2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mavi olsun canim ne olacakki, bir kac aksesuar, semsiye falan takar suslersin. Olmaz mi?

Bu arada bende bebek arabami degistirecegim, onunde tutunma yeri veya tepsi gibi kisim yok bizde, kizim rahat edemiyor bu sekilde. Masraflar bitmiyor...

cook geçmiş olsun canım
dıkkatımı cekti cok emiyorsa su ihtiyacını memeden karşılıyor olabilir.
bırde suyun içine bir iki damla lımon denesen hani ıhlamurun içinde veriyoruz sonuçta belki içer.
kızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayım Eki Görüntüle 1000629
Allahım yeniyor musun sen haaaaa ısırırım seni bennnnn. ne güzel yaaa pofııdık masallahhhhhhhhhh

Mavi olsun canim ne olacakki, bir kac aksesuar, semsiye falan takar suslersin. Olmaz mi?

Bu arada bende bebek arabami degistirecegim, onunde tutunma yeri veya tepsi gibi kisim yok bizde, kizim rahat edemiyor bu sekilde. Masraflar bitmiyor...

yok ıvymm ya cok belli tentesi falanda belli. masraflar bitmiyor haklısın.
bir yandan yeni araba istiyorum bir yandan ev kredisi bir yandan tek maaş ayy bilemedim şımarıklık gibi mi oluyor ama istiyoru gliba araba kızım için eşimde saolsun hayır demez bakalım artık

Icine sinmiyorsa, durumunda varsa al gitsin o zaman canim. Birde ilk bebekte insan herseyi almak istiyor, herseyin en guzelini istiyor, hevesimizi alalim bizde canimiz saolsun napalim :) gule gule kullansin yavrularimizda.

ıvy ıvy özel paylaşım yok ama bekle için.
bekle ne kadar güzel senin adına sevindim. eee ben sana dedim gelin görsünler gelin.
bu arada coook havalısın artık bebekk bide foto göreydik yemeklerın fotosunu

Bebek fotosu cok istersen mail atayim sana:) yemek fotosu da unutmusum cekmeyi. Dur bi benzer masamin fotosu vardi onu bulabilirsem ekliyim o acik bufeydi, evde 20 kisi toplanmistik :)

Ben de yari yasinda pek heyecsanmist :)) guzel ve uzun omru olsun canim kizinin.

gül cnm ne olceek sende komık bi tabir napalım dimi

bende alcemmm ondannn tam adı falan ne

cnm cook geçmiş olsun. inş gecer

ayy kıskandım bir ara çıksam mı dedim sonrada hava soğuk gibi olunca gözüm yemedi. ama ısınınca inş çıkacağız bize park cok yakın. hergün orrada yuruyuste yaparım parkurda var. ohhh yaz gelll artık gelllll.

bekliyoruzzz aybikeee uyumadı mı dahaaa

cnm yerim ben oğluşu yeriimmmmmm[/QUOTE]

Emelcim kizi emziriyorum uyaninca bakayim. E bebekte yulaf kepegi diye baksan cikar aslinda. Ya da dur ben yazarim sana ilk firsatta

Ben mothercare mino plus kullaniyorum cok memnunum. Litewaye cok benziyo sadece litewayde bebegi gorebilecegin pencere yok tentesinde, benimkinde var.

Benden sana tavsiye mavi ya da pembe alma:) gerci ikinci cocuk dusuncen yoktu sanirim ama belki Allah verir.. Belki oglan verir..

Seni yerim ben yerimmm kuzumm maşallah sana

ye teyzesi yee ama bende Ayceren i yerim ona göre :)

hepimizinkine maşallah canım :)

Hasibe, helenas geçmiş oldun. Bu kuzular hasta olmasın yaa

Maşallah ne ggüzel oturmuş bu cimcime :)

teşekkür ederiz teyzesiii

Ahahahahahaha :))))))))) cok iyi yas kat kat :))) kendi duruyo mu oyleeeee? Bizimki oyuncagi tutcam diye hop yana gidiveriyo

yok canım benim ki de devriliyorda bunun kenarlarına tutundu o yüzden böyle oturabildi.. tutnursa oturuyo. ama tutunamazsa hoopp kafası ağır basıyo devriliyo :)

canım bizdede gündüz uykusu toplam 3-4 saat ve 3 kere uyuyor. akşamda 8 de yatıp sabah 7-8 gibi uyanıyor. bence toplamı için gayet iyi. gündüz daha fazla uyursa geceyi uyumaz

ii diyosanız bnde takmayım o zmn ne bilim çok az gibi gelio bana, bide hareketlendiler ya hiç durmuyolar kıpır kıpır sağa sola, ben halıya oyun alanı yapıyorum batteniyeyi havuz gibi kıvırıyorum etrafına kırlent koyup oyuncak döküyorum defalarca oynuyoruz yetmio geziyoruz oda oda yetmio, uyusun dinlensin bende dinleneyim istiyorum

Gündüz geçmişi ara ara okudum ama tan bitiremedim
Bişi paylaşıp çıkıcam
Sanırım ben de burda birinden tarif almıştım
Oğlum Badem elma pekmez karışımını çooook severek yio siz de yapın mutlaka dicektim
Bi bademi kabuklarını soyup eziom çeyrek elmayı plastik bıçakla kazıom içine yarım tatlı kaşığı da pekmez
Bi saat önce ve sonrasında emzirmiom
Ilk fındıkla yapmıştım ama alerji yaptı karnında minik benekler çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…