- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.181
Çiğden derken hepsini beraber mi haşlıyorsun. Ya ben çiğ etten korkarım hemen kurt yapar çünkü.ben baliklama atladim ama kizimin yemeklerine eti balik ve tavugu cigden koyuyorum cok mu kotu birsey yapiyorum
kızıma tütü etek yaptım Eki Görüntüle 1008712
tercih etmiyorum değil, ben doğurdum oldu bitti zaten :))) izmirde suda doğum yok, o yüzden fiyat bilmiyorum dedim
evin müsaitse o şişme havuzlardan falan alıp yapabilirsin ama bu konuda uzman bir ebe bulman lazım. her ebe yapmıyor, farklı çünkü suda doğum
Süper olmuş çok beğendim valla.
Bu topigin basligi dikkat etti isen 2013 agustos anneleri. Hanibiz hepimiz bir sekilde dogurduk suda dogum yapanda yok Googke dan arastirabilirsin suda dogum diye yazip. Eminim bir kac bilgi edinebilirsin. Zaten buyuk sehirlerden birinde isen arastir derim kucuk yerlerde yok oyle seyler. Nacizane tavsiyem ozel ebe tut hatta izmirde isen Pinar ebe var Ona ulas derim. Saglikli dogumlar
çok teşekkür ederim beğendiğine bugün daha yeni yaptım süsleyemedim daha
Ivycım canım sana bir marka soracağım bilgin var mı acaba ürünleri nasıl ben kızıma giydiriyorum ama adams baby diye? Bu marka tr de yok ben teksil de çalıştığımda beğendiğim bazı ürünlerinden almıştım ilerde çocuğum olursa giydiririm diye.
Ek gıdaya geçmek için kendimi yırttım daha 2. Gün
hazır kavanoz hipp havuçlu verdim ozana ben ne biçim bir anneyim?
Sabah 7.30dan beri koşturuyorum önce dışarda sonra evde birsürü işim vardı
Akşama misafir var ve. 2. Günden hazırı verdim çok kötü hissediyorum
O uyurken havucu haşlayacaktım unuttum uyanınca da çok aç uyandı bekletmeyim dedim acaba beklese miydi?
Ya da normal mama verip sonraki öğünde mi havucu verseydim offf ne zormuş bu ekgıda işi
Bu msjı ozana hipp havucunu yedirirken yazıyorum ama hazır mazır yiyor ya çok mutluyum
Aynı anda hem mutlu ve kötü hissetmek de anneliğe özgü birşey olsa gerek
Canim Adams ingiliz markasi, biliyorum markayi hatta coook eskilerde, bizim cocuklugumuzda baya elit bir markaydi, simdi nasil bilmiyorum. Ben hic bir urununu kullanmadim maalsef. Sen kumasindan falan anlarsin aslinda nasil oldugunu?
dün gece kızım uyurken elinin kalıbını çıkardık :) kırmadan saklayabilirsem güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1007981
Burkacı. Niye üzüldün. Hippin kavonozları daha lezzetli oluyor. Sıkma canını:)
yalovacım teşekkür ederim. Hasta olmasın yavrular. Hasta olanlarda iyileşsin hemen:)
peki ben ne iş yapcam. Valla benden en iyi kahve arkadaşı olur. Kehve pişiriciniz olabilirim. Sonra lak lak ediciniz:)
suda doğumla ilgili bilgisi olan varmı
Güzel olmuş ne kadar tül vs gitti :) bende kızıma doğum günü için istiyorum :)
Bebekle evden çıkma konusunda iki laf edeyim dedim.
İvy bu konuda idolum. Ama malesef ben ev işimi toparlayıp hergün çıkamıyorum. 3günde on makine çamaşır yıkamışımdır :)
ama dışarı çıkarken paniklemeyin.
Siz üşümüyorsanız o da üşümez.
azcık rüzgardan hastalanmaz. Terli olmadıkça.
