- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.141
Aybike inan sesli guldum cocuk uyanicak valla hatlar karisti luboyf sana yazmis olayim bari dur okudukca onada alinti yaparim artik
nasıl acaba ücretleri cok yüksekmidir sanki en kolayı suda doğum yapmak
Telefondan okuyordum alıntı yapmıştım sonra tablete geçince yalan oldular.
Ivy ; whatsapp veya email banada uyar hadi biri başı çeksin. Ama beklebekle gibi burayı hergün aksatmayın biri :)
Emelcim dün eşinle t-shirt üzerinden ilanı-ı aşkınıza bayıldığımı yazmamışım şimdi yazdım :)
Nurumhiram canım çooook tatlı çıkmış resimde kuzun. Hatta bu resmi çalıp avatar falan yapar elalem demedi deme.
Başka bi şeyler daha vardı ama unuttum. Bi ara burada konuşulan unutkanlık bende de zirve yaptı. Çalışan Demir ışıldarmış gerçekten tek yönlü çalışa çalışa kafa kalmamış. Başka meşgaleler bulmak lazım.
Yarın eşimin doğum günü ne alacağım hakkında en ufak bi fikrim yok. Sevgililer gününde ayakkabı aldım ihtiyacı da vardı. Beğendi üstelik ama şimdi araba farı görmüş tavşan gibi kala kaldım. Fikir verirseniz sevindirik olurum. Kızım uyuyor uyansın çarşıya pazara çıkarız kızımla.
Ivy ; whatsapp veya email banada uyar hadi biri başı çeksin. Ama beklebekle gibi burayı hergün aksatmayın biri :)
Emelcim dün eşinle t-shirt üzerinden ilanı-ı aşkınıza bayıldığımı yazmamışım şimdi yazdım :)
Nurumhiram canım çooook tatlı çıkmış resimde kuzun. Hatta bu resmi çalıp avatar falan yapar elalem demedi deme.
Başka bi şeyler daha vardı ama unuttum. Bi ara burada konuşulan unutkanlık bende de zirve yaptı. Çalışan Demir ışıldarmış gerçekten tek yönlü çalışa çalışa kafa kalmamış. Başka meşgaleler bulmak lazım.
Yarın eşimin doğum günü ne alacağım hakkında en ufak bi fikrim yok. Sevgililer gününde ayakkabı aldım ihtiyacı da vardı. Beğendi üstelik ama şimdi araba farı görmüş tavşan gibi kala kaldım. Fikir verirseniz sevindirik olurum. Kızım uyuyor uyansın çarşıya pazara çıkarız kızımla.
O paylastigin yazinin tam 9.maddesindeki koltuktan aldik, cybex pallas 2. Kizim 10kilo ama icinde cok rahat. En guvenlisi de bunlarmis zaten.Allah test etmeyi nasip
Etmesin tabii o ayri.
aminnn canım...bende maxi cosi tobiyi düşünüyorum. bizde araba yok, ben hep şirket arabaları kullanıyorum çalışırken ve genelde isofix olmuyor
o nedenle isofixli modele para bayılmamın anlamı yok diye düşünüyorum
Tobi nekadardi ki? 750 gibi hatirliyorum sanki? Bizimki de 799 du cunku. Gerci indirimle 575e geldi bize. Ama istersen nette 630gibi bir fiyat bulmustuk biz.
