2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yine sayfalar almış başını gitmiş ilk çocuğu olacaklar rahatlar ben gibi 2. bebişi olacaklar daha az uğruyorlar. vakit darlığından dolayı

evet geldi mesajin kuzum :) ben de attim

he ya bulent bulent ama ben de bi gicik oldum nedense. ayni gulus butun fotograflarda. biraz yapmacik gibi geldi. hic mi suratini degsitrmez bi insan. yoksa uzanamadigimiz ciger mi oldu bilmem pist

ayy canım kusura bakma cat kapı misafir geldi aniden cıktım haber veremeden
yok be kuşum bizim ışın bülentte 10 basarrrmiyav miyav
aynen bee sanki artist bütün duvarlarda resimler aynı gülüş aynı poz
adamla ne alıp veremediğimiz var yaaa

off 3hafta gectı neredeyse kontrole gtmeyelı cok zaman gecınce huzursuz oluyorum ,nıe bole oluyorum yıne bana kızıcaklar olcak ama stres yapmıyorum fakat korkuyorum kötü şeyler duyucagım die :S pazartesı 12+5 olcaz ıkılı test için gitcem dr zaman durdu sankiiiiiiii..bnm gıbı olan varmı kontrolunu beklerkennn uzun zaman gecınce ?? artık bebıslerı hıssetsekte orda olduklarını hareket ettıklerını bılsek

canım böle düşünme sürekli kafanda kurarak olmazki zaman gecmek bilmez biraz rahat olmayı dene Allaha emanet meleklerimiz...
sen kendine dikkat et bebişinde iyidir tabikide...
bu sekilde 9 ay senin için çile olur hamileliğin tadını cıkar

teyzeleri bizde gittik ikili teste ölçümlerimiz güzel çıktı kanda verdim haftaya alacağım sonuçları. bebiş totosunu dönmüş yatıyordu o yüzden sormadım cinsiyetini akşam foto yüklerim size ama büyümüş benim mercimeğiiim

Son düzenleme:
yükseldiğine emin misin?
baş ağrısı beynin su ihtiyacından da ileri geliyor olabilir. bol su iç, işe yarayabilir

iki defa göz kararması ve sinek uçuşması gibi bir his oldu gözlerimde. okul tatil olduğundan beri ara ara ağrıyor başım. Tansiyona bağladım bol su içiyorum ama geldimi aynı tonda bir ağrı vuruyor başımı. Göz kararması yok ama. İnşallah tansiyon değildir

kızlar herkese merhabağğğğğğ :))) az önce bebişin kıpırtılarını yine duydum. kesinlikle bağırsak kıpırtısı değil bu. hareket ediyor yavlum artık iyice eminim. muhteşem bir duygu. Allah en kısa zamanda size de nasip etsin. anlatılmaz yaşanır derler ya hani. sizle paylaşmak istedim. zaten ne olursa buraya yazasım geliyor. nete girince elim hemen bu siteye gidiyor. benzer zamanlarda benzer duyguları paylaşıyoruz ve bizi bizden daha iyi anlayacak kişiler yok şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…