kadar zamanda çıkar bilmem ama ufaktan mızırtıları başladı hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…