2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlaar tüm bebeişlere we annelerine :) ne zmndır giremiyorum malum 15tatil...aile ziyaretleri..yorucu biras ama güsel...nasılsınız ne war ne yok bakıyım bebişim nekadar büyümüş :)

günaydın hamişler :) hergun süt yugurt gibi kalsiyum alıyormusunuz beslenmeniz nasıl ?ben malesef yemiyorum öncedende sevmezdim bu yüzden doktor bana kalsiyum ilacı yazdı 14.haftadayım benim durumumda olan varmı ? elevit kullanıyorum bide sizinde neler kulandıgınızı merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum:)

Günaydın herkese...İnanır mısınız bu sabah inanılmaz kahvaltı yaptım... Deli gibi yedim Sonra da fena oldum daha yeni yeni kendime geliyorum

ben sütü asla içemiyorum oysa ki önceden çok severdim. Ablam sağolsun haftalık yoğurt yapıp bana da gönderiyor. Her sabah bir kase yiyorum akşamları da zorlaya zorlaya bir bardak ülk..r kefir içiyorum. Zaten alerjik bünyem var kefiri bağışıklığım artsın diye içiyorum, peynir hiç yiyemiyorum. Et, balık hiç bişi yiyemiyorum anlayacağın protein sıfır. İçtiğim folik asitin içinde de kalsiyum var günlük 800 mg sanırım yeterli folik plus... 2 kilo verdim..içtiğim progestan beni mahvetti en kısa zamanda ayrılmak istiyorum kendisiyle:)

ben süt yoğurt alıyorum ama balıkla ilgili bir problemim var.çok tiksiniyorum 2 haftada 1 kez yiyebildim bi tavsiyeniz var mı?

Bugün olgusumuzun pipisini gördük öle açmış yiğidin malı meydandadir edasıyla gösteriyordu
aman da amannn oğlumuz mu geliyoo yavrum benim yaa hadi hayırlısı lepistess
şu balık benzetmesine benzer bi benzetme de annemlerin gününde arkadaşları yaptı: böyle balık kayar gibi olur bir tarafından bir tarafına, ay der tutmak istersin sanki dediler :44: artık nassı bişiyse biz bu meraktan ölmeden hissederiz umarımm

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün dr.uma randevu almak için aradım bütün hafta doluymuş ayın 11 ine alabildim keşke daha erken arasaydım offf ya bir hafta daha bekliyicm neyse gidince 13 haftam bitmiş olucak belki cinsiyetinide öğreniriz

Sinirlerim cok bozuk aglamak istiyorum. Hergun baskulde daha aZ cikiyorum. 4 kilo vermistim onu da gecmisim. Evde yalnizim, esim sehirdisinda calisiyo, haftada bir geliyo, bu sabah altida geldi, tum gece yolda oldugu icin bu saate kadar uyudu. Bende oldum acliktan... Yarim saat onceye kadar kahvalti yapmamistim. O saate kadar defalarca mutfaga girdim, dun disardan soyledigim corba vardi, onu isitayim diye. Ama girmemle cikmam bir oldu kac kez, dusunun mutfaga bile giremiyorum. En sonunda girdim ve hallettim yarim saat once. Haftaici aksam isten geldigimde disardan soyluyorum hep kuru ve zararli gidalar olmakla birlikte zaten onlari da midem almiyor, hamileyken evde tek olmak coook zor biseymis. Boyle beslenmek ya da beslenememek beni de bebegimi de cok kotu etkilicek bu gidisle.Simdi esim haftaici icin yemek yapicak bana, zaten sonra aksam olucak. Ben bugunu iple cekerken, bugun de boyle ucup gidecek, halbuki hava ne kadar guzel, disari cikariz biraz yururuz belki diyodum. Haftalardir disarda bisey yapamiyorum. iki kere tiyatro bileti aldim arkadasla, gidemedim. İcim cok darlandi, agladim aglicam...

ayy ne güzel maşallah canım bende ayın 15ine gidicem çok merak ediyorum harekerlenmiş olur ozamana kadar.sen folik asit dışında başka ilaç kullanıyormusun.

evde tek başına olmak çok can sıkıcı bence tekte olsa bi dışarıya çık temiz hava solu güzel şeyler düşün canım.

o bu değilde doğum fotoları gercekten cok hoş
yalnız kanlı falan vermişler bebekleri temisleselermiş daha iyi olurmuş

dimi

muhim degil kusum :) amaaan bulenti salla ya elektirik alamadik iste iyi ki de doluymus da isincigimizdan almisiz

a aaa:26: neden öyle demişim acaba ki :) tabisi folik asit olucaktı. buradan değerli düzeltmesiyle bize katkıda bulunan lady hanıma teşekkürlerimizi sunar öpücüklerimizi göndeririz efenimm

bisi duzeltmek degil niyetim sana takilmaya bayiliyorum anliyorr musssun

bu arada isetberry ses ver nerelerdesin yahu

ben 12. haftadan sonra folik asit i bıraktım 14. haftadayım calsiyum a başladım ama endişeliyim calsiyum kullanan var mı propektüste hamilelik düzeeyi C diyor o da kafa mı karıştırdı artık zorlayarak ta olsa süt peynir falan yemeyi düşünüyorum

ben folik asiti we witamini bıraktm yeterli dedi dr we kan ilacı magnezyum we kalsiyum werdi...süt içtiğim halde yani..demekki artık gerekio..kafan rahat olsun..drlar biliodur

Canım süt içemiyorsan muhallebi gibi bir şeyler yapabilirsin peyniri de hafif pul biber ve maydanozla tatlandırabilirsin farklı olunca kendini kandırabilirsin bence Ben de balıktan arada bir tiksiniyorum ama pişirirken içine bir kaç tane rezene tohumu atıyorum harika oluyor Proteini yumurta ve mantardan da alabilirsin bir sürü alternatif bulabilirsin seç beğen al :)

kizlar yarin ikili testimiz var,dr.alttanmi ultrasonla bakio ,karindanmi?

aynen salladım gitti
ayy bugün pikniğe gittik havada süperdi nasıl iyi geldi temiz hava, mangal, yürüyüş, göl, ördekler cok eğlendik valla:119:
umarım sizinde pazar gününüz süperrrrr gecmiştirrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…