- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.721
eveeaat bendim :)))))
Eşşek kadar oldu benim sıpam :86: evlendircem ben onu biraz daa büyüsün de :123:
ben de hamilelikten önce böyle çok sağlıklı beslenirdim seyyah,
şimdi herşeyden tiksiniyorum, yeşil hiç bir şey yiyemiyorum,
eskiden koca kase salata yerdim tek başıma yemeğin yanında, taze meyve suyu sıkardım mutlaka,
şimdi sofrada dahi görmeye tahammül edemiyprum,
geçen haftada biraz hafifilemişti bulantılarım,
ama dün akşam öğürmekten midem çıkacak sandım,
aç olduğum içinde tabi bi şey çıkmadı,
sonra titremeye başladım,
zorla yoğurt reçel ekmek falan yiyip uyuya kalmışım,
sabahda her yerim ağrıyodu,
o yüzden çok şanslısın, maşallah diyelim nazar değmesin:):):)
[sıze=3]
ah kuzum ya inşaallah tez zamanda geçer
[/sıze]
[sıze=3]
oooo tatlım maşaallah sen baya başlamışsın... Ben hala düzensiz gidiyorum ya.. 2 hafta sonra annem gelecek yanıma, artık o pişirir, ben yerim.. çünkü bende de buzdolabı fobisi varKapısını açtım mı çok kötü oluyorum, daha mutfağa yeni yeni giriyorum.. Bir an önce geçse de normale dönsek yahu.. şu kokma şeysi bitse bir an önce :120:[/sıze]
ooo hızlıyız baya
erken yasta kayınvalde olmaya nıyetlı bır bağyan goruyorum
ayol aklım burda ama bi türlü yazamadım çok yoğun bügün toplantılar cartlar curtlar oofff..
bu arada ben cumartesi tekrar doktora gittim kendi doktoruma baktııı baktııı evirdi çevirdi inatttt bacımm
doktorda yaa bu hafta görmemiz lazım diyo ama benim bebiş dönmüyo bitürlü en sonunda alttan baktı daha yakınen gördük bebişimizi kızım da yanımda habire doktora hadi çıkaralım hadi çıkaralım diyo :)
neyseeee kıza benzettim dedi eşime baktıı babasııı dur dur pipiye benzer bişey gördümmm dedim eşimde diyoki hiç önemli değil allah ne verdiyse sağlıklı olsunda falan..
sonunda doktor dediki sen hafta içi bidaha gel bakalım dedi bende bi yüzde söyleyin dedim yüzde 60 dedi...
eşim odadan çıkarkenn ne dedi ne dedi yüzde atmışmııı diyooo
işte böyle kızlarrr
doktorumu çok seviyorum bu arada onun muayenehanesinden çıkınca bi pozitiflik kaplıyo içimi kızımı da o doğurttu ... orda birsürü çocuk vardı bunlar hepsi benim çocuklarım dedi sonraa zeynebe sarıldı öptü sana ilk dokunan benim dedi gözleri dolduuu çok duygulandım bende...
teşekkürler Müge AKSOY iyiki varsınn...
damlasakızlıkahve yeterince ayrıntılı olmuşmuuuu.?????
Şaka gız şaka kimselere vermem ben onu
Günaydın hanımlar , iyi haftalarrrr
Şu halsizlik ve uyku konusunda tavsiyesi olan var mı yaaa isyannnnnn moduna geçtim artık
Canım ya :) erkek de olsa kız da sağlıklı olsun bebişimiz inşallah. gitcen mi hafta içi yine ?
vermem derkennn leydimmmm bi kız kokusu alıyorummm sankiii
günaydın didoş. benim tavsiyem net : Uyu :81::81:
ben de hamilelikten önce böyle çok sağlıklı beslenirdim seyyah,
şimdi herşeyden tiksiniyorum, yeşil hiç bir şey yiyemiyorum,
eskiden koca kase salata yerdim tek başıma yemeğin yanında, taze meyve suyu sıkardım mutlaka,
şimdi sofrada dahi görmeye tahammül edemiyprum,
geçen haftada biraz hafifilemişti bulantılarım,
ama dün akşam öğürmekten midem çıkacak sandım,
aç olduğum içinde tabi bi şey çıkmadı,
sonra titremeye başladım,
zorla yoğurt reçel ekmek falan yiyip uyuya kalmışım,
sabahda her yerim ağrıyodu,
o yüzden çok şanslısın, maşallah diyelim nazar değmesin:):):)
uyumaktan zaten ne hallerdeyımkarpuz gibiyim yaaa
yalnız değilim demekki aynı ben her akşam aynıkıntı :) salata baş düşmanım uzun süredir eskiden salata olmayan sofraya oturmazdım :)
neyy neyyy karpuzmuuuuu
kızlar ben hiç iyi değilim avazım çıktığı kadar bağırmak buralardan uzaklaşmak istiyorum.
Kayınvalidemle aynı binadayız kanser hastası tedavisi çok ağır 2 yıl olacak hergün hasta eşimin dedeside geldi bakacak kimsesi yok o da hasta .. İnanın hasta görmekten o atmosfer benim ruh sağlığımı bozacak.
Oğlum geceleri uyanıyor bense ölüyorum yorgunluktan
Eşim kime üzüleceğini şaşırmış durumda abisinde de kanser çıktı.
Kayınbabamında psikolojisi bozuk ..valla her söylenen batıyor alınıyorum. İsyan edesim geliyor..
Oğlum sürekli oyun istiyor benimse hiç halim yok.
Şimdiden korkuyorum tek çocuğa yetemiyorum 2 taneyle ne yapıcam diye..
Ev işlerini yapasım gelmiyor evi pislik götürüyor..
Hamilelikte sakinleştirici alınabilse keşke oğluma çok bağırdım dün yeterrrrr diye çığlık attım nasıl korktu yavrucak...
Ben uzaklaşmak istiyorum herşeyden.. Herkesten
kızlar ben hiç iyi değilim avazım çıktığı kadar bağırmak buralardan uzaklaşmak istiyorum.
Kayınvalidemle aynı binadayız kanser hastası tedavisi çok ağır 2 yıl olacak hergün hasta eşimin dedeside geldi bakacak kimsesi yok o da hasta .. İnanın hasta görmekten o atmosfer benim ruh sağlığımı bozacak.
Oğlum geceleri uyanıyor bense ölüyorum yorgunluktan
Eşim kime üzüleceğini şaşırmış durumda abisinde de kanser çıktı.
Kayınbabamında psikolojisi bozuk ..valla her söylenen batıyor alınıyorum. İsyan edesim geliyor..
Oğlum sürekli oyun istiyor benimse hiç halim yok.
Şimdiden korkuyorum tek çocuğa yetemiyorum 2 taneyle ne yapıcam diye..
Ev işlerini yapasım gelmiyor evi pislik götürüyor..
Hamilelikte sakinleştirici alınabilse keşke oğluma çok bağırdım dün yeterrrrr diye çığlık attım nasıl korktu yavrucak...
Ben uzaklaşmak istiyorum herşeyden.. Herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?