2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekle evden çıkma konusunda iki laf edeyim dedim.
İvy bu konuda idolum. Ama malesef ben ev işimi toparlayıp hergün çıkamıyorum. 3günde on makine çamaşır yıkamışımdır :)
ama dışarı çıkarken paniklemeyin.
Siz üşümüyorsanız o da üşümez.
azcık rüzgardan hastalanmaz. Terli olmadıkça.
Acıksada birz bekleyebilir.
Bebeklerin herh ihitiyacı çok acildir hemen yapılması gerekir. Ama dışarıdayken bi ın dakika eve gelene kadr sabredebilir.
Bugün pazarq çıktık bir saati geçkindir uyuyor. Dışarı çıkmak çocuklara iyi geliyor.

nasıl acaba ücretleri cok yüksekmidir sanki en kolayı suda doğum yapmak

ben İzmir de olduğum için hiç fiyat sormadım bile.... ama en kolayı ve her ikiniz içinde en sağlıklısı suda doğum, hatta kolaydan ziyade bebek için çok sağlıklı... keşke benim öyle bir şansım olabilseydi

Telefondan okuyordum alıntı yapmıştım sonra tablete geçince yalan oldular.

Ivy ; whatsapp veya email banada uyar hadi biri başı çeksin. Ama beklebekle gibi burayı hergün aksatmayın biri :)

Emelcim dün eşinle t-shirt üzerinden ilanı-ı aşkınıza bayıldığımı yazmamışım şimdi yazdım :)

Nurumhiram canım çooook tatlı çıkmış resimde kuzun. Hatta bu resmi çalıp avatar falan yapar elalem demedi deme.

Başka bi şeyler daha vardı ama unuttum. Bi ara burada konuşulan unutkanlık bende de zirve yaptı. Çalışan Demir ışıldarmış gerçekten tek yönlü çalışa çalışa kafa kalmamış. Başka meşgaleler bulmak lazım.

Yarın eşimin doğum günü ne alacağım hakkında en ufak bi fikrim yok. Sevgililer gününde ayakkabı aldım ihtiyacı da vardı. Beğendi üstelik ama şimdi araba farı görmüş tavşan gibi kala kaldım. Fikir verirseniz sevindirik olurum. Kızım uyuyor uyansın çarşıya pazara çıkarız kızımla.

O paylastigin yazinin tam 9.maddesindeki koltuktan aldik, cybex pallas 2. Kizim 10kilo ama icinde cok rahat. En guvenlisi de bunlarmis zaten.Allah test etmeyi nasip
Etmesin tabii o ayri.

Teşekkür ederim canım :)

Erkeklere de alınacaklar hep kısıtlı canım eşin ceket giymeyi seviyorsa sportif herşeyle giyebileceği bir ceket olabilir hatta lcw de görmüştüm eşime alacaktım ama bedeni kalmamıştı istersen bak bi.

canım bence ihtiyacı olan bişey alma, bence bize doğumgününde tencere tava almaları gibi bişey olur ayakkabı...aman çok mu keskin dille ifade ettim fikrimi
ben genellikle hobileriyle ilgili şeyleri tercih ediyorum yada kendim bişey hazırlıyorum

İcine sicak bisey koydugunda resim cikan kupalar var fotografcilarda yaptiriliyor sen bi resim goturuyosun onlar yapiyor, sihirli kupa doye geciyor ben cok severim bak istersen.

Burayi aksatmiyorum da biraz dertliy dun aksamdan beri, cok modumda degilim yani, 1ay da suresi var bunun. Oyuzden baskasina verel bayragi.

O paylastigin yazinin tam 9.maddesindeki koltuktan aldik, cybex pallas 2. Kizim 10kilo ama icinde cok rahat. En guvenlisi de bunlarmis zaten.Allah test etmeyi nasip
Etmesin tabii o ayri.

aminnn canım...bende maxi cosi tobiyi düşünüyorum. bizde araba yok, ben hep şirket arabaları kullanıyorum çalışırken ve genelde isofix olmuyor
o nedenle isofixli modele para bayılmamın anlamı yok diye düşünüyorum

Tobi nekadardi ki? 750 gibi hatirliyorum sanki? Bizimki de 799 du cunku. Gerci indirimle 575e geldi bize. Ama istersen nette 630gibi bir fiyat bulmustuk biz.

Tobi nekadardi ki? 750 gibi hatirliyorum sanki? Bizimki de 799 du cunku. Gerci indirimle 575e geldi bize. Ama istersen nette 630gibi bir fiyat bulmustuk biz.

