2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım..Klasik olacak ama.. Bol bol dinlen ve sıvı al..

kızlar bulantısı tamamen geçen arkadaşlar varmı benim geçti hiç yok artık zaten öle kokuya karşı hassasiyetim de olmamıştı birden kesildi bıçak gibi bulantımda öle aşırı olmamıştı benim normal mi acaba ki _???????????

Oyy lili HARİKASIN yaa nasıl özendim sana ... Tez zaman da Allah bize de şu illet kokudan kurtulmayı nasip etsin..

ikili testimin sonucu çıktı maşallah çok güzel herşey
Sağlıklıyız da
tek eksiğimiz bebişimizin pipisini yada tutusunu görmek
göster anneye meleğim aç bacakları ayrımız gayrımız mı var

Oyy lili HARİKASIN yaa nasıl özendim sana ... Tez zaman da Allah bize de şu illet kokudan kurtulmayı nasip etsin..

canım ya öyle tabi ama insan tedirgin oluyo sevinemiyo bulantım çok hafif oldu benim 11.haftamda oldu 1,5 2 hafta anca sürdü şimdi yok geçti bulantı olduğunda burdayım diyordu sanki bebeğim şimdi hareketlerini filanda hissedemiyoruz ya o yüzden sevinemiyorum bile

ne güzel bana ikili test yapmadılar. 17. haftamda bir test yapacakmış sadece dr um öle söyledi. sonuçların hayırlı olsun tatlım. allah hayırlısıyla cinsiyetini öğrenip sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. benim ki de göstermemişti.

doktorum bana hiç ikili testten bahsetmedi sadece ense kalınlğını ölçcez dedi c.tesi gitcez inşallah bizler de iyi haberlerle geliriz maşallah size

Gunaydin kizlar bugun ilk kez ultrasona giricem:) yurtdisindayim burda hamilelik boyunca sadece 3 kez girebiliyosun. Cok heyecanilyim bana sans dileyinnn:)))))

doktorum bana hiç ikili testten bahsetmedi sadece ense kalınlğını ölçcez dedi c.tesi gitcez inşallah bizler de iyi haberlerle geliriz maşallah size

Canım aynı şey!! ense kalınlıgını ölçecek organlarına vs kemik yapısına bakacak sonra senden kan lacaklar ikisinin değerlendirmesine göre sonuclarının normal olup olmadıgı bilgisini net kan tahlilinden 1 hafta sonra öğreneceksin.
İnşallah herşey güzel gider.
sağlıcakla alırız yavrularımızı kucagımıza

merhaba canım haftamız aynı benim de bulantım ciddi olarak azaldı 2 gündür ama şiddetine bağlı sanırım senin azmış zaten bitmiş benim daha yoğundu 8. haftadan beri vardı baya baya azaldı yazdım hatta buraya da... için rahat etmeyecekse ara bi doktorunu sor istersen...

Canım yaa inşallah hayırlısıyla öğreniriz.
Sağlıklı olsunlarda insallah

ama 11 haftalık görünüyo kuzum seninki altta randevuyumu öyle aldın 14 haftayı geçirme..

Kuzum günaydın.. 11 görünüyo da, şu an ben 10+4 üm. ayın 19'unda 12+4 olcam sıkıntı yok

İyi yapmışsın balım. Bana da lazım o taytlardan. Var olanlar sıkıyo.

Günaydın anneler;
Uzun zamandır yazmıyordum ama sizi sürekli okuyorum. Maşallah hızınıza yetişmek mümkün değil. Bu haftasonu ikili test için doktora gideceğiz. Açıkçası biraz gerginim. Beni rahatlatın lütfen... Bulantılarım azaldı ama çıkarmaya devam ediyorum. Hatta dün yediklerim burnumdan çıktı korkmadım desem yalan olur.

Bu arada bir kilo daha almışım. Haftasonu annem besledi besledi. toplamda 2 kilo almış oldum. Normalde zaten 5 kilo fazlam vardı. Allahım inşallah doğumdan sonra rahat verebilirim.

Bir de haftasonu bebebk mağazası gezdik. Mothercare mağazasını. Bebek arabalarına bakalım dedik. Allahım fiyatları uçmuş. Eşimin gözleri aynen böyle oldu Nasıl karar verip neyi alırız bilmiyorum. Mağazadan gelince biraz araştırma yaptım. ve bir model beğendim. En mantıklısını düşündüm falan. Chicco liteway diye. Çift yön değil diye içime sinmiyordu. en azından ilk 8-9 ay bana dönük olsun istiyordum ki netteki araştırmalarımdan sonra liteway modelin travel sisteminin geliştirildiğini yurtdışında satışa çıktığını gördüm. Ama türkiyeye ne zaman gelir bi fikrim yok. İçime çok sindi valla. Acaba erken mi başladım nedir bu araştırmalara ? Ama yorumları oku videoları izle insan zorlanıyor. Alınması gereken o kadar çok şey var ki. Hepsinin de binbir çeşidi var. Bu olmadı bunu alayım diyecek maddi durumum yok malesef. Aldıklarımdan pişman olmak istemiyorum.
Neyse anlatayım dedim. Aslında itiraf ediyorum. Çok hevesliyim ve hemen bişeyler almak istiyorum

Canım gözünaydın,darısı başımıza 16 şubattada biz gidicez bakalıminşaallah bizde güzel sonuçlarla geliriz birdaha ne zaman gideceksin doktora?

günaydın annişler

kızlar ikili testlerimizi yaptırdık. bundan sonra önümüzde hangi test var.
üçlü test mi, ayrıntılı ultrason mu, 3 boyutlu ultrason mu

süper lillium darısı başımıza,
benim de geçen hafta öyle birden kesildi, tabi herşeyi bir anda yiyebilmeye başlayamadım ama,
ama sonra son 2 gündür tekrar eski halime döndüm, tam gaz devam ediyorum bulanmaya,
maşallah diyelim sana nazar değmesin:):):)
ben de bir an önce hapur hupur yiyip aşerip, kilo almak istiyorum,
herkes çok zayıfsın diyor, moralim çok bozuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…