2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişler ve bebişleri.. Allah'ın rahmeti,bereketi, inayeti üzerinize olsun.. Hayırlı haftalar, bulantısız, çıkartmasız, sağlıklı, mutlu huzurlu bir hafta bizimle olsun...:109: Kızlar artık beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor, ama ben hiiiiç edemiyorum, sizler yemeye başladınız mı :125:

Son düzenleme:

ah canım nerdee, sabah kahvaltı yaptım güya, masayı topladım, bi dk sonra hepsi lavaboyu boylamıştı yediklerimin

gunaydın canım amın ınsallah saatı saatınede olmasa dıkkat etmeye calısıyorum soylekı kahvaltıda peynırımı yıyorum kalsıyum olarak gun ıcındede yogurt yada ayran onları ıcemezsem ayatarken 1 bardak sut ıcıyorum haftada en az 1 gun baklıyat tuketmeye 1 2 gunde et tarzı bırsey tuketmeye calısıyorum balık yıyemıyorum tıksıntıden dolayı kırmozo et yıyorum haftada 1-2 gun yumurta yıyorum gun ıcınde 1 tanede olsa meyve yıyorum bırde kuruyemıs bazen yerfıstıgı bazen cevız fındık aycekırdegı gıbı ne denk gelırse bırde kuru meyvelerden uzum olur kayısı ıncır gıbı yemeye calısıyorum

Günaydın arkadaşlar yine iş zamanıııı....uyanmak çok zor işe gelmek çok zoooorrr...bugünlerde cinsiyet merakıyla tutuşmaktayım...acaba çarşamba günü kontrolde belli olur mu??

ah canım nerdee, sabah kahvaltı yaptım güya, masayı topladım, bi dk sonra hepsi lavaboyu boylamıştı yediklerimin

Ah kuzum ya inşaallah tez zamanda geçer

Oooo tatlım maşaallah sen baya başlamışsın... Ben hala düzensiz gidiyorum ya.. 2 hafta sonra annem gelecek yanıma, artık o pişirir, ben yerim.. Çünkü bende de buzdolabı fobisi var Kapısını açtım mı çok kötü oluyorum, daha mutfağa yeni yeni giriyorum.. Bir an önce geçse de normale dönsek yahu.. şu kokma şeysi bitse bir an önce :120:

günaydın güzel anneler... dün çok şaşırdım kızlar bulantım baya baya hafifledi benim şöyle söyleyeyim günde 50 defa öğürüyorsam normalde dün 5 defa oldu çok mutluyum bugün 12+0 oldu geçiyor sanırım bulantılarım... darısı çeken arkadaşlarımın başına...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :119::119::119::119: Benim gibi iş yerinde pazartesi sendromunu yaşayanlara, bugün bitse de evimize gitsek yemekten sonra sonra tv karşısında çayımızı yudumlasak diye akşamın olmasını dört gözle bekleyenlere selam olsun

Günaydın kızlaaarr :))) Valla ben gebeliği ilk öğrendiğimden beslenmeme dikkat ediyorum sabahları 8 gibi hafif kahvaltı ama demir içeren gıdalar ağırlıklı, yumurta ,kuru kayısı, kuru üzüm , pekmez ve bir dilim ekmek üstüne C vitamini içeren bir meyve çünkü C vitamini demirin emilimini arttırıyor.Sonra saat 11'e doğru hafif acıkıyorum süt içiyorum çok acıkırsam meyve yiyorum 12'de öğle molasına çıkıyorum genelde evden getirdiğim yemekleri tüketiyorum öğleden sonra acıkırsam ceviz badem gibi bir şeyler atıştırıyorum. 17'de işten çıkıyorum jet hızıyla eve yetişiyorum çabucak bol vitaminli yemekler yapıyorum yanına mutlaka salata yapıyorum sonra canımın içi geliyor yemeğimizi yiyoruz yemekten 1.5 saat sonra yoğurt yiyorum ki yemekten aldığım demir yok olmasın diye. Sonra meyve ve uykudan önce de süt içiyorum yine genel olarak böyleyiz :))

