2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bacaksız dağlara tırmanmaya başladı.Bırakın allah aşkına her şeyi zamanında yapsın.Yoruldum artık onu her seferinde böyle bulmaktan.Her gün pat oluyoruz,uff oluyoruz,ağlıyoruz bizz.

maşşallah size..ufflara da öpücük..çk sevimlidir eminim, bnm tostik e de babannesi halaları tembel dio öle hareketler yapmıo die sinir oluyorumm

çk normal cnm böle hissetmen ama en şanslılardansın kolay alışmış ağlasa kıpkırmızı olsa daha kötü aklın evde kalırdı bnce sevinmelisin mutlu bırakıyorsun işte..

Hosgelmissin ve de disiniz hayirli olsun canim. Hadi bi koşu oku da gel sen...

saol cnm bnm..oku oku bitiremiyorum ki..çok kaçırmışım

Ateşimi kendim düşürdüm teyzelerim. Büyüdüm ben artık yaaa

afferin sanaa kırkbin kere maşallah..o gülen gözlere o neşeye..

merhaba hoşgeldin inşallah kolay atlatırsınız aşınızı biz yaptırdık eve geldik sanki hiç aşı olmamış gibi kaldığı yerden devam ateşi bile olmadı hiç

hoşbulduk cnm saol, bzde de durumlar ii şükür inş. sıkıntı çıkmaz gece..

ellerine sağlık cnm, yemekli davet zor valla, bnm misafirim çok oldu ama yemekli 2 kere..eşim ve kv hallettiler..

bu gecelik bu kdr daha çook okumak lazım çoook

hakikaten mi ya bende 2 güne bir keçi sütüyle yoğurt yapıyorum toprak aliye bikere yoğurdun tadına bakmak istedim ama öğürmekten bir hal oldum beya keşke içebilseydim bende

Çok tatlı ve lezzetli bi süt canım
Bugün bakıcımız yoğurtta yapmış bi tadına baktım kaymak gibi nasıl tatlı şekerli olmuş
Az kalsın yoğurdu ben bitirecektim
Berile yedirdik yoğurdu 2 kaşık aldıktan sonra daga hızlı vermiyosun diye çıldırdı bardakla ağzına doldurcaktık 50 cc kadar yedi annemle gülmekten kırıldık içindede armut ve elma püresi vardı
Bundan 1 ay önce de almıştık keçi sütü o kadar tuzlu ve çirkindşki ne biz ne berilyiyemedi
Annem Mart'ta alalım o zaman keçi yavrular tatlı olur süt dedi
Burda yaşlı bi çift var bi kaç keçileri var onla geçimini sağlıyorlar
Bizim süt aldığımız bi çiftlik var sütleri pastorize edip getiriyo özel makinede el değmeden sağılıyo
Saolsun o amca bu yaşlı çiftin keçilerini bu makineyle sağıp pastorize edip getiriyo
Biz de yaşlı çifte maddi destek olsun diye fazlaca alıp fazla para gönderiyoruz
Keçi sütü maceramuzı anlattım ya kusura bakmayın
Ben eskiden Ankara'da aoç nin keçi sütünü de bayıla bayıla içerdim

Hoşgeldin, dişler ikisi birden mi çıktı? Maaşallah
Aşı için de ateş vsolmadangeceyi atlatırsınız inşallah
:) çok kafiyeli oldu

aman naptınız siz...
benim paşa harbi koca kafalıymış :)))
doğumda 32 şimdi 45.4

Yok canım kocakafa değil genetik kendi kafana ve eşinin kafasına bak öyle karar ver bence,
ozanında doğumda 35 şimdi 45 ama hiç sorun etmedim babasına çekmiş dedim güldüm :)
doktorlardan biri kafaultrasonu istedi. Ona da güldüm geçtim

Annelik = vicdan azabı ve kafa karışıklığı demişti 2 çocuklu bir arkadaşım
yaşadıkça anlıyorum nekadar doğru olduğunu sen de her anne gibi vicdan ve kafa karışıklığı yaşıyorsun çok normal bir durum

Kizlar ben bu kadini cok severim kitabini filan da okumustum. Bu yazi aglatti beni
http://blogcuanne.com/2014/02/24/calisan-anneden-calismayan-anneye-mektup/

Çok güzelmiş paylaştığın için teşekkurler ben de ağladım

Bu arada 3. Dişimizi patlattıkk. Bugünkü uyku onun kutlmasıydı herhalde:)

Ooo 3. Diş de gelmiş hayırlı olsun !

Mamasandalyesi de oto koltuğu da hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah
Sınavın kötü geçmesine üzüldüm ama belki beklediğinden yüksek puan alırsın

İnşallah diğer dişleri de böyle sorunsuz çıkar

Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

Canım sen neden bunu buraya ve diğer bütün topiclere yazıyorsun anlamadım doktorun cevabı vermiş zaten .
Biz ne diyebiliriz ki
Bu konuda Allah yardımcın olsun diyebiliriz okadar
bence bukadar çok kafaya takama sen bu konuyu düşündükçe stres oluyorsun ve.
Bu da yumurtalara bile negatif etki eder
Biraz sakin ol rahatla başka şeyler yap zamanı gelince sen de hamile kalıcaksın merak etme

Bı cevap alabılmek ıcın sızın de yorum yapmanız ıcın yazıyorum o yızden yok mu zaten bu topikler rahatsız mı oldunuz tamam yazmıyorum daha ınsanın basına gelmeyınce anlamıo tabı beklemenin ümit etmenin nasıl bısey olduğunu bırınden bi yürek almak ıstemem rahatsız ettı sizi neyse saglık olsun sağlıklı günler size

