2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Luboyf cum gozun aydin. Opuyorum Beril'imizi

Luboyf, canım dişiniz hayırlı olsun.. çook heyecanlı oluyor o ilk dişi görmek.. utanmasam çocuk gibi yatak üstünde zıplayacaktım kollarımı kaldıra kaldıra

ooh maşallah darısı bizlere inş..

aaa yapılır mı bu gece gece..ağzımın suyu aktı
ellerine sağlık bnde denicem ilk misafire..

yap canım benim çook basit.. bonbon 10 dk yuvarlamasından dolayı piramit 5 dk bile değil :)

BU ARADA TARİFTE YOĞUR YAZMIŞIM.. SAKIN HAAA SADECE KARIŞTIRIN ELİNİZDE BİSKÜVİLER ÇOK UFALANMASIN.. HATTA ÖNCE KABA UFALAYIN ELİNİZDE KIRIP KIRIP ONDAN SONRA MALZEMELERİ KOYUN..

Canim ben tembel oldum bugunlerde.
Valka bahar bir ara geliyor gibi oldu ya hemen carpildim.
Zaten su kasintidan mahfoldum tukendim.
Birde valla ben zamanlara sigamiyorum.
Ama artik hergun bir saat okuyup yazacagim.

luboyf: CNM İNCİ Tanesi dişleriniz hayırlı olsun maşallah kolayca çıkarıvermiş hepsi böyle olur inş. önemli olan patlayana kadar, sonrası daha kolay cnm sakin geçirir eminim..keçi, sütü bnde sordum bi çobana o da bi ay sonra olur dedi, daha ot çok yok ya sütleri ancak kendi yavrularına yetecek kadarmış..

nurumhiram: çook geçmiş olsun (kaşıntı alerjimi bilmiyorum geçmişi bnde okuyamadım) kaşıntı çook zor bende çk sık olurum xyzal die bi ilacım vardı hamileyken bıraktım halada içmiyorum ama arada kıvranıyorum portakal çk kaşındırıyo bni dişiniz de hayırlı olsun cnm..

rabarbara:hemşirenn bebeğini öpmesi çok gıcık bi durum cnm sinir olmakta haklısın hep mikropla içiçeler..

geçmiş oku oku bitmiyo off

canım Allah korumuş yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum. okurken bile çok kötü oldum.
Allah anzarlardan saklasın yavrunu.
kaç gündrü giremedim. okyamadığım ilk okudum şey seninkiydi

benim sıpamda geceleri çıldırdı sanki biyerleri acıyor anlayamıyorum .
gözleri kapalı ölüyor uykuszluktan ağlıyor. akşam attım fitili valla diş miş bilemedim rahat uysun yavrum ağrısız sızıssız

canım miktarlar ve saatleri çok iyi ayarlamışsın.Ben şöyle takip ediyorum uynadıktan sonra en yarım saat sonra kahvaltı veriyorum ki acıksın iştahla yesin.bide böyle bir kuralın olsın demişti eski dr emmek ve yemek öğünlerin arasından en az 1 saat tercihen 1.5*2 saat olsun.Kansızlık varmış kızında hiç sterese girme çok normal birşey bu aylar için genelde çocuklarda 3 yaşa kadar görünür ve normal kabul edilir.Bu kuralın da olsun et ve süt ütünleri birden verme sütteki kalsiyum demirin emilmesine engeliyor.Sabah yumurta ve peyniri birlikte verme onları dönüşümlü olak verebilirsin bir gün peynirli bir gün yumurtalı kahvaltı verebilirsin.Kan damlayı ihmal etme 2 ay verdikten sonra dr kan testi isteycektir ve duruma göre ya ayrıntılı bir test isteycek ya kan ilacı kesecektir.6-7 aylık bebekler için anne sütü ve mama hala daha büyük yer almalıdır 7-8 aylık hemen hemen yarı yarıya,9-10 aylıktan sonra zaten yavş yavş ev yemeklre geçiş yapılır ve bebek ne kadar risterse o yemek verilir.Bide kuru yemişler ceviz,badem fındık gbi dönüşümlü verirsen daha iyi onlar hamzetemk zor tek tek verlirse barsaklar daha kolay hamzeder ve vucut dahja çok faydalanır.Biliyorum biz anneler bu faydalı şu faydalı diye herşey birden vermeyi eğimlişyiz ama öyle birgünde herşey yedirmemiz gerke yok.Büyük oğlum benim deney faremdi maalesef onu çok boşuna yüklemişim.Beslem konusunda rahat olursan bebeğini izle o kendisi ne kdar yemesi gerektiğini daha iyi bilir.

