- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.121
Canim oncelikle tekrar Alkah kavustursun. Annelerimiz gidince hepimiz yamuluyoruz. Senin enerjin kuzina gecmis olabolir mi hani stresinde onu etkilemis olabilir mi. Ve tabii ki oda anneannesine alusmistir ondanda yapiyor olabilir. Sakin ol ve bebegini kuvagina aldiginda surekli ben sakinim kucagimda sen vatken cok huzurluyum guvendeyim dolayisiyla sende guvendesin diye aklindan gecir ve ona hissettir. Ben birine kizdigimda ya da aglarken ya da ne bileyim kizginsam kizimi kucaklamiyorum. Enerji cok onemli. Allaha emanetler hastalik falan yoktur senin boslugundan yararlanmadina izin verme.offf kızlar canım çok sıkkın dayak yemiş gibiyim iki gündür
annem gitti biliyosunuz dün ve bugün beril bakıcısıyla yalnız kaldı, dün eve gittiğimde çok ağladı bana sarılıp sarılıp ağladı
bu sabah da ağladı
hiç ağlmazdı ne oldu anlamıyorum
bakıcısını sevmedi desem dün o kadar ağladı akşam verdim kadının kucağına bi güzel kıkırdadı ona
kadın kötü davranıyo olsa gitmezdi demi ona
babası yanağını ısırdı diye 2 gün gitmedi bababsına
yani kadın nasıl kötü davranaşlirki el kadar çocuğa
çok iyi anlaşıyolar gibi gözüzüküyor hatta abzen onun kucağındayken ben gel dediğimde ona geri sarılıyo gelmiyo bana,kadıncağızda iyi davranıyo sürekli balım kuzum şekerim diye konuşuyo ağzının içine bakıyo
dün beril ağlıyo diye kadında baya kötü ağlamaklı oldu kalbim sıkıştı o ağladıkça falan dedi
ama çözemedik neden ağladı ki ateşi falan da yok, dişleri de çıktı 2 tanesi, gayet sorunsuz çıkarmıştı onları acaba 3. diş mi geliyor
az önce de işe gelecektim emzirdim, doğru düzgün emmedi
ooofff ki offf ne zormuş evlat, aklım sürekli onda şimdi ağlıyo mu acaba yine
zaten sabah 3 saat öğleden sonra 2.5 saat ayrı kalıyoruz
onda da emzirip geliyorum işe gidiyorum tekrar emziriyorum, yani en fazla 3.5 saatte bir emmiş oluyor arada katı gıda da veriyoruz
günde 2 kez 30 cc lik katı gıda alıyor
sabah sebze püresi öğleden sonra meyveli muhallebi yiyor
açlıktan da ağlamıyodur diye düşünüyorum
annemin gittiğini mi anladı acaba, bilmiyorum ki ne yapsam
dün gece kızım uyurken elinin kalıbını çıkardık :) kırmadan saklayabilirsem güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1007981
Email grubu, skype, whatsapp v.s yapalim birseyler lutfen :)
Ben emel ile telefonda konuştummmmmm.
Yaaa söyle whatsapp group yapsak ne iyi olurdu
Canim email adresini mesajlar misin gondereyim, honey teyzesi gormese olur mu:))) hem IG da da var, oradanda gorebilirsin canim.
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
valla canım ben yaza göbeği eritsem bile şu sinir bozucu geçmeyen kahverengi çizgi yüzünden bikinilerle vedalaştımsizde geçti mi o çizgi?