Chenncim hoşgeldin
Haklısın canım ağlasa dahakötü olurdu
Ama ne bileyim sürekli ağzını aça aça kadına gülüyor ne yapsa takip ediyo kadın adım atsa kıkır kıkır gülüyor sankibi kaç gündür bana ilgisi azaldı
Eskiden bana öyle gülerdi
Pek bi sevdi bakıcısını kıskanıyorum sanırım onun sevgisini kimseyle psylaşamazmışım
Annelik ne garip zavallı yavrum başkasına gitse suç gitmese suç

buzdolabı poşetinin içine koyup havanla eziyorum canım. yağı yumuşattığı için öyle rahatsız edecek sertlikte olmuyor
hımmmm yarın nöbetçiyim bu arada burada olamıcam çarşamba günü bende bir deneyeyim bakalım. eskiden kahvaltısını karıştırıp veriyordum birkaç gündür kahvaltı istemiyordu iki gündür karıştırmadan veriyorum o şekilde yiyor yumurtasına karıştırıp vermeyi deneyeyim bakalım

Offf coook ozledim. Neker oldu neler bitti nasilsiniz. Gecmusi nasil okuyacagim bir fikrim yok.
Kasintilarim oyle bir nirvana yapti ki en sonunda annecigim dayanamadi ve geldi. Sosyal hayatim sifirdi. Allah kimseye yasatmasin. Vucudumda kabuk baglamayan yer kalmadi. Ve tabii ki ellerimi yikamaktan yaralar olustu.
Sutum azaldi cunki igne verdi dr.
Ayy kabus gibiydi. Rabbim tekrarlatmasin. Anladim ki saglik cook onemli.
Ve evet Hiram iyi. Bir tanecik disimizin ucu gorundu ama cikamadi. Sizde durum ne bilmiyorum ama benim kizim yavas galiba. Tam donemiyor. Ahh napsam ki.
Hasta bebikler varsa acil sifalar hepsine.
Valla herkesleri cook ozledimmmm.
Tek tek saymıyorum.
Gecmise biraz goz atarim.
Seviom sizi.

Rabarbacım
Alıntı yapıp diyeceklerimi yazmamışım
Ben de sinir oluyırumneden öperlerki başkalarının çocuklarını hey alllammm ya
Bi de ebe yani günde yüzlerce insanla muhatap oluyo
Benim Görümcem hemşiresürekli hasta
En çok mikrop taşıyan iş
Bi daha uyar canım
Bi de her bebeği öyle öpse birisindeki mikrobu diğerine bulaştırır
Berili de geçenlerde apartman bekçimiz öptü
Tam kapıyı açıyodukberil kucağımdaydı
Kapıyı açtı tam teşekkür edecektim gülerek Arapça bacur bucur bi şeyler deyip o bıyıklı ağzıyla şap diye öptü ya
Nasıl sinir oldum eşime desem vurur adamı çok kızar niye çekmedin der
Anlamadımki kaşla göz arasında öptü
Hemen eve gelip yıkadım kızımı

Ozancimmmm sen ne guzel gulmussun oyle masallah sana. Yakışıklı erkeğimiz

Hayırlı olsun canım minik dişleriniz.inşallah herkesin yavrusu Beril gibi kolay çıkarır.bakıcı konusundada gelgitler yaşaman çok doğal ama inan bana Beril'in bakıcı ablasını sevmesine daha çok sevin.çocuk,sevildiği ve sevdiği yerde/kişide sağlıklı büyür.Emel ve Hera,valla uçarım şimdi burdan size kızlar :))))) akşam akşam bir kap yemek yok evde,yumurtaya talimken bi de yemek üstü tatlı keyfi mi yapacaksınız???kıskandım valla.löp löp yağ olsun inşallah o pastalar size :))))) şaka şaka,afiyet bal şeker olsun size,yavrulara süt olsun.iyi geceler hepinize,ben hep buralardayım haaaaa,sık yazamasamda doktor beklerken,eczanelerde ve süt sağarken hep takipteyim ve ayıptır söylemesi dersimi iyi çalışıp hiç geçmiş biriktirmiyorum.Alishia ce Nurumhira'ya duyurulur :)))))))))!!!!!!!!

işte benim derdim değerler düşük canım
ilaç vermeyide hiç istemediğim için gıda ile toparlamaya çalışıyorum

gözünüz aydın canım :)))
sizden haberleri aldıkça heyecanım artmaya başladı, hadi artık bende istiyorum

Biraz fazla olmaz mi bu sekilde canim, ben 9. Aya kadar haftada 2 defa et verecegim sadece. Tavuk yagsiz oldugu icin baslarda tercih edilebilir ama tavuk etinin ikamesi cok. Bence sadece kirmizi et vermek daha iyi.

canım sizlerin ortak görüşü ile kırmızı ete geçmeye karar verdim. zaten tavuk etinden korkarım, doktor ver dedi diye veriyordum
teşekkür ettim :)

geçmiş olsun canım,bugün bizde aşıdaydık
geçen sefer pek ağlamayan oğlum bu sefer 1 aşıda yıktı ortalığı hemşire hepatit aşısı bu dedi, ilk hepatit okadar ağır değildi tekrarları yakıyor ondan ağladı dedi
ama çok şükür ateş falan olmadı, mışıl mışıl uyuyor kuzum

Biliyorum izmirde oldugunu bende izmirdeyim. O yuzden sordum.

egepol de Suat Bey e gidiyorum, doğumu da orada yapmıştım zaten...SGK ile anlaşmalı, 49 tl ücret alıyorlar..tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım. çok ilgili ve güler yüzlü. oğlumla oyun oynayarak muayene etti çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…