2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dis degildir belki, doktoruyla gorustun mu? Bebeklerimiz hasta olmasin,ar gercekten cok zor, cok yipratici. Insallah aksama toparlarsiniz canim, gecmis olsun yeniden.

Gorumcem 50yasinda filan annemle yaslari cok yakin, ben 28:) anne gibidir yani, iyi niyetli oldugundan eminim.

Bi doktora gotur istersen? Sebepsiz ates var gibi hala ya

Teşekkürler.
Doktoru pazartesi hastanede olacak. Ama hemen götürmek istemiyorum. Biraz beklicem. Ateşi evde düşüremezsem yarın başka bir doktoragösteririm. Büyük oğlumu zamanı bu ateşleri görseydim şimdiye yüz kez götürmüştüm. :)) şimdi serinkanlı durmaya çalışıyorum. :)

Evet de, zaten iyi yetistirilmis birisi oldugu anlamasi icin yemege gelmesine gerek yok :) neyse annene guzellik yapmak istemis, onu arayip yenidn dile getirmek istemis gorumcn sanirim, guzl olmus.

Sen kac yillik evlisin canim?

ayy yorucu birgün çamaşır topla as kızı doyur yoğurt yap cam sil mutfağın camı sadece derle topla.
şukur kavuşturana teyzeleri bugun kızımın yarı yaşı. Hepimizin evlatlarının sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah. doğum günüymüş gibi bir mutluluk kapladı içiimi şukur Rabbime. ve bakın Hirammmmm
dedim ki resim yüklenemedi hata oluştuuuu

ıvy ıvy özel paylaşım yok ama bekle için.
bekle ne kadar güzel senin adına sevindim. eee ben sana dedim gelin görsünler gelin.
bu arada coook havalısın artık bebekk bide foto göreydik yemeklerın fotosunu

hain anne, yapılır mı bu el kadar kuzuya, ben daha eşime yediremiyorum karnıbaharı,
neyse şimdiden başlamış ilerde kesin sever:):):)
ohhh karnabahar işkencesi afiyet olsun. valla bende kuzuya deneyim bakalım.
yavyuuuu inanırım bilirim.. arpacığın tıbbi açıklaması olsada nazardan da çıkabilceğine inanırım.. ama ben it dirseğine güldüm.. çünkü daha önce hiiiç duymadığım bir kelimeydi :) kusurabakma :)[/QUOTE]
gül cnm ne olceek sende komık bi tabir napalım dimi
Bi de yulaf kepegi aldim geen e bebekten, simdi bunu nasil ve neyde kullanicam tavsiyelerinizi beklerim :))))
bende alcemmm ondannn tam adı falan ne
cnm cook geçmiş olsun. inş gecer
Canim nereye gideceksiniz Ozanla nler yapicaksinis merak ettim, donunce yaz lutfen :) bu arada bende cogunlukla kizimla yanliz cikarim gezmeye, onun sana nasil arkadas olacagini goreceksin, iyi eglenceler :)
ayy kıskandım bir ara çıksam mı dedim sonrada hava soğuk gibi olunca gözüm yemedi. ama ısınınca inş çıkacağız bize park cok yakın. hergün orrada yuruyuste yaparım parkurda var. ohhh yaz gelll artık gelllll.
bekliyoruzzz aybikeee uyumadı mı dahaaa
cnm yerim ben oğluşu yeriimmmmmm

kızım biraz grip gibi oldu sanki. sabah hapşırıp burnu akıp durdu ama öğlene geçti. ateşi ve huysuzluğu yoktu ama yinede aşıya gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. bende önce doktoruma götürdüm muayene etti ateşi yok hafif boğazı kızarmış aşıyı yaptırabilirsin dedi. hastaneden çıktık sağlık ocağına gittik bu arada kızım uyudu. polio aşısı kalmamış pazartesi gelir dedi. bende çarşamba nöbetçiyim o güne kadar huysuzluğu geçmezse annem tek başına zorlanır bakmakta dedim. perşembe günü nöbet çıkışı götürcem artık aşıya.

Ohhh ne guzel, keske yakin olsaydik sabahlari yuruyus arkadasi olurduk :)

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bugün kızımı yeniden doktora götürdük. Öksürüğü artmıştı. Çok şükür ciğerlere inmemiş. Boğazı ve kulak zarı kızarmış. Sade boğaz olsa vermezdim ama kulak önemli dedi bi ilaç yazdı. 3 gün kullanacağız.

Hastalık huyunu değiştirdi galiba. Gece bir kere kalkan çocuk şimdi yedi sekiz kere kalkıyo. Uykusuzluk çok zor.

Ek gıda işi sıkıntılı bizde. Meyve ve yoğurt yediremiyorum ama sebzeyi yiyor. Ağzını kilitliyor meyvede sebzede kendisi açıyor. Yoğurtla meyveyi karıştırdım onu da yemedi. Bugün sebze arası yoğurt verdim iki kaşık yedi. Ha bi de su mevzusu var. Hiç bi şekilde su içiremiyorum. Suluk, biberon, bardak, kaşık hepsini denedim. Az biraz ağzına girsin hemen çıkarıyor. Tabii sebzeden sonra ağlamaya başlıyor emmmmeeee diye:))) susuyor çünkü. Iyice meme arsızı oldu bu kız:))

Bizden haberler bu kadar. Hepinizi öpüyorum

arkadaşlar bebek arabanızdan memnun iseniz adını yazar mısınız
ya alamadım gitti arap saçı oldu
zaten almak için izmire gitmem gerek toplu alışveriş için ama arabada hemen olsun istiyorum
havalar tam ısınamadan gidemeyzde suan bende ablamın arabası var baby2go avangarde manyak brsey feci kullanışlı lakın maviiii
benim aklımda chicco liteway mamaspapas sola graco evo wollex concord var tabi eşim yeni nesil ve travel olsu diyor var mı bunlardan kullanan ama memnun olan rahatta olmalı cunkı yaz demek bizim için hergun park yuruyus sabahtan aksama sokakta kalmak demek.

Ahahah masallah, yerim ben onu. Ama cok yakisiyor bu tombislikkk.

Heracim, buzlama calismanada hayran kaldim:)))

hahahahaha buzlama değil o bikere mozaiklemeee.. hıııhhh ne yapayım kız ziyaretçiden geçilmiyor kesmek yerine onu yaptım onu da zar zor yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…