2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın yeni cicilerinizi :)
güzel zamanlar daha güzelleri gelsin diye çabuk geçiyor bak bide emeklemeye başlasınlar nasıl tatlı olacak o totolar :))

Canım hiç tatlı olmuyor o totolar emekleyince...bizimki herşeyi erken yaptığı gibi 15 gündür de emekliyor,hatta artık naptın sen bakıyım diyip arkasından gidince,ağzını kocaman açıp jet hızıyla benden kaçıyor.mesela geçen banyo yaptık salonda küvette kaldı, kirli çamaşırlarını atıp gelicektim sadece banyoya baktım küvete kadar gitmiş,dizlerinin üstüne dikilmiş kafayı da uzatmış küvetteki suya elini sokuyor.banyoyu çok seviyor.artık anlıyorum ki sesi çıkmayınca bi halt beceriyor:) korkuyorum benim oğlan 14 yaşına gelince hatun isterim diye bağırır diye

Kizlar cok mutluyum ya. Dun annem geldi cumaya kadar bizimle. Hemmrn bi tarhana yaptik benim kiz bayildi, bi kase icirdim :)) ben corba yapamam beceremem annem yapti ben baktim. :)) bugun de asilarimizi olduk inanir misiniz hic aglamadi. Ben hala inanamiyorum da :)) ilk igneye mizirdanmadi bile, ikinci ve ucuncude biraz miz miz yapti aldim kucagima kaldirdim havaya gulmeye basladi :)) hemsire bile masssallah sana dedi sasirdi. Boyumuz 74 cm, kilomuz 10.180 cikti saglik ocaginda, ek gida mi kiloyu hizlandirdi acep bilemedim.

Daha calpol de vermedim, huzursuz olursa vereyim diyorum bu sefer annem de yanimda nasilsa.

Buarada emelcim bana da ozelden yollar misin listeyi? Zahmet olacak ama.

Renan senin bidik emekliyordu sanirim, cok tatli ya:)) not: bebegi totoyu kaldirip daha donememis bile olan bir anne:) gerci cok nadir donuyor, ama dun kolu altta kaldi biraz agladi yavrum.

dün aynısını bizde yaptık. bagajdan sürekli bebek arabasını çıkartmak artık zor gelmeye başladı pusetide ağır taşıdıkça daha da ağırlaşıyor. ebebek ten hemen bir kanguru aldık kutusundan çıkardık eşim taktı "ohh diyor dünya varmış" hem eşim rahat etti hem de kızım bacaklarını sallaya sallaya etrafa baka baka gezdiler :)

Hangi modeli aldınız canım bende birşeyler aldım e bebekten şimdi bir kanguruda ben alayım :)

seninki maşallah ağır top canım o kadar döndüğüne şükret:)benimde kolum 10 kilonun altında kalsa bende ağlarım.maşallah maşallah nazar değmesin tospiğe. aşılarının da iyi geçmesine çok sevindim geçmiş olsun

valla hayranım Burka ya :)
bende geçen haftasonu anneme gittim hala toparlanamadım, koskoca evi bebekle nasıl toparlayıp taşıdı iki günde..maaşallah diyelim nazar değdirmeyelim

Canım saol ama asıl ben sana hayranım, ben 2kedinin maması, suyu,kumu,
ilacı,aşısı,tırnağı ,tüyü,oyunu,ilgisi, sevgisi zor başediyorum sen 7 taneyle baş ediyorsun Allah kuvvet versin

kızlllaaaaaar yarın kızımı ilk kez bakıcısına bırakıp okula gidicem çok gerginim uyku girmiyor gözüme

İnşallah bakıcısı ile kızın çok iyi anlaşır gözün arkada kalmaz,
büyüdükçe istek ve ihtiyacları da artacak ve iyiki çalışıyorum diyeceksin

Küçükken çok fark olmuyordu ama şimdi kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum, ne güzel şeyler var kızlar için.
Oğlanlara yok öyle güzel şeyler
Bebeğin güle giysin aldıklarınızı,

