2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baskasina gitse suc gitmese suc, cok uyusa suc hic uyumasa suc, az yemek yese suc cok yemek yese suc. Ay n cektiler bizden bu yavrular beeeee :))

Eeee nerelerdesinn karabatak gibi bi gorunuyosun bi kayboluyosunnnn ozledik

Yalovacim my honey i de unutma. Oda cok gerilerden gelip odevini gec yapanlardan

çok teşekkür ederim canım vakit ayırıp uzun uzun anlatmışsın...sizin gibi tecrübeli annelerin görüşlerine herzaman ihtiyacımız var

kuruyemiş zaten alerji riski yüksek bir grup..cevizde sorun çıkmamıştı ama badem sanki dokundu, kızardı yüzü. o yüzden bu sabah bademi çıkardım. sadece ceviz vereceğim bir süre.

Ahahahah yatakta zipla olayina bittim ahahahahahhaa alemsin :)))

bizde de ilk 4 ay çok hızlı gitti, hatta 3. ay ciddi ciddi korkmuştum. şimdi yavaşladı. ama bizde de hiçbir şapka olmamıştı, gıcık oldum
anneannesi atkı bere takım aldı 12 aylık, tam oldu paşama :)))

Selam vermeden direk derdini yazinca kendini tanitmayinca ben cidden yanlis yere yazdigini dusunmustum pek sallamamistim. Ama sen bilerek mi buraya yazdin ????

valla bende yanlış ileti sandım oralı olmadım...
bide artık söylemeden edemeyeceğim çok olmaya başladı çünkü...normalde hiç yazmayan selam vermeyenler bir dertleri olunca gelip soruyor. kimse cevap vermeyince de bozulup bir araba laf edip gidiyor

tamam derdin var, çare arıyorsun anladım da insan önce bi selam verir iki laf eder. bir iki nick var öyle normalde hiç uğramıyor, sıkıntı olunca sorup hemen gidiyor. bari dönüşte yaz iki kelam nasıl oldu bebeğin bizede haber ver...ohhh be rahatladım :)

Aybikecim balık yağı hapı vardıya onu nasıl içiyorduk unuttum ben bir ara içmiştim sen içerken bitince almadım başka çünkü farkeden birşey olmamıştı. yarım bir paketi düşmüş ilaç çekmecesine şimdi buldum içeyimde bitsin.

Bak pekde iyi değil hafızam aslında hatırlıyorum ama emin değilim . Sabah akşam aç karnına idi dimi. Gerçi ben sadece sabahları 1 tane içiyordum.

Ağzına sağlık çooooook beğendim

Ben de o derdini yazıp sonra birdaha yazmayanları anlamıyorum ben gerçekten üzülüyorum ağlıyorum obebekler anneler ğçin
Sonra iyileşince bir iyiyiz yazsalar çk mu zor

Ozanın mama raporunu aldı sabah babası, yarın sağlıkocağında reçeteye yazdırıp mama alıcaz. Onu hemen hbr veriyim dedim

Oh bir sorun daha çözüldü çok mutluyum, Allahkimseye çaresiz dert vermesin.

İsyerinden bi arkadasim annelik hic bitmeyen bir vicdan azabi demisti. Calisirken ben de yasayacagim sanirim bunu. Of nasi gidicem kadikoyden maslaga , saatlerim gidecek (

Benim eşimde hergün Kadıköyden Maslağa gidiyor

Önce marmaraya sonra metroya biniyor hiç traiğe girmeden gidiyor yaklaşık 1 saat sürüyor ama köorü trafiğinden iyidir

Sen de işe başlayınca bir dene bu yolu istersen

Oh be çok şükür. Gerçi ben dün eşime demiştim sabah geldi işten hastanenin işleri varmış onları yapmış ve babamız evde yok diye kızım hiç uyumadı babamız sabah 8 geldi ve kızım babasının sesini duydu uyudu :) Eşim kalkınca sordum hallederiz demiş müdür. :) Şimdi kızı uyuttum sana özel mesaj yazacaktım.

çocuğuma aşı diye başka bişey yaptılar sanırım :)))

sabah 5 te uyandı, o saat bu saat çığlıklarla oyun oynuyor...ne uyumaya nede yorulmaya niyeti var, ben ise bildiğiniz zombi

ben kahvaltıdan 1 saat sonra falan içiyorum canım, aç karna midemi bulandırıyor

çocuğuma aşı diye başka bişey yaptılar sanırım :)))

sabah 5 te uyandı, o saat bu saat çığlıklarla oyun oynuyor...ne uyumaya nede yorulmaya niyeti var, ben ise bildiğiniz zombi

Benim kızda babası yok diye uyumadı şimdi uyudu koca gece onun gözler kapalı ağlıyor benim gözler kapalı onu emziriyorum :)

Rabarbaa canım bende senin oto koltuğundan almayı düşünüyorum ama deneme imkanım yok o yüzden bana Kaan içindeyken foto atar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…