- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #76.901
valla bu zamana kadar ne verdiysem yedi halbuki çok iştahlı bir bebek değil kilosu da az kilo alsın diye mama filan da veriyorum yok yine almamış 10 gündür 6900 de takılı kaldıkMaşallah yiyor bulamaç şeklinde. Benim ki yemez zaten yediği bir peynir var iştahla. Aman maşallah diyim.
Aynen veriyorum yumurta sarısını da . Maşallah benim kızda bardak istiyor görünce.Liste iyi bence. Pekmezi kalsiyumdan ayrı ver diyecektim söylenmiş zaten. Demir ve kalsiyum bağlanıyormuş. 1 saat araları olsun en az.
Biz dün itibariyle 1/4 yumurta sarısına yeni ulaştık. Benim kız ek gıdasını alıyor sonrada emiceeeem diye ortalığı yıkıyor. Bize Dr 6. Ay kontrolünde bi daha 9. Ayda geleceksiniz dedi. Kızamık aşısı öne çekilmiş birde genel kontrol. Yani 7. Ayda da gitmiyoruz biz.
Bende hiç bulamaç vermedim ve aynen ezip sulandırmada yapmıyorum. Yumurta sarısı kuru geliyor üzerine hemen 2 yüzdüm su veriyorum. Ha bu arada suluğu tekrar denemeye fırsat olmadan benim kız bardaktan içmeye başladı. Birazcık döküyoruz ama kaşıkla daha çok dökülüyordu.
Bizde 7 aylığız. En son işte doktorumuz ölçtü 10 gün önceydi.Dogumu net hatırlamıyorum, evde yaziyo. Su an 7 sylik, 42 ölçtüm ben. Bugün bi de sağlık oocağına götüreyim eve gidince, doktora da sorarım hem.
valla bu zamana kadar ne verdiysem yedi halbuki çok iştahlı bir bebek değil kilosu da az kilo alsın diye mama filan da veriyorum yok yine almamış 10 gündür 6900 de takılı kaldık
kızlar hani sütaş büyümiks reklamı var ya şarkılı kızım o reklam çıkınca nasıl bakıyor televizyona gülüyor bitince başını çeviriyor
Benim kızda kedili bi reklam var konuşuyor ne olduğunu bilmiyorum bakmadım o çıkınca konuşuyor kedi ile birde bir kahkaha atıyor kediye şaşıp kalırsın. 2 kere denk geldi.kızlar hani sütaş büyümiks reklamı var ya şarkılı kızım o reklam çıkınca nasıl bakıyor televizyona gülüyor bitince başını çeviriyor
Maşallah sana Toprak Ali :)
Benim kızda kedili bi reklam var konuşuyor ne olduğunu bilmiyorum bakmadım o çıkınca konuşuyor kedi ile birde bir kahkaha atıyor kediye şaşıp kalırsın. 2 kere denk geldi.
tekno tekir o annesi:)ay onada evet.sende birşey bilmiyorsun.
Sorma canım ya bilmiyorum valla bakmadım ki hiç. Ben kızımı izlemekle meşgül oluyorum. Zaten bizde o uyanıkken tv açık olmuyor uyurken açıyorum odasından geldiğinde kapatıyoruz o reklama iki kere denk geldik kapatana kadar gördü gülünce bende izlettim.
Aceele cevap:)
kızlar bugün mıcize gibi bişey oldu ve oğlum 12 ye kadar uyudu bn de uyumuşum.
Dün evdeydik neredeyse hiç uyumamıştı onun acısını çıkardı. Uyandı emzirdim.
Sizce bu saatte çorbasını mı yeşdreyim kahvaltısını mı?? Birazdan evdn çıkmam lazım.
izlet izlet birşey olmaz:)biz de hep açık mesela ama dönüp bakmaz.sadece birkaç reklam o da kediye acayip kahkaha atıyoruz biz
Ok. Isıtayım çorba beya.çorba mımmm mımmm
Ok. Isıtayım çorba beya.
Saat 3ten beri cok afedersiniz agzimiza etti babasiyla. Yemek yemedi yatmadi oturmadi miz miz mizzzz... Delirecektim en son babasiyla yalniz biraktim. Sonra esim iceriden seslendi altina bakalim mi diye. Bi actim ki kaka dolu hatta bikac yer kurumus bile. Derdi varmia yavrumun nasi saatlerce aklima geedi yasimdi emzirmeyi denedim, emdigu an gitti gozler. Kucagimda uyuyo. Of salak kafam ((
Sanırım 33dü ya, uff kafa takıldıBizde 7 aylığız. En son işte doktorumuz ölçtü 10 gün önceydi.
Aceele cevap:)
kızlar bugün mıcize gibi bişey oldu ve oğlum 12 ye kadar uyudu bn de uyumuşum.
Dün evdeydik neredeyse hiç uyumamıştı onun acısını çıkardı. Uyandı emzirdim.
Sizce bu saatte çorbasını mı yeşdreyim kahvaltısını mı?? Birazdan evdn çıkmam lazım.
Sütüm iyi yani çok iyi değil ama iyi. Yetmiyordur belki bilmiyorum çünkü uyanıkken sürekli emmek istiyor uyuyorken 3 saatte bir bazen 2 saatte bir emmek istiyor.
Kırmızı et olarak kuzu gerdan önerdi dr. Hasşa suyuna havuç patates at minik minkte etinden ver dedi.
Gerçi ben bizim soframızla besliyorum onu malum 7aylık olduk. Artık ciğer bile yiyebilir.
Sabah yumurta veriyordur artık yemiryor. Peynir veriyorum. Peynir ekmek zeytin.
Öğlende sebze yemeği yada çorba akşamada aynısı.
Meyve biz yediğimiz zaman veriyorum.
Yoğutts sevmedi yoğurt çorbası veriyorum. Snırım ısısındn dolayı sevmedi. Ne kdar ılıtsam soğuk oluyor. Sonra sonra midesi kaynıyor çıkarıyor.
Hepimizin sütü bol ve yararlı olsun. ( Hani senin sütün yaramıyor derler ya ondan diyorum yararlı olsun. Bana çok dediler bu lafı )
Benim kız öyle iştahsız ki ne yapacağım bilmiyorum.
Bıngıldağın geç yada erken kapanması önemli değilmiş. Önemli olan her ay başının büyümesiymiş. Eğer baş çevresi büyümüyor ise o zaman bazı testlerin yapılması gerekirmiş. Bizim çok şükür baş çevremiz büyüyor. Birde bizim bıngıldak doğuştan beri çok az açık idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?