Acıksada birz bekleyebilir.
Bebeklerin herh ihitiyacı çok acildir hemen yapılması gerekir. Ama dışarıdayken bi ın dakika eve gelene kadr sabredebilir.
Bugün pazarq çıktık bir saati geçkindir uyuyor. Dışarı çıkmak çocuklara iyi geliyor.
Telefondan okuyordum alıntı yapmıştım sonra tablete geçince yalan oldular.
Ivy ; whatsapp veya email banada uyar hadi biri başı çeksin. Ama beklebekle gibi burayı hergün aksatmayın biri :)
Emelcim dün eşinle t-shirt üzerinden ilanı-ı aşkınıza bayıldığımı yazmamışım şimdi yazdım :)
Nurumhiram canım çooook tatlı çıkmış resimde kuzun. Hatta bu resmi çalıp avatar falan yapar elalem demedi deme.
Başka bi şeyler daha vardı ama unuttum. Bi ara burada konuşulan unutkanlık bende de zirve yaptı. Çalışan Demir ışıldarmış gerçekten tek yönlü çalışa çalışa kafa kalmamış. Başka meşgaleler bulmak lazım.
Yarın eşimin doğum günü ne alacağım hakkında en ufak bi fikrim yok. Sevgililer gününde ayakkabı aldım ihtiyacı da vardı. Beğendi üstelik ama şimdi araba farı görmüş tavşan gibi kala kaldım. Fikir verirseniz sevindirik olurum. Kızım uyuyor uyansın çarşıya pazara çıkarız kızımla.
Telefondan okuyordum alıntı yapmıştım sonra tablete geçince yalan oldular.
Ivy ; whatsapp veya email banada uyar hadi biri başı çeksin. Ama beklebekle gibi burayı hergün aksatmayın biri :)
Emelcim dün eşinle t-shirt üzerinden ilanı-ı aşkınıza bayıldığımı yazmamışım şimdi yazdım :)
Nurumhiram canım çooook tatlı çıkmış resimde kuzun. Hatta bu resmi çalıp avatar falan yapar elalem demedi deme.
Başka bi şeyler daha vardı ama unuttum. Bi ara burada konuşulan unutkanlık bende de zirve yaptı. Çalışan Demir ışıldarmış gerçekten tek yönlü çalışa çalışa kafa kalmamış. Başka meşgaleler bulmak lazım.
Yarın eşimin doğum günü ne alacağım hakkında en ufak bi fikrim yok. Sevgililer gününde ayakkabı aldım ihtiyacı da vardı. Beğendi üstelik ama şimdi araba farı görmüş tavşan gibi kala kaldım. Fikir verirseniz sevindirik olurum. Kızım uyuyor uyansın çarşıya pazara çıkarız kızımla.
Kumaşı filan süper yani yumuşak ve asla renk atmıyor ürünleri. Bende çok var adams çalışırken beğendiklerim hep almıştım erkek kız karışık iyi almışım diyorum:) Teşekkür ederim canım.
bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. kafamdaki bazı soru işaretleri kalkmış oldu
Selam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Ek gıdada biz yavaş ilerliyoruz kilomuz fazla olduğu için 10.4 olmuş sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yada kefir özellikle kefiri öneriyor doktor evde kefir mayalamış olan varmı arkadaşlar doktor anlattı ben o şekilde deneyeceğim bakalım birde yulaf unu kullanan arkadaşlar nereden ve hangi marka alıyorsunuz. kahvaltıya bir ay sonra başlayalım dedi yürüteci sordum kesinlikle hayır dedi özellikle bu aylar için çok erken O bacak olur dedi.
Bu arada bende yeni adet oldum Allah'ım o nasıl bir şey ped dayanmıyor inanılmaz çok geliyor zaten önceden de çok olurdu şimdi Çağlayan ırmak gibi sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi anormallik var. Öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?