- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.581
arkadaşlar bebek arabanızdan memnun iseniz adını yazar mısınız
ya alamadım gitti arap saçı oldu
zaten almak için izmire gitmem gerek toplu alışveriş için ama arabada hemen olsun istiyorum
havalar tam ısınamadan gidemeyzde suan bende ablamın arabası var baby2go avangarde manyak brsey feci kullanışlı lakın maviiii
benim aklımda chicco liteway mamaspapas sola graco evo wollex concord var tabi eşim yeni nesil ve travel olsu diyor var mı bunlardan kullanan ama memnun olan rahatta olmalı cunkı yaz demek bizim için hergun park yuruyus sabahtan aksama sokakta kalmak demek.
cook geçmiş olsun canımSelam kızlar
Bugün kızımı yeniden doktora götürdük. Öksürüğü artmıştı. Çok şükür ciğerlere inmemiş. Boğazı ve kulak zarı kızarmış. Sade boğaz olsa vermezdim ama kulak önemli dedi bi ilaç yazdı. 3 gün kullanacağız.
Hastalık huyunu değiştirdi galiba. Gece bir kere kalkan çocuk şimdi yedi sekiz kere kalkıyo. Uykusuzluk çok zor.
Ek gıda işi sıkıntılı bizde. Meyve ve yoğurt yediremiyorum ama sebzeyi yiyor. Ağzını kilitliyor meyvede sebzede kendisi açıyor. Yoğurtla meyveyi karıştırdım onu da yemedi. Bugün sebze arası yoğurt verdim iki kaşık yedi. Ha bi de su mevzusu var. Hiç bi şekilde su içiremiyorum. Suluk, biberon, bardak, kaşık hepsini denedim. Az biraz ağzına girsin hemen çıkarıyor. Tabii sebzeden sonra ağlamaya başlıyor emmmmeeee diye:))) susuyor çünkü. Iyice meme arsızı oldu bu kız:))
Bizden haberler bu kadar. Hepinizi öpüyorum
Allahım yeniyor musun sen haaaaa ısırırım seni bennnnn. ne güzel yaaa pofııdık masallahhhhhhhhhhkızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayımEki Görüntüle 1000629
Mavi olsun canim ne olacakki, bir kac aksesuar, semsiye falan takar suslersin. Olmaz mi?
Bu arada bende bebek arabami degistirecegim, onunde tutunma yeri veya tepsi gibi kisim yok bizde, kizim rahat edemiyor bu sekilde. Masraflar bitmiyor...
hahahahaha buzlama değil o bikere mozaiklemeee.. hıııhhhne yapayım kız ziyaretçiden geçilmiyor kesmek yerine onu yaptım onu da zar zor yaptım :)
yok ıvymm ya cok belli tentesi falanda belli. masraflar bitmiyor haklısın.
bir yandan yeni araba istiyorum bir yandan ev kredisi bir yandan tek maaş ayy bilemedim şımarıklık gibi mi oluyor ama istiyoru gliba araba kızım için eşimde saolsun hayır demez bakalım artık
Evet de, zaten iyi yetistirilmis birisi oldugu anlamasi icin yemege gelmesine gerek yok :) neyse annene guzellik yapmak istemis, onu arayip yenidn dile getirmek istemis gorumcn sanirim, guzl olmus.
Sen kac yillik evlisin canim?
ıvy ıvy özel paylaşım yok ama bekle için.
bekle ne kadar güzel senin adına sevindim. eee ben sana dedim gelin görsünler gelin.
bu arada coook havalısın artık bebekk bide foto göreydik yemeklerın fotosunu
kızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayımEki Görüntüle 1000629
ayy yorucu birgün çamaşır topla as kızı doyur yoğurt yap cam sil mutfağın camı sadece derle topla.
şukur kavuşturana teyzeleri bugun kızımın yarı yaşı. Hepimizin evlatlarının sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah. doğum günüymüş gibi bir mutluluk kapladı içiimi şukur Rabbime. ve bakın Hirammmmm
dedim ki resim yüklenemedi hata oluştuuuu
Kızlar Rabarbaa ile görüştüm Kaan paşamızdan fırsat bulamıyormuş ondan gelemiyormuş.Hepinize selamı var iyiyiz dedi.
gül cnm ne olceek sende komık bi tabir napalım dimiohhh karnabahar işkencesi afiyet olsun. valla bende kuzuya deneyim bakalım.
yavyuuuu inanırım bilirim.. arpacığın tıbbi açıklaması olsada nazardan da çıkabilceğine inanırım.. ama ben it dirseğine güldüm.. çünkü daha önce hiiiç duymadığım bir kelimeydi :) kusurabakma :)
kızlar sizi michelin lastik reklamının yeni yüzüyle tanıştırayımEki Görüntüle 1000629
arkadaşlar bebek arabanızdan memnun iseniz adını yazar mısınız
ya alamadım gitti arap saçı oldu
zaten almak için izmire gitmem gerek toplu alışveriş için ama arabada hemen olsun istiyorum
havalar tam ısınamadan gidemeyzde suan bende ablamın arabası var baby2go avangarde manyak brsey feci kullanışlı lakın maviiii
benim aklımda chicco liteway mamaspapas sola graco evo wollex concord var tabi eşim yeni nesil ve travel olsu diyor var mı bunlardan kullanan ama memnun olan rahatta olmalı cunkı yaz demek bizim için hergun park yuruyus sabahtan aksama sokakta kalmak demek.
yok ıvymm ya cok belli tentesi falanda belli. masraflar bitmiyor haklısın.
bir yandan yeni araba istiyorum bir yandan ev kredisi bir yandan tek maaş ayy bilemedim şımarıklık gibi mi oluyor ama istiyoru gliba araba kızım için eşimde saolsun hayır demez bakalım artık
Benden sana tavsiye mavi ya da pembe alma:) gerci ikinci cocuk dusuncen yoktu sanirim ama belki Allah verir.. Belki oglan veriyok bea cnm ben bır değil ki tene daha istiyorum biz 4 kızız cok çocuk ııdır.
bu arada özelden mesaj attım.
Seni yerim ben yerimmm kuzumm maşallah sana
cook geçmiş olsun canım
dıkkatımı cekti cok emiyorsa su ihtiyacını memeden karşılıyor olabilir.
bırde suyun içine bir iki damla lımon denesen hani ıhlamurun içinde veriyoruz sonuçta belki içer.
Allahım yeniyor musun sen haaaaa ısırırım seni bennnnn. ne güzel yaaa pofııdık masallahhhhhhhhhh
Hasibe, helenas geçmiş oldun. Bu kuzular hasta olmasın yaa
Maşallah ne ggüzel oturmuş bu cimcime :)
Ahahahahahaha :))))))))) cok iyi yas kat kat :))) kendi duruyo mu oyleeeee? Bizimki oyuncagi tutcam diye hop yana gidiveriyo
2 olcak ivycim bidahaki aya. Niye ki :)
Bebek fotosu cok istersen mail atayim sana:) yemek fotosu da unutmusum cekmeyi. Dur bi benzer masamin fotosu vardi onu bulabilirsem ekliyim o acik bufeydi, evde 20 kisi toplanmistik :)
canım bizdede gündüz uykusu toplam 3-4 saat ve 3 kere uyuyor. akşamda 8 de yatıp sabah 7-8 gibi uyanıyor. bence toplamı için gayet iyi. gündüz daha fazla uyursa geceyi uyumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?