- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.301
Sbah abimizi doktora götürdük, ordan okula saalladık. Eve geldik uyudu oğlum. Yemek yaparken ara verdim size bakıyorum.
Kahvemi içsem bu arada iyiydi ama sıpam kahve kokusuna dayanaz uyanır hemen:)
iyice hafıza gitti bende bir sürü şeyler yazacaktım bak hepsini unutuverdim.
Gçen dışarı çıkıcam montum yok. Ara tara yok. Çıldırıcam mont bu nerdde olabilirki. Fortmantoda yok diğer dolapta yok. Salonq atarım bazen yok. Kan ter içinde mont arayan bi tip küçük bişy olsa neyse:))
meğer taaaa gidip yatak odasına gardolaba asmışım. Niye ne zman yaptı bunu hiç bir fikrim yok. :)))
Sbah abimizi doktora götürdük, ordan okula saalladık. Eve geldik uyudu oğlum. Yemek yaparken ara verdim size bakıyorum.
Kahvemi içsem bu arada iyiydi ama sıpam kahve kokusuna dayanaz uyanır hemen:)
iyice hafıza gitti bende bir sürü şeyler yazacaktım bak hepsini unutuverdim.
Gçen dışarı çıkıcam montum yok. Ara tara yok. Çıldırıcam mont bu nerdde olabilirki. Fortmantoda yok diğer dolapta yok. Salonq atarım bazen yok. Kan ter içinde mont arayan bi tip küçük bişy olsa neyse:))
meğer taaaa gidip yatak odasına gardolaba asmışım. Niye ne zman yaptı bunu hiç bir fikrim yok. :)))
ya ben de o grupta olmak isterim whatsup süper olur bilg açmak zor ama telefon sürekli yakınımda:)
hem daha özgür olurum ben şahsen buraya ne yazılan siliniyor ne de kim ne için okuyor belli olmuyor....
özel grup olursa güzel kızımın fotosunu da paylaşırım
AYBİKE aynen diş çıkarken öyle anlamsız uyanmalar huysuzlanmalar oluyor cnm. iştahsızlık bizim baş sorunumuzdu. kakası da hafif ishaldi ve tuhaf bir yeşil. her dişte aynı şekilde oldu. iştahsızlığımız kronikleştiüst damak full dolu çünkü.... haa bir de ateş var gibi sürekli ateş ölçerle dolaşıyordum elleri kafası cayır cayır yanıyordu ama gerçek ateş değil.
Valla bizde ne diş ne belirtisi bi şey yok olsa dükkan senin:)) ama banada diş gibi geldi. Bizim sadece deli gibi kaşınıyor.
Canım ben hamsi de verdim, balık çorbası da verdim, lüfer de verdim, palamuttan yapılan bi meze var adını hep unuturum ama hep yeriz ondan da verdim. Çokta sevdi yedi. Düzenli olmasada kendimiz balıkçıya gittikçe kızımada mutlaka yediriyorum. Hatta hamsiyi çok sevdi biraz fazla kaçırdı. 3-4 adet yemiştir. Bize doktorumuz 3 şey yasak onun dışında her şeyi verebilirsin aşırıya kaçmamak kaydıyla dedi. Bal, inek sütü ve yumurtanın akı yasak. Ispanak dahil mi dedim evet dedi. Birde ben yarım kase çorbasını iştahla yedi diye tekrar kâseyi doldurup devam etmiyorum. Yeter kızım herşeyin fazlası zarar diyorum. Yemeyince de çok ısrar etmemeye çalışıyorum (oldukça zor bi şey tabi bu) nasıl olsa emiyor diyorum. Çorbalarına irmik koymaya yeni başladım sen düşün.
Valla bizde ne diş ne belirtisi bi şey yok olsa dükkan senin:)) ama banada diş gibi geldi. Bizim sadece deli gibi kaşınıyor.
Canım ben hamsi de verdim, balık çorbası da verdim, lüfer de verdim, palamuttan yapılan bi meze var adını hep unuturum ama hep yeriz ondan da verdim. Çokta sevdi yedi. Düzenli olmasada kendimiz balıkçıya gittikçe kızımada mutlaka yediriyorum. Hatta hamsiyi çok sevdi biraz fazla kaçırdı. 3-4 adet yemiştir. Bize doktorumuz 3 şey yasak onun dışında her şeyi verebilirsin aşırıya kaçmamak kaydıyla dedi. Bal, inek sütü ve yumurtanın akı yasak. Ispanak dahil mi dedim evet dedi. Birde ben yarım kase çorbasını iştahla yedi diye tekrar kâseyi doldurup devam etmiyorum. Yeter kızım herşeyin fazlası zarar diyorum. Yemeyince de çok ısrar etmemeye çalışıyorum (oldukça zor bi şey tabi bu) nasıl olsa emiyor diyorum. Çorbalarına irmik koymaya yeni başladım sen düşün.