Maşalllahhh canım Allah nazarlardan saklasın

Gunaydın arkadaslar...
Epeydır gelemedım bılgısayarımda sorun vardı... Altta adımı hep goruyorsunuzdur okuyordum ama yazamıyordum sukur sımdılık cozuldu sorunum...
Öyle boyle derken kımımız 4. aya gırdık kımımız 3. aya...
Zaman gecmıyor gıbı gozukse de galıba gecıyor...

angel benı merak etmıssın arkadasım cok tesekkur ederım...
Ben 15. haftaya gırdım ama henuz cınsıyetle ılgılı bırsey demedı doktorlar goremedıler herhalde...
Valla merak etmıyorum desen yalan demıs olurum
Subatın 15 ı gıbı gıdıcem ınsallah... Heyecan hat safhada...

Gözün aydın canımm:) umarım herkesinki artık yavaş yavaş geçer

Son düzenleme:
kızlarrr günaydınnn bu aralar iyice tembel oldum okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya üşeniyorum tembellikte son noktaa

ladybirddd
kuzum sendın yanlıs hatırlamıyorsam dımı gebelıgın basında benım cocugum neden evrende yer kaplamıyor agırlıgı yazmıyor dıyen
bak 8 gr olmus bıle fındık

Günaydınlarrr iyi haftalar hepimizeeee

Canım ben hergün 1 bardak süt içiyorum, akşama da yoğurt yemeye çalışıyorum. Kaynaklardan okuduğuma göre süt ve süt ürünleri mutlaka pastörize olmalıymış. Ona dikkat edelim hamişler.
İlaç konusuna gelince benim doktorum bu ilaçların bebeğe katkısı zaten çok az, sen beslenmene dikkat edeceksin artık dedi. Biliyorsunuz ilk 3 ay annenin deposundan gidiyordu, şimdi bizim yediklerimiz plasentayla ona gidiyor. eksik birşeyler yersem az da olsa takviye yapsın diye kesmedi ilaçları. (Belki de ince yapılı olduğumdan dolayı endişelenmiştir) Folik asit, elevit vitamin, ferrum demir ve kan sulandırıcı coraspin alıyorum hergün.

günaydın arkadaşlar,bende bulantılarla başediyorum kızlar,buzdolabını açamıyorum bile,şimdi ailemin yanındayım ama geri dönücem tatil bitiyor,nasıl olur bilmem artık sağlıklı olsunda bebeğimiz ....buarada beslenemiyorum ben doğru düzgün,zofran kullanıyorum,onu kullanınca akşama kadar idare ediyor ,siz zofran kullanıyormusunuz?bi zararı varmı acaba doktor yok dedi ama endişeleniyorum,şimdi gidip süt içsem zarzor iyi olacak sanırım....acaba beslenemeyince bebek etkileniyormu arkadaşlar?ve nezaman geçer bulantılar acaba?

Amin Allah hepimizi korusun bu kadar özen gösteriyoruz emek veriyoruz inşallah sorunsuz bir şekilde meyvesini de alırız :)

ben de hamilelikten önce böyle çok sağlıklı beslenirdim seyyah,
şimdi herşeyden tiksiniyorum, yeşil hiç bir şey yiyemiyorum,
eskiden koca kase salata yerdim tek başıma yemeğin yanında, taze meyve suyu sıkardım mutlaka,
şimdi sofrada dahi görmeye tahammül edemiyprum,
geçen haftada biraz hafifilemişti bulantılarım,
ama dün akşam öğürmekten midem çıkacak sandım,
aç olduğum içinde tabi bi şey çıkmadı,
sonra titremeye başladım,
zorla yoğurt reçel ekmek falan yiyip uyuya kalmışım,
sabahda her yerim ağrıyodu,

o yüzden çok şanslısın, maşallah diyelim nazar değmesin:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…