2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kayra'nın dışarı çantası sabit içinde her türlü ihtiyacı var. (Kıyafet, bez vs)

Yiyecek olayını hazırlıyorum, formül mama, hipp kavanoz sebze püresi ya da benim yaptığım sebze püresi, ya da hipp mama, suyu, silmek için ağız bezi, kaynatıp termosa koyduğum su,

Kayra' da söyle birşey var. Arabadaysa araba gidecek, pusetindeyse puset sürekli gidecek durmayacak. Durdu mu kıyamet kopuyor. Gittiğime de gideceğime de pişman oluyorum. İstanbul trafiği malum o trafik sürekli akmıyor ki.

oyy maşallah afıyet olsun paşana. ben daha hıc almadım siz böyle yazınca merak ettım belkı alabılırım.
benim son izlediğim dizinin Lost olduğunu düşünürsek benden size sağlam tavsiye çıkmaz
dızı mı o ne kı
sız böyle bıberon falan yetmıyor deyınce tuhaf oldum ben chıcco kullanıyorum 150 lık. benım kızım 120 lık mamayı zor bıtırıyor. ucunnu degıstırıp 6 ay ve ustu aldım ama beğenmedi bebedor almıştım. bılmıyorum benım kızda bır anormallik var sız diyorsunuz ya 150 lık mama ıcıyor falan diye nerdeeeeeeeeeee günde max 4 cogu kez 3 kere ıcıyor. ek gıda aldı alalı azaldı
saol cnm ahh cok uzuldum cok hala da oyle bazen takılıyorum kılosuna daha 6,5. evet paylaşayım inş. boydan olan bi foto.
ya bende mı oyle alsam acaba ben meme emdiği için acaba onun rahatına daha fazla alışırda emmez die korkuyorum. ne yapmalıım?
yok canım Ivy level atladı, yenidoğanda kalan benim :)))
bende bende kaldımmm
Kahve ve laklak mi? Yakininda duracagim kisi sensin minnosh um :)
oyyyy bana gorevvermedınız ama bende gelecegımmmmmmm. off ya kahve sohbet ıkı lafın belını kırmak. arkadaşlık onemlı komşulk onemlııı
geçmiş olsunnnn. açıl şifalar inş.

Benim oğluma meme mama ver de ister memeden ister biberondan ver. Gündüzleri 150 cc veriyorum ama Gece son mamasını (sulandırılmış kaşık maması dediğim) 210 cc veriyorum.

Once hafif kirgindi dr ilac baslatmadi sen dikkat et vs bildiginiz seyleri anlatti 4 gun sonra ates ile gittik ust solunum yollu enfeksiyonu kapmis yavrum nerden aldiysa mecbur antibiyotige basladik 3 gunlukdu zaten ilk gun igneyide yedi 1 tane simdi baya topladi atesimiz falan ilk gunden gitti cok sukur

Cok gecmis olsun ilk oldugumda bende feciydi ama geciyor sinra diger aylardada tamamen eskiye dondum

Bizde de ayak kalıbı var ama oğlumun öyle bir miskin anası babası varki kalıp hala kutusunda duruyor.

Çok güzel olmuş eline sağlık

teşekkür ederim.

o miskinlik bendede vardı alalı çok oluyor. dün kız kardeşim geldi kızım kucağımda uyumuşken hemen hazırladı malzemeleri elini kalıba daldırıverdik. uyanıkken yapmak mümkün değil :)

Zaman karmaşası bizde de var ona çözüm bulursan yaz lütfen

Çok geçmiş olsun, patlıcan mı yedirdin bebeğine yasak o, kaşıntı iğneden de olabilir

Çook beğendim, bebekle dışarı çıkmak deil ön hazırlık ve. Evdeki diğer işleri yapmak yoruyor

merhaba kızlar bende burdAyım :)

Merhaba, biraz kendini tanıtsaydın

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, ilaca gerek kalmaz inşallah
Kaan ın boyukaç cm oldu yani boyuda ortalamanın üatünde mi?
Adet konusunda benim tam tersi eskiye göre azaldı,

yok karar verdim artık çeneme hakim olucam, bişey demiyorum bundan sonra

Anladım ben seni :)