offf kızlar canım çok sıkkın dayak yemiş gibiyim iki gündür
annem gitti biliyosunuz dün ve bugün beril bakıcısıyla yalnız kaldı, dün eve gittiğimde çok ağladı bana sarılıp sarılıp ağladı
bu sabah da ağladı
hiç ağlmazdı ne oldu anlamıyorum
bakıcısını sevmedi desem dün o kadar ağladı akşam verdim kadının kucağına bi güzel kıkırdadı ona
kadın kötü davranıyo olsa gitmezdi demi ona
babası yanağını ısırdı diye 2 gün gitmedi bababsına
yani kadın nasıl kötü davranaşlirki el kadar çocuğa
çok iyi anlaşıyolar gibi gözüzüküyor hatta abzen onun kucağındayken ben gel dediğimde ona geri sarılıyo gelmiyo bana,kadıncağızda iyi davranıyo sürekli balım kuzum şekerim diye konuşuyo ağzının içine bakıyo
dün beril ağlıyo diye kadında baya kötü ağlamaklı oldu kalbim sıkıştı o ağladıkça falan dedi
ama çözemedik neden ağladı ki ateşi falan da yok, dişleri de çıktı 2 tanesi, gayet sorunsuz çıkarmıştı onları acaba 3. diş mi geliyor
az önce de işe gelecektim emzirdim, doğru düzgün emmedi
ooofff ki offf ne zormuş evlat, aklım sürekli onda şimdi ağlıyo mu acaba yine
zaten sabah 3 saat öğleden sonra 2.5 saat ayrı kalıyoruz
onda da emzirip geliyorum işe gidiyorum tekrar emziriyorum, yani en fazla 3.5 saatte bir emmiş oluyor arada katı gıda da veriyoruz
günde 2 kez 30 cc lik katı gıda alıyor
sabah sebze püresi öğleden sonra meyveli muhallebi yiyor
açlıktan da ağlamıyodur diye düşünüyorum
annemin gittiğini mi anladı acaba, bilmiyorum ki ne yapsam
849 e-bebekte ama 699 a buldum...umarım kaçırmam
senin aldığının önünde yastık var dimi? benim paşada dar alan fobisi mi vardır nedir kemeri bile kıyametle bağlıyoruz, oturmaz kesin öyle bir modele
Ewt onunde yastik var ama kizim cok rahat icinde. Haftasonu uzun yola cikicaz bakalim 5 saat napcak. Bunlar iki kat guvenliymis , deneme sansin varsa bi dene bence rahat ederse kacirma derim. Dur 630luk linki de atayim
Ek gıdaya geçmek için kendimi yırttım daha 2. Gün
hazır kavanoz hipp havuçlu verdim ozana ben ne biçim bir anneyim?
Sabah 7.30dan beri koşturuyorum önce dışarda sonra evde birsürü işim vardı
Akşama misafir var ve. 2. Günden hazırı verdim çok kötü hissediyorum
O uyurken havucu haşlayacaktım unuttum uyanınca da çok aç uyandı bekletmeyim dedim acaba beklese miydi?
Ya da normal mama verip sonraki öğünde mi havucu verseydim offf ne zormuş bu ekgıda işi
Bu msjı ozana hipp havucunu yedirirken yazıyorum ama hazır mazır yiyor ya çok mutluyum
Aynı anda hem mutlu ve kötü hissetmek de anneliğe özgü birşey olsa gerek
dün gece kızım uyurken elinin kalıbını çıkardık :) kırmadan saklayabilirsem güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1007981
Teşekkür ederim canım :)
Erkeklere de alınacaklar hep kısıtlı canım eşin ceket giymeyi seviyorsa sportif herşeyle giyebileceği bir ceket olabilir hatta lcw de görmüştüm eşime alacaktım ama bedeni kalmamıştı istersen bak bi.
Üzülme canım kadın iyi bakıyordur kötü baksa dediğin gibi geldediğinde sana gelir yada onun kucağında susmaz.
Anneannesinin gittiğinin farkındadır ondan. Benim kızda annem 15 gün kaldığında gidince huysuzlaşmıştı.
Belki dişte geliyor olabilir.
Hiram benim,tatlı kızım,maşşallah sana.ne tatlısın sen,bahtında senin gibi güzel olsun.Bekle'cim inşallah beklediğin sonuç seni sevindirecek şekilde sonuçlanır.hayırlısı nasılsa öyle olsun.umarım sonuç çok mutlu eder sizi.Luboyf'çum Beril bakıcı nedeniyle ağlamıyor gibi geldi bana,içinî serin tut o anlamda bence.için parçalanıyordur eminim bi de hep yanında değilsin ya aklın kalıyordur ama inşallah önemli bir nedeni yoktur.biraz karışık yazdım ama kusura bakma.bütün iyi temennilerim ve dualarım hepimizle
Canim bakicisi kotu davransa dedigin gibi ona hic gitmez. Artik hafizalari gelisti, yakin zamanda olanlari hatirliyorlar. Sabah kotu birsey olsa aksam ona gitmez. Annenede tan bu donemde alisti, onu ozluyordur muhtemelen
Kati gida gunde iki ogun veriyorum demissin, ara ogun vermiyor musun meyve veya yogurt?
