- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.101
Off bnde ole artik dikkat ediyorum aksam az ekmek yiyorum hatta hic.cayin yaninada bisey koymuyorum. misafirlige de gitmezsek sorun kalmaz4 kilo versem tamamdır. .
Cnm bzmde capak cok olmustu dr krem damla verdi kullandik antibiyotik liymis azaldı capak ama gecmedi. Başka bi dr kreme gerek yoktu nie kullandiniz masaj yapin sürekli dedi. Şükür gecti zmnla ins sznki de gecer cnm..
Umarim geceruyutturmam yavrumu yaaa ((
kızlar slm ben geldım oğlandan fırsat anca buluyorum çok yaramaz bi sıpam varr canlar ne soracağım sizebu ek gıda konusunda her kafadan bır ses çıkıyor her doktorda başka bır sey dıyorr....bebegım 6 ay 13 günlük bebeği benımkı kadar olup neler bir günde neler yedırdıgını yazan olursa cok amaaaa cok sevınırımmmm yardımcı olursanız
Ewt gosterdi aynen dedigin gibi
Goz doktoruna gittik, netira diye bir damla verdi. Deli gibi trafik vardi, ben anlamadim bugun nasil gecti hofffff cok yorgunum. Capaklanma 9. Aya kadar devam ederse mudahale ederiz dedi. Pfff genel anestezi olcakmis. Verrrrmem yavrumu(( gozyasi kanallarimiz hala tikali (
Goz doktoruna gittik, netira diye bir damla verdi. Deli gibi trafik vardi, ben anlamadim bugun nasil gecti hofffff cok yorgunum. Capaklanma 9. Aya kadar devam ederse mudahale ederiz dedi. Pfff genel anestezi olcakmis. Verrrrmem yavrumu(( gozyasi kanallarimiz hala tikali ([/QUOTE.
Canim benimde doğuştan tikaliymis.sürekli gözüm akar mis.4 aylikken ameliyat olmusum.sonra hic bisey kalmamis. Çok kolay bir ameliyatmis. İnşallah gerek kalmaz ama korkma sende
canım geçmiş olsun umarım gerek kalmaz böyle şeylere...
hiç iyileşme yok mu canım ya inşallah en kısa zamanda geçer
iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282
8 de yatırıyordum gece 1 de uyanıyordu 9 gibi yatırıyorum artık 5 te uyanıyor 6 gibi tekrar uyuyor 8 e kadar sonra 11 de uyuyor 1 yada 2 saat 3 gibi uyuyor 1 saat benim kız sanırım gündüz uyuyor gece uyuyamadığını
gündüz toplam 4-5 saat kadar filan gece 8-9 saat gece iyi doyurup yatırıyorum 1 e kadar dayanıyor 1 de emdiriyorum sonra sabaha kadar mıkır mıkır ediyor saat başı anlamadım doğduğundan beridir geceleri deliksiz uyuyan çocuk olduğu için alışkın değilim bende gece uyanmasına ondan zor geliyor şimdi noldu 5 ay sonra aklı başına geldi sanırım yarın doktor kontrolü var bakalım doktora da sorucam bu kadar erken uyanılır mı
Canım geçmiş olsun, başka bir çözümü yokmuymuş? Doğal çözümler falan? İyice araştırmadan müdahale ettirme hemdeee zaten 9. aya çok var, dua edelim hemen atlatsın miniğimiz.
Nasıl anladınız gözyaşı kanallarının tıkalı olduğunu?
Goz doktoruna gittik, netira diye bir damla verdi. Deli gibi trafik vardi, ben anlamadim bugun nasil gecti hofffff cok yorgunum. Capaklanma 9. Aya kadar devam ederse mudahale ederiz dedi. Pfff genel anestezi olcakmis. Verrrrmem yavrumu(( gozyasi kanallarimiz hala tikali ([/QUOTE.
Canim benimde doğuştan tikaliymis.sürekli gözüm akar mis.4 aylikken ameliyat olmusum.sonra hic bisey kalmamis. Çok kolay bir ameliyatmis. İnşallah gerek kalmaz ama korkma sende
Gercekten mi? Hem de 4 aylik ah yavruuuuum(cok duygusalim bu konuda). Annenin yuregi nasi dayanmis genel anesteziye ya?
Yok valla hele disari ciktigimizda hemen capak oturuyor gozuneben masaji arttirayim.
Çok güzel maaşallah, Ne güzel park salıncak falan var çevrenizde burda yok( belki daha uzakta vardır ama yakın çevrede hiç yok)
Kusura bakma ama ne güzel uyuyan bir bebek neden şikayet ettiğini anlamadım ben gerçi kendin de yazmışsın deliksiz uykuya aluştığın için zorlandığını. Ben doğumdan beri hiç deliksiz 2 saat bile uyumadım , gece sabaha kadar kaç kere kalkıp yattığımı sayamıyorum ama bunlar hepsi geçici şeyler zaanla düzene girecek. Bu aylarda diş sıkıntısı sonr. Korku vs ama eninde
sonunda deliksiz uykuyu öğrenicekler merak etme
Goz doktoruna gittik, netira diye bir damla verdi. Deli gibi trafik vardi, ben anlamadim bugun nasil gecti hofffff cok yorgunum. Capaklanma 9. Aya kadar devam ederse mudahale ederiz dedi. Pfff genel anestezi olcakmis. Verrrrmem yavrumu(( gozyasi kanallarimiz hala tikali (
Yok valla hele disari ciktigimizda hemen capak oturuyor gozuneben masaji arttirayim.
ya çapak olmaması lazım sürekli çapak olduğu zaman mikrop kapıyor demek ondan çapak oluyor normalde sürekli sulanıyordu benim kızımın gözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?