- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.921
isetberry sana bişi sorucam ayarlarla oynadım ve ne yaptıysam son sayfayı göremiyorum son sayfa diorum başka sayfa çıkıo ne oldu acaba yardım edebilirmisin
Aslan Burcu Bebeği (23 Temmuz
arkadaşlar hiç aslan burcu bebeğinin nasıl olduğunu okudunuz mu?
sanırım çok işimiz var çoookkk:):):)
küçük aslan krallarla başetmek zorunda kalıcaz sanırım,
ama iyi terbiye edilirlerse de tatlarından yenmezlermiş...
okumanızı tavsiye ederim yukarıdaki linki...
okumama gerek yok işyerime bebekli aileler gelince nerde gürültücü kız ya da erkek farketmez bir çocuk varsa burcunu sorduğumda aslan çıkıyor :))
artık aslnaları tahmin edebiliyorum:)
annemin anlattığına göre ben bi aslan bebeği olarak annemi gece gündüz çok yormuşum. Allah yardımcımız olsun :18::18:
Burçlardan konu açılmış,
Maalesef Aslan bebekleri konusunda bizi zor günler bekliyor. Bende Aslan burcuyum özellikle uyku konusunda annem çok çekmiş. Kızım başak burcu onun uykuları duzenliydi. Geceleri uykusu konusunda beni hiç üzmedi. Sanırım bu sefer öyle olmayacak.
kızlar merhaba
hamileliğimin 13.haftasına geldim ama mide bulantılarım hala var vede hiç iştahım yokbenim gibi olan var mı acaba?
face grubunda yazıyor herkesin yaşadığı şehir malesef yok evet burdan az da olsa kendimize geliyoruz
bende kocaelinde oturuyorum.sen neresindesin arzu?
aa çok sevindimm körfezdeyim canım merkez ilçe sen?
merhaba bende 15. haftadayım... sabahları uyandığımda mide bulantım artık olmuyor..fakat bazen gün boyu süren mide bulantım var...ve baş ağrsı migren sorunu çok yaşıyorum..
çenesuyunda oturuyordum ama evlenince gebzeye geldim
bebeğim 25 ağustosta doğacak ve bugun kontrole gittim cinsiyeti belli oldu erkekmiş oğlum olcak çok mutluyum. görseniz nasıl hareketliydi babası gibi komando olcak.
aslen buralısın ozaman face grubunda eklimisin?
bebeğim 25 ağustosta doğacak ve bugun kontrole gittim cinsiyeti belli oldu erkekmiş oğlum olcak çok mutluyum. görseniz nasıl hareketliydi babası gibi komando olcak.
Arkadaşlar benim mesai çok şükür bitiyor...çok yorucu bir pazartesiydi.eve gitmek bile zor geliyor..engelli çocuklarla çalışıyorum ve zihnen mahvoluyorum..akşamları kendimde bile olmuyorum...allah herkese kolaylıklar versn.kendinize iyi bakın..burayı okumak gün içinde çok rahatlatıyor..
Gunaydın kızlar bugun ıkılı test sonucumu almaya gıdıcem ogleden sonra gırerım dua edın benım ıcın sonuclar temız cıksınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?