- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.601
kızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayımEki Görüntüle 1000629
arkadaşlar bebek arabanızdan memnun iseniz adını yazar mısınız
ya alamadım gitti arap saçı oldu
zaten almak için izmire gitmem gerek toplu alışveriş için ama arabada hemen olsun istiyorum
havalar tam ısınamadan gidemeyzde suan bende ablamın arabası var baby2go avangarde manyak brsey feci kullanışlı lakın maviiii
benim aklımda chicco liteway mamaspapas sola graco evo wollex concord var tabi eşim yeni nesil ve travel olsu diyor var mı bunlardan kullanan ama memnun olan rahatta olmalı cunkı yaz demek bizim için hergun park yuruyus sabahtan aksama sokakta kalmak demek.
burkaya yazmak istedim oğluna hastalıklı kelimesinin kullanılması içimi acıttı. burka hiç üzülme ciddiye bile alma, dünyada evlattan kıymetli bir şey yok, oğluna laf söyleyeni uzak tut kendinden. bu daha başlangıç, zamanla evladımızı kötü niyetlilerden korumak için coook fedakarlık yapıp cok mücadele edicez. 2 çocuklu olduğum için birşeyleri tecrübe etmeye erken başladım. Rabbim güç versin annelere. şimdi kötü niyetli olarak yavrularıma laf söyleyenle büyük bi mesafe koyuyorum aramıza ve daha mutlu oluyorum. Bu topik bana cok şey öğretti cocugumu dr götürdüm bazı sorularım oldu ve ben burdan okuduğum cevapları aldım kendimi dr gibi hissettim sanki herşeyi biliyorum:) oğlumun yumurtayamı yoksa havucamı tam anlayamadım ama bi alerji sorunumuz oluştu. yüzü kırmızı beneklerle doluyor. dr alerji testi 2 yaşına kadar yapılmaz dedi ne yapıcam bilemedim ya hiç vermeyecekmiyim yumurta?
Birçok şey aklımda biriktirmiştim. Ama Burka yazınca diğerlerini unuttum.
dün akşam misafirlerimiz vardı. Geç yattım 2 gibi bir türlü uyanamıyorum.
Miniğim ateşlendi üstelik. Neden oldu anlamadım. 39 u görüyor. Diş bu kadar ateş yapar mı???
Canim nereye gideceksiniz Ozanla nler yapicaksinis merak ettim, donunce yaz lutfen :) bu arada bende cogunlukla kizimla yanliz cikarim gezmeye, onun sana nasil arkadas olacagini goreceksin, iyi eglenceler :)
Eee sende bu hastalikli kafalarin dusuncelerinden inciniyor musun simdi? Dmekki icini bosaltman gerekiyormus canim, yoksa sin gibi guclu bir kadin bu komik kadinlarin dusuncelerini ciddiye bile almaz. Unut gitsin, bosver.
burka ozan ın neyi vardı bn devamlı takıp edemıyorum oglum cok arsz
Bak sana ne anlatayim daha beterleri var. Malum bakici ariyoruz. İsyerindrn esim birinin tavsiye ettigi bi kadin bulmus yeni Ayrilmis kadin eski isindn. Esim demis ki niye ayrilmis??? Meger cocugun okulundan eve yazi gelmis "sayin veli, cocugunuz cok titiz ve temiz olmaya calisiyor bu hastalik derecesinde" gibi bisey. Kadin bunu cerceveletip evine asmis "bakkkk kizim ne kadar temiz titiz, gurur duyuyorum onunla" diye. :))))
epidural sezeryandi canım, 9 ay kndimi doğal doğuma hazırlamışken pat diye sezeryan dedi salak doktorum, resmen canlı canlı kstiler, acım 1 gün sürdü, ilk günn akşamına ayağa kalktım, sonrasında da hiç sancım acım hiç bi şey olmadı, sezeryan isteyen biri için mükemmmel bi ameliyattı benimkisi, ama psikolojik olarak çöktüm, bunu bedenime haksızlık olarak gördüm, ilk günler depresyona girdim, resmen lohusalık depresyuonu değil de sezeryan depresyonu geçirdim, hala kendime geldiğim pek söylenemez, dkiş yerime hala bakamadım, içimde fena kaldı anlıycan, şimdi de durup durup beni sezeryan yapan o salak doktorun heryerini kesselerde ben de onu öylece görsem diye dua ediyorum
geçenlerde tedavi gideri almak için doktordan rapor aldık neden beni sezeryan yaptığına dair çatı darlığı demiş, oysaki gerizekalı kadın çatın gayet normal demişti, ama sonradan bebeğin kalp atışları zayıfladı diyip beni sezeryane almıştı, şimdi dava açsam bu gerizekalı ülkede hiç bi sonuç alamam, allaha havale ettim, ama sindiremiyorum acısını ,
Saol penguenciğim, ben de takmıyorum artık. Senin oğlun nasıl oldu 10 gün iğne olucak yazmıştın oldumu iğneleri iyileşti mi daha önce de sormuştum görmedin herhalde?
