- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.081
Luboyfcum benim oğlum da aynı şekilde kaka yapıyor.
Doktor normal karşıladı bazı bebekler ek gıdaya geçişte kabız olur dedi.
Biogaia verdi. Doğal prebiyotiktir dedi. Kullandım bir şişe ama yine de kakaları sert.
Vazgeçtim yıkamaktan. Arınacak gibi değildi azcığını yıkadım attım kalanını.Bende ıspanağı severim ama yıkaması öldürüyor adamı
Hiç almadım bende deneyeyim istedim kızım yoğurt yemiyor ya en azından yoğurt yerine arada vereyim dedim peki açtığın kutu aynı gün bitiriyor musun ?
minnoşcum o hali mahvediyor beni öyle bir kızarıyorki şakakları alnı kıpkırmızı oluyor, ıhhhh diye ıkınıyo ıkınmaktan boğazı acıyor sonra öksürmeye başlıyor
allam ne zormuş ya
katı gıda olarak da öyle pek bi şey vermiyorum, sen yulaf unuyla ver demiştin sanırım, yulaf unuyla çorba gibi yapıyorum sebzeleri öyle evriyorum ama maksimum bi fincan yiyuo zaten bir günde
o da o kadar kabız yaparmı ki anlamadım gitti
Vazgeçtim yıkamaktan. Arınacak gibi değildi azcığını yıkadım attım kalanını.
Açtığım gün bebeğime veriyorum. Sonra biz bitiriyoruz. Eğer siz içmiyorsanız çok küçük paketleri de var. 100ml sanırım.
vallahi ben de hiç kabız yapazak bişey vermedim. Bana kalırsa bu durum anne sütünün içeriğiyle alakalı. Artık yağsız mı oluyor nasıl oluyorsa. Hani altıncı aydan sonra annesütünün muhteviyatı değişiyormuş ya. O geldi aklıma. Çünkü kabız olunca ben verdiğim herşeyi kestim birkaçgün. Aynen devam etti. Sonra doktora gittik. Prebiyotik önerdi.
Canım özel birşey yapmıyorum cidden kaşık maması olarak Hipp yulaflı veriyorum. Birde sebze verdiğimde mutlaka 1 tatlı kaşığı zeytin yağ koyuyorum. Yani inan anlamadım ben benim kızı insan muz yer kabız olur benim ki muzu yiyor ardından hemen kaka yapıyor normal kıvamda. Babası da bende şaşkınız. Doktorumuza söylediğimde adam dedi ki çok iyi çalışıyor demek o yüzden hala günde 4 kere kaka yapıyor.
Bende ıspanağı severim ama yıkaması öldürüyor adamı
Hiç almadım bende deneyeyim istedim kızım yoğurt yemiyor ya en azından yoğurt yerine arada vereyim dedim peki açtığın kutu aynı gün bitiriyor musun ?
Ben patatesi buharda haşladım, bir kapta iyice ezdim birazcık zeytinyağı damlattım karıştırıp verdim.
Neden patatesle başlıyorsun canım? Bağırsakları hazır değilse kabızlık yapmasın?
Dün prasa pişirmiştim bizim için. Zeytinyağlı. Dün ve bugün onu verdim. Ispanak yapcaktım ama güme gitti. O yüzden iki gün onu yiyor. Çok sevdiğini söyleyemem. Azcık yiyor.kızlar slm ben geldım oğlandan fırsat anca buluyorum çok yaramaz bi sıpam varr canlar ne soracağım sizebu ek gıda konusunda her kafadan bır ses çıkıyor her doktorda başka bır sey dıyorr....bebegım 6 ay 13 günlük bebeği benımkı kadar olup neler bir günde neler yedırdıgını yazan olursa cok amaaaa cok sevınırımmmm yardımcı olursanız
Biz geldikkkkkk.
Goz doktoruna gittik, netira diye bir damla verdi. Deli gibi trafik vardi, ben anlamadim bugun nasil gecti hofffff cok yorgunum. Capaklanma 9. Aya kadar devam ederse mudahale ederiz dedi. Pfff genel anestezi olcakmis. Verrrrmem yavrumu(( gozyasi kanallarimiz hala tikali (
benim kızımın da tıkalıydı doğuştan 4 aylıkken geçti tamamen masajla geçiyor canım
Bizim hala gecmedi iste. Bi gunde nekadar ve kac kez masaj yaptin
canım bende anlamadım dr öyle söyledi ama kafam çok dalgındı birde kızım aşıdan sonra çok ağladı iyi dinleyemedim sanırım uffff bidaha tek gitmeyeceğim aşı zamanıgerçi 1 yaşına kadar aşı yokmuş
günde 3 kere filan her defasında 10 kere yapıyordum böyle bastırınca iltahap çıkıyordu doktor göstermişti tekniğini korkmadan bastırcan bişi olmaz dedi sana gösterdi mi doktor nasıl yapacağını
günaydın annecikler ve melekleri
sizden yardım istiyorum bugün sebzelere başlayacağım ilk önce patates yapacakmışım ama nasıl
sizler nasıl yaptınız tarif edermisiniz?
Ne sinir bozucu dimieskiden 38dim, 40 olunca moralim bozulurdu.. Nasi gitcek bu kilolar ya
Goz doktoruna gittik, netira diye bir damla verdi. Deli gibi trafik vardi, ben anlamadim bugun nasil gecti hofffff cok yorgunum. Capaklanma 9. Aya kadar devam ederse mudahale ederiz dedi. Pfff genel anestezi olcakmis. Verrrrmem yavrumu(( gozyasi kanallarimiz hala tikali (
Bir yasinda olan 3k asisini 9.aya cekmisler saglik ocagida doktorumuzda boyle soyledi.
Gec gördüm ama yinede yazmak istedim ben bir havuç bir patates bir tatli kaşığı pirinci bir bardak suyla pişirirdim.tel suzgecte süzüp cay kaşığı z.yagi ile karistirdim pasam 6-7 kasik yedi ama kalani çöp oldu taze olmasi lazim diye dökmek zo r unda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?