- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.701
Kızlar biliyorsunuz Kaan'ın bu aralar uyku problemi var çocuk yandım Allah uyumam diyor. Eşimle yıkadık emzirdim baya uğraştım uyumadı sonra dediki ver ben uğraşayım sen biraz dinlen ok dedim çıktım üst kata çocuk deli gibi ağlıyor bebek arabasını indirdim aşağıya onda daha kolay uyuyor die tam çıktım ağlama katılmaya döndü baktım kucaklamış yukarı getiriyor çocuğu yıkadığımız odada elektrikli yandı oda diğer odalara göre daha sıcak üstelik ağlamaktan sucuk gibi terlemiş çocuğu almış çıkıo yukarı dedim aşkım çıkarma öle. uyumıcak bırak oynasın Dio tamam oynasın da çocuk hasta olur böyle ver dedim ben bakarım ben bakamıormuyum Dio dedim bakamıyorsun çocuğun terine üstüne başına dikkat etmiyorsun söylendi söylendi söylendi koydu önüme çocuğu al karışmıyorum dedi. Bide ağlaya ağlaya uyuycak Dio valla Allah bilmişte analığı kadınlara vermiş yoksa erkeklerin elinde perişan olurdu bu yawrular
aybike senin oğluşla benm kızışın boy ve kiloları aynı bizde bugün 6. ay kntrlündeydik. ama ebe az uzamış dedi geçen ay 66dıydı buay 68 iyi değilmi ki bence iyi :) sevgililer günnüze ve eşinizle muhabbetinizede maşallah. hiç keyfiniz bozulmasın inşallah
hehe benmkide pek tembel canım hadi seninkini eti butu yerinde benmki çok topluda değil 8400 ama içinden gelmiyo yapcak bişey yok. oturmaya bayılıyor ama dönmeyle hele hele yüzüstü durmayla hiiiç işi olmuyor. kazara döndü mü hemen çığlığı basıyor
neysem benden havadislere geçeyim. bakıcımz ve kızım çok şükür şimdilik güzel anlaşıyorlar bu beni çoook mutlu ediyor. ev iş bebek yorucu oluyor. millet ek gıda da hep ileriye giderken biz geriye gidiyoruz canm bitek ona sıkkın. ben çalışmaya başlayınca birde bu hafta misafirlik trafği yoğun olunca ek gıda falan kaldı kenarda anne süütüne devam ettik.millet et vermeye başlamış maşallah darısı başımıza
Benimki okadar aglatmiyor aslinda. Ama bi ben olamaz tabii. Yok annelik baska bisi cidden. İsin sonunda noldu onu merak ettim
heh işte...o "ağlaya ağlaya uyuyacak "modeli bizim evde de var
hiç ağlatmıyormuşum şımartıyormuşum çocuğu. valla dediğin gibi caanım, Allah bildiği için bize anne demiş
Valla şekerim bizimki öyle değil aslında kendi uyutamadı die erkekliğe dışkı sürdürmek istemdi :)))
Rabat'ta diş çıktı mı Kaan'da
Bu uyumama bence büyük ihtimal dişten
Çünkü benim oğlum da gece deliksiz uyurdu ama ıyku düzeni geçenlerde altüst oldu
Nedeni De yeni belli oldu işte 10 gün arayla ikî tane birden diş çıkardı
Şimdi allahıma şükür düzelio yine
İnş sizin uykular da düzene girer biran önce
aybike senin oğluşla benm kızışın boy ve kiloları aynı bizde bugün 6. ay kntrlündeydik. ama ebe az uzamış dedi geçen ay 66dıydı buay 68 iyi değilmi ki bence iyi :) sevgililer günnüze ve eşinizle muhabbetinizede maşallah. hiç keyfiniz bozulmasın inşallah
hehe benmkide pek tembel canım hadi seninkini eti butu yerinde benmki çok topluda değil 8400 ama içinden gelmiyo yapcak bişey yok. oturmaya bayılıyor ama dönmeyle hele hele yüzüstü durmayla hiiiç işi olmuyor. kazara döndü mü hemen çığlığı basıyor
neysem benden havadislere geçeyim. bakıcımz ve kızım çok şükür şimdilik güzel anlaşıyorlar bu beni çoook mutlu ediyor. ev iş bebek yorucu oluyor. millet ek gıda da hep ileriye giderken biz geriye gidiyoruz canm bitek ona sıkkın. ben çalışmaya başlayınca birde bu hafta misafirlik trafği yoğun olunca ek gıda falan kaldı kenarda anne süütüne devam ettik.millet et vermeye başlamış maşallah darısı başımıza
