- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.741
Ne kadar tuhaf değil mi bayıla bayıla yediğimiz yiyecekler gebelikte en tiksindiğimiz şeyler olabiliyor tiksintilerin sebebi ne acaba ??
uyumaktan zaten ne hallerdeyımkarpuz gibiyim yaaa
hakkaten biri karpuz mu dediiii)))
Kızlar sabah bir başağrısıyla uyandım hala geçmedi, bende zaten migren vardı ama hamile kaldığımdan beri ağrımıyordu şimdide gözüme kadar vurdu tek taraflı varmıı bi önerisi olan yoksa kopartacam ben bu kafayı
Kızlar sabah bir başağrısıyla uyandım hala geçmedi, bende zaten migren vardı ama hamile kaldığımdan beri ağrımıyordu şimdide gözüme kadar vurdu tek taraflı varmıı bi önerisi olan yoksa kopartacam ben bu kafayı
merhaba arkadaşlar
bende ikili test sonucumu aldım. bir sorun çıkmadı çok şükür
ama cinsiyetini öğrenemedim.
inşallah sağlıklı,akıllı, herşeyiyle noksansız bebeklerimize kavuşuruz.
Didoşş hepimiz aynıyız boşveeeeer4-5-6. aylar daha zinde geçcek Bi de arada meyve ismini de şey yaptın bittin sen şimdi dövcez seni
Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelirsin ben de tavuktan tiksindim yiyemiyorum ama doktorum bir kaç hafta sonra geçer dedi geçti mi bilmiyorum evde pişirmedim daha en iyisi yarın deneyim :)
Benim de geçen haftalarda baş ağrım oluyordu limon kabuğu kokluyordum bir de limon kabuğunu acıyan yere bastırabilirsin biraz yanıyor ama gerçekten iyi geliyor :) İnşallah faydasını görürsün ...
Geçmiş olsun benim canım. elmanın iyi geldiğini biliyorum :26:
kızlar ben hiç iyi değilim avazım çıktığı kadar bağırmak buralardan uzaklaşmak istiyorum.
Kayınvalidemle aynı binadayız kanser hastası tedavisi çok ağır 2 yıl olacak hergün hasta eşimin dedeside geldi bakacak kimsesi yok o da hasta .. İnanın hasta görmekten o atmosfer benim ruh sağlığımı bozacak.
Oğlum geceleri uyanıyor bense ölüyorum yorgunluktan
Eşim kime üzüleceğini şaşırmış durumda abisinde de kanser çıktı.
Kayınbabamında psikolojisi bozuk ..valla her söylenen batıyor alınıyorum. İsyan edesim geliyor..
Oğlum sürekli oyun istiyor benimse hiç halim yok.
Şimdiden korkuyorum tek çocuğa yetemiyorum 2 taneyle ne yapıcam diye..
Ev işlerini yapasım gelmiyor evi pislik götürüyor..
Hamilelikte sakinleştirici alınabilse keşke oğluma çok bağırdım dün yeterrrrr diye çığlık attım nasıl korktu yavrucak...
Ben uzaklaşmak istiyorum herşeyden.. Herkesten
kızlar sabah bir başağrısıyla uyandım hala geçmedi, bende zaten migren vardı ama hamile kaldığımdan beri ağrımıyordu şimdide gözüme kadar vurdu tek taraflı varmıı bi önerisi olan yoksa kopartacam ben bu kafayı
nasılsınız güzel hamişlerr
ya kızlar bişiy sorcam haftaya cumartesi ucak yolculuğu yapıcam internetten arastırdım ama net bişey bulamadım acaba x ray den geciriyolarmı yoksa ayrıcamı arıyolar ...
kimisi x ray den geciriyor yazıyor kimi gecirmiyolar bazılarıda x ray etkilemez yazıyor uff kafam cok karıstı...:44:
yakın zamanda ucağa binen oldumu yada yakınınlarından biri hamileyken bindimi nasıl bi uygulama var yardımcı olunn kuzucuklar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?