2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çoook saolasın, bu copy paste benim için olmuş
bu durumda demir diye verdiğim pekmez düştü gözümden

valla bi ara baya kafaya takmıştım bu konuyu niye büyük bu çocuğun kafası diye
bir iki arkadaşta normal diyince rahatladım kuruntuyu bıraktım haklısın genlerden kurtuluş yok, benim sülalede koca kafa çok :))

Kızlar 37,5 oldu şuan ateşi
Atletini çıkardım ince bi altüst giydirdim ılık bi bezle De elini yüzünü siliom
Yapmam gereken başka bişi var mıdır

Yok canım şuan için dikkat et daha fazla yükselmesin gerçi bizim 37.8 den düşmüştü. Bende ince giydirmiştim hatta sadece atlet ile bırakıp üzerine ince battaniye sermiştim öyle beklemiştim sonra düşmüştü.

Aybike cim bizim kan değerlerimiz iyi çıktı ama doktorumuza sordum pekmez olayını şuan gerek yok ama gerek duyarsak ilerde verirsin demişti. Ben iştahı açılsın diye keçiboynuzu vereyim mi dedim güldü verme desem vermeyecek misin dedi. Vereceğim dedim. :)

buzdolabı poşetinin içine koyup havanla eziyorum canım. yağı yumuşattığı için öyle rahatsız edecek sertlikte olmuyor

Burka da öyle dedi kafam karıştı canım
evet dediğiniz gibi en azından haftada 2 gün tavuk verip (doktor ver dediği için o da) diğer günler kırmızı et vereyim

Biraz fazla olmaz mi bu sekilde canim, ben 9. Aya kadar haftada 2 defa et verecegim sadece. Tavuk yagsiz oldugu icin baslarda tercih edilebilir ama tavuk etinin ikamesi cok. Bence sadece kirmizi et vermek daha iyi.

Ben hazirlayamadigim zaman acikmissa hizlica veriyorum evde yedegim var. Bi de cesitleri cok. Annelik icgudume gore yani.

Benimki de bu aksam muzdan buyuk bi parca koparmis. Bibbaktim oguruyo.diklestirince hemen cikardi neysr ki.

Inanmıyorum ya
2 kere destan gibi yazdım ikisi de gitmedi. Hey Allahım ya. Neyse kısa özet geçeyim bari. Inatlaşmayacağım daha fazla.

-Sınavım kötüydü
- bizde joie mama sandalyesi aldık
- mama sandalyesi alırken bi kadın hello baby de indirim var oto koltuğunda dedi
- biz de römer King plus aldık. Ayça sevdi yol boyu uyudu. Inşallah hep rahat kullanırız
- araştırırken şu blog yazısından faydalanmıştım okumanızı tavsiye ederim http://tuntican.blogspot.com.tr/2011/12/oto-koltugu-secimi.html?m=1

Benim bacaksız dağlara tırmanmaya başladı.Bırakın allah aşkına her şeyi zamanında yapsın.Yoruldum artık onu her seferinde böyle bulmaktan.Her gün pat oluyoruz,uff oluyoruz,ağlıyoruz bizz.

Masallah :) umarim kirilmassin ve eminim sen tebirini almissindir ama yinede yazmadan duramadim, cok tehlikli duruyor orada canim aman dikkat. Kaldir ortada hersyi, koy yere donsun emeklesin ertafina yuksek yastiklar koy onlara tirmansin, uff olmasin. Benim kizimda cok hareketli, bizim gorevimiz onlara alan acmak, koruyup kollamak, napalim artik 1-2 sene boyle kosturacagiz arkalarindan :)

Aa bende orayi koltuk sandim :) yastiklardan yer koltugu yapmissin ogluna :)

Bu konuda da bilim dunyasi ikiye mi ayrilmis yani :)

Tesekkurler paylasimin icin canim, ben quarkla karistirip veriyorum tatlandirmak icin, ebem bu sekilde vermemin dogru oldugunu, kalsiyumla karistirilmamasi gerektigini hic duymadigini soylemisti. Ve muhallebi yaparken pekmezi en son eklememi soylemisti. Detayli okuyayim yeniden bende...

ne demek canım.. Allah hepimizden razı olsun

cnm nasıl şimdi ateşi inş. düşmüştür .bnm pimpirik kocam aşıdan 2 saat önce(öğlen 12 de) bi tatlı kaşığı bide uykudan önce 21de calpol verdi ateşimiz yok ama bni dinlemedi verme desemde ağrısı oluyo dedi

Son düzenleme:
Bu arada 3. Dişimizi patlattıkk. Bugünkü uyku onun kutlmasıydı herhalde:)

ooh maşallah darısı bizlere inş..

aaa yapılır mı bu gece gece..ağzımın suyu aktı
ellerine sağlık bnde denicem ilk misafire..

