- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.801
size bu ara yaptığımız fantaziyi anlatıyorum anneciklerim...
uykumuz son hadde gelene kadar beklenir.
meme verilir alınmaz. mama yapılır içilmez. bu arada açız 3 saattir bişey girmemiş mideye...
arada anne denemiştir emzirmeyi açmı niye uyumuyor diye.
sonra mavi bir battaniyemiz var babasının bebeklik battaniyesi (başkası olmaz) onda sallanarak uyunur.
açız ama. battaniyenin içinde uyuyunca aklımıza düşer.
hemen yatağa konulup ağzına mama verilir öyle uyuruz.
uyanıkken karnın doyması işleriyle uğraşacak kız değil benim kızım.
ben ne yapcam bu kızla?
Maşallah kuzucuğunaKizlar cok mutluyum ya. Dun annem geldi cumaya kadar bizimle. Hemmrn bi tarhana yaptik benim kiz bayildi, bi kase icirdim :)) ben corba yapamam beceremem annem yapti ben baktim. :)) bugun de asilarimizi olduk inanir misiniz hic aglamadi. Ben hala inanamiyorum da :)) ilk igneye mizirdanmadi bile, ikinci ve ucuncude biraz miz miz yapti aldim kucagima kaldirdim havaya gulmeye basladi :)) hemsire bile masssallah sana dedi sasirdi. Boyumuz 74 cm, kilomuz 10.180 cikti saglik ocaginda, ek gida mi kiloyu hizlandirdi acep bilemedim.
Daha calpol de vermedim, huzursuz olursa vereyim diyorum bu sefer annem de yanimda nasilsa.
Buarada emelcim bana da ozelden yollar misin listeyi? Zahmet olacak ama.
Renan senin bidik emekliyordu sanirim, cok tatli ya:)) not: bebegi totoyu kaldirip daha donememis bile olan bir anne:) gerci cok nadir donuyor, ama dun kolu altta kaldi biraz agladi yavrum.
Bugün kızımı kucağıma oturttum yine kitap okuyorduk birlikte, çok farklı geldi bu sefer.
Ben okudukça kızımda bıdıbıdı hiç susmadı, elinide sayfalara vuruyor gösterir gibi, sanırım beni taklit ediyordu. Sonra bıdırdaması bitincede sayfaları çeviriyor :)) inanılmaz hoşuma gitti, kitap sayfası çevirebilmesi bana çok güz bir ilerleme gibi geldi. Doktoruna soracağım haftaya.
Bir diğr yenilik ise, eşim benim adımı söylediğinde kızımızın bana, ben eşimin adını söylediğimde eşime bakması. Tesadüfmü acaba diye milyon defa yaptık, başta tesadüf olmuşsa bile bu kadar deneme sonradı kızım eğitildi artık bu konuda :)
Hele bitireyim canım atacağım :)Süpersin canım, ben hemen rica etsem ? Ellerine sağlık ve de :)
Ben 2014 agustos anne adayiyim..sadece forumdan gordum bu topigi girip baksam dedim ve son sayfalari okudum sadece...ve deminden yuzumden dusmeyen kocaman gulumseme ve yasli gozlerim var.cok duygulandim 1yil sonra bizim de evimizi ortaligi karistiran bir bidigimiz olsun Insallahhh... Insallah bizde 1yil sonra sizin gibi miniklerimizle hikayelerimizi yazariz buraya...ay cok tatlisiniz hepiniz Allah bebisrinize saglikli omur nasip etsin..bize de saglikli hamislik ve saglikli dogum ilk once I sallahh..
Ben 2014 agustos anne adayiyim..sadece forumdan gordum bu topigi girip baksam dedim ve son sayfalari okudum sadece...ve deminden yuzumden dusmeyen kocaman gulumseme ve yasli gozlerim var.cok duygulandim 1yil sonra bizim de evimizi ortaligi karistiran bir bidigimiz olsun Insallahhh... Insallah bizde 1yil sonra sizin gibi miniklerimizle hikayelerimizi yazariz buraya...ay cok tatlisiniz hepiniz Allah bebisrinize saglikli omur nasip etsin..bize de saglikli hamislik ve saglikli dogum ilk once I sallahh..
bence artık kimin kim olduğunu biliyorlar.
aynısını benim kızımda yapıyor.
maşaallah ne uslu kızın var. Nazar değmesin...
saydım ben en fazla 20 saniye oturuyor.
sayfayı çeviren o minicik elleri öp canım benim için...
seninki maşallah ağır top canım o kadar döndüğüne şükret:)benimde kolum 10 kilonun altında kalsa bende ağlarım.maşallah maşallah nazar değmesin tospiğe. aşılarının da iyi geçmesine çok sevindim geçmiş olsun
geçmiş olsun canım, ne güzel haberlerle gelmişsiniz :)
ben bugüne kadar hiç ateş dürücü vermedim paşama..nasıl olsa annen de var, mümkünse verme sende bence...vücudun savunma direncini düşürüyor çünkü ilaç
Hadi geçmiş olsun canım, bu geceyide sakince atlatırsınız inşallah.
Anneciğine de kavuşmuşsun gözün aydın, şimdi eli kolu dolu gelmiştir o :) benimde babam iş için gelicekmiş haftaya, başka bir şehire gelecek ama iki iş arasında gelip bizide görecek 3 saat. Çook mutluyum :)
Maşallah kuzucuğuna
Yollarım tabi canım ne zahmeti hele yazayım da :)
Öpmezmiyimm :)
Çok uslu değil aslında ama belirli bir rutinde sürekli aktivitelerle günü geçirirsen uyumlu bir bebek.
Bir kaç gün üstüste sürekli evde, aynı odalarda, aynı şeyleri yaparsa huysuz olabiliyor.
neler yapıyorsun mesala canım?
benim kızım çok sıkılıyor.
ondan sanırım.
Hangi modeli aldınız canım bende birşeyler aldım e bebekten şimdi bir kanguruda ben alayım :)
Aynen canım, artık ağırlaştığını farkedememişim bende, kucaklayıp çıktım ama bu sayed bir kangrumuz oldu. Bizimkine 3 yaşa kadar kullanılır diyor ama o kadar uzun kullanılır mı acaba bunlar? Ben baby bjorn aldım bu arada, siz ne aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?