Çok alemsin canım yaa sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün iş konusu çözülsün

internet sorunu yaşayınca birkaç gün giremedim krizlere girdim denilebilir. sürekli yazan biri değilim ama her satırı okumaya çalişiyorum. BURKA oğlumu sormuşsun cok teşekkür ederim görmemişim. 10 iğne yaptırdık ve iyileşti cok şükür ama her iğnede susmak bilmeyen ağlamalarla yıprandık. sonrada 6 ay aşılarını yaptırdık. biz zayıflamış görüyorduk 10.600gr olmuş 73cm. ayrıca BURKAcım kavanoz maması verdiğin için hiiiiççç dert etme hepimiz bazen veriyoruz rabbim sağlık versin inşallah kızıma bebekliğinde herşeyi evde hazırlayıp verdim şimdi cips çikolata herşey yiyor engelleyemiyorum artık eskisi gibi değilim oğluma kavanoz da veriyorum evdede hazırlıyorum. bütün yavruları seviyorum iyi bir gün olsun dileğiyle

görümcem çiçekçi ondan aldım tülü 3 metre aldım ama arttı sanırım 2 metre de yetiyor 1 metre de 2cm lik lastik ben de doğum günü için yaptım şimdiden dayanamadım çok heveslendim yaptım
Ben hera adlı arkadaşımıza yaptıracağım kısmet olursa teşekkür ederim canım :)
Gule gule giyin canim. Honey in kayinvalidesi de ingiltereden getiriyorya birseyler Kayra ya, belki o da kullaniyordur, daha iyi fikir verir.
Teşekkür ederim canım sağol.
Canım çok ama çok geçmiş olsun hemen iyileşin
Meltemcim hoşgeldin iyi olmanıza sevindim :) Görmedin galiba eğer face yada tel yada mail birimize verirsen gelmediğinde çok arayıp öğreniriz cnım merak ediyoruz sonra :)"
Emel ben anlamadım. Hepsini beraber haşlayınca niye Çiğ kalsın? Sonuçta haşlanıyor pişiyor
Canım et sebzeye göre biraz geç haşlanır evde kendimize bile yemek yaparken soğanı kavururuz sonra içine kıymayı koyar biraz kavururuz biliyorsun.O yüzden dedim birde bazı kişilerr çorbayı yapıyormuş kıymayı hemen içine atıp veriyormuş. Çiğ etten korkarım ondan dedim.Ben çok az suda haşlıyorum sonra sebzelerle bir daha koyuyorum birde öyle haşlanıyor :)
canım et sebzeye göre daha uzun sürede haşlanıyor ya...et haşlansın diye beklersen bu seferde sebze ölür. sanırım emel onu demek istedi
Evet canım :)

Yok canım bizde adams ürünleri. Ama istediğin birşey var ise verelim sipariş?
Yok canım sağol bende varda acaba marka olarak nasıl dedim ıvy bir kaç yazı paylaşmıştı ya markalarla ilgili ondan sordum.
Emel aklımdaykey söyleyeyım. Senin kızın da yoğurt yemiyordu. Geçen gün Kayra' ya ev yoğurduna yarım kavanoz hipp in erik püresini karıştırdım. Onu yedi. Sen de benzer birşey yapabilirsin
Telefonda söylemiştin evde yok bugün gidip alacağım erik püresinden bakalım yiyecek mi canım.
Ivy grup skype oluyor mu? Merak ediyorum sizleri skype yapabiliriz. Yavruları da görürüz
skype olursa bende takılırım malum gün boyu pc açık zaten :)Ama ıg whatshap vs yok bende :)
Emel'in kızı yemek yeme konusunda annesini üzüyor ben de onu beslerim
Ahh çok sağol canım benim ne büyük iyilik yaparsın bana :)

Penguen günaydın oğlunun iyileşmesine sevindim.

Günaydın kızlar hava burada güzel kızımla markete gideceğiz saat biraz geçsin diye bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…