- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.781
güle güle kullanın yeni cicilerinizi :)
güzel zamanlar daha güzelleri gelsin diye çabuk geçiyorbak bide emeklemeye başlasınlar nasıl tatlı olacak o totolar :))
Kızlar doktorumuzun verdiği dosyaları pcye yazacağım isteyen olursa öm den atarım tarifleri yada mail atarım.
ben isterim valla çok zahmet olur sana
Pazar günü sessizliği var topicte bugun :)
Dün kızıma mama sandalyesi almaya gittik demiştim, kızımın pusetini almadım yanıma, oto koltuğundan kucağıma alırım öyle gireriz mağazaya dedim, alışveriş sonrası bagaja herşey sığmaz diye. Kızımı kucağıma aldım, bebek mağazasına girdik çok büyük bir mağaza ve ben kızım büyüdüğü için daha önce incelemediğim reyonlarada bakayım derken kızım baya ağır gelmeye başladı, oradan bir baby carrier aldım, kutusundan çıkardım, kızımı bağladım, kutuyuda kasada ödemek üzere alışveriş sepetine attım. Çoook rahat ettik, daha önce sling kullanmıştım ama büyüyünce bırakmıştım hemde bana göre olmadığını anlamıştım sling in. Kızımda hoşlandı baya özgürce dolaşmaktan. Keşke daha önce alsaydım, bu arada kışın bence baby carrier kullanmak bebek arabası kullanmaktan daha mantıklı, birde fermuarlı montlardan giyerseniz genişletici parça takıyorsunuz araya, bebeğinizi kendiniz ısıtıyorsunuz. Hemn bugun baby carrierlı ilk yürüyüşümüzü yaptık öpüşe koklaşa.
Son olarak, tam mağazadan çıkarken ödeme yapıyordum, kasadaki bayan almak zorunda değildiniz burada dolaşırken size ödünç verebileceğimiz bebek arabalrımız, slinglerimiz v.s. var dedi. Harika bir uygulama bnce, eminim bir çok bebek mağazası yapıyordur bunu, zor durumda kalırsanız aklınızda olsun.
dün aynısını bizde yaptık. bagajdan sürekli bebek arabasını çıkartmak artık zor gelmeye başladı pusetide ağır taşıdıkça daha da ağırlaşıyor. ebebek ten hemen bir kanguru aldık kutusundan çıkardık eşim taktı "ohh diyor dünya varmış" hem eşim rahat etti hem de kızım bacaklarını sallaya sallaya etrafa baka baka gezdiler :)
tamam canım çok teşekkür ederimYazayım göndereceğim canım olmazsa eşime vereceğim dosyaları taratsın işyerinden öyle mail atarım.10 sayfa.
Kizlar cok mutluyum ya. Dun annem geldi cumaya kadar bizimle. Hemmrn bi tarhana yaptik benim kiz bayildi, bi kase icirdim :)) ben corba yapamam beceremem annem yapti ben baktim. :)) bugun de asilarimizi olduk inanir misiniz hic aglamadi. Ben hala inanamiyorum da :)) ilk igneye mizirdanmadi bile, ikinci ve ucuncude biraz miz miz yapti aldim kucagima kaldirdim havaya gulmeye basladi :)) hemsire bile masssallah sana dedi sasirdi. Boyumuz 74 cm, kilomuz 10.180 cikti saglik ocaginda, ek gida mi kiloyu hizlandirdi acep bilemedim.
Daha calpol de vermedim, huzursuz olursa vereyim diyorum bu sefer annem de yanimda nasilsa.
Buarada emelcim bana da ozelden yollar misin listeyi? Zahmet olacak ama.
Renan senin bidik emekliyordu sanirim, cok tatli ya:)) not: bebegi totoyu kaldirip daha donememis bile olan bir anne:) gerci cok nadir donuyor, ama dun kolu altta kaldi biraz agladi yavrum.
valla hayranım Burka ya :)
bende geçen haftasonu anneme gittim hala toparlanamadım, koskoca evi bebekle nasıl toparlayıp taşıdı iki günde..maaşallah diyelim nazar değdirmeyelim
kızlllaaaaaar yarın kızımı ilk kez bakıcısına bırakıp okula gidicem çok gerginim uyku girmiyor gözüme
Sorma canım kızımın pijamaları hep küçülmüş. Cuma günü misafirim geldiğinde fotoğraflara baktık 2,5 aylıkken giydirmeye başlamışım küçüldü dediğim pijamaları. İçinde kayboluyormuş o zamanlar. Cumartesi de alışveriş yaptık kızımla bir sürü cici aldım. İlkbahar gibi olabilecek taytlar ve badiler aldım. Diyorum büyük bunlar. Ama çok sürmeden küçülecek hepsi. Yanisi güzel zamanlar çabuk geçiyor sanki.
Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yine sadece okuma modundaydım. Kızımı uyutamıyorum. Çıldırmak işten değil. Sadece emerek uyuyor. Sonra gözünü bi açıyor bi daha uyutabilene aşkolsun. Bu ara çok mıZ mıZ. Sürekli ağlıyor kucağa alınca susuyor sıpa. Çok yoruluyorum. Ek gıdayı bir aydır tattırıyordum 6 aydan sonra öğüne geçtik hala sevmedi. Sürekli boğazına kaçıyor falan. Ana kucağında dik pozisyonda yedirdiğim halde.
