- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.561
Ahahahahha supermis. Aglanacak bir olaya gulesim geldi mazur gorun lutfen :s
Gunaydinlarrr olsunnnn dememis mi annen :)?
Canim dis degildir belki, doktoruyla gorustun mu? Bebeklerimiz hasta olmasin,ar gercekten cok zor, cok yipratici. Insallah aksama toparlarsiniz canim, gecmis olsun yeniden.
Gorumcem 50yasinda filan annemle yaslari cok yakin, ben 28:) anne gibidir yani, iyi niyetli oldugundan eminim.
Bi doktora gotur istersen? Sebepsiz ates var gibi hala ya
Hic bu yoden dusunmemistimmm:)))
Ama su var gorumcem bana yemege hic glmedi hep aksam caya gelir, beni yormak istemez. Gerci biznona hep yemege gideriz isime geliyo:) takimlarimi masa ortumu filan ilk kez boyle masaduzeninde gordu oyuzden ona yeni gunaydin olmustr :)
emelllll çok tatlı bu kuzu, yanaklarını öper misin benim için kokulu kokulu
epidural sezeryandi canım, 9 ay kndimi doğal doğuma hazırlamışken pat diye sezeryan dedi salak doktorum, resmen canlı canlı kstiler, acım 1 gün sürdü, ilk günn akşamına ayağa kalktım, sonrasında da hiç sancım acım hiç bi şey olmadı, sezeryan isteyen biri için mükemmmel bi ameliyattı benimkisi, ama psikolojik olarak çöktüm, bunu bedenime haksızlık olarak gördüm, ilk günler depresyona girdim, resmen lohusalık depresyuonu değil de sezeryan depresyonu geçirdim, hala kendime geldiğim pek söylenemez, dkiş yerime hala bakamadım, içimde fena kaldı anlıycan, şimdi de durup durup beni sezeryan yapan o salak doktorun heryerini kesselerde ben de onu öylece görsem diye dua ediyorum
geçenlerde tedavi gideri almak için doktordan rapor aldık neden beni sezeryan yaptığına dair çatı darlığı demiş, oysaki gerizekalı kadın çatın gayet normal demişti, ama sonradan bebeğin kalp atışları zayıfladı diyip beni sezeryane almıştı, şimdi dava açsam bu gerizekalı ülkede hiç bi sonuç alamam, allaha havale ettim, ama sindiremiyorum acısını hala
hemen bakıyorum canım, mesaj geldi özelden mesaj göndermeye çalıştın diye hemen boşalttım kutumu
isterim cnım çok merak ettim, zira merak başa bela
ayyyyy al senin dru vur benimkine luboyf banada son haftaya kadar bakalım dedi olur normal dedi son hafta eee bir şey olursa dedi hala sindşremişyorum yok zaten dava acacam hala pusudayım hallolması gereenler var sonra zaten mahkemeliğiz biz b -u adamla salak salak işte. ıyyy sinirlendim yine.
benim kız canım, beril, burda çok kez paylaştım resmini, tekrar paylaşırım,
ohhh karnabahar işkencesi afiyet olsun. valla bende kuzuya deneyim bakalım.hain anne, yapılır mı bu el kadar kuzuya, ben daha eşime yediremiyorum karnıbaharı,
neyse şimdiden başlamış ilerde kesin sever:):):)
yavyuuuu inanırım bilirim.. arpacığın tıbbi açıklaması olsada nazardan da çıkabilceğine inanırım.. ama ben it dirseğine güldüm.. çünkü daha önce hiiiç duymadığım bir kelimeydi :) kusurabakma :)[/QUOTE]ne kadar veriyorsun yumurta? doktor bana önce sarının 8 de 1 iyle başla sonra çeyreğe in.. daha sonra yarıma ge demişti.. bi kaç gündür yarım vermeye başladım.. belki miktarıyla alakalıdır birden fazla ile başladıysan..
