2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah yiyor bulamaç şeklinde. Benim ki yemez zaten yediği bir peynir var iştahla. Aman maşallah diyim.
valla bu zamana kadar ne verdiysem yedi halbuki çok iştahlı bir bebek değil kilosu da az kilo alsın diye mama filan da veriyorum yok yine almamış 10 gündür 6900 de takılı kaldık

Son düzenleme:
kızlar hani sütaş büyümiks reklamı var ya şarkılı kızım o reklam çıkınca nasıl bakıyor televizyona gülüyor bitince başını çeviriyor

Aynen veriyorum yumurta sarısını da . Maşallah benim kızda bardak istiyor görünce.

Dogumu net hatırlamıyorum, evde yaziyo. Su an 7 sylik, 42 ölçtüm ben. Bugün bi de sağlık oocağına götüreyim eve gidince, doktora da sorarım hem.
Bizde 7 aylığız. En son işte doktorumuz ölçtü 10 gün önceydi.

valla bu zamana kadar ne verdiysem yedi halbuki çok iştahlı bir bebek değil kilosu da az kilo alsın diye mama filan da veriyorum yok yine almamış 10 gündür 6900 de takılı kaldık

Maşallah demek yediğini hemen eritiyor. Benim kız da almıyor kilo bakalım bu ay ne yapacak mart 10 da gitcez.

Ateşimi kendim düşürdüm teyzelerim. Büyüdüm ben artık yaaa

Maşallah sana Toprak Ali :)

kızlar hani sütaş büyümiks reklamı var ya şarkılı kızım o reklam çıkınca nasıl bakıyor televizyona gülüyor bitince başını çeviriyor
Benim kızda kedili bi reklam var konuşuyor ne olduğunu bilmiyorum bakmadım o çıkınca konuşuyor kedi ile birde bir kahkaha atıyor kediye şaşıp kalırsın. 2 kere denk geldi.

tekno tekir o annesi:)ay onada evet.sende birşey bilmiyorsun.

Sorma canım ya bilmiyorum valla bakmadım ki hiç. Ben kızımı izlemekle meşgül oluyorum. Zaten bizde o uyanıkken tv açık olmuyor uyurken açıyorum odasından geldiğinde kapatıyoruz o reklama iki kere denk geldik kapatana kadar gördü gülünce bende izlettim.

izlet izlet birşey olmaz:)biz de hep açık mesela ama dönüp bakmaz.sadece birkaç reklam o da kediye acayip kahkaha atıyoruz biz

Aceele cevap:)
kızlar bugün mıcize gibi bişey oldu ve oğlum 12 ye kadar uyudu bn de uyumuşum.
Dün evdeydik neredeyse hiç uyumamıştı onun acısını çıkardı. Uyandı emzirdim.
Sizce bu saatte çorbasını mı yeşdreyim kahvaltısını mı?? Birazdan evdn çıkmam lazım.

çorba mımmm mımmm

izlet izlet birşey olmaz:)biz de hep açık mesela ama dönüp bakmaz.sadece birkaç reklam o da kediye acayip kahkaha atıyoruz biz

Maşallah toprak ali çok yakışıklı olmuş annesi:)
ben tv nin görüntüsü kadar sesinin de rarlı olduğunu dünüyorum. O yüzden gündüz sıfır tv. Ama abi okuldan gelince bir saate yakın izliyor. Mecbur aynı odaa bulunuyoruz.

Beklecim gecmisi okuyorum bitiremedim hala. Kayra kaka yaptimi kokusundan durulmuyor. Kayranin kaka yaptigini anlamamamiz mumkun degil:)

Bizde 7 aylığız. En son işte doktorumuz ölçtü 10 gün önceydi.
Sanırım 33dü ya, uff kafa takıldı

Aman maşallah: )

Cignemeyi ogrendi mi minnoscum?

Nasi sinir oldum simdi. Ya emziren bi anneye sutun yaramiyor denir mi? Allahim ne dusuncesiz insanlar var, sen hepimizi onlardan koru yarabbim, subhaneke duamiz amin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…