- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.101
Avent. Naturaldeilnormal olanı
240ml liklerden 2 tane birliktesatılıyor ya onlrdan
Daha önce nuk, mamajo, drbrowns denedim bundan memnunuz
Ay ben birşey istemem siz çevremde olun yeter :)
Hayırlısı ne ise o olsun canım. Konu ne bilmiyorum ama üzülmemeye çalış.
Canimmm hemen resimde koymus:) cok guzel gorunuyor oyuncak ancak kac aydan basliyor bu canim? Toplari agzina sokmasinlar? Resimden boyutu pek belli olmuyor agizlarina sokmasinlar toplari?
Biz annelik isini kolaylayana kadar luleburgazi gecici ikamet yapalim canim :) my honey, hera, ben ve aybike. Toplanin kizlar gidiyoruz :)
Mutevazi arkadasim benim. Bende bebeklerin gezidirilip oynatilmasi gorevini ustleneyim bari, baska birsey gelmiyor elimden zira :)
offf kızlar canım çok sıkkın dayak yemiş gibiyim iki gündür
annem gitti biliyosunuz dün ve bugün beril bakıcısıyla yalnız kaldı, dün eve gittiğimde çok ağladı bana sarılıp sarılıp ağladı
bu sabah da ağladı
hiç ağlmazdı ne oldu anlamıyorum
bakıcısını sevmedi desem dün o kadar ağladı akşam verdim kadının kucağına bi güzel kıkırdadı ona
kadın kötü davranıyo olsa gitmezdi demi ona
babası yanağını ısırdı diye 2 gün gitmedi bababsına
yani kadın nasıl kötü davranaşlirki el kadar çocuğa
çok iyi anlaşıyolar gibi gözüzüküyor hatta abzen onun kucağındayken ben gel dediğimde ona geri sarılıyo gelmiyo bana,kadıncağızda iyi davranıyo sürekli balım kuzum şekerim diye konuşuyo ağzının içine bakıyo
dün beril ağlıyo diye kadında baya kötü ağlamaklı oldu kalbim sıkıştı o ağladıkça falan dedi
ama çözemedik neden ağladı ki ateşi falan da yok, dişleri de çıktı 2 tanesi, gayet sorunsuz çıkarmıştı onları acaba 3. diş mi geliyor
az önce de işe gelecektim emzirdim, doğru düzgün emmedi
ooofff ki offf ne zormuş evlat, aklım sürekli onda şimdi ağlıyo mu acaba yine
zaten sabah 3 saat öğleden sonra 2.5 saat ayrı kalıyoruz
onda da emzirip geliyorum işe gidiyorum tekrar emziriyorum, yani en fazla 3.5 saatte bir emmiş oluyor arada katı gıda da veriyoruz
günde 2 kez 30 cc lik katı gıda alıyor
sabah sebze püresi öğleden sonra meyveli muhallebi yiyor
açlıktan da ağlamıyodur diye düşünüyorum
annemin gittiğini mi anladı acaba, bilmiyorum ki ne yapsam
6 aydan sonrası için canım ayrıca toplar küçük değil bayağı büyük . Pinpon topundan büyük düşün yani. Onun 2 katı kadar :)
Olur beklerim canım.
