2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün; kahvaltı (peynir, yumurta, bademli kuşburnu, ıhlamur), tarçınlı elma püresine haşlanmış buğday, tatlı kabak+patates püresi, yulaflı quark(labnenin doğalı) ve muhallebi verdim.

bebeklere ıhlamur veriyoruz ya o bizim içtiğimiz ıhlamur mu bebeklere özel var mı cahiliyetimin kusuruna bakmayın

Canım geçmiş olsun, başka bir çözümü yokmuymuş? Doğal çözümler falan? İyice araştırmadan müdahale ettirme hemdeee zaten 9. aya çok var, dua edelim hemen atlatsın miniğimiz.

Nasıl anladınız gözyaşı kanallarının tıkalı olduğunu?

iyi akşamlar teyzeler. biz bugün parka gittik salıncak bindik.Eki Görüntüle 975282

Çok güzel maaşallah, Ne güzel park salıncak falan var çevrenizde burda yok ( belki daha uzakta vardır ama yakın çevrede hiç yok)

Kusura bakma ama ne güzel uyuyan bir bebek neden şikayet ettiğini anlamadım ben gerçi kendin de yazmışsın deliksiz uykuya aluştığın için zorlandığını. Ben doğumdan beri hiç deliksiz 2 saat bile uyumadım , gece sabaha kadar kaç kere kalkıp yattığımı sayamıyorum ama bunlar hepsi geçici şeyler zaanla düzene girecek. Bu aylarda diş sıkıntısı sonr. Korku vs ama eninde
sonunda deliksiz uykuyu öğrenicekler merak etme

Sagol ivycim. İlk dogdugundan bi hafta sonra basladi doktorlar direk tikali diyor, bugun gittigimiz doktor cocuk goz doktoru ve istanbulda cok tutulmus bi doktor, o eliyle dokundugu an tikali evet dedi. Bu doktora guveniyorum, herhangi bi goz doktoru degil cunku. Evet yaaa Allah razı oldun dualariniza benim minigimi de ekleyin umarim bu damla ise yarar

e alıştırdı beni baştan keyife şimdi böyle olması zorluyor beni ondan şikayetçiyim yoksa burda annelerin neler çektiğini çok iyi biliyorum

Canım, çokgeçmil olsun iyi olacak ameliyata falan gerek kalmayacak bak zaman bile veriyorum 2 aya kalmadan geçecek içime doğdu!

mamasandalyesi geldi mi beğendin mi mrk ettim ama sen gelene kadar ben dayanamam gözlerim kapanıyor şuanda

Sen bu msj görünce cvp yazarsan sevinirim, inşallah beğenmişsindir

Yok valla hele disari ciktigimizda hemen capak oturuyor gozune ben masaji arttirayim.

canım bir de o ilaç kanalı açmak için değil çapağını götürmek için ben kızıma küçük mendiller yapmıştım güzelce ütüleyip onlarla siliyordum sürekli mikrop kapmaması lazım o zaman çapak oluyor işte

ya çapak olmaması lazım sürekli çapak olduğu zaman mikrop kapıyor demek ondan çapak oluyor normalde sürekli sulanıyordu benim kızımın gözü

Yani gozunun dibine bi beyazlik oturuyo capak gibi iste. Sulanma da var. Mikrop demedi doktor, zaten dogdugundan beri gecmedi, mikrop olsa daha kotu olurdu sanrim. Bizimki standart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…