2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emel ben anlamadım. Hepsini beraber haşlayınca niye Çiğ kalsın? Sonuçta haşlanıyor pişiyor

Aybike çok saol iyi oldu bu. Hemen mailime gönderdim

Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Burkaaaaaaa sakıınnnnnnn hipp mama CANDIR CAN! lütfen rahat ol. Arada Evde hazırlayamıyorsam ben de hipp mama veriyorum. Dışarıda keza öyle.

Afiyet şeker olsun ozana yarasın oğluşumuza

Birşey olmaz canı kötü hissetme kendini. ben kızıma hazırlıyorum yemiyor evde hazır bulunduruyorum hipp kavanozlardan hemen onlardan açıyorum . Yani birşey olmaz :)

Emel aklımdaykey söyleyeyım. Senin kızın da yoğurt yemiyordu. Geçen gün Kayra' ya ev yoğurduna yarım kavanoz hipp in erik püresini karıştırdım. Onu yedi. Sen de benzer birşey yapabilirsin

Emel aklımdaykey söyleyeyım. Senin kızın da yoğurt yemiyordu. Geçen gün Kayra' ya ev yoğurduna yarım kavanoz hipp in erik püresini karıştırdım. Onu yedi. Sen de benzer birşey yapabilirsin

ay evet yaaa HIPP kesinlikle candır arkadaşım :)))
bende ne yapsam yediremedim yoğurt, bugün kendi mayaladağım keçi sütünden denedim yemedi. içine ayıla bayıla yediği Hipp iyi geceler tahıl kattım çocuk yaladı yuttu :)

Hipp çamuru kavanoza koysa satsa benim paşa onu da yiyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…