- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.921
mrb kızlarrrrrrr...
uzun bi aradan sonra sıcacık bi merhaba sizee..
nihayet pc me kavuştumm
geçmişi okumadan slm verim dedim, geçmişe gömüleceğim eminim zor bitecek..ama heyecanlıyım kimler neler yiyor?
Bgn 6.ay aşımız var inş. kolay atlatırız( dua edin)
Bide hbr geçen hafta iki ön alt dişimiz çıktı
Ben bi gömülüp gelim :18:
Allahım nasıl bir ülke olduk
pirinçte gdo olabilir, dana ithal olabilir...bebeklerimize ne yedirebileceğimizi şaşırdık artık
bide milupayı sormuşsun canım, tavuk zaten hassas iş bide ben milupaya pek güvenmiyorum artık...yapabiliyorsan kendin yap derim
Ya benim aklıma takıldı son günlerde, oglimun kafası az büyüyor gibi, dogumda da küçüktü ama o kadar doktora gittik hiçbiri bisey demedi. Ne yapsam acep
Yiyosa sorun değil ama kalsiyum demirin emilimini güçleştiriyor ya ondan dedim. C vitamini ile vermek lazım aaslında icine 1 2vdamla portakal damlatsak olur mu acaba ?bilemedim.
Maşallah yiyor bulamaç şeklinde. Benim ki yemez zaten yediği bir peynir var iştahla. Aman maşallah diyim.
Doğumda kaçtı canım şimdi kaç?
Bizim doğumda 32 cm di şimdi ya 41 yada 41.5 olması lazım.
Ya benim aklıma takıldı son günlerde, oglimun kafası az büyüyor gibi, dogumda da küçüktü ama o kadar doktora gittik hiçbiri bisey demedi. Ne yapsam acep
Yiyosa sorun değil ama kalsiyum demirin emilimini güçleştiriyor ya ondan dedim. C vitamini ile vermek lazım aaslında icine 1 2vdamla portakal damlatsak olur mu acaba ?bilemedim.
izlet izlet birşey olmaz:)biz de hep açık mesela ama dönüp bakmaz.sadece birkaç reklam o da kediye acayip kahkaha atıyoruz biz
Hmm gec kaldim sanirim cvp vermekte ama ben galina corbayi yedirrdimAceele cevap:)
kızlar bugün mıcize gibi bişey oldu ve oğlum 12 ye kadar uyudu bn de uyumuşum.
Dün evdeydik neredeyse hiç uyumamıştı onun acısını çıkardı. Uyandı emzirdim.
Sizce bu saatte çorbasını mı yeşdreyim kahvaltısını mı?? Birazdan evdn çıkmam lazım.
Liste iyi bence. Pekmezi kalsiyumdan ayrı ver diyecektim söylenmiş zaten. Demir ve kalsiyum bağlanıyormuş. 1 saat araları olsun en az.
Biz dün itibariyle 1/4 yumurta sarısına yeni ulaştık. Benim kız ek gıdasını alıyor sonrada emiceeeem diye ortalığı yıkıyor. Bize Dr 6. Ay kontrolünde bi daha 9. Ayda geleceksiniz dedi. Kızamık aşısı öne çekilmiş birde genel kontrol. Yani 7. Ayda da gitmiyoruz biz.
Bende hiç bulamaç vermedim ve aynen ezip sulandırmada yapmıyorum. Yumurta sarısı kuru geliyor üzerine hemen 2 yüzdüm su veriyorum. Ha bu arada suluğu tekrar denemeye fırsat olmadan benim kız bardaktan içmeye başladı. Birazcık döküyoruz ama kaşıkla daha çok dökülüyordu.
Beklecim gecmisi okuyorum bitiremedim hala. Kayra kaka yaptimi kokusundan durulmuyor. Kayranin kaka yaptigini anlamamamiz mumkun degil:)
Maşallah yiyor bulamaç şeklinde. Benim ki yemez zaten yediği bir peynir var iştahla. Aman maşallah diyim.
