- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.621
Bakim şu aynı gülüşe :) Var mı linki?
Blent Alp Aydn | Kadn Doum Uzman kedicik iste buldum. bak assada resim galerisi diyo onun altinda da bebeklerle resimler diyo baksana alla sen
evet geldi mesajin kuzum :) ben de attim
he ya bulent bulent ama ben de bi gicik oldum nedense. ayni gulus butun fotograflarda. biraz yapmacik gibi geldi. hic mi suratini degsitrmez bi insan. yoksa uzanamadigimiz ciger mi oldu bilmem pist
off 3hafta gectı neredeyse kontrole gtmeyelı cok zaman gecınce huzursuz oluyorum ,nıe bole oluyorum yıne bana kızıcaklar olcak ama stres yapmıyorum fakat korkuyorum kötü şeyler duyucagım die :S pazartesı 12+5 olcaz ıkılı test için gitcem dr zaman durdu sankiiiiiiii..bnm gıbı olan varmı kontrolunu beklerkennn uzun zaman gecınce ?? artık bebıslerı hıssetsekte orda olduklarını hareket ettıklerını bılsek
folbiol folik asit degil mi kofteniye yanlis bilgi veriyosun insanlara
a aaa:26: neden öyle demişim acaba ki :) tabisi folik asit olucaktı. buradan değerli düzeltmesiyle bize katkıda bulunan lady hanıma teşekkürlerimizi sunar öpücüklerimizi göndeririz efenimm
canım sürekli olumsuz düşünüyorsun ama senoff 3hafta gectı neredeyse kontrole gtmeyelı cok zaman gecınce huzursuz oluyorum ,nıe bole oluyorum yıne bana kızıcaklar olcak ama stres yapmıyorum fakat korkuyorum kötü şeyler duyucagım die :S pazartesı 12+5 olcaz ıkılı test için gitcem dr zaman durdu sankiiiiiiii..bnm gıbı olan varmı kontrolunu beklerkennn uzun zaman gecınce ?? artık bebıslerı hıssetsekte orda olduklarını hareket ettıklerını bılsekkızıcaz gerçekten. bana göre biraz kafanı dağıtmaya, farklı şeyler düşünmeye, farklı ilgi alanlarına yönelmeye çalışmalısın. yoksa boşuna kendini harap ediyorsun acaba nasıl sağlıklı mı diye... bak bu 12. haftan, zor ve riskli zamanların geçmiş senin(tabi ki allah başka şeyler vermesin yine de...)
sevebileceğin sürükleyici birkaç kitap al, mesela debbie mocamber'in "küçük mucizeler dükkanı" ve serisi bunun için birebir. pembe dizi kıvamında, kesinlikle sıkmadan güzel vakit geçirtiyor insana. gazete al, bulmaca çöz seviyorsan... veya dergi al ilgine göre, dekorasyon olur- bebek ve hamilelik dergileri olur... zihnini başka şeylerle (tabi başka "güzel" şeylerle) doldur. zaman zaman çık şöyle bir yürüyüşe açık havada. milyoncuları, salı pazarlarını gez dolaş ama artık kötü şeyleri düşünme. söylediklerimin faydasını göreceksin. yeter ki kafandakilerle değil, güzel geleceğinle ilgilen
doğum olduğu o ilk an anneyle bebeğin temasın çok çok önemli olduğunu vurguluyor bilim insanları. hatta mümkünse o dünyaya geldiği an göbeğe koyup annenin memesine doğru içgüdüsel olarak yönelmesini, memeyi bulmasını beklemeli diyorlar... düşünsene ilk hoş geldin annedeno bu değilde doğum fotoları gercekten cok hoş
yalnız kanlı falan vermişler bebekleri temisleselermiş daha iyi olurmuşbelki o yüzden hemen annenin göğsüne yatırmışlar kuzularını... gerçekten çok güzel fotoğraflar. bize de böyle hayırlısı nasip olsunn
çoooook başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrr. Tansiyonum yükseliyor olabilirmiş, kontrolüme 2 hafta var .Nasıl düşecek bu tansiyon??
yükseldiğine emin misin?
baş ağrısı beynin su ihtiyacından da ileri geliyor olabilir. bol su iç, işe yarayabilir
Kız hürrem gibisin guldurdun benicok merak ettim burcun ne?
hosbulduk canım nasılsınnn bebiş nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?