- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.241
Ahahaha, ben ilk gun bikini giydim, sonra baktim cok genc isi durdu, senin neyine bikini ivy dedim :)) her ne kadar kilolari versekde, gobek eskisi gibi gergin duz olmuyor. Bir sekil semal bozuklugu var yani :) neyse cook da guzel bir mayo bulmustum izmirdeyken, modeli vucudu daha guzel gosteriyor, tek tesellim o. Korkmayin kizlar alin mayolari gercekten guzel oluyor mayoda :)
Allah allah niye oyle oluyorki canim? Bence siz stres yapiyorsunuz bu konuda. Gercekten merak ettim nasil zor oluyorki? Veya bende mi bir anormallik var ben dogdugundan beri alip cikiyorum heryere... Hep sakin sakin sorunsuz gecti simdiye kadar cok sukur. Ama arabasinda uzun sure yatmaz, bende zaten yatirmak istemiyorum cok uzun, sik sik kucagima aliyorum disarida musait oldukca. Mesela ormana gidince, bir banka oturup kizimida cikarip kucagima aliyorum, simdi havalar isiniyor yere birsey sererim yerde oturur artik.
Istanbula gelince ikimizda kuzulari alalim dolasmaya gidelim birlikte, bakalim nerde farkliliklar varmis honeyim
Ihhhiiiii
benim son izlediğim dizinin Lost olduğunu düşünürsek benden size sağlam tavsiye çıkmaz
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Canim email adresini mesajlar misin gondereyim, honey teyzesi gormese olur mu:))) hem IG da da var, oradanda gorebilirsin canim.
oyy maşallah afıyet olsun paşana. ben daha hıc almadım siz böyle yazınca merak ettım belkı alabılırım.ay evet yaaa HIPP kesinlikle candır arkadaşım :)))
bende ne yapsam yediremedim yoğurt, bugün kendi mayaladağım keçi sütünden denedim yemedi. içine ayıla bayıla yediği Hipp iyi geceler tahıl kattım çocuk yaladı yuttu :)
Hipp çamuru kavanoza koysa satsa benim paşa onu da yiyecek :))
dızı mı o ne kıbenim son izlediğim dizinin Lost olduğunu düşünürsek benden size sağlam tavsiye çıkmaz
sız böyle bıberon falan yetmıyor deyınce tuhaf oldum ben chıcco kullanıyorum 150 lık. benım kızım 120 lık mamayı zor bıtırıyor. ucunnu degıstırıp 6 ay ve ustu aldım ama beğenmedi bebedor almıştım. bılmıyorum benım kızda bır anormallik var sız diyorsunuz ya 150 lık mama ıcıyor falan diye nerdeeeeeeeeeee günde max 4 cogu kez 3 kere ıcıyor. ek gıda aldı alalı azaldıAllahtan Ivy teyzesi geldiğinde iki delikli verdide yavrum biraz rahatladı :)))
ama hala o iki delikliyi kullanıyor
ay dur utandım kendimden, yavruma eziyet ediyorum...yarın alayım şu çocuğa adam gibi bi biberon. bide hala 125ml lik kullanıyoruz
saol cnm ahh cok uzuldum cok hala da oyle bazen takılıyorum kılosuna daha 6,5. evet paylaşayım inş. boydan olan bi foto.Hira' nın 2. Gördüğüm resmi. Maşallah kuzuma, biblo gibi. Kızlar Hira' nın geçmişini hatırlıyorum bu biblocum kilo almamıştı da annesi de biz de üzülmüştük. Şimdi prenses olmuş maşallah
Annesi boydan resmini paylaşsana?
