2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizimde chicco go kangurumuz eşim memnun ama ben değilim Oyüzden başka alayım dedim eşim you me aladım demişti ben gerek yok demiştim. Tatilde giderken almıştık :) Sonrasında bir kere markete giderken taktım kızım çok ağır değil ama beni yordu.

Amin canım oğluşun bakıcısını da sevmiş bak ne güzel. İnşallah kolayca alışırsın canım.

Çok geçmiş olsun canım Dikkat et kendine.

Kızlar aranızda hiç bebeğini 2 gün için bırakıp şehir dışına - yurt dışına giden oldu mu?
Ben en fazla 3 saat bıraktım oda kuaföre gitmiştim canım.Yoğun iş olduğunda işe giderken yanımda götürüyorum. Arabasında uyuyor :)
Çok geçmiş olsun canım.
Kızlar sizin bebişler kilolu benim kız o kiloya gelene kadar yaşını bulur. O yüzden istedim bende bizde de chicco go var.

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.Dediğim gibi hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince.
Bu topiğin kadınları çok tembel bu saat olmuş hala yatıyormusunuz su uyur çocuklu kadın uyumaz :)
8de uyandık canım babamızı işe gönderdik bizde birazdan çıkacağız dışarı hem işe hem alışverişe.

Günaydın.
Güzel bir gün olsun hepimiz için.
Pazara gitmeyi düşünüyorum. Hava çok güzell. Gezelim azıcık.
Günaydın canım bizde çıkacağız kızım ile ama pazarımız dündü. Dünde hava güzeldi ama kızım ilk defa gündüz 2 saat uyudu. çıkamadık.

Kızım durmadı yazdıklarım gitti. Seni topic in oto koltuğu uzmanı ilan ediyorum. Ve soruyorum chicco eletta da İsofixli mi ?

Yok canım ne haddime :)) sadece araştırmalarımı paylaşıyorum o modeli senden duymuştum doğumdan itibaren kullanabiliyor demiştin e bebekte sordum ellerinde yoktu ama isofixli baktığım için o koltuk kemerli demişti satış danışmanı chicconun ayrı satılan bi isofix bazası vardı ama eletta ile uyumlumu bilmiyorum canım

Sagol canim valla gozum aydin.

mütevazilik yapma, resmen master yaptın bu konuda...min doğru söylüyor

off ya kızlar kızımın çenesinde günlerdir kızarıklık var geçmedi bugünlerde de yüzlerinde de çıktı böyle kırmızı küçük noktalar filan var cuma doktor kontrolümüz var acaba atopik dermatit mi oldu çocuk doktoru anlar mı cilt doktoruna mı göstermem gerekiyor

slm kızlar. kendimi çalışma odasına hapsettim haftalardır, aslında aylardır inekliyorum tezimi bitirmek için. hazır ücretsiz izindeyken ve paşam da emeklemeye yürümeye başlamadan bitiriyim istiyorum. bugün kendime izin verdim çünkü ay sonuna bitmeyecek mart nisan gibi bitirip mayıs gibi anca savunurum öyle görünüyor. geçmişi okuyup bitirmek imkansız, emekleyenlere diş çıkaranlara toptan hayırlı olsun. bizim de iki tane dişimiz var hatta baya büyüdüler yarısı çıktı. husursuzuz ama 3.diş henüz görünmedi. bi de son bi haftadır baa-ba-aaa-baa-vaa-vaa diyoruz /annnn-neee nin pabucu dama atıldı :)/. ek gıdayla ilgili sorunumuz yok çok şükür kaşıkla beslenmeyi seviyoruz. sorunumuz önce onun karnını doyurup sonra biz yemeğe başlamamıza rağmen bizim yemeklerimizi görüp çığlık atıyor ve yemek istiyor. yemeye karşı zaafımız var. bazen ona uygun şeyler olmuyor, ama illa bişeyler vermek zorunda kalıyoruz. pırasa sapı ve havuç kurtarıcımız oluyor. pırasa soğan hastasıyız :) acı macı demiyor hem dişini kaşıyor hem yiyor. biraz biraz dönsek de tam tur dönüş yapamıyoruz. fakat geceleri mutlaka yan yatıyoruz, sırt üstü yatmaktan bıkmış anlaşılan. bizden haberler bu kadar. eee bi süre daha girmem artık çünkü girince çıkamıyorum bi sayfa daha bi sayfa daha derken minik uyanıyor, ders kalıyor. hepinizi öpüyorum.

not: biz oto koltuğuna sığmıyoruz. yeni bi tane almak istiyorum. şimdiki arabamızda isofix yok, ee bu sene arabayı değiştiremeyiz ücretsiz izinde olduğumdan. ama seneye hatta sonbahara değiştiririz ama o süre içinde ne yapsam bilemedim. yaza memlekete 12 saatlik yola nasıl gidicez bilemiyorum. sanırım biraz araştırma yapmam lazım.

canım gül suyu alıp denedin mi 2 -3 gün sür pamukla bir dene yazın bizdede oluyordu hemen geçiriyor

Kızlar 6 aylık bebeleriniz kaç kilo benımki 8.100 iyi mi kötü mü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…