Kızlar bende hasta oldum yaaaaaa.malum Melis zaten daha atlatamadı bi de üstüne benim boğaz ağrıyor,hapşırık falan var.Az önce kızıma calpol kendime de parol verdim.şu salgın bitsin artık yaaaaa,yazık yavrulara.pazar günüde toplantı var,Melis hasta,ben hasta nasıl bu halde yavrumu vırakıp gidicem bakalım,bi de benim kv bakıyor ya Melis'ime, pazar günü kardeşinde gün var,oraya götürecek kızımı.gitmezse olmaz,yan blokta oturuyorlar kardeşide.bu halde kafası şişecek kızımın.bi de kızlar adını tam hatırlayamadım ama galiba gün bitkisiydi,reçine gibi bişeymiş,tavada 3-4 dakika yakıp çocuğun sırtını kaplayacak kadar pamuğu çıkan siyah dumana tutup o pamuğu sırtına yada göğsüne koyarsan öksürüğü kesiyırmuş.bilen yada deneyen var mı?ben yeni duydum ama benim kv çocuklarına yapmış.çok küçük daha dedim,deri yoluyla emilim illa olur zarar vermesin dedim,ben 3 aylıkken kızıma yaptım dedi.öksürmekten uykudan uyanıp öğürüp kusuyor.çaresiz kalınca insan denesem mi acaba diyor işte. Irmak,içinden bir ses bebeğinin cinsiyetinin kız olacağını söylüyor.3 arkadaşım ikinci bebeklerine hamile,üçünübde ilki erkek şimdikiler kızmış.hatta kendileride hastanede beklerken konuştuklarından aynı şeyi duymuşlar.tabi yalnızca istatistik benimki,sağlıklı olsunda.Allahım inşallah herkes hemen şu an iyileşiversin.AMİN.hepinizi sevgiyle öpüyorum,tabi kızancıklarınızıda
Gunaydin kixlar.. Bana gun ayamadi daha. Gece 2ye kadar agladi yavrum bende de süt yoktudelirecegim... Oynatmams az kaldi.. Dis mi atak mi ne haltsa bitsin arttik bikac saatlik uykukar beni mahvetti
Günaydın, üzüldüm okadar niyeağladı, mama verseydin açlıktan mı ağladı?
Çok geçmiş olsun ikinize de o bahsettiğin otu hiç duymadım ama içerse ıhlamur adaçayı verebilirsin dedi benim Dr um belki fayda ederKızlar bende hasta oldum yaaaaaa.malum Melis zaten daha atlatamadı bi de üstüne benim boğaz ağrıyor,hapşırık falan var.Az önce kızıma calpol kendime de parol verdim.şu salgın bitsin artık yaaaaa,yazık yavrulara.pazar günüde toplantı var,Melis hasta,ben hasta nasıl bu halde yavrumu vırakıp gidicem bakalım,bi de benim kv bakıyor ya Melis'ime, pazar günü kardeşinde gün var,oraya götürecek kızımı.gitmezse olmaz,yan blokta oturuyorlar kardeşide.bu halde kafası şişecek kızımın.bi de kızlar adını tam hatırlayamadım ama galiba gün bitkisiydi,reçine gibi bişeymiş,tavada 3-4 dakika yakıp çocuğun sırtını kaplayacak kadar pamuğu çıkan siyah dumana tutup o pamuğu sırtına yada göğsüne koyarsan öksürüğü kesiyırmuş.bilen yada deneyen var mı?ben yeni duydum ama benim kv çocuklarına yapmış.çok küçük daha dedim,deri yoluyla emilim illa olur zarar vermesin dedim,ben 3 aylıkken kızıma yaptım dedi.öksürmekten uykudan uyanıp öğürüp kusuyor.çaresiz kalınca insan denesem mi acaba diyor işte. Irmak,içinden bir ses bebeğinin cinsiyetinin kız olacağını söylüyor.3 arkadaşım ikinci bebeklerine hamile,üçünübde ilki erkek şimdikiler kızmış.hatta kendileride hastanede beklerken konuştuklarından aynı şeyi duymuşlar.tabi yalnızca istatistik benimki,sağlıklı olsunda.Allahım inşallah herkes hemen şu an iyileşiversin.AMİN.hepinizi sevgiyle öpüyorum,tabi kızancıklarınızıda