ya bende mı oyle alsam acaba ben meme emdiği için acaba onun rahatına daha fazla alışırda emmez die korkuyorum. ne yapmalıım?Normal biberon. Formül mamayı 3 delikli ile veriyorum. Katı mamayı daha sıvı yapıyorum chicco nun kesik uçlu biberon emziği ile veriyorum. Formül mama gibi de olmuyor kaşık maması gibi de. Arasında birşey
Biberon ucu kesik gibi. Delik geniş olduğundan yarı akışkan mamayı hemen içiyor
Sen anladığım kadarı ile yenidoğan kullanıyorsun hala ama artık 6 aylık oldular. Yenidoğanlar tek deliklidir, az gelir
bende bende kaldımmmyok canım Ivy level atladı, yenidoğanda kalan benim :)))
oyyyy bana gorevvermedınız ama bende gelecegımmmmmmm. off ya kahve sohbet ıkı lafın belını kırmak. arkadaşlık onemlı komşulk onemlıııKahve ve laklak mi? Yakininda duracagim kisi sensin minnosh um :)
geçmiş olsunnnn. açıl şifalar inş.Selam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Ek gıdada biz yavaş ilerliyoruz kilomuz fazla olduğu için 10.4 olmuş sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yada kefir özellikle kefiri öneriyor doktor evde kefir mayalamış olan varmı arkadaşlar doktor anlattı ben o şekilde deneyeceğim bakalım birde yulaf unu kullanan arkadaşlar nereden ve hangi marka alıyorsunuz. kahvaltıya bir ay sonra başlayalım dedi yürüteci sordum kesinlikle hayır dedi özellikle bu aylar için çok erken O bacak olur dedi.
Bu arada bende yeni adet oldum Allah'ım o nasıl bir şey ped dayanmıyor inanılmaz çok geliyor zaten önceden de çok olurdu şimdi Çağlayan ırmak gibi sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi anormallik var. Öpüyorum sizleri
vay arkadaş düşünüyorum cözemedım ıg yıııııııııı bende görmek ıstıom ama yaaaaaaaaAhhhh gördüm Ig den. Çok güzel olmuş. Diğer resimlere de hasta oldum. Sailor elbisesi de yakıyor kuzumun
canım et sebzeye göre daha uzun sürede haşlanıyor ya...et haşlansın diye beklersen bu seferde sebze ölür. sanırım emel onu demek istedi
oyy maşallah afıyet olsun paşana. ben daha hıc almadım siz böyle yazınca merak ettım belkı alabılırım.
dızı mı o ne kı
sız böyle bıberon falan yetmıyor deyınce tuhaf oldum ben chıcco kullanıyorum 150 lık. benım kızım 120 lık mamayı zor bıtırıyor. ucunnu degıstırıp 6 ay ve ustu aldım ama beğenmedi bebedor almıştım. bılmıyorum benım kızda bır anormallik var sız diyorsunuz ya 150 lık mama ıcıyor falan diye nerdeeeeeeeeeee günde max 4 cogu kez 3 kere ıcıyor. ek gıda aldı alalı azaldı
saol cnm ahh cok uzuldum cok hala da oyle bazen takılıyorum kılosuna daha 6,5. evet paylaşayım inş. boydan olan bi foto.
ya bende mı oyle alsam acaba ben meme emdiği için acaba onun rahatına daha fazla alışırda emmez die korkuyorum. ne yapmalıım?
bende bende kaldımmm
oyyyy bana gorevvermedınız ama bende gelecegımmmmmmm. off ya kahve sohbet ıkı lafın belını kırmak. arkadaşlık onemlı komşulk onemlııı
geçmiş olsunnnn. açıl şifalar inş.
Once hafif kirgindi dr ilac baslatmadi sen dikkat et vs bildiginiz seyleri anlatti 4 gun sonra ates ile gittik ust solunum yollu enfeksiyonu kapmis yavrum nerden aldiysa mecbur antibiyotige basladik 3 gunlukdu zaten ilk gun igneyide yedi 1 tane simdi baya topladi atesimiz falan ilk gunden gitti cok sukurçok saolun kızlar, bence de benim huzursuzluğumu hissetti, annemden ayrıldığım için ben de çok üzgünüm onu hissetti muhtemelen,en son üniversiteye giderken anemden ayrıldığımda böyle hissetmiştim,
aybikecim umzrım bizim de 3 gün de geçer, yoksa bu haline dayanmıycam
ivycim 2 kez katı gıda veriyoruz, meyveyi ise 1 dilim armut şeklinde filesinde veriyorum akşam üzeri, öğlen emiyo o yüzden arada bi şey vermiyorum
su da doğum dedin yine sezeryan depresyonum depreşti, atamıycam galiba ben bu sezeryan psikolojisini üzerimden, kaç gündür yine dşünüp düşünüp niye sezeryan oldumki ben diye yiyip bitiriyorum kendimi, sanırım türkiyeye gittiğimde bir psikoloğa gözükmeliyim artık çünkü tek başıma atlatamıycam onu anladım
hiç öenmli değil canım arada hatlar karışıyo, çok geçmiş olsun size de, tam oalrak neden antibiyotiğe başladınız
vay arkadaş düşünüyorum cözemedım ıg yıııııııııı bende görmek ıstıom ama yaaaaaaaa
Cok gecmis olsun ilk oldugumda bende feciydi ama geciyor sinra diger aylardada tamamen eskiye dondumSelam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Ek gıdada biz yavaş ilerliyoruz kilomuz fazla olduğu için 10.4 olmuş sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yada kefir özellikle kefiri öneriyor doktor evde kefir mayalamış olan varmı arkadaşlar doktor anlattı ben o şekilde deneyeceğim bakalım birde yulaf unu kullanan arkadaşlar nereden ve hangi marka alıyorsunuz. kahvaltıya bir ay sonra başlayalım dedi yürüteci sordum kesinlikle hayır dedi özellikle bu aylar için çok erken O bacak olur dedi.