canım başımıza geldiği için emin olarak söylüyorum, bakıcıyla falan alakası yoktur
benim oğlumda geçen ay babaannesi gidince 3 gün deli gibi huysuzdu ve sadece onun söylediği iki şarkıyla sakinleşiyordu. kesinlikle artık insanları ayırt ediyorlar ve yokluklarında panik oluyorlar. 1-2 gün daha devam eder sonra unutur merak etme..bu arada anneannenin resmini gösterin, sesini dinletin. ben paşamı öyle sakinleştiriyordum. bildiğin 3 gün uykusu falan şaşmıştı paşamın
Canım üzülme bencedebakıcı yüzünden deil ağlaması, diş uyku,vsolabilir hatta
sebebsiz de olabilir senin stresini hissetmiş olabilir, ateşi vs yoksa hasta da değilse
çok düşünme sen rahat olursan o da rahat olur
Yalovadığım sen ne kadar az uyuyorsun öyle ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum artık bütün depolarım bitmiş gibi saat 21.30 22 gibi sızıyorum gece wcye su içmeyefalan kalkınca birAz internete takılıyorum ama ben gün içindedeuyuyorum yani 8 saate tamamlıyorum
Sen bir de araba kullanıyorsun aman dikkat et uykunu al mutlaka
Canim oncelikle tekrar Alkah kavustursun. Annelerimiz gidince hepimiz yamuluyoruz. Senin enerjin kuzina gecmis olabolir mi hani stresinde onu etkilemis olabilir mi. Ve tabii ki oda anneannesine alusmistir ondanda yapiyor olabilir. Sakin ol ve bebegini kuvagina aldiginda surekli ben sakinim kucagimda sen vatken cok huzurluyum guvendeyim dolayisiyla sende guvendesin diye aklindan gecir ve ona hissettir. Ben birine kizdigimda ya da aglarken ya da ne bileyim kizginsam kizimi kucaklamiyorum. Enerji cok onemli. Allaha emanetler hastalik falan yoktur senin boslugundan yararlanmadina izin verme.
Kizlar nasilsiniz valla 2 gunde ne kaynatmissiniz biz 2 gundur cok kotuyuz atesimiz 40 ı buldu malesfe antibiyotik basladik birde igne yapildi birde ustune alerjisi artti kasinmaktan mahf oldu ne yapti anlamadim patlican ve yumurtadan supheleniyorum simdi uyuyor mesajlari aldim cvp yazamadim kuzlar emel...ben ozelden atarim sana burasi malum burka... katiluyorum sana burdan cok sey ogrendik ivy...orman bizede yakin o avantajimiz var birtek gerisi malum bildigin istanbul trafik iskencesi birseye yetismek icin 10 parca oluyorsun
Kizlar buarada emar sonuclarim cikti malesef 2 yerde fitik varmis offf yani fizik tedavi onerdi bakalim napicaz can sikici bi durum
zamanında çok araştırmıştım...sadece istanbul ve fethiye taraflarında bir yerde vardı
Aybike inan sesli guldum cocuk uyanicak valla hatlar karisti luboyf sana yazmis olayim bari dur okudukca onada alinti yaparim artik
Luboyf aybike ile hatlar karisti gorursun yazimi,,,
Bizde bir kac gun boyle gecirdik istahsizdi emmiyordu huzursuz aglamakli ve uyku uyumuyordu atesi falan yoktu usteki dislerden suhpelendik ama altlarda hic sorun olmamisti ondan dedik ama bi atesle kendini gosterdi igne yedik antibiyotik kullaniyoruz banada pek bakicidan gelmedi kotu ihtimaller ama dikkat et istersen yavrun insallah hasta degildir tabiki
canım bence ihtiyacı olan bişey alma, bence bize doğumgününde tencere tava almaları gibi bişey olur ayakkabı...aman çok mu keskin dille ifade ettim fikrimi
ben genellikle hobileriyle ilgili şeyleri tercih ediyorum yada kendim bişey hazırlıyorum
İcine sicak bisey koydugunda resim cikan kupalar var fotografcilarda yaptiriliyor sen bi resim goturuyosun onlar yapiyor, sihirli kupa doye geciyor ben cok severim bak istersen.
Burayi aksatmiyorum da biraz dertliy dun aksamdan beri, cok modumda degilim yani, 1ay da suresi var bunun. Oyuzden baskasina verel bayragi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?