- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.601
bana kan için Maltofer verdi dokturum. ona devam ediyorum, bir de Folbiol var demir hapı. şimdi bir de elevit tarzı vitamin ekleyeceğiz buna dedi.
aynen öle tatlım 2 ay önceden aldım randevumu cok yoğun yoğun ama randevuyu kapana kadar sonrasında hic sorun cıkmıyor randevuda. cep numarasınıda verdi zaten herzaman arayabilirsin dedi cok memnunum ...ben ankaradayım canım sen hangi sehirdesin kii:44:
folbiol folik asit degil mi kofteniye yanlis bilgi veriyosun insanlara
cucum bu hanfendi cep falan vermedi sorarim ben ona
kı kuşum kartını vermedimii sana orda cep numarasıda var
sor bakalımsen ona
unutmustur bebiş ya yoksa verirdi zaten masasının üstünde var ssende alabilirsennnnnnnn
evet bizim en zor dönemimiz sıcaklara denk geliyor Allah yardım eder inş. canım ramazanın sonlarına doğru bile gelebilir bebişler erken olabilir yanii hayırlısı sağlıkla gelsinler
aynen ya az önce gözüm takıldı okudumda koptum gülmektensafiye sultan favorim
oğlunun adı ne ...
cinsiyet belli oldumu
aynen isim konusu benide geriyor cinsiyet belli olunca başlıcaz arayışa umarım eşimle aynı isimi beğeniriz ama bu bizim hakkımız ya 9 ay biz taşıyoruz sıkıntıyı biz cekiyoruz isim konusunda saygı duyarlar heralde
slm kızlar bu haftada tansiyonum cok düşük inanılmaz başım dönuyo bayılma hissi beni mahvetti ama normalmiş hadi bakalım hayırlısı :)
yok ya vermedi bana :) bi ara aliriz
ben ordayken dogumhaneden aradilar bunu biliyo musun. kadinin biri doguruyodu healde. ay dur dur dogurtturma geliyorum diyodu ebeye. catlak ya
oğlumun adı ömer demir.
o kadar çok isim düşünmüştük, doğduktan sonra dedim ömer olsun eşimde demir tutturuyordu. ağzımdan ömer çıkmasıyla iki saat içinde gitti yazdırdı geldi :)
cinsiyet için gitmedim doktora. 2 haftaya giderim o zaman belli olur inşallah.
oğluma hamileyken rüyamda Ali bora görmüştüm belki bunu öyle koyarım nasip, kız olursa bilmiyorum düşünürüz artık
kıs bak işte telaşı varmışş
ayy komedi kadın ya sevdim valla cok sekerr bide bebişe bakıyor maşallah diyo sürekli cok hosuma gitti ...
ayy inş. bizim doğumlardada kendi olur yaa başkasına doğurtmam kendimi vallabayrama denk falan gelirse
senin gelmeyebilir ama
kuzucum ya yine özelden msj yazdım cvp gitmiyooo niyekinee yaa:44:
canım bence eşin takılmışsa isim konusuna sen de küçük bir oyun oyna ona. bir gece yanında çığlıkla fırla. ne oldu diye sorunca "babanı gördüm rüyamda torunumun ömrü uzun bana benzemesin, kendi adıyla yaşasın" dedi bana de. üzerine biraz da ağla. tabi bunu yemesi için önce bu ismi kabul ettiğini söyle baya benimsediğini düşünsün. bir ay falan geçince yap. ben bu rüyanın üzerine bu ismi koyamam diye sen de o zaman diretirsin.
tabi yok ben bunları yapamam dersen cengiz ismine alışsan iyi olur. fena da sayılmaz zaten =)
kizlar ben bugun tuvalete porcoz doktum ve yanlisikla soludum genizimde hissetttim resmen birsey olurmu bebegime...ardindan hamen acik havaya ciktim.derin derin nefes aldim...bir kase sarimsakli yogurt yedimmm...elimi yuzumu yikadim bol bol...cok korkuyorum ve kendimi cok kotu hissediyorum sakinlesemiyorum....
policiğim hiç güzel anlatmamışsın doktor ziyaretini ne o öyle gittim geldimyarın kendi doktoruna gidecekmişsin madem, lütfen detaylarla süsleyerek annatt
aaa biz de göktürk düşünüyoruz erkek olursaeşim çok öncesinden takıktı bu isme. ama asıl çok ilginç bir tesadüfle netlik kazandı diyeyim, anlatayım:
ben testi yaptım, hamiş olduğumu öğrendim. bir pazar günü eşim meşhur menemenini yapmakta. sardım sarmaladım hediye paketi olarak hemencek testi, aldım elime kamerayı. mutfağa girdim, tv açıktı kıstım sesini. kayıt düğmesine basıp sana bir hediyem var, dedim uzattım paketi. açtı tabi önce ne olduğunu anlamaya çalıştı o şeyinsonrasında ne demek olduğunu... saniyeler sürdü ama çok heyecanlıydı. sonra nassı yani, gerçekten mi? dedi gözleri sulandı elleri titredi yüzüme bakıp şaka mı yapıyosun dedi. olayın şokunu atlatmaya çalışırken o sırada tesadüfen gözüm tv ye kaydı bi an, ntv açık ve haber başlığı şu: Eki Görüntüle 622520
o yüzden erkek doğuyor hep içimize
bu da böyle bi anımdır
sey demisti bana olur ya dogumunda izinli olursam ya nurten hanim ya da bulent bey girer dogumuna. iki kisi mutlaka kaliyo birisi izinli oldugunda. 10 gun izin kullaniyomus yazin.. bakalim kime denk gekcek :) bana gelir kiz kesin sanssizimdir bensen secersin kimi istiyosan, bulent beyi biliyosun meshur zaten demisti. onu tavsiye eder gibi oldu caktrmadan yani. hayirlisi bakalim
mesajin gelmedi evet cucum kutum mu dolu ki benim biraz siliyim du
hım anladım neyse bakalım kader kime ağlarını örücek
öle deme şansını dahada fazla köreltme hem bülent beyde süpermiş kıs ben önce ondan alcaktım randevuyu sonra baktım hem cok yoğun hemde kadın kadının derdinden daha iyi anlar diyerektenışına yöneldimm kısmet artık kuzucum bakalım
ok bebiş bi bak bakalım zaman zaman oluyor gerci bu özel mesjda bişiyler:44:
bulent bey de biraz sezeryan meraklisi diye duydum ama gerci benim isime gelir zaten tirsiyorum normaldenhayirlisi dedigin gibi sildim mesajlari biraz bi da yaz bakim
bulent bey de biraz sezeryan meraklisi diye duydum ama gerci benim isime gelir zaten tirsiyorum normaldenhayirlisi dedigin gibi sildim mesajlari biraz bi da yaz bakim
bu arada ilk ben de bulentten alcaktim agustosa veriyoruz dediler olduuuuuuu
direk doğuma girerdin artık
heryerde zaten bülenttin fotoları var forsu cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?