- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.661
günaydın hamişler :) hergun süt yugurt gibi kalsiyum alıyormusunuz beslenmeniz nasıl ?ben malesef yemiyorum öncedende sevmezdim bu yüzden doktor bana kalsiyum ilacı yazdı 14.haftadayım benim durumumda olan varmı ? elevit kullanıyorum bide sizinde neler kulandıgınızı merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum:)
günaydın hamişler :) hergun süt yugurt gibi kalsiyum alıyormusunuz beslenmeniz nasıl ?ben malesef yemiyorum öncedende sevmezdim bu yüzden doktor bana kalsiyum ilacı yazdı 14.haftadayım benim durumumda olan varmı ? Elevit kullanıyorum bide sizinde neler kulandıgınızı merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum:)
aman da amannn oğlumuz mu geliyooBugün olgusumuzun pipisini gördüköle açmış yiğidin malı meydandadir edasıyla gösteriyordu
şu balık benzetmesine benzer bi benzetme de annemlerin gününde arkadaşları yaptı: böyle balık kayar gibi olur bir tarafından bir tarafına, ay der tutmak istersin sanki dediler :44: artık nassı bişiyse biz bu meraktan ölmeden hissederiz umarımmDün annemle görüştük, epeydir göremiyordum. Karnımı görünce şok oldu. O da benim gibi ince yapılıdır. Benim karnım 8. ayda anca bu kadardı, ikiz olmasın dedi.Karnın bu kadar büyükse hissetmeye başlamışsındır dedi. Bazen bişeyler hissediyorum ama bağırsak hareketleri mi acaba diyorum dedim. O da balık tuttuğun zaman ipin pırpır etmesi gibi olur dedi. Hiç balık tutmadım ama tahmin edebiliyorum. Demek ki arada bir gerçekten onu hissediyormuşummmmmmmm Seninkisi de öyle mi?
gunaydın kızlaaar.....bı heyecanla kalktık bugun yatagımızdan esımle bırlıkte..hızlı hızlı kahvaltı yapıp bebısımızı gormeye gıdıcektık doktor amcasına... :))o heycanlı bekleyış,uc bucuk haftadır bebesımı gormeyısımın ozlemıde tuzu bıberı oldu...neyse doktor amcamız cagırdı ve ıkıllı test ıcın erken oldugunu 1.5 hafta sonra gelmemmzı soyledı..ama bebeısmıze baktık babamızla bırlıkte..kucuk bı panda yavrusu..ellerı ayakları parmakları burun kemıgı bıle olusmus kuzumun....alnı,pıt pıt atan kalbı herseyıyle mukemmeldı...babamızın heycanı ayrı bıseydı zaten...ama uyuyoduu gzuel bebısım...3.3 santımcıkk..
Sinirlerim cok bozuk aglamak istiyorum. Hergun baskulde daha aZ cikiyorum. 4 kilo vermistim onu da gecmisim. Evde yalnizim, esim sehirdisinda calisiyo, haftada bir geliyo, bu sabah altida geldi, tum gece yolda oldugu icin bu saate kadar uyudu. Bende oldum acliktan... Yarim saat onceye kadar kahvalti yapmamistim. O saate kadar defalarca mutfaga girdim, dun disardan soyledigim corba vardi, onu isitayim diye. Ama girmemle cikmam bir oldu kac kez, dusunun mutfaga bile giremiyorum. En sonunda girdim ve hallettim yarim saat once. Haftaici aksam isten geldigimde disardan soyluyorum hep kuru ve zararli gidalar olmakla birlikte zaten onlari da midem almiyor, hamileyken evde tek olmak coook zor biseymis. Boyle beslenmek ya da beslenememek beni de bebegimi de cok kotu etkilicek bu gidisle.Simdi esim haftaici icin yemek yapicak bana, zaten sonra aksam olucak. Ben bugunu iple cekerken, bugun de boyle ucup gidecek, halbuki hava ne kadar guzel, disari cikariz biraz yururuz belki diyodum. Haftalardir disarda bisey yapamiyorum. iki kere tiyatro bileti aldim arkadasla, gidemedim. İcim cok darlandi, agladim aglicam...
