- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.001
ne garip insanım ben
bakıcı ilk geldiği gün kızım gitmedi ağladı üzüldüm acaba gitmeyecek mi kadına diye
kaç gündür de pek iyi anlaştılar kızım kucağından inmiyor bakıcısına bakıp bakıp gülüyor kıkırdıyor bu seferde kıskandım resmen
offf ki off ne zor durum
Hosgelmissin ve de disiniz hayirli olsun canim. Hadi bi koşu oku da gel sen...
merhaba hoşgeldin inşallah kolay atlatırsınız aşınızı biz yaptırdık eve geldik sanki hiç aşı olmamış gibi kaldığı yerden devam ateşi bile olmadı hiç
Dün doğumdan sonra ilk defa yemeğe misafirim vardı çorba salata anayemek yaptım zeytinyağlıları tatlıları ve pilavı hazır aldım
( kalabalık olunca pilavı tutturamıyorum daama ona rağmen çoook yoruldum kim olduğunu hatırlamıyorum ama daha kırkı çıkmadan sürekli yemekli misafir ağırlayan bir arkadaşımız vardı burda okuyorsa ona helal olsun diyorum !
Ozan 1 yaşına gelene kadar bir daha da yemekli misafir çağırmam.
hakikaten mi ya bende 2 güne bir keçi sütüyle yoğurt yapıyorum toprak aliye bikere yoğurdun tadına bakmak istedim ama öğürmekten bir hal oldum beya keşke içebilseydim bende
mrb kızlarrrrrrr...
uzun bi aradan sonra sıcacık bi merhaba sizee..
nihayet pc me kavuştumm
geçmişi okumadan slm verim dedim, geçmişe gömüleceğim eminim zor bitecek..ama heyecanlıyım kimler neler yiyor?
Bgn 6.ay aşımız var inş. kolay atlatırız( dua edin)
Bide hbr geçen hafta iki ön alt dişimiz çıktı
Ben bi gömülüp gelim :18:
aman naptınız siz...
benim paşa harbi koca kafalıymış :)))
doğumda 32 şimdi 45.4
ne garip insanım ben
bakıcı ilk geldiği gün kızım gitmedi ağladı üzüldüm acaba gitmeyecek mi kadına diye
kaç gündür de pek iyi anlaştılar kızım kucağından inmiyor bakıcısına bakıp bakıp gülüyor kıkırdıyor bu seferde kıskandım resmen
offf ki off ne zor durum
Kizlar ben bu kadini cok severim kitabini filan da okumustum. Bu yazi aglatti beni
http://blogcuanne.com/2014/02/24/calisan-anneden-calismayan-anneye-mektup/
Bu arada 3. Dişimizi patlattıkk. Bugünkü uyku onun kutlmasıydı herhalde:)
Inanmıyorum ya
2 kere destan gibi yazdım ikisi de gitmedi. Hey Allahım ya. Neyse kısa özet geçeyim bari. Inatlaşmayacağım daha fazla.
-Sınavım kötüydü
- bizde joie mama sandalyesi aldık
- mama sandalyesi alırken bi kadın hello baby de indirim var oto koltuğunda dedi
- biz de römer King plus aldık. Ayça sevdi yol boyu uyudu. Inşallah hep rahat kullanırız
- araştırırken şu blog yazısından faydalanmıştım okumanızı tavsiye ederim http://tuntican.blogspot.com.tr/2011/12/oto-koltugu-secimi.html?m=1
Bugün kızım Emerken bi şey dokundu göğsüme annemle bi baktık o da ne minik bi pirinç tanesi
Öteki de yolda kabarmış
Hangi ara çıkardı anlamadım bile bugün görünce şok olduk resmen ucu sivrilmiş bembeyaz ağzını açınca orda parlıyo
Canım kuzuma maşallah hiç üzmedi annesini umarım tüm dişleri böyle kolay çıkar
Dişin çıkış aşaması zor demi arkadaşlar ucu gözüktükten sonra artık sorun çıkmaz yani ateş falan yapmaz artık demi
Bu arada alt ön iki diş çıkmış biri baya çıkmış öteki elle dokunynca anlaşılıyor
Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya
Canım sen neden bunu buraya ve diğer bütün topiclere yazıyorsun anlamadım doktorun cevabı vermiş zaten .