offf kızlar canım çok sıkkın dayak yemiş gibiyim iki gündür
annem gitti biliyosunuz dün ve bugün beril bakıcısıyla yalnız kaldı, dün eve gittiğimde çok ağladı bana sarılıp sarılıp ağladı
bu sabah da ağladı
hiç ağlmazdı ne oldu anlamıyorum
bakıcısını sevmedi desem dün o kadar ağladı akşam verdim kadının kucağına bi güzel kıkırdadı ona
kadın kötü davranıyo olsa gitmezdi demi ona
babası yanağını ısırdı diye 2 gün gitmedi bababsına
yani kadın nasıl kötü davranaşlirki el kadar çocuğa
çok iyi anlaşıyolar gibi gözüzüküyor hatta abzen onun kucağındayken ben gel dediğimde ona geri sarılıyo gelmiyo bana,kadıncağızda iyi davranıyo sürekli balım kuzum şekerim diye konuşuyo ağzının içine bakıyo
dün beril ağlıyo diye kadında baya kötü ağlamaklı oldu kalbim sıkıştı o ağladıkça falan dedi
ama çözemedik neden ağladı ki ateşi falan da yok, dişleri de çıktı 2 tanesi, gayet sorunsuz çıkarmıştı onları acaba 3. diş mi geliyor
az önce de işe gelecektim emzirdim, doğru düzgün emmedi
ooofff ki offf ne zormuş evlat, aklım sürekli onda şimdi ağlıyo mu acaba yine
zaten sabah 3 saat öğleden sonra 2.5 saat ayrı kalıyoruz
onda da emzirip geliyorum işe gidiyorum tekrar emziriyorum, yani en fazla 3.5 saatte bir emmiş oluyor arada katı gıda da veriyoruz
günde 2 kez 30 cc lik katı gıda alıyor
sabah sebze püresi öğleden sonra meyveli muhallebi yiyor
açlıktan da ağlamıyodur diye düşünüyorum
annemin gittiğini mi anladı acaba, bilmiyorum ki ne yapsam
6 aydan sonrası için canım ayrıca toplar küçük değil bayağı büyük . Pinpon topundan büyük düşün yani. Onun 2 katı kadar :)
Olur beklerim canım.
Hemen aliyoruz bizde, zaten mevcut oyuncaklari yenileme zamani gelmisti. Tesekkurler canim..
Baska oyuncak onerisi olan var mi?
Bu araca size yazmayi unuttum, kizimla bu donemde oynayacagimiz bir oyun onerdi arkadasim. Kizimi odasinda yer birakiyorum. O yerde sirt ustu yatip ayaklariyla oynuyor, donuyor, ilerlemeye calisiyor. Ellerini, ayaklarini izliyor falan. Bende yere yatip onunla ayni seyleri yapiyorum. Mesela sirt ustu yatmis elleriyle oynuyordu, bende yaptim aynisini. Hemen anladi onu taklit ettigimi, bir benim elime bir kendi eline bakiyor sonra kikirdiyor. Baya inceledi benim onu taklit etmemi. Cikardigi sesleride taklit ediyorum. 1-2 gun hep boyle oynadik cok eglendi. Sonraki gun o beni taklit etmeye basladi. Yer yanina yatip onu taklit etmeye baslayinca oyunun basladigini anladi, sonra o beni taklit etmeye dondu :) denmenizi tavsiye ederim, tepkileri cok hos oluyor.
Artik normal biberonlara gecmemiz gerek gibi bir his var icimda canim :)
Mutevazi arkadasim benim. Bende bebeklerin gezidirilip oynatilmasi gorevini ustleneyim bari, baska birsey gelmiyor elimden zira :)
eee ben ne iş yapıcam
buldum, bende kuzucuklara alınacakların araştırma ve inceleme görevini üstleneyim
Ek gıdaya geçmek için kendimi yırttım daha 2. Gün
hazır kavanoz hipp havuçlu verdim ozana ben ne biçim bir anneyim?
Sabah 7.30dan beri koşturuyorum önce dışarda sonra evde birsürü işim vardı
Akşama misafir var ve. 2. Günden hazırı verdim çok kötü hissediyorum
O uyurken havucu haşlayacaktım unuttum uyanınca da çok aç uyandı bekletmeyim dedim acaba beklese miydi?
Ya da normal mama verip sonraki öğünde mi havucu verseydim offf ne zormuş bu ekgıda işi
Bu msjı ozana hipp havucunu yedirirken yazıyorum ama hazır mazır yiyor ya çok mutluyum
Aynı anda hem mutlu ve kötü hissetmek de anneliğe özgü birşey olsa gerek
Birşey olmaz canı kötü hissetme kendini. ben kızıma hazırlıyorum yemiyor evde hazır bulunduruyorum hipp kavanozlardan hemen onlardan açıyorum . Yani birşey olmaz :)
Saol canım ben çıkıyorum akşam halim kalırsa gelşrim yoksa yarına kadar yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?