2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah oğluşuna canım :)

canım sahi sen muhallebi veriyordun dimi bebeğine nasıl yapıyorsun ben hiç vermedim.

tşkürler canım. Muhallebi başta veriyordum yiyordu ama artık tatlı yemiyor oğlum hatırlamıyorum o yüzden :)
sebze ve yoğurt yiyor.
Bu 8 tahıllı kaşık mamalarını veriyordum pirinç unu ile karıştırıp
şimdiyse yoğurt içine kaşık maması katıyorum vitaminini alsın diye.

Canım ne güzel açıklamışsın ellerine sağlık, ben hemen kopyaladım, oto koltuğunu değiştirme zamanı gelince rabarbacığımın araştırmalarından yola çıkarak hazıra konacağım, zaten bu topic saolsun bir çok konuda güvendiğim annelerden fikir alarak hızlıca karar verebiliyorum. Saolun hepiniz.

bende herzamanki gibi kopyaladım :))
ama bu sefer önce okudum sonra kopyaladım çünkü araştırma için acil lazımdı bilgiler zaten size bir klasör yaptım :) tarifler, uçak yolculuğu, beslenme düzeni, rutinler derken şimdi oto koltuğu sayfamda oldu

Anladım canım sağol.

yerim ben bu tatlılığı, Allah bütün yemeklerini gülerek yedirsin annesi :)
bizimkide yarın kargoya verilecekmiş, heyecanla bekliyorum...bu arada bu büyükçe bişeymiş, okadar olacağını düşünmemiştim

kızlar çok alakasız olacak ama köftem pek bir sulandı ne katacağım ben bunun kıvamı için?
Allahım yemek konusunda nekadar özürlüyüm hep hazır köfte alırsan böyle olur işte

7 tanede ziyaretçi varmış, gördün mü bak rezil oldum dalga geçmesinler sonra

Son düzenleme:

Zehir gibi hatunun dediğine bak :) Atahan aklını başından alır insanın böyle tabii :)

Dün siz rahat edemedik deyince ben önce kayınvalideme, sonra eşime taktım iyice yerleştirip vucutlarına göre ayarlayarak, ikiside çok rahat dedi, bugünde yardımcı ablamızda denedim, o da rahat etti. Ağustos annelerimiz nasıl rahat edemediler bu taşıyıcılarla acaba diye merak ettim ve merakımı gidermek için çeşitli testler yaptım :))))) bu kangrular her vucuda göre ayrıca ayarlanmalı, birde bel kemeri bel boşluğuna gelmemeli kesinlikle, o şekilde çok yoruyor insanı, hatta bebek bile daha ağır geliyor. Utanmasam bir vido çekip koyacağım :) ama şöylede bir gerçek varki, herkes her konuda aynı hissedemez, önceliklerimiz ve alışkanlıklarımız farklı hepimizin, nasıl bebklerimizin rahatlık arayışı değişiyorsa bizimkide aynı şekilde değişken. Ben çok rahat ettim ama sen belki ağırlığı düşürsen bile bebeğini öyle taşımaktan hoşnut olmayabilirsin canım.

İzmir burnumda tütüyor... Ben belki 6 ay daha uzatacağım iznimi, o zaman baharda ve yazın bizim bu bıdıklar birlikte izmirin tadını çıkarırlar mı dersin?

amin canım biz de size bayıldık:) maşallah size de .
Evet canım baya büyük bu boyunun en kısa hali boyu daha uzuyor .
Yatıyor ama biz berkayı yatıramıyoruz oturmayı öğrendi bu mama sandalyesi sayesinde hemen ıhlayıp tutunup oturuyor sıpa.şimdi kucağımıza alınca da oturmayı beceriyor. Valla iyiki almışım ben de seni ve burkayı dinleyip.
çok memnunuz bu sayede anakucağını ortadan kaldırdım öle deli gibi sallanmadan yatağına alıştı ohhhh bee :)

Bende özlüyorum burayı gerçekten. Bu chatleşme olayı nedir Aybike ile açıklayınız lütfen, beni de dahil edinn...

Canım bebekler hoşlarına giden şeyleri ve tanımak iletişim kurmak istedikleri şeyleri ağızlarına götürler, Kayra da seni özlüyor, annesine sevgisin, göstermek için yapıyor bunu bence. Benim kızımda bana yapıyor çünkü, özllikle sabahları kurstan gelince direk yapışıyor suratıma :)

Benim doktorumda 6. Ay konyrolüne çağırmıştı, hatırlattığın için çoook teşekkür edrim canım, bir gideyim bakalım herşey yolundamıymış :)

Bu aralar eşime bir haller oldu, şimdi başbaşa uzak bir yere tatil ayarlamış 2 hafta sonrası için, hazır kayınvalidem ve bakıcımızda varken. Kızım emin ellerde olacak o konuda şüphem yok ama ben nasıl uzaklaşacağım o kadar bilemiyorum.

Kolay gelsin ve başarılar, umarım çok çabuk verirsin tezini. Bende bu aralar yemek masası, çalışma masası, orta sehpa ve yatak içi gibi yerlerde sürekli kitaplarla yaşıyorum. Kızımda kenarlarını kemiriyor. Birde oyuncakların etiketleriyle oynuyor hep, kendilerinden çok etiketlere meraklı, sanırım çok fazla kitap gösteriyoruz biz bunlar beyaz zemine yazılı herşeye ilgi duyuyor benim kız :)

Bende bu konularda çok cahilimdir canım, aklıma ekmek içi, un veya yulaf falan geldi :)) veya suyunu süzemezmisin biraz süzgeçte bekletip?

Ben aslında başka birşey yazmak için gelmiştim geçmişe dalmışım. Bebeklerinize meyve püresi verirken içine birazda buğday tepesi katabilirsiniz, haşlayıp ezerek. E vitamini ve demir deposu. Buğday tepesi, buğday tomurcuğu veya kara buğday diye geçiyor sanırım.

Birde ben artık uyku öncesi ihlamur vermeye başladım, sanırım kızım daha deliksiz uyuyor, malum evler sıcak ve ek gıda alıyorlar, mideleri de rahat ediyor.

canım sen mi istemiştin activite merkezinin fotosunu ?

paşam pek bir sevdi, sanırım tipinden de anlaşılıyor :)))

Eki Görüntüle 972297
Eki Görüntüle 972299

Çok tatlı ne güleryüzlü maaaşallah, keşke aynı şehirde olsak da alıp kucağıma sevsem

Alisha çooook geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir,

Sumuhallebisi hoşgekdin hamileyken her senin nickini gördüğümde canım istiyorsu ama yiemiyordum şekerden dolayı bak şimdi yine canım sumuhallebisi istedi :)

hoşbulduk cnm. üzüldüm şimdi kimsenin aşereceğini düşünmemiştim (hani puding filan neyse, muhallebi eskilerde kaldı diye)kk'nın çok fazla sayıda üyesi var, ne yazdıysam bi türlü boşta nick bulamamıştım, bunu almıştım en sonunda :) ben çocukken hastalandığımda ve de gençlik döneminde regl olduğumda tek yediğim şeydi hafif sıcak olucak şifa gibi gelirdi. yalnız suyla olacak illaki, sütü sevmezdim. eee birde anne eli değecek tabi.. ben annemi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…