Biz ne diyebiliriz ki
Bu konuda Allah yardımcın olsun diyebiliriz okadar
bence bukadar çok kafaya takama sen bu konuyu düşündükçe stres oluyorsun ve.
Bu da yumurtalara bile negatif etki eder
Biraz sakin ol rahatla başka şeyler yap zamanı gelince sen de hamile kalıcaksın merak etme
Gündemimiz pekmez ne kaaa tatlı bir gündemimiz varmış bugün:) bahsetmiştim Kaan'ın doktorunu değiştirdik yeni doktorumuz çok tecrübeli bir bayan demir damlası veriyormusun dedi hayır dedim başlayalım dedi ben kullanmak istemiyorum paraben içerdiği ve ağır metal olduğu için dedim kan tahlili iyi ise kullanma dedi iyiden Kadir 11 ve üzeri olması gerekiyor bizimki 11.7 çıktı ancak şunları da ekledi içidiğiniz sudan aldığı ağır metalleri bilsen suda mı içirmeyeceksin dedi birçok şekilde parabene de maruz kalıyorlar bunlardan kaçarken daha büyük bir sorunla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz dedi. 9. Ayda bi daha bakarız kan tahliline zaten önce bi kabızlığını düzene sokalım dedi 9. Ayda tahlil yaparız ona göre karar veririz dedi pekmez vereyim mi dedim verebilirsin ancak sürekli sütle beslendiği için ne kadar saat farkıda koysan yeterince demir alamaz yiyeceklerden zaten eğer kansızlık var ise gıdalarla gideremezsin eksikliği dedi bakalım durum bizde neyi göstericek. Bu arada bugün aşılarımız vardı 4. Ay aşılarında hiç ağlamamıştı bunda biraz ağladı ebeye de kızdı hiç yüzüne bakmadı ayrıca bende çok sinir oluyorum çocuğumu her gördüğünde kucağına alıo öpüuo bugün vermedim ama elini öptü yinede. Çocuğunu herkesten herşeyden sakınan bir anne değilim ama bir hastane kuruluşları ve çalışanları iki çocuklar bu iki gruptan korkarım çünkü mikrop virüs taşımaya çok müsaitler o ellerle kimbilir hangi hastalara dokundu ayy gene sinir oldum aklıma geldikçe
maşşallah size..ufflara da öpücük..çk sevimlidir eminim, bnm tostik e de babannesi halaları tembel dio öle hareketler yapmıo die sinir oluyorumm
çk normal cnm böle hissetmen ama en şanslılardansın kolay alışmış ağlasa kıpkırmızı olsa daha kötü aklın evde kalırdı bnce sevinmelisin mutlu bırakıyorsun işte..
saol cnm bnm..oku oku bitiremiyorum ki..çok kaçırmışım
afferin sanaakırkbin kere maşallah..o gülen gözlere o neşeye..
hoşbulduk cnm saol, bzde de durumlar ii şükür inş. sıkıntı çıkmaz gece..
ellerine sağlık cnm, yemekli davet zor valla, bnm misafirim çok oldu ama yemekli 2 kere..eşim ve kv hallettiler..
bu gecelik bu kdr daha çook okumak lazım çoook
hımmmm yarın nöbetçiyim bu arada burada olamıcam çarşamba günü bende bir deneyeyim bakalım. eskiden kahvaltısını karıştırıp veriyordum birkaç gündür kahvaltı istemiyordu iki gündür karıştırmadan veriyorum o şekilde yiyor yumurtasına karıştırıp vermeyi deneyeyim bakalımbuzdolabı poşetinin içine koyup havanla eziyorum canım. yağı yumuşattığı için öyle rahatsız edecek sertlikte olmuyor
ben İzmirdeyim canım, sen hangi şehirdesin?
Merhabalar,
Kardeşim sabah kahvaltıya geldi ve montajını da yaptı .
