- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.261
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698027 merhaba kizlar uzun zamandir yazamiyorum yilbasindan beri ailemiz hastaliklarla ugrasiyor bebegim iyi cok sukur bi ara oda nasibini aldi bronsit oldu konumla ilgili bilgisi olan varsa onerilerini bekliyorum
Gördüm canımm :)Cnm ozelden mesaj attim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698027 merhaba kizlar uzun zamandir yazamiyorum yilbasindan beri ailemiz hastaliklarla ugrasiyor bebegim iyi cok sukur bi ara oda nasibini aldi bronsit oldu konumla ilgili bilgisi olan varsa onerilerini bekliyorum
Geçmiş olsun, ilaca gerek kalmaz inşallah
Kaan ın boyukaç cm oldu yani boyuda ortalamanın üatünde mi?
Adet konusunda benim tam tersi eskiye göre azaldı,
Anladım ben seni :)
Çok alemsin canım yaa sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün iş konusu çözülsün
hep başkaları mı fırça atacak bize, birazda ben atayım...
oğlumun dişi ile ilgili mesaj yazdım ama hiçbiriniz cevap vermediniz. insan başına gelmeyince anlamıyor. siz böyle geyik yapmaya devam edin, bizim gibilere yardımcı olmayın
yaa harbiden şaka bir yana da saat başı uykudan çığlığı basıp uyanıyor. diş çıkarken böyle mi yapar. ateş falan yok çünkü, gündüzde keyfi çok yerinde.mesele akşam uykusuna yatınca
Canım ben söylim ayrıca ben markete gittim geldim öldüm pertim şuan kanguruya koydum kızı öyle gittik yaklaşık 3 km yol yürüdüm kız kucağımda.
Gelirken aldım kıymalı börek yedim yürüdüğüm yol boşa gitti :)
Neyse benim kızda gündüz şen şakrak gece aynen Atahan gibi saat başı uyanıyor ne uyanmak çığlık çığlığa doktora gittik diş dedi bize çok az ucu göründü ama kalanı çıkmıyor nedense bakalım bu hafta kontrole gidiceğiz çünkü pazar İstanbula gideceğim ya gitmeden götürmek istiyorum. Bizde ateş ve ishalde vardı. Ateş derken sadece başımız yanıyordu bilhassa ensemiz.
Benim oğluma meme mama ver de ister memeden ister biberondan ver. Gündüzleri 150 cc veriyorum ama Gece son mamasını (sulandırılmış kaşık maması dediğim) 210 cc veriyorum.
hep başkaları mı fırça atacak bize, birazda ben atayım...
oğlumun dişi ile ilgili mesaj yazdım ama hiçbiriniz cevap vermediniz. insan başına gelmeyince anlamıyor. siz böyle geyik yapmaya devam edin, bizim gibilere yardımcı olmayın
yaa harbiden şaka bir yana da saat başı uykudan çığlığı basıp uyanıyor. diş çıkarken böyle mi yapar. ateş falan yok çünkü, gündüzde keyfi çok yerinde.mesele akşam uykusuna yatınca
Kızlar dün babamız bize süpriz yapmış çok mutlu oldum dün tanışma yıldönümüzdü normalde kutlamam ben böyle günleri yani kutlayacağım evlilik yıl dönümü ve doğum günleri dışında.Ama eşim sağolsun 2 senedir de kutluyor süpriz yaparak. Pasta almış ve bana romanson dan saat almış kızıma da mama sandalyesi almış :) Ben ise eşimi şort ve tshırt ile karşıladım düşünün. Çok komikti ya :)
Mama sandalyemiz papetto ma 404 mü ne güzel beğendim ben :)
Merhaba hanımlar,
Çok kötü grip oldum,kızımın doktoru 1-2 tane ağrı kesici içebilirsin ıhlamur bal falan iç deyince ben de alternatif tıbbın dibine vurdum:)) aklıma ne gelirse yapıyorum. Kızımın öksürüğü geçmedi. Ama azaldı çok şükür. Grip ona bulaşmasındiye maskeyle geziyorum evde.
Bu arada bakıcı ile anlaştık. Allahım inşallah hayırlı olur ve kızıma çooook iyi bakar. Birbirlerini severler. Merhamet gösterir. Önceden bahsettiğim 3. Bakıcı ile anlaşmış olduk. Daha önce çocuk bakmamış tek sıkıntım bu. 2 çocuğu var. Akıllı dürüst ve uyanık bir kadın. Eşimde tanıştı. Evlerine ziyarete de gittik. Çocukları ve eşi ile de tanıştık. Iyi bi aile. Bi başlasın göreceğiz. Haftaya evde beraber olacağız. Bi sonraki hafta işe başlayacağım inşallah.
Hep " ben de bakıcı ile de büyüdüm bişey olmuyor anne çalışmalı örnek olmalı kızına" derdim ama vicdan yapmaya başladım galiba. Umarım herşey iyi olacak. Biraz tedirginim sadece. Ya aslında çalışmayı özledim sanırım itiraf ediyorum:)))
Aybike bizim diş çıkmadan önceki günler çıldıracak gibi sürekli ama sürekli ama sürekli ağladı. Hiç durmadan. Ateş yoktu. Şu anda hasta biliyorsun. Hasta olmadan daha doğrusu hastalık belirtileri ortaya çıkmadan önceki gece aynı Atahan gibi saat başı uyanıp ağladı. Hem de doğduğundan beri ilk defa. Hep gece bir kere emmek için uyanırdı saat 4 te sonra da 7 de kalkardı. O gece 1-1.5 saatte bir kalktı. Doktor bize hastalık için 3 gün kuluçka süresi var demişti üç gün önce de kardeşim öksürüyordu. Ondan bulaşmış yani. Umarım Atahan'ın dişi geliyordur hasta değildir ama sen yine de takipte ol olur mu? Bi de 3-4 gün önce neler yaptınız hastalık olan bi ortama girdi mi bi düşün.
Bu arada Burka gibi ben de anladım seni)
canım dediğin gibi geceleri başı yanıyor resmen ve tertiliyor kafası. ateşini ölçüyorum, yok normal...sadece başı çok sıcak
baktım öyle uc falanda yok bizde, hiçbişey görünmüyor. o yüzden anlayamadım diş mi başka şey mi. gerçi doktor 2 hafta önce dişler geliyor artık demişti.
bide kıymalı böreğin afiyet bal şeker olsun :) aman boşver yarın yine yürürsün olur biter
güle güle kullanın canım, kuzucuk afiyetle yesin yemeklerini mama sandalyesinde... veee eşinle sana bir kez daha maaşallah diyorum, Allah sizi nazarlardan saklasın
Amin canım hepimizin yuvası mutluluk huzur ve sağlık ile dolsun :)Emel tişörtler çok şekerdi. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Huzur mutluluk dolsun yuvanız
Kızlar dün babamız bize süpriz yapmış çok mutlu oldum dün tanışma yıldönümüzdü normalde kutlamam ben böyle günleri yani kutlayacağım evlilik yıl dönümü ve doğum günleri dışında.Ama eşim sağolsun 2 senedir de kutluyor süpriz yaparak. Pasta almış ve bana romanson dan saat almış kızıma da mama sandalyesi almış :) Ben ise eşimi şort ve tshırt ile karşıladım düşünün. Çok komikti ya :)
Mama sandalyemiz papetto ma 404 mü ne güzel beğendim ben :)
Aha, yedik fircayi aybikeden!hep başkaları mı fırça atacak bize, birazda ben atayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?