- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.821
Hangi modeli aldınız canım bende birşeyler aldım e bebekten şimdi bir kanguruda ben alayım :)
Canım saol ama asıl ben sana hayranım, ben 2kedinin maması, suyu,kumu,
ilacı,aşısı,tırnağı ,tüyü,oyunu,ilgisi, sevgisi zor başediyorum sen 7 taneyle baş ediyorsun Allah kuvvet versin
İnşallah bakıcısı ile kızın çok iyi anlaşır gözün arkada kalmaz,
büyüdükçe istek ve ihtiyacları da artacak ve iyiki çalışıyorum diyeceksin
Küçükken çok fark olmuyordu ama şimdi kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum, ne güzel şeyler var kızlar için.
Oğlanlara yok öyle güzel şeyler
Bebeğin güle giysin aldıklarınızı,
İnşallah çoooook iyi bir bakıcı bulur gözün arkada kalmadan işe başlarsın. Annenin bakması iyi ama eşinle aran
açılırsa bir anlamı olmaz. Mızmızlığı dişten dolayı herhalde, hayırlısıyla çıksın da rahatlasın yavrucak
Aynen canım, artık ağırlaştığını farkedememişim bende, kucaklayıp çıktım ama bu sayed bir kangrumuz oldu. Bizimkine 3 yaşa kadar kullanılır diyor ama o kadar uzun kullanılır mı acaba bunlar? Ben baby bjorn aldım bu arada, siz ne aldınız?
birde ebebekten aktivite masası aldık biraz oynadı ama sanki daha erken gibi geldi bana. ya da yeni olduğu için daha alışamadı.
bu tarz oyuncaklarla oynuyor mu sizin bebişler? Aybike sipariş vermişti sanırım aktivite merkezi geldi mi Atahan sevdi mi acaba?
Eki Görüntüle 971330
Sağol canım bende bakayım siparişlerimi verirken alayım deneme imkanım yok malesef burada e bebek yok.Kraft ın domino modeli 12 kg a kadar taşıyor. çok fazla araştırmadık çıkmışken alalım dedik. az önce geldim eve hava güzel kızımla biraz gezelim dedik , içinde gayet keyfi yerindeydi.
bende başak bir model daha vardı daha basit bir şey. o bel destekliydi ona alışmıştım bunda bel desteği yok biraz sırtımı zorladı sanki. almadan önce denemenizi tavsiye ederim.
işinize burnumu sokmayayım ama ben iki gün önce kanguru ile markete gitmeyi denedim bittim resmen, çok ağırlaşmış taşınmıyor artık
dün akşam siteye satılık ilanı koydum o yüzden
Sağol canım bende bakayım siparişlerimi verirken alayım deneme imkanım yok malesef burada e bebek yok.
Canım senin ki kaç kiloya kadar taşıyor madem satacaksın ben alayım :)
işinize burnumu sokmayayım ama ben iki gün önce kanguru ile markete gitmeyi denedim bittim resmen, çok ağırlaşmış taşınmıyor artık
bugün hayırlısıyla işe başladım arkadaşlar,7 aydan sonra okula başlamak ,bıcırıkların sesine tahammül etmek zor geldi bana hele bir de oğlumu bırakmak ,akşamı nasıl ettim bilemezsiniz,eve geldiğimde oğluma nasıl sarıldım nasıl öptüm anlatamam o da beni özlemiş ki görünce hemen güldü eşimin kucağında çırpındı beni al diye,bakıcımızla görüştüğümüzde seni aradı,emmek istedi,yokluğunu hissetti çocuk dedi ,bir de oğlum acıktığında ve uykusu geldiğinde anneye benze nnneeee gibi ses çıkarır,bakıcı ablamız hep anne diye ağladı dedi ,resmen burnumun direği sızladı kızlar ne zormuş beeeeee....alışacağız mecburen ,allah hepimize kolaylık versin.
Nisanda da ben basliyorumAllah yardimcimiz olsun
rahat ol canım, biliyorum zor ama elbet bir gün işe baklayacaktın.. sen gerildikçe kuzucuğunda gerilir
İlk günler çok zor olacaktır canım, Allah yardımcın olsun. Ama bu dönemi hemen hemen her annenin yaşadığını ve zamanla durumun dahada kolaylaşacağını düşünüp rahatlamaya çalış. Ha birde, yavrunun geleceğine katkıda bulunabilmek için bir işin de var, onuda teslli listene ekleyebilirsin :)
İşe dönüşün hayırlı olsun :)
bugün hayırlısıyla işe başladım arkadaşlar,7 aydan sonra okula başlamak ,bıcırıkların sesine tahammül etmek zor geldi bana hele bir de oğlumu bırakmak ,akşamı nasıl ettim bilemezsiniz,eve geldiğimde oğluma nasıl sarıldım nasıl öptüm anlatamam o da beni özlemiş ki görünce hemen güldü eşimin kucağında çırpındı beni al diye,bakıcımızla görüştüğümüzde seni aradı,emmek istedi,yokluğunu hissetti çocuk dedi ,bir de oğlum acıktığında ve uykusu geldiğinde anneye benze nnneeee gibi ses çıkarır,bakıcı ablamız hep anne diye ağladı dedi ,resmen burnumun direği sızladı kızlar ne zormuş beeeeee....alışacağız mecburen ,allah hepimize kolaylık versin.
yav bu kangurular 5. aydan sonra kullanılmıyor diye biliyorum ben arkadaşlar yanlış mıyım acaba?
Ortopediden geliyorum kizlar. Diz ve bel agrilarim icin gittim. Diz kapagindaki kikirdak asinmaya baslamisaltini acarken yatakta dizustu comeliyorum yere.. Yapma dedi.. Kucaginda tasima aglasa da birak dedi. Heeee cok biliyon dedim icimden. Ama patlayacagi belliydi..
Kanguru degil de ben size baby sling , hatta wrap olani tavsiye ederim. Cok rahat oluyo. Butikbebeden almistim, neko marka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?