2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Cok guzel olmus, bence derinlikli cerceve yaptir o kalibi, arkayada bir resmini veya ilk eldivenini patigini falan koyarsin guzel bir kombinasyon olur cnm.

güzel fikir. evim biraz ufak büyük eve taşınırsak kızıma bir hatıra köşesi yapmak istiyorum :)

sana ve Kaan kuzuya geçmiş olsun. yürüteç bende istiyorum ama çok kararsızım alıp almamak arasında.

kızlar merhaba.. topiği takip edemeyenlerden biri olarak mama sandalyesi konusunda öneri bekliyorum..alan kullanan kullanıp memnun kalan lütfen öneride bulunur musunuz...

paşamın 2 hafta önceki kontrolünde doktor dişin eli kulağında dedi ama hala ses yok
dün akşam ve bu akşam saat başı ağlayarak uyanıyor zor uyutuyorum. ateşi falan yok, öyle hastalık belirtisi bişey falanda...sizce diş artık geliyor ondan yapıyor olabilir mi çünkü doğduğu günden beri zaman zaman gündüz problemleri olsada gece uykusunda hiç sorun yaşamazdık. aşılarında bile mışıl mşıl uyurdu

bu diş denen şey böyle mi geliyor? sinir oldum yavrumun bişeye canı yanıyor ve ben ne olduğunu anlamıyorum
bu arada gün boyu hiç bir sorun yok, ne oluyorsa akşam uykusuna yatınca oluyor

Meltem Kayra hep kucak ister oldu, artık gücümüz kalmadı. Sen deneyimlisin emekleyince daha mı rahat edeceğiz ?
Bence rahatlayacağız canım , tabi gittiği yere dikkat ederiz ama kendi kendilerine oyalanmaya başlayacaklar , biz aksam yemek bile yiyemez olduk , sürekli ağlıyor kucak istiyor gezmek istiyor , yediğimden bisey anlamıyorum , o öyle olunca digerlerine sabrım kalmıyor , hayırlısıyla bi Temmuz agustos geleydi :)

Gecmis olsun canım

Luboyf Allah kavuştursun , insallah kızının huzursuzluğu da geçer biran önce

Nurumhiram kızın cok tatlı

Honey İG ye bakarsan IVY nin unicorn baby sini görürsün cok tatlı maşallah , yalnız etrafında maskeli canavarlar var ve hic korkmamış maşallah :))

Valla yazılanlara yetişemez oldum kusuruma bakmayın , Ali de uyumaz oldu , simdi yeni uyudu çamaşır asmam lazım , gözümden uyku akıyor , gece 4 kez filan emmeye kalkıyor , gündüz is var zaten , neyse şikayet etmeyim de bugüne sukur ama 24 saat yetmez oldu , gripler gecti şükür , birde hastalık eklendimi cok fena oluyoruz çünkü

aman canım kuzucuklar iyi olsun da gerisini boşver...
gerçi öyle diyorum ama şu uykusuzluk çok fena, bende bu aralar maymun gibi dolaşıyorum
hadi sen çamaşırları as da hazır ortalık sakinken biraz uyu öpüyoruz

Zombi gibiyim
Is yerindeki bi arkadas da acaba kansizmisin diyor , yahu uyku yok bende ne kansızlığı :))

Herkese iyi geceler , bebisler bol bol uyusun insallah

Normal biberon degil mi canim? Boyle natural, 3 damlali 4 damlali falan degil?

Kati mamalari kasikla vermiyor musun? Ucu kesik gibi olan nasil oluyor :s

Normal biberon. Formül mamayı 3 delikli ile veriyorum. Katı mamayı daha sıvı yapıyorum chicco nun kesik uçlu biberon emziği ile veriyorum. Formül mama gibi de olmuyor kaşık maması gibi de. Arasında birşey

Biberon ucu kesik gibi. Delik geniş olduğundan yarı akışkan mamayı hemen içiyor

Sen anladığım kadarı ile yenidoğan kullanıyorsun hala ama artık 6 aylık oldular. Yenidoğanlar tek deliklidir, az gelir

yok canım Ivy level atladı, yenidoğanda kalan benim :)))

Maalsef herkes akilli telefon tercih etmiyormus canim, biz kendi aramizda bir grup yapabiliriz? Beklecigimizin keyfi yok bugun, o gelsin hemen ayarlayalim bir gurup.

Ivy cim sen teknolojiden anlıyorsun. Sen ne önerirsin? Çok kalabalığız whatsapp da herkes yazsa yazılar, konular birbirine girer diye düşündüm. Benim whatsapp dan3-5 grubum var bir tanesinde 5 arkadaşız herkes bir başlıyor tut tutabilirsen.

Canım çok geçmiş olsun. Merak etmiştim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…