2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benmki babyhope çok memnunum uygun fiatlı çk kullanışlı çift yön kocaman teker..rahat baya..

Merhaba güzel anneler,

Ben gezdim geldim siz de bolca katnatmışsınızgeçmişe bakmadan
önce bugün yaptıkalrımı anlatayım

10.30 gibi evden çıktık parka gittik Ozan etrafı seyrederek mamasını yedi ve uyudu. O uyurken ben düşüncelere daldım
kafam karman çormandı dayanamadım taksiye atlayıp nişantaşına Fügen hocanın muayanehanesine gittim 12 den 14 e kadar bekledim randevusuzgittiğim için görüşemiyeceğimi söyledi sekreteri ama beklememedayanamayıp aldı Fügen hanım
( konuştuklarımızı ayrıca yazıcam) 5 dk birşeysorucam diye girip 1 saat kalmışız içerde çıkışta 14 te randevusu olan
kadın bana çok kötü bakıyordu:)

sonra tekrar anadolu yakasına geçip ceviz ağacına gittim (doğumdan beri hiç gitmediğim ama önceden sıkça gittiğim biryer )
Yemek ve tatlı yiyerek kendimi ödüllendirdim :)

sonra da ebebekten suluk sulu dişlik banyo oyuncağı gibi sudan şeyler alarak oğlumu ödüllendirdim ve 19.30 da eve geldim .
Ozanı yıkamam maması uyutmam derken ancak girebildim

Slm tekrarrr
Hera emel ve chen kuzucuklarınız çoook tatlılar yaa Allah nazardan saklasın

Ben bugün resmen işe başladımbu da demek oluo ki düzgüncebi haftalık liste hazırlamam lazım ek gıdalar için
Ivyyyy
Ama hani hani biZe liste yollicektinn:26:
Bi De havuz fotolarını unutmadım söliim ig takipteyim

Unutmadan söliim burka senin o ark zaten kendi hastalıklıymış Cnm boşver görüşmeyin daha ii
Senin tertemiz evini bi daha silmek de ne yaaa

Bi de bişi sorcam bebişlerinizin yeme ya da emme aralıkları ne durumda biz 2 saatte bi emmezsek kendimizden geçioz mümkün diil uzatamıom bu süreyi

Saol penguenciğim, ben de takmıyorum artık. Senin oğlun nasıl oldu 10 gün iğne olucak yazmıştın oldumu iğneleri iyileşti mi daha önce de sormuştum görmedin herhalde?

Çook geçmiş olsun diş bu kadar ateş yapmaz diye biliyorum ben , çook dikkat et aman ateşine

Canim nereye gideceksiniz Ozanla nler yapicaksinis merak ettim, donunce yaz lutfen :) bu arada bende cogunlukla kizimla yanliz cikarim gezmeye, onun sana nasil arkadas olacagini goreceksin, iyi eglenceler :)

Yazdım bile:)

Eee sende bu hastalikli kafalarin dusuncelerinden inciniyor musun simdi? Dmekki icini bosaltman gerekiyormus canim, yoksa sin gibi guclu bir kadin bu komik kadinlarin dusuncelerini ciddiye bile almaz. Unut gitsin, bosver.

Evet aslında ağalamaya oyüzden başladım sonra başka başka şeylere de ağladım dolmuşum baya ama farkında değilmişim

burka ozan ın neyi vardı bn devamlı takıp edemıyorum oglum cok arsz

Çok uzun ben sonra sana özelden yazarım canım ama şimdi iyi hem de çok iyi :)

Allahım daha neler duyucaz böyle inanamıyorum bu insanlara!

bende mi bir gariplik var anlamıyorum sadece 1-2 kez aklıma geldi keşke normal olsaydı diye.
O da iki saniye falan sürmiştür
Düşündüm geçti bir daha aklıma bile gelmiyor başka şeyleri düşünmekten ona sıra gelmedi demekki
daha yeni Aybike yazdı iyiki normal için ısrar etmemişim yoksa şimdi aranızda olmayabilirdin diye
Bu kadar düşünmeyin ( nurum hiram sana da söylüyorum)
her şerde bir hayır vardır sezeryan şerse bunda da bir hayır var demektir

Helenas, hasibe geçmiş olsun çabucak iyileşşsin yavrularınız

Iıırmak, ikincinin heyecanından ilkini sormayı unuttuk nasıl oldu oğlun iyileşti mi?

ok mesaj alındı tamamdır

Ohh ne güzel geçmiş gününüz bende çıktım kızımla keczaneye kadar gittik biz tabi :) Kanguru da uyudu kızım gelirken :)

Kesinlikle canim bende isterim gittim yeri rahatsiz etmek istemem yakib arkadasin olmasida kotuymus...

Basindan beri kendini hazirlayinca zor olmustur tabi bende tam tersi basindan beri sezaryan olucagi belliydi kan sulandirici kullandigim icin dr cok memnun kaldim hala tandigim herkese tavsiye ederim bu devirde artik hakkini aramak bile zor oldu arkadasim

merak ettim canim :) kayinvalideler yemege geliyor diye seni telaslandirdilarya o yuzden :) 1 yili hamilelik ve bebekle gecti onu cikarirsak daha yeni evli sayilirsiniz.

7aylik evliyken tuttum yumurtladim hamile kaldim:)) aman iyi ki de kalmisim valla.

