2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelirsin ben de tavuktan tiksindim yiyemiyorum ama doktorum bir kaç hafta sonra geçer dedi geçti mi bilmiyorum evde pişirmedim daha en iyisi yarın deneyim :)

ınşallah bır an evvel tamamen gecerde sende rahat edersın canımmm

ayol aklım burda ama bi türlü yazamadım çok yoğun bügün toplantılar cartlar curtlar oofff..
bu arada ben cumartesi tekrar doktora gittim kendi doktoruma baktııı baktııı evirdi çevirdi inatttt bacımm
doktorda yaa bu hafta görmemiz lazım diyo ama benim bebiş dönmüyo bitürlü en sonunda alttan baktı daha yakınen gördük bebişimizi kızım da yanımda habire doktora hadi çıkaralım hadi çıkaralım diyo :)
neyseeee kıza benzettim dedi eşime baktıı babasııı dur dur pipiye benzer bişey gördümmm dedi eşimde diyoki hiç önemli değil allah ne verdiyse sağlıklı olsunda falan..
sonunda doktor dediki sen hafta içi bidaha gel bakalım dedi bende bi yüzde söyleyin dedim yüzde 60 dedi...
eşim odadan çıkarkenn ne dedi ne dedi yüzde atmışmııı diyooo
işte böyle kızlarrr
doktorumu çok seviyorum bu arada onun muayenehanesinden çıkınca bi pozitiflik kaplıyo içimi kızımı da o doğurttu ... orda birsürü çocuk vardı bunlar hepsi benim çocuklarım dedi sonraa zeynebe sarıldı öptü sana ilk dokunan benim dedi gözleri dolduuu çok duygulandım bende...

teşekkürler Müge AKSOY iyiki varsınn...

damlasakızlıkahve yeterince ayrıntılı olmuşmuuuu.?????

Son düzenleme:

Canım ya :) erkek de olsa kız da sağlıklı olsun bebişimiz inşallah. gitcen mi hafta içi yine ?

yalnız değilim demekki aynı ben her akşam aynıkıntı :) salata baş düşmanım uzun süredir eskiden salata olmayan sofraya oturmazdım :)

kızlar ben hiç iyi değilim avazım çıktığı kadar bağırmak buralardan uzaklaşmak istiyorum.

Kayınvalidemle aynı binadayız kanser hastası tedavisi çok ağır 2 yıl olacak hergün hasta eşimin dedeside geldi bakacak kimsesi yok o da hasta .. İnanın hasta görmekten o atmosfer benim ruh sağlığımı bozacak.

Oğlum geceleri uyanıyor bense ölüyorum yorgunluktan

Eşim kime üzüleceğini şaşırmış durumda abisinde de kanser çıktı.

Kayınbabamında psikolojisi bozuk ..valla her söylenen batıyor alınıyorum. İsyan edesim geliyor..

Oğlum sürekli oyun istiyor benimse hiç halim yok.

Şimdiden korkuyorum tek çocuğa yetemiyorum 2 taneyle ne yapıcam diye..

Ev işlerini yapasım gelmiyor evi pislik götürüyor..

Hamilelikte sakinleştirici alınabilse keşke oğluma çok bağırdım dün yeterrrrr diye çığlık attım nasıl korktu yavrucak...

Ben uzaklaşmak istiyorum herşeyden.. Herkesten

gunaydn arkadslr herkese...hftasonu migren kriziyle bogustugumdn pek giremedm smdide midem agrio.ne sorunlu bi hamileyim bennormaldede evhamliydm smdi had safada.ikili teste gdicez persmbe gnu cok heyecanliyim minigimi cok ozledmm.ins hersey yolunda gder bde bze cnsiyetini gosterir umarimm.aydasucum ii olduguna sevndm sennki suprz ypmk istio cnsiyetini blliki.bz annelr sabretmeye programlanmisz bklicz artik

yalnız değilim demekki aynı ben her akşam aynıkıntı :) salata baş düşmanım uzun süredir eskiden salata olmayan sofraya oturmazdım :)

Ne kadar tuhaf değil mi bayıla bayıla yediğimiz yiyecekler gebelikte en tiksindiğimiz şeyler olabiliyor tiksintilerin sebebi ne acaba ??

cnm gercekten geldimi ust uste gelir derler ya oyle bi durum.allah yardmcnz olsun ama sabirli olmk zorundasn bu cocugn vr senn ilgine muhtac herseyo sensn.bde karnindaki minnak.ikisi icn saglam ve sakin durman gerekio

canım geçmiş olsun Allah onlara da şifa versin inşallah...
hamile iken insan çok gergin oluyo tahammülsüz oluyo seni çok iyi anlıyorum bende bazen kızıma karşı çok sert olabiliyorum sanki adet olacağın zaman bi gerginlik olur herşey batar ya...öyle oluyorum
annen yakındaysa git biraz onda kal sen de hamilesin nazlanacak birilerini arıyosun çok iyi anlıyorummm Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…