849 e-bebekte ama 699 a buldum...umarım kaçırmam

senin aldığının önünde yastık var dimi? benim paşada dar alan fobisi mi vardır nedir kemeri bile kıyametle bağlıyoruz, oturmaz kesin öyle bir modele

Son düzenleme:

Luboyf aybike ile hatlar karisti gorursun yazimi,,,
Bizde bir kac gun boyle gecirdik istahsizdi emmiyordu huzursuz aglamakli ve uyku uyumuyordu atesi falan yoktu usteki dislerden suhpelendik ama altlarda hic sorun olmamisti ondan dedik ama bi atesle kendini gosterdi igne yedik antibiyotik kullaniyoruz banada pek bakicidan gelmedi kotu ihtimaller ama dikkat et istersen yavrun insallah hasta degildir tabiki

849 e-bebekte ama 699 a buldum...umarım kaçırmam

senin aldığının önünde yastık var dimi? benim paşada dar alan fobisi mi vardır nedir kemeri bile kıyametle bağlıyoruz, oturmaz kesin öyle bir modele

Ewt onunde yastik var ama kizim cok rahat icinde. Haftasonu uzun yola cikicaz bakalim 5 saat napcak. Bunlar iki kat guvenliymis , deneme sansin varsa bi dene bence rahat ederse kacirma derim. Dur 630luk linki de atayim

Üzülme canım yeni başladığımda aynısı banada oluyordu. Hatta sen yine iyisin benim atlayıp vermediğim oluyordu. Sonra alışıyorsun rahatla bak 15 güne düzene girecek. Hatırlarsan bende beceremiyorum bu işi diye yaygara yapmıştım.

dün gece kızım uyurken elinin kalıbını çıkardık :) kırmadan saklayabilirsem güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 1007981

Çok beğendim hemen alıp yapmalıyım süper. Ebebek te sana bi % ayarlasın madem. :)) topic olarak alıp yapıcaz gibi duruyor.

Ya benim eşim sırık. Ceket falan kol boyundan sıkıntılı oluyor. Bide son zamanlarda kendi almış bi şeyler. Gerçi çoğunu beğenmedim ayıptır söylemesi el attımda adam biraz şık giyinmeye başladı. Biride bana el atsa ahhh. Bi kendime yakıştırmayı beceremiyorum.

Evet emel bir fikirle açılışı yaptı fikirlerin devamını bekliyorum.

çok saolun kızlar, bence de benim huzursuzluğumu hissetti, annemden ayrıldığım için ben de çok üzgünüm onu hissetti muhtemelen,en son üniversiteye giderken anemden ayrıldığımda böyle hissetmiştim,
aybikecim umzrım bizim de 3 gün de geçer, yoksa bu haline dayanmıycam
ivycim 2 kez katı gıda veriyoruz, meyveyi ise 1 dilim armut şeklinde filesinde veriyorum akşam üzeri, öğlen emiyo o yüzden arada bi şey vermiyorum

zamanında çok araştırmıştım...sadece istanbul ve fethiye taraflarında bir yerde vardı

su da doğum dedin yine sezeryan depresyonum depreşti, atamıycam galiba ben bu sezeryan psikolojisini üzerimden, kaç gündür yine dşünüp düşünüp niye sezeryan oldumki ben diye yiyip bitiriyorum kendimi, sanırım türkiyeye gittiğimde bir psikoloğa gözükmeliyim artık çünkü tek başıma atlatamıycam onu anladım

Aybike inan sesli guldum cocuk uyanicak valla hatlar karisti luboyf sana yazmis olayim bari dur okudukca onada alinti yaparim artik

hiç öenmli değil canım arada hatlar karışıyo, çok geçmiş olsun size de, tam oalrak neden antibiyotiğe başladınız

Haklısında adamın en büyük hobisi uyumak. Çok yoğun çalışıp yoruluyor ve bulduğu vakitte yan gelip yatıyor. Yastık almak lazım bu durumda:)) hatta 2 sene önce bi sepet aldım ona kapaklı böyle hasırdan içine de masaj yağları banyo köpükleri falan gibi spa malzemesi doldurdum. 3 sene önce de termale götürüp masaj ısmarlamıştım. Arada bende sebeplendim tabi :) sen düşün adama aklıma gelen iyilikler hep dinlendirmeye yönelik.

Sağol canım ama basit kalır diye düşünüyorum. Şu kalıp işini gizliden alıp yapabilsem aslında anlamlı olur. Du bakayım ben bi avm ye gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…