- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.201
kızıma tütü etek yaptım Eki Görüntüle 1008712
Cok guzel olmus, bence derinlikli cerceve yaptir o kalibi, arkayada bir resmini veya ilk eldivenini patigini falan koyarsin guzel bir kombinasyon olur cnm.
Selam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Ek gıdada biz yavaş ilerliyoruz kilomuz fazla olduğu için 10.4 olmuş sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yada kefir özellikle kefiri öneriyor doktor evde kefir mayalamış olan varmı arkadaşlar doktor anlattı ben o şekilde deneyeceğim bakalım birde yulaf unu kullanan arkadaşlar nereden ve hangi marka alıyorsunuz. kahvaltıya bir ay sonra başlayalım dedi yürüteci sordum kesinlikle hayır dedi özellikle bu aylar için çok erken O bacak olur dedi.
Bu arada bende yeni adet oldum Allah'ım o nasıl bir şey ped dayanmıyor inanılmaz çok geliyor zaten önceden de çok olurdu şimdi Çağlayan ırmak gibi sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi anormallik var. Öpüyorum sizleri
Bence rahatlayacağız canım , tabi gittiği yere dikkat ederiz ama kendi kendilerine oyalanmaya başlayacaklar , biz aksam yemek bile yiyemez olduk , sürekli ağlıyor kucak istiyor gezmek istiyor , yediğimden bisey anlamıyorum , o öyle olunca digerlerine sabrım kalmıyor , hayırlısıyla bi Temmuz agustos geleydi :)Meltem Kayra hep kucak ister oldu, artık gücümüz kalmadı. Sen deneyimlisin emekleyince daha mı rahat edeceğiz ?
Gecmis olsun canımSelam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Ek gıdada biz yavaş ilerliyoruz kilomuz fazla olduğu için 10.4 olmuş sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yada kefir özellikle kefiri öneriyor doktor evde kefir mayalamış olan varmı arkadaşlar doktor anlattı ben o şekilde deneyeceğim bakalım birde yulaf unu kullanan arkadaşlar nereden ve hangi marka alıyorsunuz. kahvaltıya bir ay sonra başlayalım dedi yürüteci sordum kesinlikle hayır dedi özellikle bu aylar için çok erken O bacak olur dedi.
Bu arada bende yeni adet oldum Allah'ım o nasıl bir şey ped dayanmıyor inanılmaz çok geliyor zaten önceden de çok olurdu şimdi Çağlayan ırmak gibi sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi anormallik var. Öpüyorum sizleri
yok karar verdim artık çeneme hakim olucam, bişey demiyorum bundan sonra
Bence rahatlayacağız canım , tabi gittiği yere dikkat ederiz ama kendi kendilerine oyalanmaya başlayacaklar , biz aksam yemek bile yiyemez olduk , sürekli ağlıyor kucak istiyor gezmek istiyor , yediğimden bisey anlamıyorum , o öyle olunca digerlerine sabrım kalmıyor , hayırlısıyla bi Temmuz agustos geleydi :)
Gecmis olsun canım
Luboyf Allah kavuştursun , insallah kızının huzursuzluğu da geçer biran önce
Nurumhiram kızın cok tatlı
Honey İG ye bakarsan IVY nin unicorn baby sini görürsün cok tatlı maşallah , yalnız etrafında maskeli canavarlar var ve hic korkmamış maşallah :))
Valla yazılanlara yetişemez oldum kusuruma bakmayın , Ali de uyumaz oldu , simdi yeni uyudu çamaşır asmam lazım , gözümden uyku akıyor , gece 4 kez filan emmeye kalkıyor , gündüz is var zaten , neyse şikayet etmeyim de bugüne sukur ama 24 saat yetmez oldu , gripler gecti şükür , birde hastalık eklendimi cok fena oluyoruz çünkü
Ne oldu ben kaçırdım
Kizlar dun aksamdan beri moralim biraz bozuk genelde okumakla yetiniyorum geyiklere pek dahil olamayacagim.. Sonuclanirsa sizinle de paylasirim sebebini.
aman canım kuzucuklar iyi olsun da gerisini boşver...
gerçi öyle diyorum ama şu uykusuzluk çok fena, bende bu aralar maymun gibi dolaşıyorum
hadi sen çamaşırları as da hazır ortalık sakinken biraz uyuöpüyoruz
bazen çok bıdırdıyorum, beklebekle laf demesin bana diye bu sefer susayım dedim :)))
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
Normal biberon degil mi canim? Boyle natural, 3 damlali 4 damlali falan degil?
Kati mamalari kasikla vermiyor musun? Ucu kesik gibi olan nasil oluyor :s
yok karar verdim artık çeneme hakim olucam, bişey demiyorum bundan sonra
Bak bu arayi ben de kacirdim ben sana laf mi dedim yaw, dedimse de varmistir bi sbebikonu neydi?
Normal biberon. Formül mamayı 3 delikli ile veriyorum. Katı mamayı daha sıvı yapıyorum chicco nun kesik uçlu biberon emziği ile veriyorum. Formül mama gibi de olmuyor kaşık maması gibi de. Arasında birşey
Biberon ucu kesik gibi. Delik geniş olduğundan yarı akışkan mamayı hemen içiyor
Sen anladığım kadarı ile yenidoğan kullanıyorsun hala ama artık 6 aylık oldular. Yenidoğanlar tek deliklidir, az gelir
Maalsef herkes akilli telefon tercih etmiyormus canim, biz kendi aramizda bir grup yapabiliriz? Beklecigimizin keyfi yok bugun, o gelsin hemen ayarlayalim bir gurup.
yok canım Ivy level atladı, yenidoğanda kalan benim :)))
Selam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Vah Atahan'ıma vah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?