- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.041
Chenncim hoşgeldin
Haklısın canım ağlasa dahakötü olurdu
Ama ne bileyim sürekli ağzını aça aça kadına gülüyor ne yapsa takip ediyo kadın adım atsa kıkır kıkır gülüyor sankibi kaç gündür bana ilgisi azaldı
Eskiden bana öyle gülerdi
Pek bi sevdi bakıcısını kıskanıyorum sanırım onun sevgisini kimseyle psylaşamazmışım
Annelik ne garip zavallı yavrum başkasına gitse suç gitmese suç
Offf coook ozledim. Neker oldu neler bitti nasilsiniz. Gecmusi nasil okuyacagim bir fikrim yok.
Kasintilarim oyle bir nirvana yapti ki en sonunda annecigim dayanamadi ve geldi. Sosyal hayatim sifirdi. Allah kimseye yasatmasin. Vucudumda kabuk baglamayan yer kalmadi. Ve tabii ki ellerimi yikamaktan yaralar olustu.
Sutum azaldi cunki igne verdi dr.
Ayy kabus gibiydi. Rabbim tekrarlatmasin. Anladim ki saglik cook onemli.
Ve evet Hiram iyi. Bir tanecik disimizin ucu gorundu ama cikamadi. Sizde durum ne bilmiyorum ama benim kizim yavas galiba. Tam donemiyor. Ahh napsam ki.
Hasta bebikler varsa acil sifalar hepsine.
Valla herkesleri cook ozledimmmm.
Tek tek saymıyorum.
Gecmise biraz goz atarim.
Seviom sizi.
Hayırlı olsun canım minik dişleriniz.inşallah herkesin yavrusu Beril gibi kolay çıkarır.bakıcı konusundada gelgitler yaşaman çok doğal ama inan bana Beril'in bakıcı ablasını sevmesine daha çok sevin.çocuk,sevildiği ve sevdiği yerde/kişide sağlıklı büyür.Emel ve Hera,valla uçarım şimdi burdan size kızlar :))))) akşam akşam bir kap yemek yok evde,yumurtaya talimken bi de yemek üstü tatlı keyfi mi yapacaksınız???kıskandım valla.löp löp yağ olsun inşallah o pastalar size :))))) şaka şaka,afiyet bal şeker olsun size,yavrulara süt olsun.iyi geceler hepinize,ben hep buralardayım haaaaa,sık yazamasamda doktor beklerken,eczanelerde ve süt sağarken hep takipteyim ve ayıptır söylemesi dersimi iyi çalışıp hiç geçmiş biriktirmiyorum.Alishia ce Nurumhira'ya duyurulur :)))))))))!!!!!!!!
heh bi koca kafa daha bulduk :)))
maaşallah kilosuna ve boyuna, çok güzelmiş canım
paşamda 8400gr 68cm...bu boyda kafa normal dedi doktor
canım miktarlar ve saatleri çok iyi ayarlamışsın.Ben şöyle takip ediyorum uynadıktan sonra en yarım saat sonra kahvaltı veriyorum ki acıksın iştahla yesin.bide böyle bir kuralın olsın demişti eski dr emmek ve yemek öğünlerin arasından en az 1 saat tercihen 1.5*2 saat olsun.Kansızlık varmış kızında hiç sterese girme çok normal birşey bu aylar için genelde çocuklarda 3 yaşa kadar görünür ve normal kabul edilir.Bu kuralın da olsun et ve süt ütünleri birden verme sütteki kalsiyum demirin emilmesine engeliyor.Sabah yumurta ve peyniri birlikte verme onları dönüşümlü olak verebilirsin bir gün peynirli bir gün yumurtalı kahvaltı verebilirsin.Kan damlayı ihmal etme 2 ay verdikten sonra dr kan testi isteycektir ve duruma göre ya ayrıntılı bir test isteycek ya kan ilacı kesecektir.6-7 aylık bebekler için anne sütü ve mama hala daha büyük yer almalıdır 7-8 aylık hemen hemen yarı yarıya,9-10 aylıktan sonra zaten yavş yavş ev yemeklre geçiş yapılır ve bebek ne kadar risterse o yemek verilir.Bide kuru yemişler ceviz,badem fındık gbi dönüşümlü verirsen daha iyi onlar hamzetemk zor tek tek verlirse barsaklar daha kolay hamzeder ve vucut dahja çok faydalanır.Biliyorum biz anneler bu faydalı şu faydalı diye herşey birden vermeyi eğimlişyiz ama öyle birgünde herşey yedirmemiz gerke yok.Büyük oğlum benim deney faremdi maalesef onu çok boşuna yüklemişim.Beslem konusunda rahat olursan bebeğini izle o kendisi ne kdar yemesi gerektiğini daha iyi bilir.
