2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana kan için Maltofer verdi dokturum. ona devam ediyorum, bir de Folbiol var demir hapı. şimdi bir de elevit tarzı vitamin ekleyeceğiz buna dedi.

folbiol folik asit degil mi kofte niye yanlis bilgi veriyosun insanlara

cucum bu hanfendi cep falan vermedi sorarim ben ona

folbiol folik asit degil mi kofte niye yanlis bilgi veriyosun insanlara

cucum bu hanfendi cep falan vermedi sorarim ben ona

kı kuşum kartını vermedimii sana orda cep numarasıda var
sor bakalım sen ona
unutmustur bebiş ya yoksa verirdi zaten masasının üstünde var ssende alabilirsennnnnnnn

kı kuşum kartını vermedimii sana orda cep numarasıda var
sor bakalım sen ona
unutmustur bebiş ya yoksa verirdi zaten masasının üstünde var ssende alabilirsennnnnnnn

yok ya vermedi bana :) bi ara aliriz
ben ordayken dogumhaneden aradilar bunu biliyo musun. kadinin biri doguruyodu healde. ay dur dur dogurtturma geliyorum diyodu ebeye. catlak ya

slm kızlar bu haftada tansiyonum cok düşük inanılmaz başım dönuyo bayılma hissi beni mahvetti ama normalmiş hadi bakalım hayırlısı :)

oğlumun adı ömer demir.
o kadar çok isim düşünmüştük, doğduktan sonra dedim ömer olsun eşimde demir tutturuyordu. ağzımdan ömer çıkmasıyla iki saat içinde gitti yazdırdı geldi :)
cinsiyet için gitmedim doktora. 2 haftaya giderim o zaman belli olur inşallah.
oğluma hamileyken rüyamda Ali bora görmüştüm belki bunu öyle koyarım nasip, kız olursa bilmiyorum düşünürüz artık

yok ya vermedi bana :) bi ara aliriz
ben ordayken dogumhaneden aradilar bunu biliyo musun. kadinin biri doguruyodu healde. ay dur dur dogurtturma geliyorum diyodu ebeye. catlak ya

kıs bak işte telaşı varmışş
ayy komedi kadın ya sevdim valla cok sekerr bide bebişe bakıyor maşallah diyo sürekli cok hosuma gitti ...
ayy inş. bizim doğumlardada kendi olur yaa başkasına doğurtmam kendimi valla bayrama denk falan gelirse
senin gelmeyebilir ama
kuzucum ya yine özelden msj yazdım cvp gitmiyooo niyekinee yaa:44:

hım güzelmiş ömer babamın ismi ayrı bi severim
bende seviyorum ali ismini eski isimleri seviyorum aslında

sey demisti bana olur ya dogumunda izinli olursam ya nurten hanim ya da bulent bey girer dogumuna. iki kisi mutlaka kaliyo birisi izinli oldugunda. 10 gun izin kullaniyomus yazin.. bakalim kime denk gekcek :) bana gelir kiz kesin sanssizimdir ben sen secersin kimi istiyosan, bulent beyi biliyosun meshur zaten demisti. onu tavsiye eder gibi oldu caktrmadan yani. hayirlisi bakalim

Allah iyiliğinizi versin bu ne çene Maşallah muhabbetimize nazar değmesin :)) Oku oku anca bitti

Sen çok fenasınnnnnnnnnn süper bi fikir!!!!!!!

Canım arkadaşlar da yazmışlar gerçi ama, doktorunu da bir arayıp sor istersen için rahat etsin. Geçmiş olsun. Bundan sonra da bırak elleme temizlik neymiş yaa hamile hamile

Çok güzel bir hatıra olmuş bayıldım :)) Geri sayım he :))

Herkes rüyalarını anlatmış, okurken nedense gözlerim doldu ağladım.
Ben de dün gene bir rüya gördüm. Benim randevuma 3 hafta daha var, şimdiye kadar hep 15te 1 gidiyordum bu sefer 1 ay sonraya çağırınca tabi özlem içime dert oldu. O da rüyama girmiş olacak ki başka bir doktora gidiyorum, kendi doktorum izinde diyorum (Çok ayıp, yalancı) O da ultrasonla bakıyor, çok hareketli falan derken cinsiyetini gösteriyor mu diyorum. (Çatlardım sormasaydım zaten) Göstermesine gerek yok ki makine otomatik hesaplıyor diyor. (Hö?) Tuşlara basıyor. O sırada ekranda kutucuklar beliriyor. Önce pembe olana kadar doluyor kutucuklar, sonra devam edip yeşil oluyor ve yine devam edip masmavi oluyorlar. Aaa erkek mi, zaten içime de doğuyordu diyorum, yanılma payını soruyorum. Gülüyor, yanılma payı yok ki %100 erkek diyor. Uyandım sonra. Eşime de anlattım gene dalga geçti tabii

Şaka maka, yavrumu ekranda görmeye daha 3 hafta var of!

hım anladım neyse bakalım kader kime ağlarını örücek
öle deme şansını dahada fazla köreltme hem bülent beyde süpermiş kıs ben önce ondan alcaktım randevuyu sonra baktım hem cok yoğun hemde kadın kadının derdinden daha iyi anlar diyerekten ışına yöneldimm kısmet artık kuzucum bakalım

ok bebiş bi bak bakalım zaman zaman oluyor gerci bu özel mesjda bişiyler:44:

bulent bey de biraz sezeryan meraklisi diye duydum ama gerci benim isime gelir zaten tirsiyorum normalden hayirlisi dedigin gibi sildim mesajlari biraz bi da yaz bakim

bulent bey de biraz sezeryan meraklisi diye duydum ama gerci benim isime gelir zaten tirsiyorum normalden hayirlisi dedigin gibi sildim mesajlari biraz bi da yaz bakim

aynen benimde işime gelir tırsak annişler olcass bizzhayırlısı kuzum ya bekleyip görces
yok gelmiyo inat ettineyse sonra tekrar denerim

direk doğuma girerdin artık
heryerde zaten bülenttin fotoları var forsu cok

evet geldi mesajin kuzum :) ben de attim

he ya bulent bulent ama ben de bi gicik oldum nedense. ayni gulus butun fotograflarda. biraz yapmacik gibi geldi. hic mi suratini degsitrmez bi insan. yoksa uzanamadigimiz ciger mi oldu bilmem pist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…