- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.861
Canım bizimde chicco go kangurumuz eşim memnun ama ben değilimhttp://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/06064698950000/Default.aspx
You&me kanguru fizyolojik chicconun adresi eklemeye calistim ama olmadi sanirim ismi bu sekilde geciyor kanguru guzel memnunum ama agirlastikca zor canim dedigim gibi benim bel biraz sorunlu belkide ondandir karar senin tabi
Amin canım oğluşun bakıcısını da sevmiş bak ne güzel. İnşallah kolayca alışırsın canım.bugün hayırlısıyla işe başladım arkadaşlar,7 aydan sonra okula başlamak ,bıcırıkların sesine tahammül etmek zor geldi bana hele bir de oğlumu bırakmak ,akşamı nasıl ettim bilemezsiniz,eve geldiğimde oğluma nasıl sarıldım nasıl öptüm anlatamam o da beni özlemiş ki görünce hemen güldü eşimin kucağında çırpındı beni al diye,bakıcımızla görüştüğümüzde seni aradı,emmek istedi,yokluğunu hissetti çocuk dedi ,bir de oğlum acıktığında ve uykusu geldiğinde anneye benze nnneeee gibi ses çıkarır,bakıcı ablamız hep anne diye ağladı dedi ,resmen burnumun direği sızladı kızlar ne zormuş beeeeee....alışacağız mecburen ,allah hepimize kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun canımOrtopediden geliyorum kizlar. Diz ve bel agrilarim icin gittim. Diz kapagindaki kikirdak asinmaya baslamisaltini acarken yatakta dizustu comeliyorum yere.. Yapma dedi.. Kucaginda tasima aglasa da birak dedi. Heeee cok biliyon dedim icimden. Ama patlayacagi belliydi..
Kanguru degil de ben size baby sling , hatta wrap olani tavsiye ederim. Cok rahat oluyo. Butikbebeden almistim, neko marka.
Ben en fazla 3 saat bıraktım oda kuaföre gitmiştim canım.Yoğun iş olduğunda işe giderken yanımda götürüyorum. Arabasında uyuyor :)Kızlar aranızda hiç bebeğini 2 gün için bırakıp şehir dışına - yurt dışına giden oldu mu?
Çok geçmiş olsun canım.Selamm ii akşamlar herkese
Sonunda geçmişi bitirebildim
Emekleyenler diş çıkaranlar aşı olanlar... Hepiciini gıdılarından öpüom izninizle
Çok zor günler geçiren biri de benim
Öncelikle bi hafta önce bi dişi patladı oğlumun bugünlerde iice belirgin gözle görülüofakat bu diş olayı biE çıktıktan sonra eziyet olmaya başladı sizlerde de öle mi
Geceleri özellikle mahvolmuş durumdayım oğlum deliksiz uyurdu eskiden gece
Bi de bronşit olduk hadi bakalımciğerleri sökülüo sanki öksürürken ve o kadar sık öksürüo ki içim gidio yavrumı o halde görünce
Dr ilaçlı buhar tedavisi almalı dedi peditus fln fayda etmezmiş ilerlemiş
Nebulizatör aldık bikaç gündür günde 4 kez ilaçlı buhar verioz bıgün çok şükür daha ii gibi
Allahım şu geceler de bi düzene girseydi
Yakında işe başlıcaklardan biri de benim rapor vs uzata uzata Şubat sonu ediom Mart başı işbaşı
Böle işte ... Yorgun bi anne daha yani... Ama bi gülümsemesine dünyayı veririm canım oğlumun allahıma şükürler olsun her şey için
Kızlar sizin bebişler kilolu benim kız o kiloya gelene kadar yaşını bulur. O yüzden istedim bende bizde de chicco go var.Kanguru konusunda arkadaşlara katılıyorum chicco var bizde de ilk iki aylıkken almıştık o dönemde bir kere kullandım 2 aylık iken 7 kilo olan bir bebeğim vardı çok hızlı kilo aldığı için biz kullanamadık şuan taşımam imkansız valla arabasını da çok sevio bizimki araba sürekli bahajda duruyor arabaya kadar zor taşıyorum kanguru beni bozar satıcam bende aslında ama babamız taşır belki die tutuyorum az para vermedik çünkü
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.Dediğim gibi hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince.Kizlar selaammm
Gece 3 gibi uykum kacti. Biraz topice bakayim sonra kitap okurum dedim. Hala topicdeyim.
Kizlar sizler, bu topic resmen bagimlilik yapmis yaaa. Calisinca insan daha iyi anliyor. Bircogunuzu sanki gercek hayatta taniyormusum gibi hissediyorum.
Gecen gun iste cok bunaldim basimi kaldirdim acaba kizlar suan ne yazisiyorlardir diyorum. Manyak miyim nedir.
