2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürederim

anladım çok teşekkürederim ebe araştırıcam

Canim Adams ingiliz markasi, biliyorum markayi hatta coook eskilerde, bizim cocuklugumuzda baya elit bir markaydi, simdi nasil bilmiyorum. Ben hic bir urununu kullanmadim maalsef. Sen kumasindan falan anlarsin aslinda nasil oldugunu?

Benim kizimda ilk hipp havuc puresiyle baslamisti ek gidaya yasasin hipp havuc kardesligi, ugur getirsin insallah :)))

Canim Adams ingiliz markasi, biliyorum markayi hatta coook eskilerde, bizim cocuklugumuzda baya elit bir markaydi, simdi nasil bilmiyorum. Ben hic bir urununu kullanmadim maalsef. Sen kumasindan falan anlarsin aslinda nasil oldugunu?

Kumaşı filan süper yani yumuşak ve asla renk atmıyor ürünleri. Bende çok var adams çalışırken beğendiklerim hep almıştım erkek kız karışık iyi almışım diyorum:) Teşekkür ederim canım.

Kahve ve laklak mi? Yakininda duracagim kisi sensin minnosh um :)

suda doğumla ilgili bilgisi olan varmı

Canim benim dogumum suda basladi, o kadar uzadiki epudral istedim o zaman sudan cikmam gerekti, epudral aldim sancim azaldi, suni sanci aldim bebk asagi inmedi v.s. derken epudral sezeryan da uyusma olmayinca genel anestezi ile sezeryan ile son buldu. Yani her turlu dogum sekli tecrube edilmistir :)))

Oncesinde suda dogumu cok arastirmistim, ne ogrenmek istiyorsun?

Son düzenleme:
Güzel olmuş ne kadar tül vs gitti :) bende kızıma doğum günü için istiyorum :)

görümcem çiçekçi ondan aldım tülü 3 metre aldım ama arttı sanırım 2 metre de yetiyor 1 metre de 2cm lik lastik ben de doğum günü için yaptım şimdiden dayanamadım çok heveslendim yaptım

Utandiriyorsunuz beni kizlar :)

Hah iki lafda sen et minnoshcum, hep ben yaziyorum cikarin cocuklari diye biktilar benden :)

Maalsef herkes akilli telefon tercih etmiyormus canim, biz kendi aramizda bir grup yapabiliriz? Beklecigimizin keyfi yok bugun, o gelsin hemen ayarlayalim bir gurup.

Canim ozelliklerini biraz yazsaydin daha kolay olurdu fikir vermek. Nelerden hoslanir, ozel ugraslari varmi, giyinmeyi mi sever yemeyimi? Erkeklere hediye secmek gercekten cok zor.

Ben simdiye kadar; cizgiroman serisi, sarap ve film ikilisi, saat, ziplayip insani uyandiran calar saat, gomlek, yelek, ucan balon turu 1 saat v.s. Aldim. Baskada aklima hiiiic birsey gelmiyor.

Gule gule giyin canim. Honey in kayinvalidesi de ingiltereden getiriyorya birseyler Kayra ya, belki o da kullaniyordur, daha iyi fikir verir.

Selam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Ek gıdada biz yavaş ilerliyoruz kilomuz fazla olduğu için 10.4 olmuş sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yada kefir özellikle kefiri öneriyor doktor evde kefir mayalamış olan varmı arkadaşlar doktor anlattı ben o şekilde deneyeceğim bakalım birde yulaf unu kullanan arkadaşlar nereden ve hangi marka alıyorsunuz. kahvaltıya bir ay sonra başlayalım dedi yürüteci sordum kesinlikle hayır dedi özellikle bu aylar için çok erken O bacak olur dedi.
Bu arada bende yeni adet oldum Allah'ım o nasıl bir şey ped dayanmıyor inanılmaz çok geliyor zaten önceden de çok olurdu şimdi Çağlayan ırmak gibi sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi anormallik var. Öpüyorum sizleri

çok geçmiş olsun canım...yerim ben o tosuncuğu :))
ben kefir vermek istedim doktor 9. aydan önce erken dedi..nasıl mayalandığını bana anlatabilir misin?
yulaf ununu çok aradım bulamadım, en sonunda burada bi köylüden buldum. değirmenleri varmış. cumartesi alıcam...eğer sen bulamazsan söyle burdan alıp göndereyim sana
ve son olarak evet bende de ırmak misaliydi 3 gün önce başladı, korktum ne oluyor diye. 2 gün ped dayanmadı resmen ve bugün birden bitti..acaba böyle mi oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…