Sinirlerim cok bozuk aglamak istiyorum. Hergun baskulde daha aZ cikiyorum. 4 kilo vermistim onu da gecmisim. Evde yalnizim, esim sehirdisinda calisiyo, haftada bir geliyo, bu sabah altida geldi, tum gece yolda oldugu icin bu saate kadar uyudu. Bende oldum acliktan... Yarim saat onceye kadar kahvalti yapmamistim. O saate kadar defalarca mutfaga girdim, dun disardan soyledigim corba vardi, onu isitayim diye. Ama girmemle cikmam bir oldu kac kez, dusunun mutfaga bile giremiyorum. En sonunda girdim ve hallettim yarim saat once. Haftaici aksam isten geldigimde disardan soyluyorum hep kuru ve zararli gidalar olmakla birlikte zaten onlari da midem almiyor, hamileyken evde tek olmak coook zor biseymis. Boyle beslenmek ya da beslenememek beni de bebegimi de cok kotu etkilicek bu gidisle.Simdi esim haftaici icin yemek yapicak bana, zaten sonra aksam olucak. Ben bugunu iple cekerken, bugun de boyle ucup gidecek, halbuki hava ne kadar guzel, disari cikariz biraz yururuz belki diyodum. Haftalardir disarda bisey yapamiyorum. iki kere tiyatro bileti aldim arkadasla, gidemedim. İcim cok darlandi, agladim aglicam...[/QUOTEEMİN
Ne kadar üzücü bir durum olduğunu kendim yaşamasamda anlayabiliyorum. arkadaşımda şırnakta geçirmişti hamileliğini eşi izmrdeydi bu sürçte ve onun içinde sıkıntılı geçmişti o dönemler ama elhamdülillah nur topu gibi sağlıklı bir bebişi oldu. sen içini ferah tutmaya çalış Allaha emanet et bebişini. çünkü gerçekten Rabbim onları sperm ve yumurtayı sebep ederek yoktan var etti bizim rahmimizde. Ve aslında biz onları şekillendirmek büyütmek konusunda çok aciziz. onların rızkını şuanda Rabbim veriyor.benm eltim 9 ay boyunca her yediğini çıkardı ama 3 kilonun üstünde doğdu bebeği. eşinlede inşallah en yakın zamanda tamamen kavuşursunuz
o bu değilde doğum fotoları gercekten cok hoş
yalnız kanlı falan vermişler bebekleri temisleselermiş daha iyi olurmuş
ayy canım kusura bakma cat kapı misafir geldi aniden cıktım haber veremeden
yok be kuşum bizim ışın bülentte 10 basarrrmiyav miyav
aynen bee sanki artist bütün duvarlarda resimler aynı gülüş aynı poz
adamla ne alıp veremediğimiz var yaaa
a aaa:26: neden öyle demişim acaba ki :) tabisi folik asit olucaktı. buradan değerli düzeltmesiyle bize katkıda bulunan lady hanıma teşekkürlerimizi sunar öpücüklerimizi göndeririz efenimm
dimi
QUOTE]
evet canım yaa ama sevilmezlermi yavrucuklarımız
ben sütü asla içemiyorum oysa ki önceden çok severdim. Ablam sağolsun haftalık yoğurt yapıp bana da gönderiyor. Her sabah bir kase yiyorum akşamları da zorlaya zorlaya bir bardak ülk..r kefir içiyorum. Zaten alerjik bünyem var kefiri bağışıklığım artsın diye içiyorum, peynir hiç yiyemiyorum. Et, balık hiç bişi yiyemiyorum anlayacağın protein sıfır. İçtiğim folik asitin içinde de kalsiyum var günlük 800 mg sanırım yeterli folik plus... 2 kilo verdim..içtiğim progestan beni mahvetti en kısa zamanda ayrılmak istiyorum kendisiyle:)
