2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hava soguk diyekizi hasta ederim diye disariya cikkmayip, kafayi da yemek uzereyim. Cok sıkıldım. Bolca agladim. Annemle ablamlarla ayni sehirde oturmak istiyorum.

Canim bu yuzden aglanirmi, cok bunalmissin anliyorum ama yavrun yaninda, sagliklisiniz, bunlari dusun ve ufak seyler icin kendini uzme lutfen. Aileden uzak olmak cok zor gercekten, helede bebekleyken. Ama napalim artik tatillere saklayacagiz ailemizle vakit gecirmeyi.

Hava ne kadar sogukki? Giydirip cikar hasta olmaz merak etme, rahat ol.
 
Emzirmeyip devam sutu veren annelere bir sorum olacak.

Ben emzirirken biberonda vermeye baslamistim son haftalarda ve avent natural aldim. Simdi artik emzirmiyorum ama hala ayni biberonu kullaniyoruz.

Sizde durum nedir? Artik buyuduler, farkli biberon vermek gerekir mi?
 
Bir konuda daha sizdeki durumlari merak ediyorum.

Ben simdiye kadar kizimin oyuncaklarinin tamamini kaldiriyor ve 2-3 gunde bir bir kacini cikarip veriyordum. Hepsinden sikilmasin diye. Saklayip yeniden cikardigim oyuncaga yeni gibi sviniyor baya oynuyordu. Simdi artik kendisi oyuncaklarina ulasabilecek durumda, 3 adimcik emekleyebiliyor ve gitmek istedigi yere donerek, biraz emekleyerek, kendini gerip birakarak bir sekilde ulasiyor. Bu nedenle tum oyuncaklarini odasinda ulasabilecegi yerlere koydum, kendisi gidip alip oynuyor sikilinca firlatiyor baska oyuncak aliyor :) ama genelde kitaplar ve toplarla oynuyor. Diger oyuncaklara cok ilgili degil.

Siz nasil yapiyorsunuz oyuncak meselesini?
 
Aynı senin gibi yapıyorum bende sadece büyük oyuncaklarını oynarken dikkat ediyoruz ve oynadıktan sonra kaldırıyoruz Teyzemiz yaramaz toplar almış filli onunla azcık oynuyoruz çünkü başlıyor filin burnunu ağzına sokmaya sonra üzerine düşüyor hopp fille beraber yerdeler :)


Kızlar benim yaptığım tshır te istinaden babamızdan gelen mesaj :)
Seviyorum bu adamı ya çok hemde.

 
Son düzenleme:

Annen yollayamaz mi canim? Esimin oralara yolu duserse ben gondericem sana, soz:)
 

Emelll iste o aldigi kadar un noktasinda bende ipler kopuyo .))))))
 

Bizde birak emeklemeyi donme bile nerdeyse olmadigi icin no comment :))
 

aaaaa inanmıyorummmmm tesadüfe bak ayy çok güzel :)
 

Allah bozmasin Emelcim ne guzel yaa masallah :)
 
aaaaa inanmıyorummmmm tesadüfe bak ayy çok güzel :)

Evet çok büyük tesadüf Hemen yapmış ya deli kocam benim :)

Allah bozmasin Emelcim ne guzel yaa masallah :)
Amin canım Allah isteyen dileyen herkese versin böyle aşk :)

Meme deme bana!!! Emzirme bitene kadar meme deme banaaa :))))

Demedim peki. Annemlerde yaparım belki o zaman senin için sayacağım bardak sayısını :) hafta sonu gideceğim bakalım inşallah.
 

Obaaa İstanbul'a mi geliyorsun? Biz de cts sabah annemlere dogru cikica arabayla. Taaaaa ki sonraki pazara kadar, ay nasil mutluyum 1hafta annemin evinde olacagim!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…