2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya 1hafta icin hazirlik yapilir da gun icinde okadar saate cesaret edemiyorum. Bi de benim
Kizim biberon almiyor ek gidada da takla atiyorum evde. Oyuzden cesaretim yok disariya okadar saat.

koca dedikodusuna başlamışken size ço komik bişey anlatayım, bu akşam yine tartıştık ve niye tartıştık

bugün bakkala süt nerden bulurum diye sordum (yumurtayı ondan alıyorum,bahçesinde kendi tavukları olan bi amca getiriyor) burda istanbuldan gelip yerleşen doktor bir çift varmış keçi çiftliği kurmuşlar, onun telefonunu verdi. kadında hemen bizim alt sitede oturuyormuş meğer. akşam kapıma kadar geldi 1 lt yeni sağılmış keçi sütü getirdi ve fiyatı 3tl

adam bana bunun için kızdı, niye organik saplantısı yapıyormuşum. marketten gidip inek sütü alaymışım adam gibi. yaa diyorum inek sütü alerji yapıyor. ozaman marketten keçi sütü al. doğal olan kapıma kadar gelmiş hemde çok uygun fiyata, marketten bilmediğim şeyi niye daha pahalıya alayım
istanbulda insanlar ne yapıyor, marketten alıyor diyor. veee bomba cümleyi söylüyorum..."güvenmiyorsan markete alma ozaman süt, süt içmiyor diye ölecek değil ya çocuk"
ya bu erkekler çok mu cahil, benimki mi bu model anlamadım...aldığım şeyin başında organik yada doğal geçiyorsa adam kıyameti kopartıyor, kokoşluk yapıyormuşum, çocuğu alıştırmayacakmışım organik beslenmeye...olur canım patates kızartayım yanına da birer kola açın baba oğul oturun yiyin. ay deli etti adam beni

bu arada kızıyor ama yanlış anlaşılmasın bunları öyle dünya paralara falan almıyorum. burada zaten herşey doğal
mesela süt dediğim gibi3tl, yumurta 50kuruş, elma 5tl...yani öyle uçuk paralar falanda harcanmıyor, derdi ne anlamadım. anlamadım ama beni gerdiği kesin

İnsallah sorunsuzca yer mamalarini canim.

canım gözünüz aydın, çoook sevindim :)) mama sandalyesini nezaman kullanıcam diyordun, bak gördün mü başlıyorsun
Maaşallah Ozan kuzuma, yarasın yedikleri

Çok dahadeneyimli annelerimiz varken bana düşmez menunu eleştirmek ama hergün irmik var
İnce bulgur ve irmiği dönümlü yapsan daha iyi olur gibi
Tahıllarda ekleyebilirsin yulaf çavdar mısır vs

Super bilgiler tesekkur ederim.

Haklisin canim, okumak icin cok mucadle ediyorum ama cogu zaman atlamak zorunda kaliyorum cunku zaman cok az oluyor, hemende yakalandim cezam neyse cekerim ?[/QUOTE]

Neyse itiraftan ve iyi halden bu seferlik affettik gitti. :))

Chicco liteaway kullanıyorum ve memnunum. Hafif kapatıp açması kolay. Yalnız ben paraya kıyamadım aynısının 1,5 kg hafif versiyonu Mclaren vardı oda güzeldi

Aklima ilk gelen: istanbula gelince atahan nooolcak??? O da mi gelioooo

ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım :) gereksiz insanları kafana takacağına ana oğlu takılın, boşverrrrr
ceviz ağacına bidaha giderseniz Ozan kuzuyla benim için de bir tatlı yer misin? yada dur yeme, ben gelince beraber yiyelim

kesinlikle benim favorim Mclaren, kullanımı çok rahat ve hafif...ama dediğin gibi pahalı
o yüzden şimdiden para biriktirmeye başladım

Son düzenleme:
kızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayım Eki Görüntüle 1000629
maşallah her boğumunu ayrı ayrı yerim ben onun

Hasibe, helenas geçmiş oldun. Bu kuzular hasta olmasın yaa

Helenas, hasibe geçmiş olsun çabucak iyileşşsin yavrularınız

teşekkür ederim cnm inşllah ilerlemeden atlatır.