Gunaydin kixlar.. Bana gun ayamadi daha. Gece 3e kadar agladi yavrum bende de süt yoktudelirecegim... Oynatmams az kaldi.. Dis mi atak mi ne haltsa bitsin arttik bikac saatlik uykukar beni mahvetti
Biberon almiyorgece mamayi nasil veririm ki uykuda biberon disinda
Gunaydin kixlar.. Bana gun ayamadi daha. Gece 3e kadar agladi yavrum bende de süt yoktudelirecegim... Oynatmams az kaldi.. Dis mi atak mi ne haltsa bitsin arttik bikac saatlik uykukar beni mahvetti
Biberon almiyorgece mamayi nasil veririm ki uykuda biberon disinda
Kızlar bende hasta oldum yaaaaaa.malum Melis zaten daha atlatamadı bi de üstüne benim boğaz ağrıyor,hapşırık falan var.Az önce kızıma calpol kendime de parol verdim.şu salgın bitsin artık yaaaaa,yazık yavrulara.pazar günüde toplantı var,Melis hasta,ben hasta nasıl bu halde yavrumu vırakıp gidicem bakalım,bi de benim kv bakıyor ya Melis'ime, pazar günü kardeşinde gün var,oraya götürecek kızımı.gitmezse olmaz,yan blokta oturuyorlar kardeşide.bu halde kafası şişecek kızımın.bi de kızlar adını tam hatırlayamadım ama galiba gün bitkisiydi,reçine gibi bişeymiş,tavada 3-4 dakika yakıp çocuğun sırtını kaplayacak kadar pamuğu çıkan siyah dumana tutup o pamuğu sırtına yada göğsüne koyarsan öksürüğü kesiyırmuş.bilen yada deneyen var mı?ben yeni duydum ama benim kv çocuklarına yapmış.çok küçük daha dedim,deri yoluyla emilim illa olur zarar vermesin dedim,ben 3 aylıkken kızıma yaptım dedi.öksürmekten uykudan uyanıp öğürüp kusuyor.çaresiz kalınca insan denesem mi acaba diyor işte. Irmak,içinden bir ses bebeğinin cinsiyetinin kız olacağını söylüyor.3 arkadaşım ikinci bebeklerine hamile,üçünübde ilki erkek şimdikiler kızmış.hatta kendileride hastanede beklerken konuştuklarından aynı şeyi duymuşlar.tabi yalnızca istatistik benimki,sağlıklı olsunda.Allahım inşallah herkes hemen şu an iyileşiversin.AMİN.hepinizi sevgiyle öpüyorum,tabi kızancıklarınızıda
Çok geçmiş olsun ikinize de o bahsettiğin otu hiç duymadım ama içerse ıhlamur adaçayı verebilirsin dedi benim Dr um belki fayda eder
Sütünü de bol bol sağmaya çalış duş masaj rahatlatıo bi De mastit çıkmasın inş
Şırıngayla deneyebilirsin belki öle alır
Günaydın kızlarr ii hafta sonları herkese
herkese günaydınnnn
beklebekle bizde de bu gece uyumama mücadelesi vardı, acaba bunlar aralarında toplanıp karar mı aldılar anneleri uyutmayalım diye
yalova canım çok geçmiş olsun, sende bir an önce toparlan inşallah
annem kardeşimi şırıngayla besliyordu.. bir dene istersen
çok geçmiş olsun canım.. ben bekarken bir komumuz vardı bitkinin adını bende hatırlayamadım ama o da çok yapıyordu onu.. bende bilemedim ama eski zamanlar hep yaparmış.. umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz..
Güzel bir gün olsun hepimize.Burka'cım,kv sosyal hayatından pek fedakarlık yapmaz,eşimde bu hasta haliyle bakamaz.bende istemiyorum ama mecbur kaldık.kv'ye bişey diyemiyorum çünkü çok dominant biri ve bakmam derse hayatta bakmaz ama günde otururken keyifsiz görse kalkar gider eve.ya kızlar Melis hasta olduğu için emmiyor ve bende dün en son öğlen sağdım.arada 5-6 kere çekiyor o kadar.gece çok süt birikmişti ve hastayım ya üşüme falanda oldu.gidip sağdım ama o doluluğa göre çok az çıktı.mastit olmam inşallah bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?