Kizlar nasilsiniz valla 2 gunde ne kaynatmissiniz biz 2 gundur cok kotuyuz atesimiz 40 ı buldu malesfe antibiyotik basladik birde igne yapildi birde ustune alerjisi artti kasinmaktan mahf oldu ne yapti anlamadim patlican ve yumurtadan supheleniyorum simdi uyuyor mesajlari aldim cvp yazamadim kuzlar emel...ben ozelden atarim sana burasi malum burka... katiluyorum sana burdan cok sey ogrendik ivy...orman bizede yakin o avantajimiz var birtek gerisi malum bildigin istanbul trafik iskencesi birseye yetismek icin 10 parca oluyorsun
Kizlar buarada emar sonuclarim cikti malesef 2 yerde fitik varmis offf yani fizik tedavi onerdi bakalim napicaz can sikici bi durum
çok güzel olmuş nasıl yaptınız ki
Kizlar nasilsiniz valla 2 gunde ne kaynatmissiniz biz 2 gundur cok kotuyuz atesimiz 40 ı buldu malesfe antibiyotik basladik birde igne yapildi birde ustune alerjisi artti kasinmaktan mahf oldu ne yapti anlamadim patlican ve yumurtadan supheleniyorum simdi uyuyor mesajlari aldim cvp yazamadim kuzlar emel...ben ozelden atarim sana burasi malum burka... katiluyorum sana burdan cok sey ogrendik ivy...orman bizede yakin o avantajimiz var birtek gerisi malum bildigin istanbul trafik iskencesi birseye yetismek icin 10 parca oluyorsun
Kizlar buarada emar sonuclarim cikti malesef 2 yerde fitik varmis offf yani fizik tedavi onerdi bakalim napicaz can sikici bi durum
canım hem kuzuna hemde sana çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin size inşallah.
suda doğumla ilgili bilgisi olan varmı
Cok sagol canim simdi okuyorum sizde huysuzmussunuz bakicidan degildir gibi geldi bana bizimkide bikac gun boyledi sonra atesle beraber gosterdi kendini dr cok sinsi bu mikrop kendini sonra belli ediyor dedi bizimki sadece agliyor uyumuyordu ama oyun istiyordu birde istahsizdi belki faydasi olur sana da insallah hasta degildir tabiki kuzun
Ek gıdaya geçmek için kendimi yırttım daha 2. Gün
hazır kavanoz hipp havuçlu verdim ozana ben ne biçim bir anneyim?
Sabah 7.30dan beri koşturuyorum önce dışarda sonra evde birsürü işim vardı
Akşama misafir var ve. 2. Günden hazırı verdim çok kötü hissediyorum
O uyurken havucu haşlayacaktım unuttum uyanınca da çok aç uyandı bekletmeyim dedim acaba beklese miydi?
Ya da normal mama verip sonraki öğünde mi havucu verseydim offf ne zormuş bu ekgıda işi
Bu msjı ozana hipp havucunu yedirirken yazıyorum ama hazır mazır yiyor ya çok mutluyum
Aynı anda hem mutlu ve kötü hissetmek de anneliğe özgü birşey olsa gerek
dün gece kızım uyurken elinin kalıbını çıkardık :) kırmadan saklayabilirsem güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1007981
Kızlar benim telde ing vs yok eşimin telinde var. Ama facebook hesabım var eklemek isteyen olursa eklerim :)bencede grup çok güzel olur. birde ben hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum facebook ve instagramda da sizlerle görüşmek isterim :)
maşallah sana güzellik. ne tatlısın sen.
benimde geçmedi çizgim azaldı ama yine belli ediyor kendini.
Çok geçmiş olsun ikinize de. Acil şifalar kuzucuğa ve sana canım.Kizlar nasilsiniz valla 2 gunde ne kaynatmissiniz biz 2 gundur cok kotuyuz atesimiz 40 ı buldu malesfe antibiyotik basladik birde igne yapildi birde ustune alerjisi artti kasinmaktan mahf oldu ne yapti anlamadim patlican ve yumurtadan supheleniyorum simdi uyuyor mesajlari aldim cvp yazamadim kuzlar emel...ben ozelden atarim sana burasi malum burka... katiluyorum sana burdan cok sey ogrendik ivy...orman bizede yakin o avantajimiz var birtek gerisi malum bildigin istanbul trafik iskencesi birseye yetismek icin 10 parca oluyorsun
Olur canım ohh sohbette var :)Burkacı. Niye üzüldün. Hippin kavonozları daha lezzetli oluyor. Sıkma canını:)
yalovacım teşekkür ederim. Hasta olmasın yavrular. Hasta olanlarda iyileşsin hemen:)
peki ben ne iş yapcam. Valla benden en iyi kahve arkadaşı olur. Kehve pişiriciniz olabilirim. Sonra lak lak ediciniz:)
okurken karışmış geçmiş :)))
benim kuzu değil luboyf unki, bende babaanneden ayrılınca 3 gün huysuzlanmıştı onu yazdım
Eki Görüntüle 1007981
zamanında çok araştırmıştım...sadece istanbul ve fethiye taraflarında bir yerde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?