Bizde de böyle oluyor canım emireyim diyorum yok aç değil 5 dk sonrta deniyorum sanki saatlerce aç bırkmışım deli giib emimeey başlıyor.
canım zmaan zmana yediklerinden sıkılıp yemiyorlar biraz zaman ver sonra tekrar deneriz.Büüyk olum yoğurdu öyle de sevmedi ama ayran yayla çorbaya bayılır.ıspınak mantı makarna oldun onları yoğrtlu seviyor.Maşaşlah size demrekki 7 aylık oldunuz sen o zöman makarnaya başlayabilir4sin artık.
Luboyf, canım dişiniz hayırlı olsun.. çook heyecanlı oluyor o ilk dişi görmek.. utanmasam çocuk gibi yatak üstünde zıplayacaktım kollarımı kaldıra kaldıra
yap canım benim çook basit.. bonbon 10 dk yuvarlamasından dolayı piramit 5 dk bile değil :)
BU ARADA TARİFTE YOĞUR YAZMIŞIM.. SAKIN HAAASADECE KARIŞTIRIN ELİNİZDE BİSKÜVİLER ÇOK UFALANMASIN.. HATTA ÖNCE KABA UFALAYIN ELİNİZDE KIRIP KIRIP ONDAN SONRA MALZEMELERİ KOYUN..
Canim nasil oldu prensesinin gozleri
hehhe koca kafalara bahsetmiş benim paqşamı da unutmayınız he 10 900 gr 73 cm baş çevresi 46 cm abisnin şapkalrı oluyr ya:))))kime çektiyse dedik ama bundan sonra o kdar büyümez funtinelin kapanması az kalmış.:))))
Beril Beril afferin sana anneyi üzmemişsin hiç ne güzel anlmadan çıkçış beyaz pirinciniz şimdi kolay çıktıysa sonraki dişler de kolay çıkar.
Gel canım sana da yaparız :) Yada yapar göndeririz :)
Pekmez cidden demir için iyi bir gıda ama dikkatli verilmesi gerekir süt vb şeylerle verilmemeli.
Evet canım.
Demek hepsi aynı :)
Günaydın kızlar..
Selam vermeden direk derdini yazinca kendini tanitmayinca ben cidden yanlis yere yazdigini dusunmustum pek sallamamistim. Ama sen bilerek mi buraya yazdin ????
Bidakka ya ozaman benim kizin kafasi kucuk mu sayilacak? 10.280, 74 cm boy, kafasi 44tu en son????
valla bende yanlış ileti sandım oralı olmadım...
bide artık söylemeden edemeyeceğim çok olmaya başladı çünkü...normalde hiç yazmayan selam vermeyenler bir dertleri olunca gelip soruyor. kimse cevap vermeyince de bozulup bir araba laf edip gidiyor
tamam derdin var, çare arıyorsun anladım da insan önce bi selam verir iki laf eder. bir iki nick var öyle normalde hiç uğramıyor, sıkıntı olunca sorup hemen gidiyor. bari dönüşte yaz iki kelam nasıl oldu bebeğin bizede haber ver...ohhh be rahatladım :)
İsyerinden bi arkadasim annelik hic bitmeyen bir vicdan azabi demisti. Calisirken ben de yasayacagim sanirim bunu. Of nasi gidicem kadikoyden maslaga , saatlerim gidecek(
Ozanın mama raporunu aldı sabah babası, yarın sağlıkocağında reçeteye yazdırıp mama alıcaz. Onu hemen hbr veriyim dedim
Oh bir sorun daha çözüldü çok mutluyum, Allahkimseye çaresiz dert vermesin.
Aybikecim balık yağı hapı vardıya onu nasıl içiyorduk unuttum ben bir ara içmiştim sen içerken bitince almadım başka çünkü farkeden birşey olmamıştı. yarım bir paketi düşmüş ilaç çekmecesine şimdi buldum içeyimde bitsin.
Bak pekde iyi değil hafızam aslında hatırlıyorum ama emin değilim . Sabah akşam aç karnına idi dimi. Gerçi ben sadece sabahları 1 tane içiyordum.
çocuğuma aşı diye başka bişey yaptılar sanırım :)))
sabah 5 te uyandı, o saat bu saat çığlıklarla oyun oynuyor...ne uyumaya nede yorulmaya niyeti var, ben ise bildiğiniz zombi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?