- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.641
izmirdensin sen de msc sanırım, medicalpark nasıl, ben de orada düşnüyorum doğumumu,
bir de medicalparktaki uygulamaya göre kontrole gittiğin doktor doğum yaptırmaya gelebiliyomuş,
o ara herhangi başka bir doktor girebiliyormuş,
öyle olsun istemediğimden araştırmalarım sonucu mitra özdemir diye başka bir doktor buldum, fikrin var mı?
mitra hanım operator doktor ama, medicalparkta da merve biçer var sanırım o da doçent.
onun devam edeceğini bilsem doçent olanı tercih ederim tabiki.
bir de dışarıdan doktor ayarlayıp medical parkta doğum yapabiliyoruz değil mi?
bana fiyat söylemediler telefonda, doğum ücretinin ne kadar olduğunu biliyormusun medicalparkta.
son 5 haftaya kadar uçağa alıyorlar ama 6.aydan sonra izin gerekiyor, 72 saat için de doğum riski yoktur diye doktor raporu gerekiyor,
doktor da raporu kullanacağın uçağın basınç değerlerine ilişkin bir belge vermen halinde veriyor falan,
biraz zor bir prosedür sanırım,
örneğin ben 35.haftamda gayet uçağa binerek izmire gitmeyi planlıyorum,
gidemezsem burada ebeden bozma doktorların eline kalmaktan korkuyorum,
benim yolum kısa ama, buradan İstanbul uçakla 3 saat, sonra 1 saatte izmire,
toplamda 4 saat uçmuş olucam aynı gün içinde,
amerika tabi çok uzak ve riskli, bence Türkiye'de doğum yapmak en iyisi.
canım sen nerdesin şuan niye orda doğum yapmak istemiyorsun
benim toxoplazmama bakılmadı, sen mi istedin doktor mu yaptırdı?
bir de kanda toxoplazma olması mı iyi olmaması mı?
sanırım Türkiyede herkesde varmış zaten,
hamile kaldıktan sonra kapmak daha riskli mi oluyor?
ben istemedim ama dr yapmasa da ben isteyecektim canım. benim negatif çıktı o yüzden 1.5 ayda bir yaptırıcam
ahh cnm bn de kara kara dusunuyrmm valla
kendı evımde de olamıycm cunku esyalar bır ay onceden gıdecekk
bnde annemn yanına gıdcem sonn aylarrr
bebegmn kırkını cıkarrp oyle gıtmkk daha mantıklı
zeten sezeryanlıymmmm anckk toparlarm
orda ıkı cocukla nasıl ılgılencmmm bılmıyrrm
bakalım hayrlısı olurr ıns
gıdecegmz eyalett cook sıcakmıs zaten
ıstersennn oralara gel yuzmeyeee
ahhh keşkeeeee :) Allah kolaylık versin canım halledersin, ne demişler macera dolu amerika
kizlar ben bugun tuvalete porcoz doktum ve yanlisikla soludum genizimde hissetttim resmen birsey olurmu bebegime...ardindan hamen acik havaya ciktim.derin derin nefes aldim...bir kase sarimsakli yogurt yedimmm...elimi yuzumu yikadim bol bol...cok korkuyorum ve kendimi cok kotu hissediyorum sakinlesemiyorum....
dikkat et canım yaa yoğurt yemen çok ii olmuş. hatta saç boyamak zararlı değilmiş zararlı olan boya kokusu dedi dr. amonyaksız ve açıcısız olsun demişti
kızlar herkese merhabağğğğğğ :))) az önce bebişin kıpırtılarını yine duydum. kesinlikle bağırsak kıpırtısı değil bu. hareket ediyor yavlumartık iyice eminim. muhteşem bir duygu. Allah en kısa zamanda size de nasip etsin. anlatılmaz yaşanır derler ya hani. sizle paylaşmak istedim. zaten ne olursa buraya yazasım geliyor. nete girince elim hemen bu siteye gidiyor. benzer zamanlarda benzer duyguları paylaşıyoruz ve bizi bizden daha iyi anlayacak kişiler yok şuanda.
saol canım bende ıyıyım evet mınısler buyuyor gopbusler belırıyor 2 li testın ıyı cıkmasına cok sevındım bende salı gunu alıcam ınsallah bı sorun cıkmazziyi canım valla göbişim belirmeye basladıbüyüyolar minişler bugün ikili testimde iyi cıktı bi sorun yokmus içim dahada rahatladı cok sükür
senin minişin nasıllllllll
ben arda badem yagı arda vazalın ardada bebyagı suruyorum donusumlu oalark zaten bunlar sıkayetlerı kasıntıları zazltmak ıcın yoksakı catlıyacagım varsa oyled e boylede catlıyorsun bıraz genetık bıraz ten yapısı esneklıgı bırde asırı kılo almamaBen bu siteyi arasıra takip ediyordum ama yeni üye oldum 14. haftaya girdim elevit ve kalsiyum ilacı kullanıyorum 14. haftada olup kalsiyum kullanan HAMİŞLER var mı? ayrıca çatlaklar için ne yapmayı düşünüyorsunuz, doktor bana krem ve bitkisel yağlar tavsiye etti.
