2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. Umarım herkes iyidir. Ben bir şey soracağım. Öğretmen arkadaşlardan ücretsiz izinde olup, eşi çalışmadığı için aile yardımı alan vardı. Kim olduğunu hatırlayan var mi ona bir şey sormam lazım. Şimdiden teşekkürler, sizleri ve tatlı miniklerin kocaman öpüyorum.

Cnm ozelden mesaj attim.
Gördüm canımm :)

Geçmiş olsun hepinize konu ile ilgili bir bilgim yok malesef. Ama eşimin teyzesi de kadın hastalıklarından ameliyat oldu burada ki bir doktora memnun kaldı.

Kızlar dün babamız bize süpriz yapmış çok mutlu oldum dün tanışma yıldönümüzdü normalde kutlamam ben böyle günleri yani kutlayacağım evlilik yıl dönümü ve doğum günleri dışında.Ama eşim sağolsun 2 senedir de kutluyor süpriz yaparak. Pasta almış ve bana romanson dan saat almış kızıma da mama sandalyesi almış :) Ben ise eşimi şort ve tshırt ile karşıladım düşünün. Çok komikti ya :)

Mama sandalyemiz papetto ma 404 mü ne güzel beğendim ben :)

seviyorum seni :)))

hep başkaları mı fırça atacak bize, birazda ben atayım...
oğlumun dişi ile ilgili mesaj yazdım ama hiçbiriniz cevap vermediniz. insan başına gelmeyince anlamıyor. siz böyle geyik yapmaya devam edin, bizim gibilere yardımcı olmayın

yaa harbiden şaka bir yana da saat başı uykudan çığlığı basıp uyanıyor. diş çıkarken böyle mi yapar. ateş falan yok çünkü, gündüzde keyfi çok yerinde.mesele akşam uykusuna yatınca

Merhaba hanımlar,
Çok kötü grip oldum,kızımın doktoru 1-2 tane ağrı kesici içebilirsin ıhlamur bal falan iç deyince ben de alternatif tıbbın dibine vurdum:)) aklıma ne gelirse yapıyorum. Kızımın öksürüğü geçmedi. Ama azaldı çok şükür. Grip ona bulaşmasındiye maskeyle geziyorum evde.

Bu arada bakıcı ile anlaştık. Allahım inşallah hayırlı olur ve kızıma çooook iyi bakar. Birbirlerini severler. Merhamet gösterir. Önceden bahsettiğim 3. Bakıcı ile anlaşmış olduk. Daha önce çocuk bakmamış tek sıkıntım bu. 2 çocuğu var. Akıllı dürüst ve uyanık bir kadın. Eşimde tanıştı. Evlerine ziyarete de gittik. Çocukları ve eşi ile de tanıştık. Iyi bi aile. Bi başlasın göreceğiz. Haftaya evde beraber olacağız. Bi sonraki hafta işe başlayacağım inşallah.

Hep " ben de bakıcı ile de büyüdüm bişey olmuyor anne çalışmalı örnek olmalı kızına" derdim ama vicdan yapmaya başladım galiba. Umarım herşey iyi olacak. Biraz tedirginim sadece. Ya aslında çalışmayı özledim sanırım itiraf ediyorum:)))

Canım ben söylim ayrıca ben markete gittim geldim öldüm pertim şuan kanguruya koydum kızı öyle gittik yaklaşık 3 km yol yürüdüm kız kucağımda.
Gelirken aldım kıymalı börek yedim yürüdüğüm yol boşa gitti :)

Neyse benim kızda gündüz şen şakrak gece aynen Atahan gibi saat başı uyanıyor ne uyanmak çığlık çığlığa doktora gittik diş dedi bize çok az ucu göründü ama kalanı çıkmıyor nedense bakalım bu hafta kontrole gidiceğiz çünkü pazar İstanbula gideceğim ya gitmeden götürmek istiyorum. Bizde ateş ve ishalde vardı. Ateş derken sadece başımız yanıyordu bilhassa ensemiz.

canım dediğin gibi geceleri başı yanıyor resmen ve tertiliyor kafası. ateşini ölçüyorum, yok normal...sadece başı çok sıcak
baktım öyle uc falanda yok bizde, hiçbişey görünmüyor. o yüzden anlayamadım diş mi başka şey mi. gerçi doktor 2 hafta önce dişler geliyor artık demişti.