Tmm sana da bakarim bi resim, ama pztfen sonra bakabilcem haftasonu koca evde, yani iki bebekliyim :))

Ben hayatta evden bukadar uzak kalamam sanirim, mamasini filan nasi yedirdin yas tebrik ederim vallahi.

Binbir uğraş sonucu ekledim
Bi sürü de yazı yazmıştım yaaa silindi hepsi uğraşırken
Nese kısaca bakıp bi fikir verir misiniz ders saatlerim henüz net diil kabaca bi hesapla öle bi tablo hazırladım bunlar ben yokke gün içinde verilecekler
Kahvaltı olarak emzirip çıkmayı düşünüyorum bi süre yumurtaya başlamıcam
Gelince de anne sütüne devam
Sizce sağıp süt bırakmalı mıyım bu öğünlerin arasında da süt almalı mı yoksa sabah ve eve geldikten sonra emdikleri yeterli olur mu

Ve evet cuma ilk öğüne vercek bişi bulamadım

Son düzenleme:
Ben hayatta evden bukadar uzak kalamam sanirim, mamasini filan nasi yedirdin yas tebrik ederim vallahi.

2 tane biberona ve bir küçük termosa sıcak su koyup aldım yanıma
mamayıda kullanacağım kadarını başka büyük biberona koydum
4 tane de bez ve önlük 2 de oyuncak tamam
Parkta, muayenehanede, cafede, ve ebebekte yedirdim
Ben 1 hafta evden uzak kalmışım 9 saat ne ki :)

OZANIN 6-9 ay EKGIDA MENÜSÜ
( besin alerjisi ve karaciğer enzim yüksekliği var)

Bu listede olmayan herşey YASAK

Sabah
Üzüm pekmezi 1 çk ( sonra dut 1 yaşından sonra keçiboynuzu deneyerek)
210ml mama içine bebelac mısırlı çavdarlı ( gittikçe miktar arttırılarak 2 tk)/ muhallebi

Öğlen
sebze çorbası ( max 150 ml) 1 tk zeytinyağıyla (asit oranı endüşük olandan )
(sıralama: havuç,havuçpatates,havuçpatateskabak, havuçpatateskabak ve her 2günde bir yeni sebze sıralama
( mevsime göre değişecek ve deneyerek)
Brokoli,
ıspanak,
pırasa,
kereviz,
sonra dönüşümlü olarak irmik ve ince bulgur eklenecek pirinç mecbur kalınırsa olur
Sonra kuzu eti eklenecek önce suyu, sonra 1/2 parmak, ...ençok 2 parmak
Tavuk,hindi,danaeti yasak

Öğleden sonra
Mama
Ve
Hipp yulaflı mama

Akşam
Mama

Son düzenleme:
Hatırlayabildiklerim

SORULARIM. CEVAPLARI

Hazır mama ? hipp, milupa,bebelac
Demir damlası ? günde 2- 10 damla (kan tahliline göre eksikse dışardan alması şart)
Bitki çayı. ? 1 yaşından önce gerek yok normal su içsin daha iyi
sonra arada bir sürekli değil
Pekmez. ? Üzün,dut keçiboynuzu yoğurtla birliktede olur
Et. ? Kuzu, dana,hindi,tavuk
Meyve. ? Tropikaller 1 yaşından önce gerek yok
Ev ısısı. ? 21-23 ideal daha sıcak ve katkat giydirmek iç organlara zararlı
Gece sık uyanmak. ? 1- açtır öğleden sonra öğününü azaltıp akşam öğününü arttır
2-çok yemiştir gaz hazımsızlık sorunu vardır / az yedir gazını yice çıkart akşamları
Ateş ? Ateş düşürücüye rağmen düşmüyorsa acile gidin 40 ı geçmesini beklemeyin

Yemezse. ? Hazırla sun yemezse 2 gün sonra dene
yemezse 5 gün sonra dene sakın zorlama hazır olunca yer
Zorlarsan çok daha büyük sıkıntılar olur ilerde
Yoğurt. ? Ev yoğurdu olsun hazır hayır

Gece mama ? artık yok saat 22-06 arası besleme uyusun hormonları düzene girsin

Açık hava soğuk. ? Hiçbirşey olmaz sıkı giydir çıkart hergün açık havaya

paşamı uyutup geliyorum dedim, tam o uyudu bu seferde büyük çocuk uyandı :))) bende malum iki çocuk var
pek hareketli bir gündü ama aklım hep sizdeydi, meraktan ara ara girip okudum zaten

paşam artık yerinde durmuyor uyku sayısı 4 e çıkıp süresi 45 dk ya indi bu da bana hiç birşey yaptırmıyor demek oluyor
Manisadaki iş görüşmem şimdilik askıya alındı, adamlar biraz zaman istedi. sanki bende zaman çok da bende haftaya bir görüşme için istanbula gitmeye karar verdim. istediğim gibi şekillendirip neticelendirirsem hemen haber vericem size

sevgili kvciğim haftaya perşembe geliyor, bu akşam belli oldu. ama benim kocacığım öyle bir hale soktu ki beni sanki gelen benim annem, ben gelsin diye çok istiyorum, o yüzden gelip bizimle yaşayacak artık...adam deli midir nedir anlamadım. kadının kahrını çekecek olan ben, geliyor diye bana tavır yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…