kızlar benim önerim face de kapalı grup kuralım...
ya mevcut kullanıcılarımızla yada buradaki nicklerle yeni kullanıcı açıp üye oluruz
facede grup kurduğunda yazışmalar birbirine karışmadan daha düzenli takip edilebiliyor. bide dosya, fotoğraf, video yüklemek rahat...daha öncede demiştim ya şu tarifleri falan orada dosya olarak saklayabiliriz
böyle bişey yaparsak ben bugün paşama kullanıcı açıcam, onunla üye olmayı düşünüyorum. hem ona güzel bir anı bırakmış olurum ilk arkadaşları ve teyzeleri :)
Canım bizim doktor da sizin doktorun dediklerini yasakladı birde tuz ve şeker yasak bizde. Dün kü doktor dedi ben kızıma yaklaşık 1 aydır hep çipura veriyorum yani verileceğini bilmeden tattırmak amaçlı yiyince tekrar verdim bende ama çok yemiyor zaten. Hamsiyi ben pek sevmiyorum yani ayıklamasını sevmiyorum kılçıksız olursa yerim :)
Bende herşeyi vermeye çalışıyorum ilerde yememezlik yapmaması için.
Katılıyorum sana canım ya skype de olur ama her zaman herkes online olabilir mi
beni heveslendirdiniz şimdi :)
bende sardalya alayım yarın
evet aynı anda online olup konuşmak zor
bide ben buradaki bilgilerimizin yazılı olarak kalabileceği, takıldığımızda dönüp bakabileceğimiz bişey olmasını tercih ederim
Rica ederim canım.
Birde ben bir oyuncak daha almayı düşünüyorum yürüme arkadaşı olarak Fisher Price 2 in 1 Neşeli Yürüteç şu . Henüz almadım ama alacağım inşallah. :)
Dediğin oyunu biz aynada oynuyoruz benim kız da çok gülüyor sonra ben onu sevince böyle utanır gibi bakıyor :) Çok tatlı oluyor ya :)
Bende almayı düşünüyorum bakalım :)Tesekkurler canim, oyle birsey bizede hediye geldim, simdilik sadece ust parcasiyla oynuyor, sonra acilip yurume arkadasi oluyor.
Unutkanlıklar, unutkanlıklarımız:))
emelcim geçmiş olsun. Yağ yanmalarından çok korkarım ben.
çok saol cnmmyaa
bu et suyu olayını deneyeceğim bende yemeklerıne atıcam dedıgın gıbı ...
kıyma çektirdim geçen gün 3kez çekilmiş yaptırdım sonra kıymayı cevız buyuklugunde buzdolabı poşetlerine dondurdum ama ben KaVURMADAN KOYDUM DİREK ...
BUgun sebze çorbasına çıkardım bı parça, kucuk ayrı bı tavada, su ekleyip haşladım suyunu çekene kadar kıyamayı ekledim sebze çorbasına sonra baktım patatezlerı ıyı haslıyamamamısım tat yok tuz yok tekrar ısıtmadım tadı gıtmesın dıye doktum çorbayı vermedim bn kıllandımmı bı çorbadan veremiyorum..sonrada bısı uretemıyorumaklımdan .
doktorumuz makarna.tarhana un çorbası, kuskus.etlerın hepsını onerdı artık bu ay ama zorlanıyorm ıste çocuğa vermemem gereken sekılde verırım diye korkuyorum
gecen kemık haşladım tarhanasına suyundan koydum agır koktu bıraz ağzıma aldım agır oldu yıne döktüm .galıba kafayı yıyorum cok düşünmekten rahat olamıyorum bu konuda :2::2::2:
oğlum Athena ile kudurdu :)))
12 dev adamı dinledik, dans ettik şimdi uykuyaiyi geceler diliyor paşam size
yok karar verdim artık çeneme hakim olucam, bişey demiyorum bundan sonra
paşamın 2 hafta önceki kontrolünde doktor dişin eli kulağında dedi ama hala ses yok
dün akşam ve bu akşam saat başı ağlayarak uyanıyor zor uyutuyorum. ateşi falan yok, öyle hastalık belirtisi bişey falanda...sizce diş artık geliyor ondan yapıyor olabilir miçünkü doğduğu günden beri zaman zaman gündüz problemleri olsada gece uykusunda hiç sorun yaşamazdık. aşılarında bile mışıl mşıl uyurdu
bu diş denen şey böyle mi geliyor? sinir oldum yavrumun bişeye canı yanıyor ve ben ne olduğunu anlamıyorum
bu arada gün boyu hiç bir sorun yok, ne oluyorsa akşam uykusuna yatınca oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?