Doğumda kaçtı canım şimdi kaç?
Bizim doğumda 32 cm di şimdi ya 41 yada 41.5 olması lazım.
Nasi donup bakmiyor ya kizim
Kucagimdaysa ve tv aciksa omzumdan uzanip kafayi tvye ceviriyor:)) ben o reklamlari bile bilmiyorum dusun!!!
Olmazsa doktora götür canım baş çevresini takip et.Sanırım 33dü ya, uff kafa takıldı
Aman maşallah: )
Ne oluyor bunlara ya bir kere güzel güzel yedi uyudu dedirtmediler bizeBugun benim kiz da yemek yememeye and icmis gibi. Simdi zorla uyuttum da emziriyorum. Teallam ya..
Ooo daha neler neler benim sütüm 1.5 yaşına kadar yaradı emdi. bilmem ne aman boşver canım duymuyorum artık yaramasa sütüm kızım bu kiloya gelmezdi sadece anne sütü aldı 6 aya kadar. :) Zaten ek gıdaya başladık kilo almamaya başladı.Nasi sinir oldum simdi. Ya emziren bi anneye sutun yaramiyor denir mi? Allahim ne dusuncesiz insanlar var, sen hepimizi onlardan koru yarabbim, subhaneke duamiz amin!!
Masallah masallah!!! Sizin peynirden mi veriosun canim? Ben bi kez kusturdum bogazinda kaldi sonra labne vermeye basladim valla. Doktor verme demisti ama bunu yiyor, bi de annem de aman ver yegenin de cok severdi labneyle buyuttum onu diyince tutmayin huleeennn beni labne yedircem kizima dedim :))
Canım bence senin ki boyuna ve kilosuna göre normal. Bizim boy ve kiloyu düşününce :)aman naptınız siz...
benim paşa harbi koca kafalıymış :)))
doğumda 32 şimdi 45.4
Hoşgeldin canım bende seni merak etmiştim. İyisiniz umarım. Telden nasıl yükleneceğini bilmiyorum.Kızlar nasilsiniz ben arada giriyorum bakıyorum yine kaynatiyorsunuz masallahhh:))) bem oglumu eklemek istiyorum görün diye ama beceremedimmm acaba telden girdiğim icinn mi?
Olmazsa doktora götür canım baş çevresini takip et.
Ne oluyor bunlara ya bir kere güzel güzel yedi uyudu dedirtmediler bize
Ooo daha neler neler benim sütüm 1.5 yaşına kadar yaradı emdi. bilmem ne aman boşver canım duymuyorum artık yaramasa sütüm kızım bu kiloya gelmezdi sadece anne sütü aldı 6 aya kadar. :) Zaten ek gıdaya başladık kilo almamaya başladı.
Evet canım suya koyuyorum akşamdan tuzu çıksın diye. Labne alsam verirdim ama hep markete gidince unutuyorum.
Canım bence senin ki boyuna ve kilosuna göre normal. Bizim boy ve kiloyu düşününce :)
Hoşgeldin canım bende seni merak etmiştim. İyisiniz umarım. Telden nasıl yükleneceğini bilmiyorum.
Yere koymayı dene istersen o zaman pat olmazsınız. Benim kızımda çok hareketli emekliyor gidip tv ünitesinde ki danteli çekip dvd yi aşağı indiriyor. Ama en azından daha pat uff olmadık.
yere derken anlamadım canım.hep yerde zaten
Fotoğrafta koltukta ondan dedim yerdeyken nasıl düşüyor. Yani nereye tırmanıyor ki düşüyor.
fotoğrafta koltukta değil,yerde canım:)ben daha büyük birşeyler bulamadığım için koltuğun yastıklarını yere koydum ona engel olsun diye.yerdeyken kendi kalkıp oraları karıştırıyor,ordayken öbürtarafa kendini geçirmeye çalışıyor sorun o zaten.destek bulsun hemen birşeyin üstüne çıkmaya çakışıyor.popo ağır gelince de pat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?