Çook geçmiş olsun diş bu kadar ateş yapmaz diye biliyorum ben , çook dikkat et aman ateşine
Yazdım bile:)
Evet aslında ağalamaya oyüzden başladım sonra başka başka şeylere de ağladım dolmuşum baya ama farkında değilmişim
Çok uzun ben sonra sana özelden yazarım canım ama şimdi iyi hem de çok iyi :)
Allahım daha neler duyucaz böyle inanamıyorum bu insanlara!
bende mi bir gariplik var anlamıyorum sadece 1-2 kez aklıma geldi keşke normal olsaydı diye.
O da iki saniye falan sürmiştür
Düşündüm geçti bir daha aklıma bile gelmiyor başka şeyleri düşünmekten ona sıra gelmedi demekki
daha yeni Aybike yazdı iyiki normal için ısrar etmemişim yoksa şimdi aranızda olmayabilirdin diye
Bu kadar düşünmeyin ( nurum hiram sana da söylüyorum)
her şerde bir hayır vardır sezeryan şerse bunda da bir hayır var demektir
Merhaba güzel anneler,
Ben gezdim geldim siz de bolca katnatmışsınızgeçmişe bakmadan
önce bugün yaptıkalrımı anlatayım
10.30 gibi evden çıktık parka gittik Ozan etrafı seyrederek mamasını yedi ve uyudu. O uyurken ben düşüncelere daldım
kafam karman çormandı dayanamadım taksiye atlayıp nişantaşına Fügen hocanın muayanehanesine gittim 12 den 14 e kadar bekledim randevusuzgittiğim için görüşemiyeceğimi söyledi sekreteri ama beklememedayanamayıp aldı Fügen hanım
( konuştuklarımızı ayrıca yazıcam) 5 dk birşeysorucam diye girip 1 saat kalmışız içerde çıkışta 14 te randevusu olan
kadın bana çok kötü bakıyordu:)
sonra tekrar anadolu yakasına geçip ceviz ağacına gittim (doğumdan beri hiç gitmediğim ama önceden sıkça gittiğim biryer )
Yemek ve tatlı yiyerek kendimi ödüllendirdim :)
sonra da ebebekten suluk sulu dişlik banyo oyuncağı gibi sudan şeyler alarak oğlumu ödüllendirdim ve 19.30 da eve geldim .
Ozanı yıkamam maması uyutmam derken ancak girebildim
Herkesin farklı bir hikayesi var doğumla ilgili . :)
Benim kızım oturuyor ama canım biz 7 aylığız.
Hepsine maşallah canım. Bİraz yaramaz benim kız. Neler yapıyor evde bilsen.
Bende Meltem i merak ettim Rabarba ile görüşmüştüm iyiydi ama tekrar görüşürsem haber veririm.