Bu arada bende yeni adet oldum Allah'ım o nasıl bir şey ped dayanmıyor inanılmaz çok geliyor zaten önceden de çok olurdu şimdi Çağlayan ırmak gibi sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi anormallik var. Öpüyorum sizleri
Bizde de ayak kalıbı var ama oğlumun öyle bir miskin anası babası varki kalıp hala kutusunda duruyor.
Çok güzel olmuş eline sağlık
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
Ahhhh gördüm Ig den. Çok güzel olmuş. Diğer resimlere de hasta oldum. Sailor elbisesi de yakıyor kuzumun
Masallah cok tatli
dün gece kızım uyurken elinin kalıbını çıkardık :) kırmadan saklayabilirsem güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum :)
Çok güzel düşünmüşsünüz ayak izi biliyordum bunu ilkkez gördümm
Eki Görüntüle 1007981
merhabalar kızıma uyku ve yemek saatlerini günlük rutin oluşturmak istiyorum ve birtürlü beceremedim hergün farklı saatlerde uyuyor ve 17 den sonra uyumaması lazım akşam 8 de uyuması için bazen öyle saçma oluyorki saatler akşam üzeri 16 gibi uyuyup 18 de uyanıyor o zaman akşam uyumuyor uyku problemimiz hiç yok gündüzleri bir uykuda 2 yada 3 saat bile uyuyabiliyor bu yüzden yemek saatlerini ayarlayamıyorum nasıl yapmalıyım yardımmm yoksa akışına mı bırakmalıyım
Kizlar nasilsiniz valla 2 gunde ne kaynatmissiniz biz 2 gundur cok kotuyuz atesimiz 40 ı buldu malesfe antibiyotik basladik birde igne yapildi birde ustune alerjisi artti kasinmaktan mahf oldu ne yapti anlamadim patlican ve yumurtadan supheleniyorum simdi uyuyor mesajlari aldim cvp yazamadim kuzlar emel...ben ozelden atarim sana burasi malum burka... katiluyorum sana burdan cok sey ogrendik ivy...orman bizede yakin o avantajimiz var birtek gerisi malum bildigin istanbul trafik iskencesi birseye yetismek icin 10 parca oluyorsun
Kizlar buarada emar sonuclarim cikti malesef 2 yerde fitik varmis offf yani fizik tedavi onerdi bakalim napicaz can sikici bi durum
Bebekle evden çıkma konusunda iki laf edeyim dedim.
İvy bu konuda idolum. Ama malesef ben ev işimi toparlayıp hergün çıkamıyorum. 3günde on makine çamaşır yıkamışımdır :)
ama dışarı çıkarken paniklemeyin.
Siz üşümüyorsanız o da üşümez.
azcık rüzgardan hastalanmaz. Terli olmadıkça.
Acıksada birz bekleyebilir.
Bebeklerin herh ihitiyacı çok acildir hemen yapılması gerekir. Ama dışarıdayken bi ın dakika eve gelene kadr sabredebilir.