Hala bi bakıcı ayarlayamadık. İşe giderek sosyalleşmek istiyorum artık:)) annem bakmak istiyor ama sürekli aynı evde kalmamız gerekeceğinden ben istemiyorum. O hanımağa gibi hep onun dediği olsun istiyor bunu başta ben kabul etmiyorum eşim ses çıkarmasa da içten içe kızıyor. Bunu hissediyorum. En iyisi iyi kalpli bi bakıcı bulmak. Allahım nolur karşımıza iyi insanlar çıkarsın.
Bizden haberler bu kadar şimdi yürüyüşe çıkıyoruz.
günaydın canım :)
hadi gözünüz aydın, totosunu benim için mıncıklar mısın emeklerken :) bayılıyorum emekleyen bebek tatlılığına ama sanırım bizde öyle birşey olmayacak
maşallah kuzucuğa :)
benim oğlan hala koca poposunu kaldıramıyor.inliyo,ıkınıyo,itiniyo çok komik onu izlerken bayılıyorum :) ama hala emekleyemiyor
Canım hiç tatlı olmuyor o totolar emekleyince...bizimki herşeyi erken yaptığı gibi 15 gündür de emekliyor,hatta artık naptın sen bakıyım diyip arkasından gidince,ağzını kocaman açıp jet hızıyla benden kaçıyor.mesela geçen banyo yaptık salonda küvette kaldı, kirli çamaşırlarını atıp gelicektim sadece banyoya baktım küvete kadar gitmiş,dizlerinin üstüne dikilmiş kafayı da uzatmış küvetteki suya elini sokuyor.banyoyu çok seviyor.artık anlıyorum ki sesi çıkmayınca bi halt beceriyor:) korkuyorum benim oğlan 14 yaşına gelince hatun isterim diye bağırır diye
:) kız burası türkiye. Burada öyle şeyler olmaz. Mağaza güvenlikgörevlisi takılır peşine hırsız muamelesi yapar. Kasiyer paketi bozmuşsunuz almak zorundasınız der. Almak istemezsen kavga çıkar olaylar olaylar.
Güle güle kullanın.. Baby carrier dediğin kanguru herhalde.
Odanız bitmedi mi. Merakla bekliyorum. :)
Canım hiç tatlı olmuyor o totolar emekleyince...bizimki herşeyi erken yaptığı gibi 15 gündür de emekliyor,hatta artık naptın sen bakıyım diyip arkasından gidince,ağzını kocaman açıp jet hızıyla benden kaçıyor.mesela geçen banyo yaptık salonda küvette kaldı, kirli çamaşırlarını atıp gelicektim sadece banyoya baktım küvete kadar gitmiş,dizlerinin üstüne dikilmiş kafayı da uzatmış küvetteki suya elini sokuyor.banyoyu çok seviyor.artık anlıyorum ki sesi çıkmayınca bi halt beceriyor:) korkuyorum benim oğlan 14 yaşına gelince hatun isterim diye bağırır diye
Kizlar cok mutluyum ya. Dun annem geldi cumaya kadar bizimle. Hemmrn bi tarhana yaptik benim kiz bayildi, bi kase icirdim :)) ben corba yapamam beceremem annem yapti ben baktim. :)) bugun de asilarimizi olduk inanir misiniz hic aglamadi. Ben hala inanamiyorum da :)) ilk igneye mizirdanmadi bile, ikinci ve ucuncude biraz miz miz yapti aldim kucagima kaldirdim havaya gulmeye basladi :)) hemsire bile masssallah sana dedi sasirdi. Boyumuz 74 cm, kilomuz 10.180 cikti saglik ocaginda, ek gida mi kiloyu hizlandirdi acep bilemedim.
Daha calpol de vermedim, huzursuz olursa vereyim diyorum bu sefer annem de yanimda nasilsa.
Renan senin bidik emekliyordu sanirim, cok tatli ya:)) not: bebegi totoyu kaldirip daha donememis bile olan bir anne:) gerci cok nadir donuyor, ama dun kolu altta kaldi biraz agladi yavrum.
Merhabalar sadece sizi takip ediyorum sizler benden bir ay once gittiginiz icin tecrübe kazaniyorum yani geçen gun bende kizimin emzigini degistireyim dedim eczaneci bi arkadasim var bende aventi kullaniyorum 6-18 emziklerin uc kismi cok buyuk cocuk bunu alamaz dedi sen yine 0-6 aylik kullanmaya devam et dedi buyuk almada kucuk al dedi ondan bi zarar gelmez dedi bende o buyuk diye almamistir
Kızlar doktorumuzun verdiği dosyaları pcye yazacağım isteyen olursa öm den atarım tarifleri yada mail atarım.
dün aynısını bizde yaptık. bagajdan sürekli bebek arabasını çıkartmak artık zor gelmeye başladı pusetide ağır taşıdıkça daha da ağırlaşıyor. ebebek ten hemen bir kanguru aldık kutusundan çıkardık eşim taktı "ohh diyor dünya varmış" hem eşim rahat etti hem de kızım bacaklarını sallaya sallaya etrafa baka baka gezdiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?