2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok yaşa emi güldürdün beni.
ben de öyle herşeyi unutur oldum.

daha komik birşey anlatayım...

geçen güm kızımla dışarı çıktık arabasıyla gezdik sahile indim kahvaltımı ettim sonra parka gittik..hava da güzeldi. mutlu olduk kısaca:))

apartmana geldik kapıyı açtım arabasını aşağıda bırakıyorum kızımı almadan anahtarları çıkarıyım kapının önünde zor olur dedim koca çanta kızım kucağımda...

allahım ara tara yok çantayı boşalttım!! yok ceplerime bakıyorum yok. deliricem ter içinde kaldım kapıda kaldık diye. alt komşumu aradım evde mısın dıye oda merdıvenlerden aşağı ınıyor bır yere gıdıyormus. bılmem ne abla kapıda kaldım anahtarı dusurdum mu acaba dıyorum parkta?? kadın kendı anahtarını verdı ben gelıcem gec otur dıye... tam çıkarken 5n1Ke bu ne dedı ne dedım a-benim anahtar apartman kapısında duruyor acıp orada bırakmısım!!!!

sinir harbimi anlatamam size gözlerim doldu geldiğim nokta için. gezdiğime gezeceğime pişman oldum insan dakikasında unutur mu unutuyormuşş...

neden bukadar unutkan oldum bılmıyorum kötü birşey yaa..

korkum çocuğun başka derdi var ben mi anlamıyorum ama dediğiniz gibi diş galiba bu...

ama ne iştahsızlık var nede kakada fark..sadece başı çok sıcak ve uykudan çığlıklarla uyanıyor

ohhh afiyet olsun kuzuya :)))

Canım bizim doktor da sizin doktorun dediklerini yasakladı birde tuz ve şeker yasak bizde. Dün kü doktor dedi ben kızıma yaklaşık 1 aydır hep çipura veriyorum yani verileceğini bilmeden tattırmak amaçlı yiyince tekrar verdim bende ama çok yemiyor zaten. Hamsiyi ben pek sevmiyorum yani ayıklamasını sevmiyorum kılçıksız olursa yerim :)

Bende herşeyi vermeye çalışıyorum ilerde yememezlik yapmaması için.

kızlar benim önerim face de kapalı grup kuralım...
ya mevcut kullanıcılarımızla yada buradaki nicklerle yeni kullanıcı açıp üye oluruz
facede grup kurduğunda yazışmalar birbirine karışmadan daha düzenli takip edilebiliyor. bide dosya, fotoğraf, video yüklemek rahat...daha öncede demiştim ya şu tarifleri falan orada dosya olarak saklayabiliriz

böyle bişey yaparsak ben bugün paşama kullanıcı açıcam, onunla üye olmayı düşünüyorum. hem ona güzel bir anı bırakmış olurum ilk arkadaşları ve teyzeleri :)

Katılıyorum sana canım ya skype de olur ama her zaman herkes online olabilir mi

beni heveslendirdiniz şimdi :)
bende sardalya alayım yarın

Tesekkurler canim, oyle birsey bizede hediye geldim, simdilik sadece ust parcasiyla oynuyor, sonra acilip yurume arkadasi oluyor.

Tesekkurler canim, oyle birsey bizede hediye geldim, simdilik sadece ust parcasiyla oynuyor, sonra acilip yurume arkadasi oluyor.
Bende almayı düşünüyorum bakalım :)
Unutkanlıklar, unutkanlıklarımız:))
emelcim geçmiş olsun. Yağ yanmalarından çok korkarım ben.

Sağol canım bende korkarım çok şükür erken aklıma geldi de ucuz kurtulduk :)

Canim kiymayi 2 defa cektir ve iyice kavurarak yemeklerine kat. Afiyet olsun :) bende basta senin gibiydim, cok dusunduruyordu beni bu ek gida isi. Kendime guvenemiyordum, yanlis birsey yedirirsem, bogazinda kalirsa falan diye sacma sapan seneryolar uretiyordum. Sonra olaya kizimin gozunden bakmaya basladim. Annesi kizini besleyemiyor, bu konuda gucsuz ve caresiz... Hemen toparlandim. Simdi beni mutfakta gorsen 40 yillik gurme sanirsin :) butun bunlar nasil oldu? Buradaki annelerden aldigim tabsiyeler, telkinler ve bool boll okumak. Gercekten bilen kisilerden fikir almak.

Hadi bakalim darisi basina.

oğlum Athena ile kudurdu :)))
12 dev adamı dinledik, dans ettik şimdi uykuya iyi geceler diliyor paşam size

Muzik zevkleri kizimla ayniymis :) bizde dun bir sokak festivaline gittik. Bando vardi, kizim en onde ziplaya ziplaya bir hal oldu, herkes gulmekten kirildi. Yerel gazete resmini cekti, videoya aldilar falan. Cok eglendi yavrum, sonra eve gelince yatagina atladi uzerine 2,5 saat deliksiz uyudu :)

Pasamizin disi geliyordur annesi :) hadi hayirli olsun diyelim :) anneyede kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…