Burkacim daha once yazdim mi hatirlamiyorum ama arkadasim ben camasirlari toplayamiyorum sen 2 gun de ev tasimissin masallah sana.
Kanguru olarak biz stokke almistik. Ben kullanmadim hic esim kullaniyor agirligin tum vucuda dagildigini soyluyor. Kisacasi esim memnun ama bayanin kullanmasi ile ayni degil tabi.
Ben de dogum sonrasi inanilmaz unutlanlik basladi. Bu konudan cok muzdaribim. Esime birsey soruyorum 5 dakika once sormustun ya diyor. Inanilir gibi degil
Bu Cuma esim ve ben check-up yaptiracagiz. Unutkanlikla ilgili de baktirmis olurum
daha once soylemis miydim hatirlamiyorum kadin dogum doktorum 40 kontrolune gittigimde bana dogumdan 6 ay sonra muhakkak gogus ultrasonu cektirmemi soylemisti. Nedeni de son yillarda hamilelik sonrasi kadinlarda goguslerdeki sorunlarda artis varmis. Muhakkak 6. ayda cektir dedi. Siz de ihmal etmeyin kizlar. Bu Cuma check up da o da yapilacak.
Ise yeni baslayanlar/baslayacaklar uzulmeyin endise etmeyin. Hatta insan biraz nefes aliyor siz de goreceksiniz. Bir iki gune alisiyorsunuz.
Emel'cim ben de bircok arkadas gibi ayni dusunuyorum hemen hemen herkese yardimci olmaya calisiyorsun. Allah gonlune gore versin.
Rabarbacim oto koltugunuz hayirli olsun, kaanimizin opuyor ve kokluyorum. bu arada son resimlerinizi kacirmis degilim. Ailecek harika gozukuyorsunuz. Allah ayirmasin.
Minnos hos geldin annenden. Guzel doping olmustur.
Bekle'cim senin de gozun aydin annen gelmis.
Ivy'cim 2 gun hic birakmadim Kayra'yi ama yogun is temposunda 48 saat beni gormedigi oldu. Geldigimde uyumus oluyor. Ben onu yataginda seyrediyorum sadece.
Aybike'cim su aktivite zimbirtisinin resmini koysana merak ettim. Mama sandalyeniz hayirli olsun. Seninle chatlesmeyim ozledim. En kisa zamanda yapalim yine
Yazamadigin bircok arkadas var ama herkese selam olsun.
Kayra iyi pek bir numarasi yok. Hala tam donemiyor emekleme yok. Oturtunca basi one dogru oturuyor sonra kut bir tarafa dusuyor. Pek bir tembel cikti bizim oglan. Son 1-2 haftadir soyle birsey yapiyor. Yataga yatiriyorum ben de uzerine dogru egliyorum (yuzyuze gelecek gini) iki elleri ile bana sarilip agzini kocaman acip yanagimi, gozumu agzimi burnumu Allah ne verdiyse isirmaya yalamaya calisiyor. Ah canim oglum anneyi mi opuyorsun sen diyip kendimi kandiriyorum :)
Ben de hala uyku yok. Gideyim biraz okuyayim bari.
8de uyandık canım babamızı işe gönderdik bizde birazdan çıkacağız dışarı hem işe hem alışverişe.Bu topiğin kadınları çok tembel bu saat olmuş hala yatıyormusunuz su uyur çocuklu kadın uyumaz :)
Günaydın canım bizde çıkacağız kızım ile ama pazarımız dündü. Dünde hava güzeldi ama kızım ilk defa gündüz 2 saat uyudu. çıkamadık.Günaydın.
Güzel bir gün olsun hepimiz için.
Pazara gitmeyi düşünüyorum. Hava çok güzell. Gezelim azıcık.
Kızım durmadı yazdıklarım gitti. Seni topic in oto koltuğu uzmanı ilan ediyorum. Ve soruyorum chicco eletta da İsofixli mi ?
canım sen mi istemiştin activite merkezinin fotosunu ?
paşam pek bir sevdi, sanırım tipinden de anlaşılıyor :)))
Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299
Oyy yerim ben onun o gülen gözlerini maşallah .
Canım çok memnun oldum sevmesine boşa gitmedi paran :)
Posta kutuna bakar mısın ?
Kizlar selaammm
Gece 3 gibi uykum kacti. Biraz topice bakayim sonra kitap okurum dedim. Hala topicdeyim.
Kizlar sizler, bu topic resmen bagimlilik yapmis yaaa. Calisinca insan daha iyi anliyor. Bircogunuzu sanki gercek hayatta taniyormusum gibi hissediyorum.
