2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi modeli aldınız canım bende birşeyler aldım e bebekten şimdi bir kanguruda ben alayım :)

işinize burnumu sokmayayım ama ben iki gün önce kanguru ile markete gitmeyi denedim bittim resmen, çok ağırlaşmış taşınmıyor artık
dün akşam siteye satılık ilanı koydum o yüzden

ah sorma canım....sadece birini kısırlaştırmamıştım hamile kalmış bizde farketmemişiz
şimdi koca göbek dolaşıyor ortalarda, bakalım kaç bebiş gelecek...şimdiden sahiplendirme çalışmalarına başladık

bendeki de babybjörn canım...hatta iki tane hediye geldi küçük olanı deli gibi kullandım resmen :) oğluşumu paket gibi heryere taşımıştım ilk haftadan itibaren. kumaşı falan çok güzel, bide bel desteği...o küçük olanı balıkesirdeki arkadaş vardı ya ona gönderdim diğer büyük olanı 2 ay önce kullanmaya başladım ama artık okadar yükü taşıyamıyorum ben belki erkekler taşır 3 yaşına kadar ama ben 9 kiloda pes ettim

merhaba kızlar... emekleyenler varmışş çook sevindim. diş çıkartmaya çalışan bebek annlerine de sabır diliyorum.. daha sırada 20 diş var malesef bizim ki emeklemeden yürüyecek sanırım.. emekleme çabası yok ama dün yürütciyle geri geri giderek gezmeye başladı.. öyle ki gidip sehpaya yanaşmış. babasının sigara kartonuna saldırı düzenliyordu :)

canım benim paşa ayakta durmaya çok meraklı olduğu için çok sevdi :)))
umarım ilgisi çok geçmez
Irmak a tekrar tekrar teşekkür ederim, kollarımı bana bağışladı resmen :)

Sağol canım bende bakayım siparişlerimi verirken alayım deneme imkanım yok malesef burada e bebek yok.

işinize burnumu sokmayayım ama ben iki gün önce kanguru ile markete gitmeyi denedim bittim resmen, çok ağırlaşmış taşınmıyor artık

Canım senin ki kaç kiloya kadar taşıyor madem satacaksın ben alayım :)

Sağol canım bende bakayım siparişlerimi verirken alayım deneme imkanım yok malesef burada e bebek yok.

Canım senin ki kaç kiloya kadar taşıyor madem satacaksın ben alayım :)

12 kg 85cm canım...şu linkteki model bendeki
http://www.dijitall.com/babybjorn-miracle-organic-kanguru

Ivy ye dediğim gibi ufak olanı doğumdan itibaren kullanım nerdeyse hergün, bu biraz büyük olduğu için doğru düzgün kullanmadım bile. o küçük olanı Balıkesire gönderdikten sonra birkaç kez kullandım, şimdide kilo yüzünden pes ettim

Evet kizlar isinize karismak istemem ama aybikeye katiliyorum bizde bugun disari cikalim kardesime gidelim dedik yurume mesafemiz cok kisa arabayi cikartmak istemedim ama bittim belimin agrisindan duramiyorum zaten belim kotuydu yarin emarimiz var iyice bittik agirlastikca zor oluyor artik bizimkide 9 kilo oldu tasinmiyor

Yinemiii hay Allah cnm umarım biran önce satılır. Ben bugün uzunca bir deneme yaptım, ağırlığı çok güzel dağıtıyor 3-4 kilo taşıyor gibiydim. Seninki bel ve sırta dağıtmıyormu cnm ?

kızlar bende kanguru konusunda aybike gibi düşünüyorum.. ben en son 2 ay önce kullandım 8 kilo idi.. 15-20 dk durmuşumdur dışarıda.. bel sırt ve boyun ağrısını çektim 2 gün.. bir daha da kullanmadım.. yine de sizin fikriniz tabi..

bugün hayırlısıyla işe başladım arkadaşlar,7 aydan sonra okula başlamak ,bıcırıkların sesine tahammül etmek zor geldi bana hele bir de oğlumu bırakmak ,akşamı nasıl ettim bilemezsiniz,eve geldiğimde oğluma nasıl sarıldım nasıl öptüm anlatamam o da beni özlemiş ki görünce hemen güldü eşimin kucağında çırpındı beni al diye,bakıcımızla görüştüğümüzde seni aradı,emmek istedi,yokluğunu hissetti çocuk dedi ,bir de oğlum acıktığında ve uykusu geldiğinde anneye benze nnneeee gibi ses çıkarır,bakıcı ablamız hep anne diye ağladı dedi ,resmen burnumun direği sızladı kızlar ne zormuş beeeeee....alışacağız mecburen ,allah hepimize kolaylık versin.

Ortopediden geliyorum kizlar. Diz ve bel agrilarim icin gittim. Diz kapagindaki kikirdak asinmaya baslamis altini acarken yatakta dizustu comeliyorum yere.. Yapma dedi.. Kucaginda tasima aglasa da birak dedi. Heeee cok biliyon dedim icimden. Ama patlayacagi belliydi..

Kanguru degil de ben size baby sling , hatta wrap olani tavsiye ederim. Cok rahat oluyo. Butikbebeden almistim, neko marka.

Nisanda da ben basliyorum Allah yardimcimiz olsun

rahat ol canım, biliyorum zor ama elbet bir gün işe baklayacaktın.. sen gerildikçe kuzucuğunda gerilir

burkacm aybike ve ivy iyi dileklernz icin tesekkur ederm.busabah aglaya aglaya kizimi birakip gittm evde.cooook zordu bnm icin.ama gunun ilerleyen saatlernde rahatladm biraz.idareyle sut izni anlasmazlgmz var dua edinde cozulsun canlarim...yarn bi daha goruscez bakalm

ayni saatlerde ayni duygulari yasamsz allah yardmcmz olsn canm.biciriklarmz biz yokken hic uzulmesin aglamasin.bende gelr gelmez kuzumu bagrima bastm

Çok geçmiş olsun canım bende de bel ve sırt ağrıları aylardır var, sürekli masaja gidiyorum. Dizlerin konusunda doktorunu dinlemelisin, o kıkrdaklar aşınırsa iyice geri dönüşü yok. Aman dikkat et lütfen. Bebek bakımında ilk yıl fiziksel olarak çok iş düşüyor anneye, taşıması, uyutmadı, yedirmesi, yıkaması, oynatması hep beden gücü istiyor, bu bir yılda kendimizi iyice tüketip sonra sakata çıkmayalım :) dahaa çoook yıllar var önümüzde bebeklerimizle birlikte inşallah.

Senin bebeğin topiğimizin iri bebeklerinden birisi, sen wrapla rahat taşıyabiliyor musun? Ağırlığını dağıtabiliyormusun vucuduna ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…