Bugün pazarq çıktık bir saati geçkindir uyuyor. Dışarı çıkmak çocuklara iyi geliyor.
merhaba kızlar bende burdAyım :)
Selam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
yok karar verdim artık çeneme hakim olucam, bişey demiyorum bundan sonra
ay evet yaaa HIPP kesinlikle candır arkadaşım :)))
bende ne yapsam yediremedim yoğurt, bugün kendi mayaladağım keçi sütünden denedim yemedi. içine ayıla bayıla yediği Hipp iyi geceler tahıl kattım çocuk yaladı yuttu :)
Hipp çamuru kavanoza koysa satsa benim paşa onu da yiyecek :))
Ben hera adlı arkadaşımıza yaptıracağım kısmet olursa teşekkür ederim canım :)görümcem çiçekçi ondan aldım tülü 3 metre aldım ama arttı sanırım 2 metre de yetiyor 1 metre de 2cm lik lastik ben de doğum günü için yaptım şimdiden dayanamadım çok heveslendim yaptım
Teşekkür ederim canım sağol.Gule gule giyin canim. Honey in kayinvalidesi de ingiltereden getiriyorya birseyler Kayra ya, belki o da kullaniyordur, daha iyi fikir verir.
Canım çok ama çok geçmiş olsun hemen iyileşinSelam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Meltemcim hoşgeldin iyi olmanıza sevindim :) Görmedin galiba eğer face yada tel yada mail birimize verirsen gelmediğinde çok arayıp öğreniriz cnım merak ediyoruz sonra :)"Bence rahatlayacağız canım , tabi gittiği yere dikkat ederiz ama kendi kendilerine oyalanmaya başlayacaklar , biz aksam yemek bile yiyemez olduk , sürekli ağlıyor kucak istiyor gezmek istiyor , yediğimden bisey anlamıyorum , o öyle olunca digerlerine sabrım kalmıyor , hayırlısıyla bi Temmuz agustos geleydi :)
Gecmis olsun canım
Luboyf Allah kavuştursun , insallah kızının huzursuzluğu da geçer biran önce
Nurumhiram kızın cok tatlı
Honey İG ye bakarsan IVY nin unicorn baby sini görürsün cok tatlı maşallah , yalnız etrafında maskeli canavarlar var ve hic korkmamış maşallah :))
Valla yazılanlara yetişemez oldum kusuruma bakmayın , Ali de uyumaz oldu , simdi yeni uyudu çamaşır asmam lazım , gözümden uyku akıyor , gece 4 kez filan emmeye kalkıyor , gündüz is var zaten , neyse şikayet etmeyim de bugüne sukur ama 24 saat yetmez oldu , gripler gecti şükür , birde hastalık eklendimi cok fena oluyoruz çünkü
Canım et sebzeye göre biraz geç haşlanır evde kendimize bile yemek yaparken soğanı kavururuz sonra içine kıymayı koyar biraz kavururuz biliyorsun.O yüzden dedim birde bazı kişilerr çorbayı yapıyormuş kıymayı hemen içine atıp veriyormuş. Çiğ etten korkarım ondan dedim.Ben çok az suda haşlıyorum sonra sebzelerle bir daha koyuyorum birde öyle haşlanıyor :)Emel ben anlamadım. Hepsini beraber haşlayınca niye Çiğ kalsın? Sonuçta haşlanıyor pişiyor
Evet canım :)canım et sebzeye göre daha uzun sürede haşlanıyor ya...et haşlansın diye beklersen bu seferde sebze ölür. sanırım emel onu demek istedi
Yok canım sağol bende varda acaba marka olarak nasıl dedim ıvy bir kaç yazı paylaşmıştı ya markalarla ilgili ondan sordum.Yok canım bizde adams ürünleri. Ama istediğin birşey var ise verelim sipariş?
Telefonda söylemiştin evde yok bugün gidip alacağım erik püresinden bakalım yiyecek mi canım.Emel aklımdaykey söyleyeyım. Senin kızın da yoğurt yemiyordu. Geçen gün Kayra' ya ev yoğurduna yarım kavanoz hipp in erik püresini karıştırdım. Onu yedi. Sen de benzer birşey yapabilirsin
skype olursa bende takılırım malum gün boyu pc açık zaten :)Ama ıg whatshap vs yok bende :)Ivy grup skype oluyor mu? Merak ediyorum sizleri skype yapabiliriz. Yavruları da görürüz
Ahh çok sağol canım benim ne büyük iyilik yaparsın bana :)Emel'in kızı yemek yeme konusunda annesini üzüyor ben de onu beslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?