Gecen gun iste cok bunaldim basimi kaldirdim acaba kizlar suan ne yazisiyorlardir diyorum. Manyak miyim nedir.
Burkacim daha once yazdim mi hatirlamiyorum ama arkadasim ben camasirlari toplayamiyorum sen 2 gun de ev tasimissin masallah sana.
Kanguru olarak biz stokke almistik. Ben kullanmadim hic esim kullaniyor agirligin tum vucuda dagildigini soyluyor. Kisacasi esim memnun ama bayanin kullanmasi ile ayni degil tabi.
Ben de dogum sonrasi inanilmaz unutlanlik basladi. Bu konudan cok muzdaribim. Esime birsey soruyorum 5 dakika once sormustun ya diyor. Inanilir gibi degil
Bu Cuma esim ve ben check-up yaptiracagiz. Unutkanlikla ilgili de baktirmis olurum
daha once soylemis miydim hatirlamiyorum kadin dogum doktorum 40 kontrolune gittigimde bana dogumdan 6 ay sonra muhakkak gogus ultrasonu cektirmemi soylemisti. Nedeni de son yillarda hamilelik sonrasi kadinlarda goguslerdeki sorunlarda artis varmis. Muhakkak 6. ayda cektir dedi. Siz de ihmal etmeyin kizlar. Bu Cuma check up da o da yapilacak.
Ise yeni baslayanlar/baslayacaklar uzulmeyin endise etmeyin. Hatta insan biraz nefes aliyor siz de goreceksiniz. Bir iki gune alisiyorsunuz.
Emel'cim ben de bircok arkadas gibi ayni dusunuyorum hemen hemen herkese yardimci olmaya calisiyorsun. Allah gonlune gore versin.
Rabarbacim oto koltugunuz hayirli olsun, kaanimizin opuyor ve kokluyorum. bu arada son resimlerinizi kacirmis degilim. Ailecek harika gozukuyorsunuz. Allah ayirmasin.
Minnos hos geldin annenden. Guzel doping olmustur.
Bekle'cim senin de gozun aydin annen gelmis.
Ivy'cim 2 gun hic birakmadim Kayra'yi ama yogun is temposunda 48 saat beni gormedigi oldu. Geldigimde uyumus oluyor. Ben onu yataginda seyrediyorum sadece.
Aybike'cim su aktivite zimbirtisinin resmini koysana merak ettim. Mama sandalyeniz hayirli olsun. Seninle chatlesmeyim ozledim. En kisa zamanda yapalim yine
Yazamadigin bircok arkadas var ama herkese selam olsun.
Kayra iyi pek bir numarasi yok. Hala tam donemiyor emekleme yok. Oturtunca basi one dogru oturuyor sonra kut bir tarafa dusuyor. Pek bir tembel cikti bizim oglan. Son 1-2 haftadir soyle birsey yapiyor. Yataga yatiriyorum ben de uzerine dogru egliyorum (yuzyuze gelecek gini) iki elleri ile bana sarilip agzini kocaman acip yanagimi, gozumu agzimi burnumu Allah ne verdiyse isirmaya yalamaya calisiyor. Ah canim oglum anneyi mi opuyorsun sen diyip kendimi kandiriyorum :)
Ben de hala uyku yok. Gideyim biraz okuyayim bari.
Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299
Ayyyy yerim onu masallahhhhhh:))))
Yok canım ne haddime :)) sadece araştırmalarımı paylaşıyorum o modeli senden duymuştum doğumdan itibaren kullanabiliyor demiştin e bebekte sordum ellerinde yoktu ama isofixli baktığım için o koltuk kemerli demişti satış danışmanı chicconun ayrı satılan bi isofix bazası vardı ama eletta ile uyumlumu bilmiyorum canım
2 günde taşındım ama 1 hafta oldu hala yerleşemedm sanırım 1 aya anca açarım bütün kolileri
Neyse bir kolide hastne odasına yaptırdığım posteri buldum onu siinle paylaşayım dedimEki Görüntüle 972316
Fotoğraftan okunmazsa linke bakabilirsiniz. Ben koli açmaya dvm edeyim akşama okumaya gelicem :)
http://www.antoloji.com/bebek-duasi-siiri/
Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299
off ya kızlar kızımın çenesinde günlerdir kızarıklık var geçmedi bugünlerde de yüzlerinde de çıktı böyle kırmızı küçük noktalar filan var cuma doktor kontrolümüz var acaba atopik dermatit mi oldu çocuk doktoru anlar mı cilt doktoruna mı göstermem gerekiyor
canım gül suyu alıp denedin mi 2 -3 gün sür pamukla bir dene yazın bizdede oluyordu hemen geçiriyor
Kızlar 6 aylık bebeleriniz kaç kilo benımki 8.100 iyi mi kötü mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?