Yavyuuu nazara falan inanmaz misiniz okumaya falan.
bende alcemmm ondannn tam adı falan neBi de yulaf kepegi aldim geen e bebekten, simdi bunu nasil ve neyde kullanicam tavsiyelerinizi beklerim :))))
cnm cook geçmiş olsun. inş gecerBirçok şey aklımda biriktirmiştim. Ama Burka yazınca diğerlerini unuttum.
dün akşam misafirlerimiz vardı. Geç yattım 2 gibi bir türlü uyanamıyorum.
Miniğim ateşlendi üstelik. Neden oldu anlamadım. 39 u görüyor. Diş bu kadar ateş yapar mı???
ayy kıskandım bir ara çıksam mı dedim sonrada hava soğuk gibi olunca gözüm yemedi. ama ısınınca inş çıkacağız bize park cok yakın. hergün orrada yuruyuste yaparım parkurda var. ohhh yaz gelll artık gelllll.Canim nereye gideceksiniz Ozanla nler yapicaksinis merak ettim, donunce yaz lutfen :) bu arada bende cogunlukla kizimla yanliz cikarim gezmeye, onun sana nasil arkadas olacagini goreceksin, iyi eglenceler :)
bekliyoruzzz aybikeee uyumadı mı dahaaageldim ama kuduruk oğlum durmuyor
uyutup geleyim hepinize laf yetiştiricem
ıvycim emel sana özet geçti diye geçmemiştim, hatta yazdım da emel benden önce davrandı diye, görmedin sanırım
offf oğlum sapıttı yazdırmıyor daha fazla
cnm yerim ben oğluşu yeriimmmmmmsaol cnm bnmki oğlan ama :)) hatlar karıştı sanırım
geçmiş olsun cnm,inş. çabuk iner, bzde ateş hiç olmadı dişte bilemiyorum ki..
pc ye saldırıyo bnmki de, tuşlara mouse a..uyurken yazıyorum bide yerde yuvarlansın die bıraktığımda, avakado mu bu kadar enerji verio aceba, sende hala veriyo musun cnm?
açık renk halı koltuk en fecisi cnm, ben oğlumun eline bişi verirsem evsahibinden örtü tepsi isticem diom kendi kendime hep..azıcık dur yapma demek lazım yaen sevdiğim arkadaşım ama bu tavrı yüzünden görüşmek eziyet oluyo..
bnde yanıma alıcamda korkuyom uyku ölüm die, napcaz yaaa nie böle oldu kuzular hogg teyzeme göre gündüz 4 saat e emmeli gece yatmadan iice doyursak bi kere emmeli galiba, amaaa nerde öle çocuk yok öle bi çocuk
ıvy ıvy özel paylaşım yok ama bekle için.
bekle ne kadar güzel senin adına sevindim. eee ben sana dedim gelin görsünler gelin.
bu arada coook havalısın artık bebekk bide foto göreydik yemeklerın fotosunu
ohhh karnabahar işkencesi afiyet olsun. valla bende kuzuya deneyim bakalım.
yavyuuuu inanırım bilirim.. arpacığın tıbbi açıklaması olsada nazardan da çıkabilceğine inanırım.. ama ben it dirseğine güldüm.. çünkü daha önce hiiiç duymadığım bir kelimeydi :) kusurabakma :)
gül cnm ne olceek sende komık bi tabir napalım dimi
bende alcemmm ondannn tam adı falan ne
cnm cook geçmiş olsun. inş gecer
ayy kıskandım bir ara çıksam mı dedim sonrada hava soğuk gibi olunca gözüm yemedi. ama ısınınca inş çıkacağız bize park cok yakın. hergün orrada yuruyuste yaparım parkurda var. ohhh yaz gelll artık gelllll.
bekliyoruzzz aybikeee uyumadı mı dahaaa
cnm yerim ben oğluşu yeriimmmmmm
Ohhh ne guzel, keske yakin olsaydik sabahlari yuruyus arkadasi olurduk :)
kızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayımEki Görüntüle 1000629
Ohhh ne guzel, keske yakin olsaydik sabahlari yuruyus arkadasi olurduk :)
kızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayımEki Görüntüle 1000629
Ahahah masallah, yerim ben onu. Ama cok yakisiyor bu tombislikkk.
Heracim, buzlama calismanada hayran kaldim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?