- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.841
bugün hayırlısıyla işe başladım arkadaşlar,7 aydan sonra okula başlamak ,bıcırıkların sesine tahammül etmek zor geldi bana hele bir de oğlumu bırakmak ,akşamı nasıl ettim bilemezsiniz,eve geldiğimde oğluma nasıl sarıldım nasıl öptüm anlatamam o da beni özlemiş ki görünce hemen güldü eşimin kucağında çırpındı beni al diye,bakıcımızla görüştüğümüzde seni aradı,emmek istedi,yokluğunu hissetti çocuk dedi ,bir de oğlum acıktığında ve uykusu geldiğinde anneye benze nnneeee gibi ses çıkarır,bakıcı ablamız hep anne diye ağladı dedi ,resmen burnumun direği sızladı kızlar ne zormuş beeeeee....alışacağız mecburen ,allah hepimize kolaylık versin.
burkacm aybike ve ivy iyi dileklernz icin tesekkur ederm.busabah aglaya aglaya kizimi birakip gittm evde.cooook zordu bnm icin.ama gunun ilerleyen saatlernde rahatladm biraz.idareyle sut izni anlasmazlgmz var dua edinde cozulsun canlarim...yarn bi daha goruscez bakalm
12 kg 85cm canım...şu linkteki model bendeki
http://www.dijitall.com/babybjorn-miracle-organic-kanguru
Ivy ye dediğim gibi ufak olanı doğumdan itibaren kullanım nerdeyse hergün, bu biraz büyük olduğu için doğru düzgün kullanmadım bile. o küçük olanı Balıkesire gönderdikten sonra birkaç kez kullandım, şimdide kilo yüzünden pes ettim
Kızlar aranızda hiç bebeğini 2 gün için bırakıp şehir dışına - yurt dışına giden oldu mu?
Ahhh ivy 4-5 saat bırakıp okula nası gidicem onu düşünüom ben
Bırakma durumun mu var termale gittiğînizde kalmıştı ya kızın problem olmaz gibime gelio
ayyy renancım inanmıyorum maşallah ona
ya biz senle yaşıtız ama benim kız hala dönemiyor oturmaıyor da
bildiğin kaldıramıyo totoyu
emekleyince rahatladın mı biraz daha
Yinemiiihay Allah cnm umarım biran önce satılır. Ben bugün uzunca bir deneme yaptım, ağırlığı çok güzel dağıtıyor 3-4 kilo taşıyor gibiydim. Seninki bel ve sırta dağıtmıyormu cnm ?
Canım biz römer trifix aldık ve gercekten inanılmaz memnun kaldık adactan bizim aldığımız model birtek kimyasaldan geçememiş oda kumaşı yanmama özelliğine sahip bu sebeple olduğunu düşünüyorum römerin versafix modeli hepsinden geçmiş ancak trifix yan darbeye karşı daha korunaklı Maxi cosi de adactan geçmiş ancak isofixli modelinde bazası ayrı satılıyor ve kumaşını beğenmedim ben denemedik bile bu sebeple rahatlığı hakkında yorum yapamayacağım. Cybex sirona benim almak istediğim modeldi iki yaşa kadar geriye dönük kullanılıyor sonrasında çevriliyor 0-18 kg için kullanılıyor bu sebeple yeni doğan pedi var o pedle Kaan sıkıştı onu çıkarınca kemersiz ön barı ile kullanıyorsun ön bardan Kaan nefret etti daha takarken bastı çığlığı ve gerçekten çok rahatsız duruyor sirona da adactan geçmiş. Cybex palas şuan için pek uygun değil 9 aydan sonra olabilir adactan geçmiş be safe em pahalısı o kadar para vermek istemedim açıkcası adac testlerine girmiyor çift yönlü kullanılıyor Norveç markası iki modeli denedik 1500 biri 1700 diğeri herhangi bir kazada çocuğa bişey olmayacağına dair garanti veriyor trifixi indirimde iken aldık ve diğer modelleri incelemek denemek için tekrar gittik aklımıza yatan başka model olursa değiştirelim die ama Kaan çok sevdi koltuğunu artık başbaşa gidebilirim onunla heryere uzun araştırmalar yaptık sırf kimyasaldan - aldı die değiştirmedik çünkü çocuğun sevmesi ve konforda çok önemli umarım yardımcı olabilmişimdir canım öpüyorummmmm
pekmez olarak ne pekmezi veriyorsun my honey?
buarada sabahleyin kızıma bir güzel yumurta sarısyla kahvaltı yaptırdım.k.v demden getirdiğim yumurta sarısının yarısını bayıla bayıla severek yedi. ama 2-3 saat sonra yediği yumurtayı kustu. sizce sevmedi mi benm bebeğim yurtayı acaba fazla mı geldi. bu ilk yumurtamızda değil ama ilk kez bu kadar çok yemişti
eline koluna sağlık canım, nasılda detaylı yazmışsın :)
yalnız benim kafama şu isofix olayı takıldı...bizim kendi arabamız yok, çalışırken şirket araçlarını kullanıyorum
biliyorsun yeni işe başlamadım henüz. şimdi tutupta eski model bir araba kullanırsam isofix yalan olacak...bu durumda ne yapmam gerekiyor? sen resmen master yapmışsın bu konuda :)))
Kizlar selaammm
Gece 3 gibi uykum kacti. Biraz topice bakayim sonra kitap okurum dedim. Hala topicdeyim.
