- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #77.981
Cok tesekkur ederım beklıyorum
Hava soguk diyekizi hasta ederim diye disariya cikkmayip, kafayi da yemek uzereyim. Cok sıkıldım. Bolca agladim. Annemle ablamlarla ayni sehirde oturmak istiyorum.
Waikide kaç beden alıyorsunuz kızlar?? Bir iki t-short almıştım ama belleri tam kolları uzun geliyor.
Bekle, yeni giysileriyle özellikle tütüyle bir foto yollar mısın bana özelden
:)))) optum o tutulu kizi benn
Karismasin su kocalar alisverislere, cok sinir oluyorum...
Iyi gunlerde giyisin guzellik
Aynı senin gibi yapıyorum bende sadece büyük oyuncaklarını oynarken dikkat ediyoruz ve oynadıktan sonra kaldırıyoruz Teyzemiz yaramaz toplar almış filli onunla azcık oynuyoruz çünkü başlıyor filin burnunu ağzına sokmaya sonra üzerine düşüyor hopp fille beraber yerdeler :)Bir konuda daha sizdeki durumlari merak ediyorum.
Ben simdiye kadar kizimin oyuncaklarinin tamamini kaldiriyor ve 2-3 gunde bir bir kacini cikarip veriyordum. Hepsinden sikilmasin diye. Saklayip yeniden cikardigim oyuncaga yeni gibi sviniyor baya oynuyordu. Simdi artik kendisi oyuncaklarina ulasabilecek durumda, 3 adimcik emekleyebiliyor ve gitmek istedigi yere donerek, biraz emekleyerek, kendini gerip birakarak bir sekilde ulasiyor. Bu nedenle tum oyuncaklarini odasinda ulasabilecegi yerlere koydum, kendisi gidip alip oynuyor sikilinca firlatiyor baska oyuncak aliyor :) ama genelde kitaplar ve toplarla oynuyor. Diger oyuncaklara cok ilgili degil.
Siz nasil yapiyorsunuz oyuncak meselesini?
emelcim nasıl yaptın, ben de bayılıyorum böyle dilimlenip yene turtalara, hafta sonu eşim istedi üşengeçliğimden bi de beril çok kucak istediğinden yapamadım, üzüldüm sonradan adamacağız kırk yılın bi başı bi şey istedi yapmadım
off çok canım çekti kısır ya, burda kısırlık bulgur yokki alsam da yapsam, iri taneli irmikten olur mu ki acaba
ben de kilo kalmadı, 36 bedene düştüm ama şu göbeği ne yapsam bilemiyorum, kocaman sezeryan göbeğim duruyor, mekik çekmeye başlayabilirmiyim artık acaba, sezeryan dikişleri zarar görürümü ki, normal doğursaydım hemen başlardım mekiğe, eskiden her sabah akşam 50 şer mekik çekerdim
canım hoşgeldin
bu symbio modeli demi, graconun
ben de bundan adlım, şeklini görüp beğendmiştim ama ben pek memenun kalmadım, alttaki sepeti çok küçük, bir de çok hantal, özellikleri iyi ama ne bileyim bilsem bu modeli almazdım
emelcim yoksa bu pastayı da mı sen yaptın, hayranım sana, snein gibi bi komşum olsa keşke
bu ara beril de az uyyor geceleri, eskiden 12 saate tamamlardı, şimdi akşam 9 da uyuyp sabah 7 gibi uyanıyr 10 saatte düşürdü, hep oyun hep oyun
ataktır canım, hoşgeldin bu arada özledik
canım maşallah kuzuna, arkadaki eşin mi, kızınçok benziyo o zaman eşine
allah korusun canım aman dikkat, uyardığın için saol,
o çığlıklar bizde de var
Olsun canım Türkiye ye gelde şehir farketmez kargo yaparım :)
Hangi şehirdesin bazen benimde canım çok sıkılıyor ama hiç ağlamadım bu yüzden.