bide kıymalı böreğin afiyet bal şeker olsun :) aman boşver yarın yine yürürsün olur biter

Aybike bizim diş çıkmadan önceki günler çıldıracak gibi sürekli ama sürekli ama sürekli ağladı. Hiç durmadan. Ateş yoktu. Şu anda hasta biliyorsun. Hasta olmadan daha doğrusu hastalık belirtileri ortaya çıkmadan önceki gece aynı Atahan gibi saat başı uyanıp ağladı. Hem de doğduğundan beri ilk defa. Hep gece bir kere emmek için uyanırdı saat 4 te sonra da 7 de kalkardı. O gece 1-1.5 saatte bir kalktı. Doktor bize hastalık için 3 gün kuluçka süresi var demişti üç gün önce de kardeşim öksürüyordu. Ondan bulaşmış yani. Umarım Atahan'ın dişi geliyordur hasta değildir ama sen yine de takipte ol olur mu? Bi de 3-4 gün önce neler yaptınız hastalık olan bi ortama girdi mi bi düşün.

Bu arada Burka gibi ben de anladım seni)

güle güle kullanın canım, kuzucuk afiyetle yesin yemeklerini mama sandalyesinde... veee eşinle sana bir kez daha maaşallah diyorum, Allah sizi nazarlardan saklasın

Bende çalışmayı özledim eşimin yanında çalışıyordum hala orada çalışıyor görünüyorum çok yoğun olursa kızımı da alıp gidiyoruz. Yada eşim eve getiriyor ben evde yapıyorum bazı işleri :) Çalışmak güzel ama ben bebeğimi bırakıp çalışmak istemiyorum çok şükürde böyle bir mecburiyetim yok.Bende hep derdim vereceğim kreşe yada bakıcıya çalışmaya devam edeceğim diye ama şimdi olunca düşüncelerim değişti. Belki 2 yaşına gelince başlarım. Bakalım.

İnşallah kızın sever hayırlısı olsun canım.
Kızının öksürüğü için ayaklarının altına vikis sür gece yatarken hemen geçer ama sakın göğsüne filan sürme ayaklarına ve çorap giydir benim kızda dişten dolayı öksürüyordu ve boğazı az kızarmıştı doktor peditus yazdı ben vermedim ıhlamur verdim ve gece vikis sürdüm geçti öksürüğümüz.

yok canım hergün dışarı çıkarız normalde ama bu hafta yağmur var diye dışarı çıkartmadım, eve giden gelende olmadı...inşallah diştir canım, korktum şimdi
saolasın uyardığın için, gözümü üstünde tutuyorum canım ateşe falan bakayım ara ara

sizinde bakıcınız hayırlı olsun canım. hiç vicdan falan yapma, hayat koşulları ve bizlerde çalışmak zorundayız. benim annede çalışıyordu hemde gece vardiyalı haftasonu nöbetli falan çalışırmış. bak gayet güzel büyüttü iki kızını da. ve bizde anneme aşığız :)

artık birbirmizi nekadar yakından tanımaya başladık :) mutlu oluyorum böyle şeyler olduğunda, 40 yıllık arkadaşım dediklerimle sizinle olduğum gibi yakın olamıyorum artık

Aynen canım başı terlemeyen kızın başı terliyor. Dİkkat et hastalık olmasın diş zaten gelmeden acısını gelirmiş. Yani huysuzluk vs olacak sonra diş gelecek. Tabi bazı bebeklerde değişiyor bu durum.

Sağol canım :)
Bu arada bende seni anladım Birbirimizi artık çok iyi tanır olduk :)

güle güle kullanın canım, kuzucuk afiyetle yesin yemeklerini mama sandalyesinde... veee eşinle sana bir kez daha maaşallah diyorum, Allah sizi nazarlardan saklasın

Teşekkür ederim teyzesi :) Amin canım sağol darısı herkesin başına.
Emel tişörtler çok şekerdi. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Huzur mutluluk dolsun yuvanız
Amin canım hepimizin yuvası mutluluk huzur ve sağlık ile dolsun :)

Ay cok alemsin eheehehehhe :)) esine de kocaman bir alkiss!

Aha, yedik fircayi aybikeden!

Canim bizde dis olmadigi icin fikrim
Yok, belirtisini bile anlayamamis olabilirim:) kusuruma bakma benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…