senin menülerden faydalanayım bende hazıra konayım

faydalı bilgiler paylaşmışsın canım teşekkür ederim

hayırlı olsun tatlım. inşallah severek geçer ek gıdalarına. sandalyenizide kutlamış olursunuz

Biz dr aksam tartistik sebebinde ben cocukla niye doktora gitmiyormusum.. Dedim ki 15 gunde bi regl oluyorum annem grlince bi randevu alip gideyim. Anneni niye bekliosun gitseme cocukla dedi. Yaui kadin dogum muayene edecek kizi napcam dedim koyarsin bi yere diyo. Sonra basladi sen zaten cocukla bisey yapamazsin da, ne var bunda herkes yapiyo da. Dedim ki colt doktoru filan olsa neyse de burda muayene var deli misin nesin tek basima 6Aylik bebekle nasi gideyim dedim. Neymis herkes yapiyomus. Gecem eylulde dogum yapan bi arkDas ogluyla bara gitmis facebooka koymustu yok millet bara gidiyomus, cok mu normal dedim 6aylik bebekle bara gitmek?!

Bi diyim bana ben mi anormalim yahu??? Kadin doguma nasi gideyim kizimla?????

Kizim icin hazirladigim beslenme planini paylasayim nihayet, yardimcimizinda gunduzleri faydalanmasi icin almanca hazirlamistim en basta simdi onu turkce yaptim, aceleyle bu kadar oldu birde kendi el yazimi paylasmak istemedim o yuzden birisine yazdirmak gerekti, is uzadi :)

- Haftalik menu icin alisveris gunum Pazartesi. Sut urunleri, yumurta, meyve ve sebzeleri aliyorum. Tabii ara alisverislerimde oluyor ama pazartesi alisverisi haftanin menusunu belirliyor. Sebzeleri daha once yazdigim gibi biomarkt dan cocuklar icin hazirlanan kucuk kese kagitlarindan aliyorum, icinden az az 3-4 cesit sebze cikiyor. O sebzelerden yola cikarak gunluk menuyu dolduruyorum.
- Bu plan bu haftanin menusu mesela. Ben aldigim seyler eskimeden tuketilsin diye ust uste vermeyi tercih ediyorum. Mesela bu hafta quark aldim, tum hafta kahvaltida onu verdimki tazeyken yesin. Iki cesit meyve aliyorum, tum hafta ikisini degistirerek, icine baharat, badem,ceviz, kaymak v.s atarak veriyorum. Taze guzel meyve bir cesit bulabilmissem, hipp meyve purelerinden takviye yapiyorum.
- Oglen beslenmesi simdilik devam sutuyle, 20 Mart itibariyle o ögünü de sebze-tahil-bakliyat veya et menusuyle degistirecegim. 8. Aya yaklasinca devam sutunu azaltacagim, gunde 3 defa verecegim.
- Maalesef bu planda benim anlayabilecegim gibi menu adi yaziyor. Sebze yemeklerine, yogurda, meyveye ek birseylerde katiyorum. Detayli tarifleri yazmadim daha ince konustuk zaten hepimiz biliyoruz diye.
- Mutfagimda boyle hazir bir tablo var, menuler silinebilir kalemle yazili, her hafta guncelliyorum, bugun ne versem, nesi eksik diye dusunmuyorum, kolay oluyor.

Hayırlısı olsun canım, belki İstanbul daki daha hayırlıdır o olur , cdyi elden alırım artık :)

İvy ben resimi okuyamadim ya net degil sanirim

Adamlar anormal biz değiliz, sanki bakkala niye gitmiyorsun der gibi bebekle kadın doğuma neden gitmiyorsun

Haftasonu gidin kıza kocan baksın sen içerdeyken ben öyle yapmıştım

Adamlar anormal biz değiliz, sanki bakkala niye gitmiyorsun der gibi bebekle kadın doğuma neden gitmiyorsun

Haftasonu gidin kıza kocan baksın sen içerdeyken ben öyle yapmıştım

Benim gittigim doktor cok cok yogun simdi tandevu almak istesem muhtemelen 3hafta sonraya alirim. Gerci haftaya annemlerdeyiz belki orada bi doktora gorunurum. Deli midir nedir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…