- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.941
Gunaydın kızlar bugun ıkılı test sonucumu almaya gıdıcem ogleden sonra gırerım dua edın benım ıcın sonuclar temız cıksınnn
cici annişler günaydın. 3 gündür yoktum. hastayım hala iyleşemedim:2:hem grip oldum hemde kronik astım vardı o azdı çok kötüydüm dün gözlerimi açamıyordum resmen. ilaç alamadığım için tek yapabildiğim buhar makinasıydı. çok şükür bugün biraz daha iyiyim... eeeee sizler nasılsınız neler yaptınız ?
Geçmiş olsun canım..Klasik olacak ama.. Bol bol dinlen ve sıvı al..
kızlar bulantısı tamamen geçen arkadaşlar varmı benim geçti hiç yok artık zaten öle kokuya karşı hassasiyetim de olmamıştı birden kesildi bıçak gibi bulantımda öle aşırı olmamıştı benim normal mi acaba ki _???????????
Oyy lili HARİKASIN yaa nasıl özendim sana... Tez zaman da Allah bize de şu illet kokudan kurtulmayı nasip etsin..
ikili testimin sonucu çıktı maşallah çok güzel herşey
Sağlıklıyız da
tek eksiğimiz bebişimizin pipisini yada tutusunu görmek
göster anneye meleğim aç bacakları ayrımız gayrımız mı var
Sağlıklıyız da
Gunaydin kizlar bugun ilk kez ultrasona giricem:) yurtdisindayim burda hamilelik boyunca sadece 3 kez girebiliyosun. Cok heyecanilyim bana sans dileyinnn:)))))
doktorum bana hiç ikili testten bahsetmedi sadece ense kalınlğını ölçcez dedi c.tesi gitcez inşallah bizler de iyi haberlerle geliriz maşallah size
kızlar bulantısı tamamen geçen arkadaşlar varmı benim geçti hiç yok artık zaten öle kokuya karşı hassasiyetim de olmamıştı birden kesildi bıçak gibi bulantımda öle aşırı olmamıştı benim normal mi acaba ki _???????????
ne güzel bana ikili test yapmadılar. 17. haftamda bir test yapacakmış sadece dr um öle söyledi. sonuçların hayırlı olsun tatlım. allah hayırlısıyla cinsiyetini öğrenip sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. benim ki de göstermemişti.
ama 11 haftalık görünüyo kuzum seninki altta randevuyumu öyle aldın 14 haftayı geçirme..
sorma sanki kankamızkim bilir ne der mümkünse bi daha görüşmeyelimm
aynen kuzucum dışardaydım bütün gün fillik fiilik gezdimhamile taytı aldım göbiş cıktı vallaha ankamall de gezindim durdum
neyse artıkınn yarın görüşürükk hadi evine gitti çaydanlığı ocağa koy ayacıklarınıda uzat tv keyfi yap ohh
Sağlıklıyız da
süper lillium darısı başımıza,kızlar bulantısı tamamen geçen arkadaşlar varmı benim geçti hiç yok artık zaten öle kokuya karşı hassasiyetim de olmamıştı birden kesildi bıçak gibi bulantımda öle aşırı olmamıştı benim normal mi acaba ki _???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?