2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgelmissin ve de disiniz hayirli olsun canim. Hadi bi koşu oku da gel sen...

Kac cm bascevresi canim??

Masallah masallah!!! Sizin peynirden mi veriosun canim? Ben bi kez kusturdum bogazinda kaldi sonra labne vermeye basladim valla. Doktor verme demisti ama bunu yiyor, bi de annem de aman ver yegenin de cok severdi labneyle buyuttum onu diyince tutmayin huleeennn beni labne yedircem kizima dedim :))

bizde şimdi ana sağlıktan geldik 6. ay aşıları için
kafaya çok takıntılı bir anne olarak doktorumuzun bize söylediğini diyeyim sana; benim paşa koca kafalı, pek bir hızlı büyüdü kafası aklım çıktı..ama son iki aydır yavaş. zaten artık yavaş büyürmüş. hiç büyümediyse kontrole gerek var dedi

emilim konusunda haklısın canım. en güzeli sabah kahvaltısından çıkartmak pekmezi. hem yumurta hem peynir var çünkü. dediğin gibi öğleden sonra meyvayla vermek daha mantıklı

Hmm gec kaldim sanirim cvp vermekte ama ben galina corbayi yedirrdim

benimki biraz obur model çıktı :)) ek gıda, meme, mama ve hatta ilaç..çocuğa ne versen götürüyor :))
bizi sanırım 7. kafa ölçüsü için çağırdı, çünkü paşam hala koca kafalı gerçi bu ay büyümesi yavaşlamış

Kızlar nasilsiniz ben arada giriyorum bakıyorum yine kaynatiyorsunuz masallahhh:))) bem oglumu eklemek istiyorum görün diye ama beceremedimmm acaba telden girdiğim icinn mi?

Benim bacaksız dağlara tırmanmaya başladı.Bırakın allah aşkına her şeyi zamanında yapsın.Yoruldum artık onu her seferinde böyle bulmaktan.Her gün pat oluyoruz,uff oluyoruz,ağlıyoruz bizz.

Sanırım 33dü ya, uff kafa takıldı

Aman maşallah: )
Olmazsa doktora götür canım baş çevresini takip et.

Bugun benim kiz da yemek yememeye and icmis gibi. Simdi zorla uyuttum da emziriyorum. Teallam ya..
Ne oluyor bunlara ya bir kere güzel güzel yedi uyudu dedirtmediler bize

Nasi sinir oldum simdi. Ya emziren bi anneye sutun yaramiyor denir mi? Allahim ne dusuncesiz insanlar var, sen hepimizi onlardan koru yarabbim, subhaneke duamiz amin!!
Ooo daha neler neler benim sütüm 1.5 yaşına kadar yaradı emdi. bilmem ne aman boşver canım duymuyorum artık yaramasa sütüm kızım bu kiloya gelmezdi sadece anne sütü aldı 6 aya kadar. :) Zaten ek gıdaya başladık kilo almamaya başladı.

Evet canım suya koyuyorum akşamdan tuzu çıksın diye. Labne alsam verirdim ama hep markete gidince unutuyorum.

aman naptınız siz...
benim paşa harbi koca kafalıymış :)))
doğumda 32 şimdi 45.4
Canım bence senin ki boyuna ve kilosuna göre normal. Bizim boy ve kiloyu düşününce :)

Kızlar nasilsiniz ben arada giriyorum bakıyorum yine kaynatiyorsunuz masallahhh:))) bem oglumu eklemek istiyorum görün diye ama beceremedimmm acaba telden girdiğim icinn mi?
Hoşgeldin canım bende seni merak etmiştim. İyisiniz umarım. Telden nasıl yükleneceğini bilmiyorum.

Benim bacaksız dağlara tırmanmaya başladı.Bırakın allah aşkına her şeyi zamanında yapsın.Yoruldum artık onu her seferinde böyle bulmaktan.Her gün pat oluyoruz,uff oluyoruz,ağlıyoruz bizz.

Yere koymayı dene istersen o zaman pat olmazsınız. Benim kızımda çok hareketli emekliyor gidip tv ünitesinde ki danteli çekip dvd yi aşağı indiriyor. Ama en azından daha pat uff olmadık.

yere derken anlamadım canım.hep yerde zaten

Fotoğrafta koltukta ondan dedim yerdeyken nasıl düşüyor. Yani nereye tırmanıyor ki düşüyor.

fotoğrafta koltukta değil,yerde canım:)ben daha büyük birşeyler bulamadığım için koltuğun yastıklarını yere koydum ona engel olsun diye.yerdeyken kendi kalkıp oraları karıştırıyor,ordayken öbürtarafa kendini geçirmeye çalışıyor sorun o zaten.destek bulsun hemen birşeyin üstüne çıkmaya çakışıyor.popo ağır gelince de pat oluyor

ne garip insanım ben
bakıcı ilk geldiği gün kızım gitmedi ağladı üzüldüm acaba gitmeyecek mi kadına diye
kaç gündür de pek iyi anlaştılar kızım kucağından inmiyor bakıcısına bakıp bakıp gülüyor kıkırdıyor bu seferde kıskandım resmen
offf ki off ne zor durum

O zaman ona engel koymayacaksın canım. Benim kız da kendi park yatağında ki yatakta yattığında alt kademede yatıyor yoksa dizlerinin üzerine dikilip ayağa kalkmaya çalışıyor. Ben yerde battaniye üzerine koyuyorum engel koymuyorum çünkü öğrensin alışsın sehpa vs ile yaşamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…