saol canım bende ıyıyım evet mınısler buyuyor gopbusler belırıyor 2 li testın ıyı cıkmasına cok sevındım bende salı gunu alıcam ınsallah bı sorun cıkmazz
ben arda badem yagı arda vazalın ardada bebyagı suruyorum donusumlu oalark zaten bunlar sıkayetlerı kasıntıları zazltmak ıcın yoksakı catlıyacagım varsa oyled e boylede catlıyorsun bıraz genetık bıraz ten yapısı esneklıgı bırde asırı kılo almama
Dün annemle görüştük, epeydir göremiyordum. Karnımı görünce şok oldu. O da benim gibi ince yapılıdır. Benim karnım 8. ayda anca bu kadardı, ikiz olmasın dedi.Karnın bu kadar büyükse hissetmeye başlamışsındır dedi. Bazen bişeyler hissediyorum ama bağırsak hareketleri mi acaba diyorum dedim. O da balık tuttuğun zaman ipin pırpır etmesi gibi olur dedi. Hiç balık tutmadım ama tahmin edebiliyorum. Demek ki arada bir gerçekten onu hissediyormuşummmmmmmm Seninkisi de öyle mi?
evet canım aynen de öyle :) daha kaslar zayıf olduğu için çok hafif hissedebiliyoruz. bağırsak hareketlerinden bariz farklı. sen de bu farkı hissetmişsindir zaten. haftalarımız aynı senle. yarın 14+0 oluyorum yani 15. haftaya girmiş oluyorum. benim bebiş biraz ilerde gdiyor belki de şuan 16. hafta ebatlarına ulaşmış olabilir. belki sende de öyledir. normalde erken daha hissetmek için çünkü. biz şanslı oluyoruz bu durumda
Bugün olgusumuzun pipisini gördüköle açmış yiğidin malı meydandadir edasıyla gösteriyordu
hayırlısı canım:) senin haftana göre daha erken gibi ama. eminim 2-3 haftaya gerçekten hissedersin :)bende bişiler hissettim rahmimin üstünde sağ kısımda işiler sağa ve sola hareket etti ben zayıf değilim ve bağırsak hareketi olduğunuda düşünmüyorum ve bu bi kaç kez oldu ama aralıkklarla annemde erkek olabilir dedi bakalım hayırlısı
Bu arada bugün güzel bir gündü annem ve kuzenlerim yanıma geldi annem bir sürü yeni kıyafet almış çok mutlu oldum :))
güle güle kullansın bebişin cicilerini:) ben daha bir iğne almadım. kıyafetlere bakıyorum ister istemez gözüm kayıyor. 5 -6 aya girelim başlıycam kısmetse. ama ahdım var ne pembe ne de mavi hiç bişey almıycam. alanlara saygı duyarım zevk meselesi. ama kalıplara göre yaşamak bana göre değil. kız olursa pembe erkek olursa mavi kalıbına kim soktu herkesi bilmiyorum. kopyala yapıştır yapmış gibi herkes de aynı renkler oluyor. benim eşimin pembe lila gömlekleri var benim bir sürü mavi kıyafetim :) bebek olunca durum neden farklı oluyor? bu da böyle bir tespitimdirneyse fazla felsefi oldu:)
Canım mesajı açık yazmamışım afedersin kıyafetleri bana almış annem... Ben de hiç bir şey almadım bebeğime ama içim gidiyor :) Ben de klişe renklerden çok hoşlanmıyorum krem ve beyazlara bayılıyorum ama :)
aaa ahahahah güle güle kullan canım. evet yanlış anlama oldu. ben de anane merakı diye bebişe aldı sandım :) emin ol ben de hep krem ve beyazlara bakıyorum. zevklerimiz aynı desene. odasını da öyle düşünüyorum kirli beyaz içine yine beyazlı kremli uyku seti somon rengi de olabilir. perde yine bu renklerde ve yere peluş bir halı ayıcıksızbu renkler masumiyeti simgeliyo sanki. beyaz ve kremi kırsın diye bir iki pastel farklı renk atabilirim odasına henüz o renge karar vermedim. ama kesinlikle mavi ya da pembe olmıcak odayı yapınca paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?