Bizde de böyle oluyor canım emireyim diyorum yok aç değil 5 dk sonrta deniyorum sanki saatlerce aç bırkmışım deli giib emimeey başlıyor.

canım zmaan zmana yediklerinden sıkılıp yemiyorlar biraz zaman ver sonra tekrar deneriz.Büüyk olum yoğurdu öyle de sevmedi ama ayran yayla çorbaya bayılır.ıspınak mantı makarna oldun onları yoğrtlu seviyor.Maşaşlah size demrekki 7 aylık oldunuz sen o zöman makarnaya başlayabilir4sin artık.

heh bi koca kafa daha bulduk :)))
maaşallah kilosuna ve boyuna, çok güzelmiş canım
paşamda 8400gr 68cm...bu boyda kafa normal dedi doktor

hehhe koca kafalara bahsetmiş benim paqşamı da unutmayınız he 10 900 gr 73 cm baş çevresi 46 cm abisnin şapkalrı oluyr ya:))))kime çektiyse dedik ama bundan sonra o kdar büyümez funtinelin kapanması az kalmış.:))))

Beril Beril afferin sana anneyi üzmemişsin hiç ne güzel anlmadan çıkçış beyaz pirinciniz şimdi kolay çıktıysa sonraki dişler de kolay çıkar.

fotorafları gördüm yarmaz bir afacan var aramızda maşaşlh koltukta mı tırmaniyor alalhım annesine yardım et sabır güç ver:)))biz şimdi görtünce özeniyoruz azıcık hani benim hala çok güzel dönmüyor bide buan bak tırmanıyor maşallah ama annesine sorsak otursun uslu olsun der.Canım ismini bilmiyorum kusurama bakma allah gücün versin hareketli bebek çok zor bir dk yalnız bırkama zor olur tehlikelş olur.Bak bizm abimiz 5.5 yaşında hala uzun süre yalnız bırakmaıyorum illa bir yere tırmanır çarpar ağlar sonra acıdı diye.Ki hep aynı olaylar akılanmadı daha:))))Artık aallah emanet diyorum ne yapıyım her an yanında olamıyorum.

Anam o bon bon tatlıyı niye koydun ya (( ben okadar hamarat olamamki (

Hayirli olsun canim disiniz sıkıntılı olan sureci fark etmeden atlatmis bile kizin :)

Biz de hala beklemedeyiz disi. Bakalim ne zaman teşrif edecek kendisi!

Son düzenleme:

Gicik ya. Hasta insanlarla muhattapsin neden opersin minicik cocugu. Elden openelerine asil sinir oluyorum en surekli agizda en tehlikelisi.

Gel canım sana da yaparız :) Yada yapar göndeririz :)

işte benim derdim değerler düşük canım
ilaç vermeyide hiç istemediğim için gıda ile toparlamaya çalışıyorum
Pekmez cidden demir için iyi bir gıda ama dikkatli verilmesi gerekir süt vb şeylerle verilmemeli.

Emelll nickin mi degisti
Evet canım.

Demek hepsi aynı :)

Günaydın kızlar..

Kacrmazsin yakalarsin sen. İsle gucler diye bi dizi vardi onun muzigini hayirliyor musun? Tam sana gore:) "yakalayamayabilirsen uzulme sen, hayatim olmus isler gucler!"

Son düzenleme:

İsyerinden bi arkadasim annelik hic bitmeyen bir vicdan azabi demisti. Calisirken ben de yasayacagim sanirim bunu. Of nasi gidicem kadikoyden maslaga , saatlerim gidecek (

Selam vermeden direk derdini yazinca kendini tanitmayinca ben cidden yanlis yere yazdigini dusunmustum pek sallamamistim. Ama sen bilerek mi buraya yazdin ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…