Sinirlerim cok bozuk aglamak istiyorum. Hergun baskulde daha aZ cikiyorum. 4 kilo vermistim onu da gecmisim. Evde yalnizim, esim sehirdisinda calisiyo, haftada bir geliyo, bu sabah altida geldi, tum gece yolda oldugu icin bu saate kadar uyudu. Bende oldum acliktan... Yarim saat onceye kadar kahvalti yapmamistim. O saate kadar defalarca mutfaga girdim, dun disardan soyledigim corba vardi, onu isitayim diye. Ama girmemle cikmam bir oldu kac kez, dusunun mutfaga bile giremiyorum. En sonunda girdim ve hallettim yarim saat once. Haftaici aksam isten geldigimde disardan soyluyorum hep kuru ve zararli gidalar olmakla birlikte zaten onlari da midem almiyor, hamileyken evde tek olmak coook zor biseymis. Boyle beslenmek ya da beslenememek beni de bebegimi de cok kotu etkilicek bu gidisle.Simdi esim haftaici icin yemek yapicak bana, zaten sonra aksam olucak. Ben bugunu iple cekerken, bugun de boyle ucup gidecek, halbuki hava ne kadar guzel, disari cikariz biraz yururuz belki diyodum. Haftalardir disarda bisey yapamiyorum. iki kere tiyatro bileti aldim arkadasla, gidemedim. İcim cok darlandi, agladim aglicam...[/QUOTEEMİN
Ne kadar üzücü bir durum olduğunu kendim yaşamasamda anlayabiliyorum. arkadaşımda şırnakta geçirmişti hamileliğini eşi izmrdeydi bu sürçte ve onun içinde sıkıntılı geçmişti o dönemler ama elhamdülillah nur topu gibi sağlıklı bir bebişi oldu. sen içini ferah tutmaya çalış Allaha emanet et bebişini. çünkü gerçekten Rabbim onları sperm ve yumurtayı sebep ederek yoktan var etti bizim rahmimizde. Ve aslında biz onları şekillendirmek büyütmek konusunda çok aciziz. onların rızkını şuanda Rabbim veriyor.benm eltim 9 ay boyunca her yediğini çıkardı ama 3 kilonun üstünde doğdu bebeği. eşinlede inşallah en yakın zamanda tamamen kavuşursunuz
çok teşekkürler, eltine üzüldüm ama bana moral oldu bebeğinin 3 kilonun üzerinde doğması... İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilirim onu. hamileliğimi pek böyle hayal etmemiştim, en azından bahar gelse de akşam işten geldiğimde hava kararmadan biraz yürüyebilsem stres atabilsem diyorum...
ben sütü asla içemiyorum oysa ki önceden çok severdim. Ablam sağolsun haftalık yoğurt yapıp bana da gönderiyor. Her sabah bir kase yiyorum akşamları da zorlaya zorlaya bir bardak ülk..r kefir içiyorum. Zaten alerjik bünyem var kefiri bağışıklığım artsın diye içiyorum, peynir hiç yiyemiyorum. Et, balık hiç bişi yiyemiyorum anlayacağın protein sıfır. İçtiğim folik asitin içinde de kalsiyum var günlük 800 mg sanırım yeterli folik plus... 2 kilo verdim..içtiğim progestan beni mahvetti en kısa zamanda ayrılmak istiyorum kendisiyle:)
dimi
muhim degil kusum :) amaaan bulenti salla ya elektirik alamadik iste iyi ki de doluymus da isincigimizdan almisiz
bisi duzeltmek degil niyetim sana takilmaya bayiliyorum anliyorr musssun
bu arada isetberry ses vernerelerdesin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?