2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6 aydan sonrası için canım ayrıca toplar küçük değil bayağı büyük . Pinpon topundan büyük düşün yani. Onun 2 katı kadar :)

Olur beklerim canım.

Hiram benim,tatlı kızım,maşşallah sana.ne tatlısın sen,bahtında senin gibi güzel olsun.Bekle'cim inşallah beklediğin sonuç seni sevindirecek şekilde sonuçlanır.hayırlısı nasılsa öyle olsun.umarım sonuç çok mutlu eder sizi.Luboyf'çum Beril bakıcı nedeniyle ağlamıyor gibi geldi bana,içinî serin tut o anlamda bence.için parçalanıyordur eminim bi de hep yanında değilsin ya aklın kalıyordur ama inşallah önemli bir nedeni yoktur.biraz karışık yazdım ama kusura bakma.bütün iyi temennilerim ve dualarım hepimizle

Canim bakicisi kotu davransa dedigin gibi ona hic gitmez. Artik hafizalari gelisti, yakin zamanda olanlari hatirliyorlar. Sabah kotu birsey olsa aksam ona gitmez. Annenede tan bu donemde alisti, onu ozluyordur muhtemelen

Kati gida gunde iki ogun veriyorum demissin, ara ogun vermiyor musun meyve veya yogurt?

6 aydan sonrası için canım ayrıca toplar küçük değil bayağı büyük . Pinpon topundan büyük düşün yani. Onun 2 katı kadar :)

Olur beklerim canım.

Hemen aliyoruz bizde, zaten mevcut oyuncaklari yenileme zamani gelmisti. Tesekkurler canim..

Baska oyuncak onerisi olan var mi?

Bu araca size yazmayi unuttum, kizimla bu donemde oynayacagimiz bir oyun onerdi arkadasim. Kizimi odasinda yer birakiyorum. O yerde sirt ustu yatip ayaklariyla oynuyor, donuyor, ilerlemeye calisiyor. Ellerini, ayaklarini izliyor falan. Bende yere yatip onunla ayni seyleri yapiyorum. Mesela sirt ustu yatmis elleriyle oynuyordu, bende yaptim aynisini. Hemen anladi onu taklit ettigimi, bir benim elime bir kendi eline bakiyor sonra kikirdiyor. Baya inceledi benim onu taklit etmemi. Cikardigi sesleride taklit ediyorum. 1-2 gun hep boyle oynadik cok eglendi. Sonraki gun o beni taklit etmeye basladi. Yer yanina yatip onu taklit etmeye baslayinca oyunun basladigini anladi, sonra o beni taklit etmeye dondu :) denmenizi tavsiye ederim, tepkileri cok hos oluyor.

Son düzenleme:

canım başımıza geldiği için emin olarak söylüyorum, bakıcıyla falan alakası yoktur
benim oğlumda geçen ay babaannesi gidince 3 gün deli gibi huysuzdu ve sadece onun söylediği iki şarkıyla sakinleşiyordu. kesinlikle artık insanları ayırt ediyorlar ve yokluklarında panik oluyorlar. 1-2 gün daha devam eder sonra unutur merak etme..bu arada anneannenin resmini gösterin, sesini dinletin. ben paşamı öyle sakinleştiriyordum. bildiğin 3 gün uykusu falan şaşmıştı paşamın

Rica ederim canım.
Birde ben bir oyuncak daha almayı düşünüyorum yürüme arkadaşı olarak Fisher Price 2 in 1 Neşeli Yürüteç şu . Henüz almadım ama alacağım inşallah. :)
Dediğin oyunu biz aynada oynuyoruz benim kız da çok gülüyor sonra ben onu sevince böyle utanır gibi bakıyor :) Çok tatlı oluyor ya :)

Canım üzülme bencedebakıcı yüzünden deil ağlaması, diş uyku,vsolabilir hatta
sebebsiz de olabilir senin stresini hissetmiş olabilir, ateşi vs yoksa hasta da değilse
çok düşünme sen rahat olursan o da rahat olur

Yalovadığım sen ne kadar az uyuyorsun öyle ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum artık bütün depolarım bitmiş gibi saat 21.30 22 gibi sızıyorum gece wcye su içmeyefalan kalkınca birAz internete takılıyorum ama ben gün içindedeuyuyorum yani 8 saate tamamlıyorum
Sen bir de araba kullanıyorsun aman dikkat et uykunu al mutlaka

Ivycım canım sana bir marka soracağım bilgin var mı acaba ürünleri nasıl ben kızıma giydiriyorum ama adams baby diye? Bu marka tr de yok ben teksil de çalıştığımda beğendiğim bazı ürünlerinden almıştım ilerde çocuğum olursa giydiririm diye.

Ek gıdaya geçmek için kendimi yırttım daha 2. Gün

hazır kavanoz hipp havuçlu verdim ozana ben ne biçim bir anneyim?

Sabah 7.30dan beri koşturuyorum önce dışarda sonra evde birsürü işim vardı

Akşama misafir var ve. 2. Günden hazırı verdim çok kötü hissediyorum

O uyurken havucu haşlayacaktım unuttum uyanınca da çok aç uyandı bekletmeyim dedim acaba beklese miydi?

Ya da normal mama verip sonraki öğünde mi havucu verseydim offf ne zormuş bu ekgıda işi

Bu msjı ozana hipp havucunu yedirirken yazıyorum ama hazır mazır yiyor ya çok mutluyum

Aynı anda hem mutlu ve kötü hissetmek de anneliğe özgü birşey olsa gerek

Birşey olmaz canı kötü hissetme kendini. ben kızıma hazırlıyorum yemiyor evde hazır bulunduruyorum hipp kavanozlardan hemen onlardan açıyorum . Yani birşey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…