Kizlar sizler, bu topic resmen bagimlilik yapmis yaaa. Calisinca insan daha iyi anliyor. Bircogunuzu sanki gercek hayatta taniyormusum gibi hissediyorum.
Gecen gun iste cok bunaldim basimi kaldirdim acaba kizlar suan ne yazisiyorlardir diyorum. Manyak miyim nedir.
Burkacim daha once yazdim mi hatirlamiyorum ama arkadasim ben camasirlari toplayamiyorum sen 2 gun de ev tasimissin masallah sana.
Kanguru olarak biz stokke almistik. Ben kullanmadim hic esim kullaniyor agirligin tum vucuda dagildigini soyluyor. Kisacasi esim memnun ama bayanin kullanmasi ile ayni degil tabi.
Ben de dogum sonrasi inanilmaz unutlanlik basladi. Bu konudan cok muzdaribim. Esime birsey soruyorum 5 dakika once sormustun ya diyor. Inanilir gibi degil
Bu Cuma esim ve ben check-up yaptiracagiz. Unutkanlikla ilgili de baktirmis olurum
daha once soylemis miydim hatirlamiyorum kadin dogum doktorum 40 kontrolune gittigimde bana dogumdan 6 ay sonra muhakkak gogus ultrasonu cektirmemi soylemisti. Nedeni de son yillarda hamilelik sonrasi kadinlarda goguslerdeki sorunlarda artis varmis. Muhakkak 6. ayda cektir dedi. Siz de ihmal etmeyin kizlar. Bu Cuma check up da o da yapilacak.
Ise yeni baslayanlar/baslayacaklar uzulmeyin endise etmeyin. Hatta insan biraz nefes aliyor siz de goreceksiniz. Bir iki gune alisiyorsunuz.
Emel'cim ben de bircok arkadas gibi ayni dusunuyorum hemen hemen herkese yardimci olmaya calisiyorsun. Allah gonlune gore versin.
Rabarbacim oto koltugunuz hayirli olsun, kaanimizin opuyor ve kokluyorum. bu arada son resimlerinizi kacirmis degilim. Ailecek harika gozukuyorsunuz. Allah ayirmasin.
Minnos hos geldin annenden. Guzel doping olmustur.
Bekle'cim senin de gozun aydin annen gelmis.
Ivy'cim 2 gun hic birakmadim Kayra'yi ama yogun is temposunda 48 saat beni gormedigi oldu. Geldigimde uyumus oluyor. Ben onu yataginda seyrediyorum sadece.
Aybike'cim su aktivite zimbirtisinin resmini koysana merak ettim. Mama sandalyeniz hayirli olsun. Seninle chatlesmeyim ozledim. En kisa zamanda yapalim yine
Yazamadigin bircok arkadas var ama herkese selam olsun.
Kayra iyi pek bir numarasi yok. Hala tam donemiyor emekleme yok. Oturtunca basi one dogru oturuyor sonra kut bir tarafa dusuyor. Pek bir tembel cikti bizim oglan. Son 1-2 haftadir soyle birsey yapiyor. Yataga yatiriyorum ben de uzerine dogru egliyorum (yuzyuze gelecek gini) iki elleri ile bana sarilip agzini kocaman acip yanagimi, gozumu agzimi burnumu Allah ne verdiyse isirmaya yalamaya calisiyor. Ah canim oglum anneyi mi opuyorsun sen diyip kendimi kandiriyorum :)
Ben de hala uyku yok. Gideyim biraz okuyayim bari.
Bu topiğin kadınları çok tembel bu saat olmuş hala yatıyormusunuz su uyur çocuklu kadın uyumaz :)
Çok geçmiş olsun canımbende de bel ve sırt ağrıları aylardır var, sürekli masaja gidiyorum. Dizlerin konusunda doktorunu dinlemelisin, o kıkrdaklar aşınırsa iyice geri dönüşü yok. Aman dikkat et lütfen. Bebek bakımında ilk yıl fiziksel olarak çok iş düşüyor anneye, taşıması, uyutmadı, yedirmesi, yıkaması, oynatması hep beden gücü istiyor, bu bir yılda kendimizi iyice tüketip sonra sakata çıkmayalım :) dahaa çoook yıllar var önümüzde bebeklerimizle birlikte inşallah.
Senin bebeğin topiğimizin iri bebeklerinden birisi, sen wrapla rahat taşıyabiliyor musun? Ağırlığını dağıtabiliyormusun vucuduna ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?