Mekik çekebilirsin canım artık birşey olmaz doktorum 3 aydan sonra çekebilirsin demişti. Arkadaki abim :) Kızım aynı babası Face filan varsa orada var resimleri :)
Pastayı ben yapmadım ama düşünüyorum şeker hamuru ile pasta yapmayı diş buğdayında kızımın:) Ay hepinizle komşu olsak siz çalışın ben yemek yaparım gelir bizde yeriz oh ondan sonra sohbet muhabbet :)
Elmalı turtanın tarifi çok kolay 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket margarin 2 paket kabartma tozu aldığı kadar un. içi için 5 yada 6 elma tarcın ceviz ve 1 su bardağı şeker elmalar çok tatlı ise koyma şeker.
Hamurdan biraz ayırıp buzluğa atıyoruz o donuyor bizde o arada içi yapıyoruz biraz donunca kalan hamuru tepsiye yayıyorum içi koyuyorum rende ile de diğer hamuru üzerine rendeliyorum :)
Bir konuda daha sizdeki durumlari merak ediyorum.
Ben simdiye kadar kizimin oyuncaklarinin tamamini kaldiriyor ve 2-3 gunde bir bir kacini cikarip veriyordum. Hepsinden sikilmasin diye. Saklayip yeniden cikardigim oyuncaga yeni gibi sviniyor baya oynuyordu. Simdi artik kendisi oyuncaklarina ulasabilecek durumda, 3 adimcik emekleyebiliyor ve gitmek istedigi yere donerek, biraz emekleyerek, kendini gerip birakarak bir sekilde ulasiyor. Bu nedenle tum oyuncaklarini odasinda ulasabilecegi yerlere koydum, kendisi gidip alip oynuyor sikilinca firlatiyor baska oyuncak aliyor :) ama genelde kitaplar ve toplarla oynuyor. Diger oyuncaklara cok ilgili degil.
Siz nasil yapiyorsunuz oyuncak meselesini?
Aynı senin gibi yapıyorum bende sadece büyük oyuncaklarını oynarken dikkat ediyoruz ve oynadıktan sonra kaldırıyoruz Teyzemiz yaramaz toplar almış filli onunla azcık oynuyoruz çünkü başlıyor filin burnunu ağzına sokmaya sonra üzerine düşüyor hopp fille beraber yerdeler :)
Kızlar benim yaptığım tshır te istinaden babamızdan gelen mesaj :)
Seviyorum bu adamı ya çok hemde.
Eki Görüntüle 1006519
Aynı senin gibi yapıyorum bende sadece büyük oyuncaklarını oynarken dikkat ediyoruz ve oynadıktan sonra kaldırıyoruz Teyzemiz yaramaz toplar almış filli onunla azcık oynuyoruz çünkü başlıyor filin burnunu ağzına sokmaya sonra üzerine düşüyor hopp fille beraber yerdeler :)
Kızlar benim yaptığım tshır te istinaden babamızdan gelen mesaj :)
Seviyorum bu adamı ya çok hemde.
Eki Görüntüle 1006519
Emelll iste o aldigi kadar un noktasinda bende ipler kopuyo .))))))
Canım kulak memesi gibi olunca tamamdır :) Valla saymadım kaç barda un koyduğumu
aaaaa inanmıyorummmmmtesadüfe bak ayy çok güzel :)
Amin canım Allah isteyen dileyen herkese versin böyle aşk :)Allah bozmasin Emelcim ne guzel yaa masallah :)
Meme deme bana!!! Emzirme bitene kadar meme deme banaaa :))))
Evet çok büyük tesadüfHemen yapmış ya deli kocam benim :)
Amin canım Allah isteyen dileyen herkese versin böyle aşk :)
Demedim peki. Annemlerde yaparım belki o zaman senin için sayacağım bardak sayısını :) hafta sonu gideceğim bakalım inşallah.
Obaaa İstanbul'a mi geliyorsun? Biz de cts sabah annemlere dogru cikica arabayla. Taaaaa ki sonraki pazara kadar, ay nasil mutluyum 1hafta annemin evinde olacagim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?