İnşallah çoooook iyi bir bakıcı bulur gözün arkada kalmadan işe başlarsın. Annenin bakması iyi ama eşinle aran
açılırsa bir anlamı olmaz. Mızmızlığı dişten dolayı herhalde, hayırlısıyla çıksın da rahatlasın yavrucak

günaydın canım :)
hadi gözünüz aydın, totosunu benim için mıncıklar mısın emeklerken :) bayılıyorum emekleyen bebek tatlılığına ama sanırım bizde öyle birşey olmayacak

maşallah kuzucuğa :)
benim oğlan hala koca poposunu kaldıramıyor.inliyo,ıkınıyo,itiniyo çok komik onu izlerken bayılıyorum :) ama hala emekleyemiyor

emeklerler tabiki canım biz biraz büyüğüz sizden ondandır

o ıkınmalar uçak gibi iki kol yanda çırpınmalar çooookkk uzun süre oldu bizde de...her hafta başı tamam bu hafta emekler diyordum çalışmalar hep vardı

renanna katılıyorum herşeye inanılmaz ilgileri oluyor. ses yoksa orada sorun var!!!

ayyy renancım inanmıyorum maşallah ona
ya biz senle yaşıtız ama benim kız hala dönemiyor oturmaıyor da
bildiğin kaldıramıyo totoyu
emekleyince rahatladın mı biraz daha

Bebek mağazaları anne bebek dostuya canm, yapıyorlardır belki :) burda paketten çıkmış, dneme ürünlerini ödünç veriyorlarmış, türkiye de verirler çünkü bebeğini yerleştirip biraz dolaşıp denemek ister tabii anneler. Test sürüşü yani :) baby carrier kangru olabilir evet, bebeği göğsüne asıyorsun işte :))

Odamızın 1 haftalık işi kaldı, böyle söyledim diye hummalı bir çalışma var sanılmasın, burda herşey çok yavaş ilerler o yüzden uzadı. Mesela dolap geldi ama kuracak kişi 2 hafta sonra geleceğini söyledi falan. Ufak tefek şeyler için hep randevu alıp baya beklemelisin.

Son düzenleme:

ah maaşallah ona, gerçekten çok erken başlamış :))
haklısın gerçi emekleyince yaramazlık katsayısı artıyor...bende umarım geç başlarda bahçede vakit geçirir diyorum. bize 1 ay sonra bahar gelir, bahçede debelensin dursun istediği kadar :)

geçmiş olsun canım, ne güzel haberlerle gelmişsiniz :)

ben bugüne kadar hiç ateş dürücü vermedim paşama..nasıl olsa annen de var, mümkünse verme sende bence...vücudun savunma direncini düşürüyor çünkü ilaç

size bu ara yaptığımız fantaziyi anlatıyorum anneciklerim...
uykumuz son hadde gelene kadar beklenir.
meme verilir alınmaz. mama yapılır içilmez. bu arada açız 3 saattir bişey girmemiş mideye...
arada anne denemiştir emzirmeyi açmı niye uyumuyor diye.
sonra mavi bir battaniyemiz var babasının bebeklik battaniyesi (başkası olmaz) onda sallanarak uyunur.
açız ama. battaniyenin içinde uyuyunca aklımıza düşer.
hemen yatağa konulup ağzına mama verilir öyle uyuruz.
uyanıkken karnın doyması işleriyle uğraşacak kız değil benim kızım.
ben ne yapcam bu kızla?

Evet canım avent ortodontik emzik, 6-18 aylığa geçince ucu birden kocaman oluyor :) bebekte haklı reddetmekte. Tüm markalarda bu kadar fark varmıdır acaba. Keşke 6-12 ay sonra 12-18 ay diye ayırsalarmış.

Eczacı arkadaşın neye dayanarak küçük emzikten birşey olmaz dedi bilmiyorum ama damak genişliğine uygun olması lazım emziğin. Küçük emziktede dilini sürekli yukarıya ittirmesi gerekirkş emzik damağa otursun, bu da zararlı.

Ay çok şeker. Maşallah ona :) engel olma annesi bırak kurcalasın heryeri, aylardır tutsaktı yavrum şimdi güç onda :)

Hadi geçmiş olsun canım, bu geceyide sakince atlatırsınız inşallah.

Anneciğine de kavuşmuşsun gözün aydın, şimdi eli kolu dolu gelmiştir o :) benimde babam iş için gelicekmiş haftaya, başka bir şehire gelecek ama iki iş arasında gelip bizide görecek 3 saat. Çook mutluyum :)

Aynen canım, artık ağırlaştığını farkedememişim bende, kucaklayıp çıktım ama bu sayed bir kangrumuz oldu. Bizimkine 3 yaşa kadar kullanılır diyor ama o kadar uzun kullanılır mı acaba bunlar? Ben baby bjorn aldım bu arada, siz ne aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…