Bugün kızım Emerken bi şey dokundu göğsüme annemle bi baktık o da ne minik bi pirinç tanesi
Öteki de yolda kabarmış
Hangi ara çıkardı anlamadım bile bugün görünce şok olduk resmen ucu sivrilmiş bembeyaz ağzını açınca orda parlıyo
Canım kuzuma maşallah hiç üzmedi annesini umarım tüm dişleri böyle kolay çıkar
Dişin çıkış aşaması zor demi arkadaşlar ucu gözüktükten sonra artık sorun çıkmaz yani ateş falan yapmaz artık demi
Bu arada alt ön iki diş çıkmış biri baya çıkmış öteki elle dokunynca anlaşılıyor

Canım ılık kompres yap vücuduna hafif hafif yelpaze gibi bi şeyi de salla serinlesin ferahlasın
Bu konuda doktor Yılmaz bay ateş düşürme diye aratırsan çok faydalı bilgiler var
Cep numarası da var sitede arayıp sorabikirsin de çok yardımcı olan bi doktor
Hem benim çocukluk doktorum hem de kızımın

Gündemimiz pekmez ne kaaa tatlı bir gündemimiz varmış bugün:) bahsetmiştim Kaan'ın doktorunu değiştirdik yeni doktorumuz çok tecrübeli bir bayan demir damlası veriyormusun dedi hayır dedim başlayalım dedi ben kullanmak istemiyorum paraben içerdiği ve ağır metal olduğu için dedim kan tahlili iyi ise kullanma dedi iyiden Kadir 11 ve üzeri olması gerekiyor bizimki 11.7 çıktı ancak şunları da ekledi içidiğiniz sudan aldığı ağır metalleri bilsen suda mı içirmeyeceksin dedi birçok şekilde parabene de maruz kalıyorlar bunlardan kaçarken daha büyük bir sorunla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz dedi. 9. Ayda bi daha bakarız kan tahliline zaten önce bi kabızlığını düzene sokalım dedi 9. Ayda tahlil yaparız ona göre karar veririz dedi pekmez vereyim mi dedim verebilirsin ancak sürekli sütle beslendiği için ne kadar saat farkıda koysan yeterince demir alamaz yiyeceklerden zaten eğer kansızlık var ise gıdalarla gideremezsin eksikliği dedi bakalım durum bizde neyi göstericek. Bu arada bugün aşılarımız vardı 4. Ay aşılarında hiç ağlamamıştı bunda biraz ağladı ebeye de kızdı hiç yüzüne bakmadı ayrıca bende çok sinir oluyorum çocuğumu her gördüğünde kucağına alıo öpüuo bugün vermedim ama elini öptü yinede. Çocuğunu herkesten herşeyden sakınan bir anne değilim ama bir hastane kuruluşları ve çalışanları iki çocuklar bu iki gruptan korkarım çünkü mikrop virüs taşımaya çok müsaitler o ellerle kimbilir hangi hastalara dokundu ayy gene sinir oldum aklıma geldikçe

Ben hazirlayamadigim zaman acikmissa hizlica veriyorum evde yedegim var. Bi de cesitleri cok. Annelik icgudume gore yani.
Evet el altında bulunması ii olur aslında doğru diosun ya da dıarıda acil durumlar için

En son 36,9 a düştü uyudu şimdi büyük ihtimal çıkmaz
Diğerlerinde de ilaçsız atlatmıştık bu da öle olcak heralde çok şükür

Ivy bi ara ben de bekliom beslenme takviminizi

Ben de net olmamakla beraber kabaca bi taslak hazırladım kendimce
Kahvaltı olayını çözemedim henüz tam olarak ne versem die
Onun dışında şöle düşünüom
Kahvaltı(?)
Ara öğün Yoğurt
öğlen mutlaka çorba
Ara öğün meyve

Ders saatlerim kesinleşince bunlara vi de meme saatleri eklenecek
Bi de her gün farklı bi besinle çorba mı yapmalıyım sizce yoksa iki günde bir mi değiştirsem
Offf ii bi Dr bulamadım ki adam gibi sorularımı sorayım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…