- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.761
bundan sonra hep göbişten canım kafana takma...
bende nefret ediyorumm orda neler dönüyor merak ediyorumm
kötü bişiy yaa
ilk kese için bile önce karından bakalım dedimmm neysekii göründüü
kıs bak işte telaşı varmışş
ayy komedi kadın ya sevdim valla cok sekerr bide bebişe bakıyor maşallah diyo sürekli cok hosuma gitti ...
ayy inş. bizim doğumlardada kendi olur yaa başkasına doğurtmam kendimi vallabayrama denk falan gelirse
senin gelmeyebilir ama
kuzucum ya yine özelden msj yazdım cvp gitmiyooo niyekinee yaa:44:
ah canım nerdee, sabah kahvaltı yaptım güya, masayı topladım, bi dk sonra hepsi lavaboyu boylamıştı yediklerimin
selam kızlar bugün saat 2'de kontrolüm var :) çok heyecanlıyım :) belki cinsiyetini de öğreniriz :) geçmişi okuyamadık yine, umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir. öptüm hepinizzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar bugün saat 2'de kontrolüm var :) çok heyecanlıyım :) belki cinsiyetini de öğreniriz :) geçmişi okuyamadık yine, umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir. öptüm hepinizzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım yok bir çaresi ne ayzkki benımkini ilaç bile geçirmedi ama bi minoset parol doktoruna sorup iç istersen
cnm migren agrisi normalde kotu bde hamileykn daha zor bn butun hftasonu cektim 2gun ilik dus al cnm ii gelio
ben de nefret ediyorum alttan muayenden,
benim doktorum her seferinde hem karından bakıyor hem alttan,
ısrar ettim zaten bu şekilde de gözüküyor diye,
olmaz öyle daha detaylı oluyor dedi
ne zaman sadece karından muayeneye geçiliyor...
İkisinide deniyeceğim kızlar çok sağolun
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :119::119::119::119: Benim gibi iş yerinde pazartesi sendromunu yaşayanlara, bugün bitse de evimize gitsek yemekten sonra sonra tv karşısında çayımızı yudumlasak diye akşamın olmasını dört gözle bekleyenlere selam olsun
Zaten bir tuttumu önüne geçilmyo şu limonla elmayı bi deniyim olmadı ararım doktoru burdaki kurum hemşireside dedi vereyim istersen dedi ama sormadan içmek şstemiyorum.
Çeken bilir canım iş yerinde olmasam dediğin gibi o ılık duşu alacaksın bi yatacaksın hatta ben bazen dayanamayıp kafamı sıkıp yatıyordum bugün akşam olmaz bana
ayol aklım burda ama bi türlü yazamadım çok yoğun bügün toplantılar cartlar curtlar oofff..
bu arada ben cumartesi tekrar doktora gittim kendi doktoruma baktııı baktııı evirdi çevirdi inatttt bacımm
doktorda yaa bu hafta görmemiz lazım diyo ama benim bebiş dönmüyo bitürlü en sonunda alttan baktı daha yakınen gördük bebişimizi kızım da yanımda habire doktora hadi çıkaralım hadi çıkaralım diyo :)
neyseeee kıza benzettim dedi eşime baktıı babasııı dur dur pipiye benzer bişey gördümmm dedi eşimde diyoki hiç önemli değil allah ne verdiyse sağlıklı olsunda falan..
sonunda doktor dediki sen hafta içi bidaha gel bakalım dedi bende bi yüzde söyleyin dedim yüzde 60 dedi...
eşim odadan çıkarkenn ne dedi ne dedi yüzde atmışmııı diyooo
işte böyle kızlarrr
doktorumu çok seviyorum bu arada onun muayenehanesinden çıkınca bi pozitiflik kaplıyo içimi kızımı da o doğurttu ... orda birsürü çocuk vardı bunlar hepsi benim çocuklarım dedi sonraa zeynebe sarıldı öptü sana ilk dokunan benim dedi gözleri dolduuu çok duygulandım bende...
teşekkürler Müge AKSOY iyiki varsınn...
damlasakızlıkahve yeterince ayrıntılı olmuşmuuuu.?????
tünaydınn :) hafta sonu ve bu sabah o kadar çok birikmiş ki sayfalar, maalesef okuyamadım. hasta olanlara, şikayetleri devam edenlere geçmiş olsunlar, ikili testi iyi çıkanlara, cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsunlar efenim :))
benim mide bulantılarım biraz hafifledi ama feci gaz var midemde, akşam olunca öldürüyor beni. bi de halsizlik, daha geçmedi. bel ve bağ ağrıları derkennn... bi de baktık yolun 1/3ü bitmiş bile...
bi de üşütmüşüm, boğazım ağrıyor, öksürüyorum. sanki midem dışarı çıkacak gibi oluyor, kasıklarıma bir ağrı giriyor. geceleri de uyutmuyor
hafta sonu gezmelere gittik, herkes, erkek hissediyorum, deyince hep kız bebek gördüğüm rüyalarım da bundan etkilendi ve bebeğimin ultrason fotoğrafını gördüm rüyamda, kocaman pipisi vardı :) artık öğrensek de isim düşünsek ama di mi yaaa...
dengeli beslenemeyen arkadaşlar ben de sizdenim ama üzülmeyin bizden daha beter olan nice kadınlar gördüm, sağlıklı bebişler dünyaya getirdiler.
anam ne güzelll 15. haftada mı gidiyorsun canım kontrole? bizi doktor 16. haftada çağırdıkeşke biz de erken gidip öğrensek cinsiyetini... nese canım gelince hemen yaz olur mu bebişinin cinsiyetini
Canım hakan beye gitmiyorum bugün. onunla randevumuz 16 şuabatta yani 16. haftada. ben burdur da bir dr a daha gideceğim bundan sonra, acil birşey olursa ve ıspartaya yetişemessek diye elimizin altında bir dr. daha olsun dedik
ya hala geçmedi mi senin de pemberüya,
sen benden 2 hafta öndesin, ben hep bu haftadan sonra geçecek diye ümitleniyorum,
sizi falan böyle okuyunca baya moralim bozuluyor tabi,
gerçi sen birazda grip olmuştun onunda etkisi var sanırım,
dikkat et sağlığına,
benden de bi şey çıkmıyo ama öğürmekten boğazlarım acıyor, sonra titremeye başlıyorum rengim atıyor,
bayılıyor gibi uyuyyorum sonrasında da,
geçsin artık hepimizin lütfeennn.
cidden he kocamı arımde arasın bulsun essegın aklına ...... düşürdüm kendi kendime
Benimki sadece 5. haftada ilk muayenemde alttan bakmıştı keseyi ve kalbi görebilmek için. Ondan sonra hep karından devam. Sağolsun çok anlayışlıdır
Eşimin izni bitti, işe başladı. Ay çok yalnız hissediyorum kendimi. Telefonum niye çalmıyor anam babam hiç mi merak etmiyorlar derken ikisi de peşpeşe aradı. Yavrum yalnızsın iyi misin der demez ben höööüüüüü diye başladım ağlamaya. Susamıyorum da. Başladım bi de susamıyorum diye kıkır kıkır gülmeye. Hem ağlıyorum hem gülüyorum. Çok saçma olduAnnem anladı halimden de babacım korktu yazık kıyamam ya... Hamilelik işte. Tuhaf şey.
aa çay içiyor musun ki sen? çay günde 1, hatta lmasa daha iyi demişti benim doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?