Şekli şemali güzel ağırlığı güzel ama oturma kısmı çok plastik plastik yazın terletir maalesef
üstüne örtü kılıf birşey uydurmak lazım bence
Faturayı da ekledim kusura bakmayın lütfen aldığım şeyin fiyatıylaövünmek gibi hiç deil
Sizdüşünmezsiniz bikiyorum ama Zzziyarettçiler benim bedava indirimli vs aldığımı sanmasınlar diye ekledim
Asılsorun şu ki mamasandalyesinde ne yiyecek
Portakal,mandalina, greyfurt,kivi,ananas, muz,avakado,çilek,kavun ,böğürlen, nar denemek bileyasak
Elma yedi amaBütün vücudu kızardı, armut ve havucu ağzına değer değmez kustu ve kızardı
Başka ne kaldı meyve? Kafam durdu dahasebze tahıl vs tek tek denemem lazım offfff
Yok canım şuan için dikkat et daha fazla yükselmesin gerçi bizim 37.8 den düşmüştü. Bende ince giydirmiştim hatta sadece atlet ile bırakıp üzerine ince battaniye sermiştim öyle beklemiştim sonra düşmüştü.
Aybike cim bizim kan değerlerimiz iyi çıktı ama doktorumuza sordum pekmez olayını şuan gerek yok ama gerek duyarsak ilerde verirsin demişti. Ben iştahı açılsın diye keçiboynuzu vereyim mi dedim güldü verme desem vermeyecek misin dedi. Vereceğim dedim. :)
Bugün kızım Emerken bi şey dokundu göğsüme annemle bi baktık o da ne minik bi pirinç tanesi
Öteki de yolda kabarmış
Hangi ara çıkardı anlamadım bile bugün görünce şok olduk resmen ucu sivrilmiş bembeyaz ağzını açınca orda parlıyo
Canım kuzuma maşallah hiç üzmedi annesini umarım tüm dişleri böyle kolay çıkar
Dişin çıkış aşaması zor demi arkadaşlar ucu gözüktükten sonra artık sorun çıkmaz yani ateş falan yapmaz artık demi
Bu arada alt ön iki diş çıkmış biri baya çıkmış öteki elle dokunynca anlaşılıyor
Biraz fazla olmaz mi bu sekilde canim, ben 9. Aya kadar haftada 2 defa et verecegim sadece. Tavuk yagsiz oldugu icin baslarda tercih edilebilir ama tavuk etinin ikamesi cok. Bence sadece kirmizi et vermek daha iyi.
bnmkide seninn gbi cnm 45 bzmde 6.ay ölçümümüz kilomuz 9 olmuş, boy da 69..
Gündemimiz pekmez ne kaaa tatlı bir gündemimiz varmış bugün:) bahsetmiştim Kaan'ın doktorunu değiştirdik yeni doktorumuz çok tecrübeli bir bayan demir damlası veriyormusun dedi hayır dedim başlayalım dedi ben kullanmak istemiyorum paraben içerdiği ve ağır metal olduğu için dedim kan tahlili iyi ise kullanma dedi iyiden Kadir 11 ve üzeri olması gerekiyor bizimki 11.7 çıktı ancak şunları da ekledi içidiğiniz sudan aldığı ağır metalleri bilsen suda mı içirmeyeceksin dedi birçok şekilde parabene de maruz kalıyorlar bunlardan kaçarken daha büyük bir sorunla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz dedi. 9. Ayda bi daha bakarız kan tahliline zaten önce bi kabızlığını düzene sokalım dedi 9. Ayda tahlil yaparız ona göre karar veririz dedi pekmez vereyim mi dedim verebilirsin ancak sürekli sütle beslendiği için ne kadar saat farkıda koysan yeterince demir alamaz yiyeceklerden zaten eğer kansızlık var ise gıdalarla gideremezsin eksikliği dedi bakalım durum bizde neyi göstericek. Bu arada bugün aşılarımız vardı 4. Ay aşılarında hiç ağlamamıştı bunda biraz ağladı ebeye de kızdı hiç yüzüne bakmadı ayrıca bende çok sinir oluyorum çocuğumu her gördüğünde kucağına alıo öpüuo bugün vermedim ama elini öptü yinede. Çocuğunu herkesten herşeyden sakınan bir anne değilim ama bir hastane kuruluşları ve çalışanları iki çocuklar bu iki gruptan korkarım çünkü mikrop virüs taşımaya çok müsaitler o ellerle kimbilir hangi hastalara dokundu ayy gene sinir oldum aklıma geldikçe
Biliyorum izmirde oldugunu bende izmirdeyim. O yuzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?