Ohh bende kızımla bugün çıkıp gezeceğim. :)
Kesinlikle canim bende isterim gittim yeri rahatsiz etmek istemem yakib arkadasin olmasida kotuymus...saol cnm bnmki oğlan ama :)) hatlar karıştı sanırım
geçmiş olsun cnm,inş. çabuk iner, bzde ateş hiç olmadı dişte bilemiyorum ki..
pc ye saldırıyo bnmki de, tuşlara mouse a..uyurken yazıyorum bide yerde yuvarlansın die bıraktığımda, avakado mu bu kadar enerji verio aceba, sende hala veriyo musun cnm?
açık renk halı koltuk en fecisi cnm, ben oğlumun eline bişi verirsem evsahibinden örtü tepsi isticem diom kendi kendime hep..azıcık dur yapma demek lazım yaen sevdiğim arkadaşım ama bu tavrı yüzünden görüşmek eziyet oluyo..
bnde yanıma alıcamda korkuyom uyku ölüm die, napcaz yaaa nie böle oldu kuzular hogg teyzeme göre gündüz 4 saat e emmeli gece yatmadan iice doyursak bi kere emmeli galiba, amaaa nerde öle çocuk yok öle bi çocuk
Basindan beri kendini hazirlayinca zor olmustur tabi bende tam tersi basindan beri sezaryan olucagi belliydi kan sulandirici kullandigim icin dr cok memnun kaldim hala tandigim herkese tavsiye ederim bu devirde artik hakkini aramak bile zor oldu arkadasimepidural sezeryandi canım, 9 ay kndimi doğal doğuma hazırlamışken pat diye sezeryan dedi salak doktorum, resmen canlı canlı kstiler, acım 1 gün sürdü, ilk günn akşamına ayağa kalktım, sonrasında da hiç sancım acım hiç bi şey olmadı, sezeryan isteyen biri için mükemmmel bi ameliyattı benimkisi, ama psikolojik olarak çöktüm, bunu bedenime haksızlık olarak gördüm, ilk günler depresyona girdim, resmen lohusalık depresyuonu değil de sezeryan depresyonu geçirdim, hala kendime geldiğim pek söylenemez, dkiş yerime hala bakamadım, içimde fena kaldı anlıycan, şimdi de durup durup beni sezeryan yapan o salak doktorun heryerini kesselerde ben de onu öylece görsem diye dua ediyorum
geçenlerde tedavi gideri almak için doktordan rapor aldık neden beni sezeryan yaptığına dair çatı darlığı demiş, oysaki gerizekalı kadın çatın gayet normal demişti, ama sonradan bebeğin kalp atışları zayıfladı diyip beni sezeryane almıştı, şimdi dava açsam bu gerizekalı ülkede hiç bi sonuç alamam, allaha havale ettim, ama sindiremiyorum acısını hala
hemen bakıyorum canım, mesaj geldi özelden mesaj göndermeye çalıştın diye hemen boşalttım kutumu
isterim cnım çok merak ettim, zira merak başa bela
benim kız canım, beril, burda çok kez paylaştım resmini, tekrar paylaşırım,
merak ettim canim :) kayinvalideler yemege geliyor diye seni telaslandirdilarya o yuzden :) 1 yili hamilelik ve bebekle gecti onu cikarirsak daha yeni evli sayilirsiniz.
Merhaba güzel anneler,
Ben gezdim geldim siz de bolca katnatmışsınızgeçmişe bakmadan
önce bugün yaptıkalrımı anlatayım
10.30 gibi evden çıktık parka gittik Ozan etrafı seyrederek mamasını yedi ve uyudu. O uyurken ben düşüncelere daldım
kafam karman çormandı dayanamadım taksiye atlayıp nişantaşına Fügen hocanın muayanehanesine gittim 12 den 14 e kadar bekledim randevusuzgittiğim için görüşemiyeceğimi söyledi sekreteri ama beklememedayanamayıp aldı Fügen hanım
( konuştuklarımızı ayrıca yazıcam) 5 dk birşeysorucam diye girip 1 saat kalmışız içerde çıkışta 14 te randevusu olan
kadın bana çok kötü bakıyordu:)
sonra tekrar anadolu yakasına geçip ceviz ağacına gittim (doğumdan beri hiç gitmediğim ama önceden sıkça gittiğim biryer )
Yemek ve tatlı yiyerek kendimi ödüllendirdim :)
sonra da ebebekten suluk sulu dişlik banyo oyuncağı gibi sudan şeyler alarak oğlumu ödüllendirdim ve 19.30 da eve geldim .
Ozanı yıkamam maması uyutmam derken ancak girebildim
Ben hayatta evden bukadar uzak kalamam sanirim, mamasini filan nasi yedirdin yas tebrik ederim vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?