2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar tuhaf değil mi bayıla bayıla yediğimiz yiyecekler gebelikte en tiksindiğimiz şeyler olabiliyor tiksintilerin sebebi ne acaba ??

cidden ya cok sevdgm seylerdn ogurur oldum.bde hamilelikte bsiden tiksinirsen o hayatn boyunca kalabiliomus.annem bna hamileyken tavuk hslanirken kokudn tiksnmis hlada i kokuya tahammulm yok der hep

Kızlar sabah bir başağrısıyla uyandım hala geçmedi, bende zaten migren vardı ama hamile kaldığımdan beri ağrımıyordu şimdide gözüme kadar vurdu tek taraflı varmıı bi önerisi olan yoksa kopartacam ben bu kafayı

Benim de geçen haftalarda baş ağrım oluyordu limon kabuğu kokluyordum bir de limon kabuğunu acıyan yere bastırabilirsin biraz yanıyor ama gerçekten iyi geliyor :) İnşallah faydasını görürsün ...

merhaba arkadaşlar

bende ikili test sonucumu aldım. bir sorun çıkmadı çok şükür

ama cinsiyetini öğrenemedim.

inşallah sağlıklı,akıllı, herşeyiyle noksansız bebeklerimize kavuşuruz.

Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelirsin ben de tavuktan tiksindim yiyemiyorum ama doktorum bir kaç hafta sonra geçer dedi geçti mi bilmiyorum evde pişirmedim daha en iyisi yarın deneyim :)

bence zorlama biraz daha bekle, sonra ömrün boyunca yiyememe gibi bi şey olabilir,
zaten markette satılan tavuklar da çok doğal değil malesef,
canın istemiyosa bebişinin bi bildiği vardır:):)

Benim de geçen haftalarda baş ağrım oluyordu limon kabuğu kokluyordum bir de limon kabuğunu acıyan yere bastırabilirsin biraz yanıyor ama gerçekten iyi geliyor :) İnşallah faydasını görürsün ...

Geçmiş olsun benim canım. elmanın iyi geldiğini biliyorum :26:

İkisinide deniyeceğim kızlar çok sağolun

tünaydınn :) hafta sonu ve bu sabah o kadar çok birikmiş ki sayfalar, maalesef okuyamadım. hasta olanlara, şikayetleri devam edenlere geçmiş olsunlar, ikili testi iyi çıkanlara, cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsunlar efenim :))
benim mide bulantılarım biraz hafifledi ama feci gaz var midemde, akşam olunca öldürüyor beni. bi de halsizlik, daha geçmedi. bel ve bağ ağrıları derkennn... bi de baktık yolun 1/3ü bitmiş bile...
bi de üşütmüşüm, boğazım ağrıyor, öksürüyorum. sanki midem dışarı çıkacak gibi oluyor, kasıklarıma bir ağrı giriyor. geceleri de uyutmuyor
hafta sonu gezmelere gittik, herkes, erkek hissediyorum, deyince hep kız bebek gördüğüm rüyalarım da bundan etkilendi ve bebeğimin ultrason fotoğrafını gördüm rüyamda, kocaman pipisi vardı :) artık öğrensek de isim düşünsek ama di mi yaaa...
dengeli beslenemeyen arkadaşlar ben de sizdenim ama üzülmeyin bizden daha beter olan nice kadınlar gördüm, sağlıklı bebişler dünyaya getirdiler.

allah yardımcın olsun latifeelif, sabretmekten başka çare yok malesef, inşallah herşey en yakın zamanda yoluna girer ve düzlüğe çıkarsın...
benim de kayınpedrim kanserdi 3 ay önce vefat etti,
hastalığının son sıralarındaydı, bizimde yurtdışın atyinimiz çıkmıştı,
onu getiremedik, son zamanlarında ilgilenemedik, gelmek zorundaydık,
eşimin ablası baktı,
hala vicdan azabı çekiyorum, sanki benden hesap sorcak gibi geliyor,
sen elinden gelenin en iyisini yap bence, allah sana ailene ve çocuklarına sağlık versin...

canım yok bir çaresi ne ayzkki benımkini ilaç bile geçirmedi ama bi minoset parol doktoruna sorup iç istersen

cnm migren agrisi normalde kotu bde hamileykn daha zor bn butun hftasonu cektim 2gun ilik dus al cnm ii gelio

dün ilk hamile pantolonumu aldım, preeman diye bebek ürünleri satan bir mağazadan.
alman markası sanırım, Türkiye'de de vardı görmüştüm alışveriş merkezlerinde,
verdiğim 2 kiloyu bile alamdığım halde hiç bir pantolonum gelmiyor, eteklerimde sıkmaya başladı,
o mağazada baya çeşit vardı, iş için kumaş pantolonlar, kotlar falan,
ben boru paça kot aldım,
streç kotlar da vardı,
ama pek bi komik durdu, bacaklar incecik ortada bi göbüş,
eşimde bu olmadı dedi,
baya çeşit var, tavsiye ederim, ben kotumu 80 tl karşılığı bir fiyata aldım, normal kotlarda o fiyat zaten diye düşünerek aldım,
sanırım bu haftadan sonra artık eski giysilerime sığamıycam gibi, özellikle göbek kısmı:):):)

ooo ben hep biniyorum, hayatım uçak:) hiç merak etme, çantalarını koyuyorsun sonra o cihazzın yanından ışın olmayan bir yerden geçiyorsun karnını göstersen bile anlıyorlar, anlamazlarsa hamileyim diorsun sonra bayan güvenlik görevlisi seni elleeeyeeeee elleeeyeeeee arıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…