2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okumama gerek yok işyerime bebekli aileler gelince nerde gürültücü kız ya da erkek farketmez bir çocuk varsa burcunu sorduğumda aslan çıkıyor :))
artık aslnaları tahmin edebiliyorum:)

annemin anlattığına göre ben bi aslan bebeği olarak annemi gece gündüz çok yormuşum. Allah yardımcımız olsun :18::18:

ben de eşim de aslanız kızımın da aslan olmasını çok isterim tam gününde yada 1gün geç doğarsa aslan olabilir
ben çok ağlayan bir bebekmişim hatta doğduğumda 2 gün durmadan ağlamışım, gece uyumamam sürekli kusmam da cabası
ama eşim çok sakin çok uyumlu uykucu bir bebekmiş.
aslan burcu olarak ikimiz de dostluğa aileye dürüstlüğe çok önem veririz. seviyoruzz kendimizi de burcumuzu da

Balık ile ıspanak gibi yapraklı sebzeleri karıştırmak teorik olarak zehirli olabilir. Fakat özellikle somon balığıyla ıspanağın karıştırılmasına bağlı bir risk oluşmasına ait bir bilgi yoktur.
Fakat toksikolojik açıdan değerlendirildiğinde balık ile ıspanak karışımı tavsiye edilmemektedir. Balık ikincil aminleri içerir, ıspanak ise nitratı. Nitrat çoğunlukla nitrite dönüşebilir. Nitrit ile ikincil aminler reaksiyona girip nitrozamini oluşturabilir. Nitrozaminler birçok farklı bileşik içerirler, bunlardan bazıları kanserojeniktir. Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalara göre bazı nitrozaminlerin karaciğer veya mide kanserine yol açtıkları görülmüştür.
Laboratuar çalışmaları nitrozaminlerin oluşabileceğini göstermesine rağmen; epidemiolojik (gruplar üzerinde yapılan araştırma) olarak bazı kanserlerle, yapraklı sebzeleri balıkla veya balıksız yeme arasında herhangi bir kanıt bulunmamaktadır. Bu ürünlerin kanserle olan bağlantısına dair açıkça bir kanıt olmamasının nedenlerinden biride; yapraklı sebzelerin içerdikleri C vitamininden dolayı nitrit, dolayısıyla da nitrozamin oluşumunu engelledikleri içindir.

Pekmeze yoğurt veya süt eklemeyin
Sütün içinde bulunan kalsiyum, pekmezde bulunan demirin emilimini azaltıyor

Et yemekleri yanında ayran içmeyin.
Etteki demirin emilimini, ayrandaki kalsiyum azaltıyor.

Et yemeklerini salata ile yiyiniz
C vitamini açısından zengin olan maydanoz, biber ve limon sayesinde etteki demirin emilimi artar
.
Ispanağı yoğurtla birlikte yemeyiniz
Ispanakta da demir emilimini artırmak için limon (C vitamini)sıkarak yiyiniz

Balı 40 derecenin üstünde sıcak sütle karıştırmayın , ısıtmayın.
Tüm mineral ve enzimleri kaybeder.

(alıntıdır)

kızlar merhaba

hamileliğimin 13.haftasına geldim ama mide bulantılarım hala var vede hiç iştahım yokbenim gibi olan var mı acaba?

merhaba bende 15. haftadayım... sabahları uyandığımda mide bulantım artık olmuyor..fakat bazen gün boyu süren mide bulantım var...ve baş ağrsı migren sorunu çok yaşıyorum..

Herkese iyi aksamlar bu aksam okadar yorgun geldim ki isten eve.. Ama sonra Allah güç verdi yemekler yaptim 2makine camasir yikadim ve hepsini astim. Mutluyum gururluyum:) darisi tum anne adaylarinin basina!!

merhaba bende 15. haftadayım... sabahları uyandığımda mide bulantım artık olmuyor..fakat bazen gün boyu süren mide bulantım var...ve baş ağrsı migren sorunu çok yaşıyorum..

benim bulantılarım sürekli var özellikle acıkınca daha çoğalıyor ama hiç birşey yemek istemiyorum.henüz kiloda almadım doğru düzgü birşy yemediğim için.hiç çıkarmadım ama çıkarsam rahatlayacağım sanki.İnşallah devam etmez.

bebeğim 25 ağustosta doğacak ve bugun kontrole gittim cinsiyeti belli oldu erkekmiş oğlum olcak çok mutluyum. görseniz nasıl hareketliydi babası gibi komando olcak.

bebeğim 25 ağustosta doğacak ve bugun kontrole gittim cinsiyeti belli oldu erkekmiş oğlum olcak çok mutluyum. görseniz nasıl hareketliydi babası gibi komando olcak.

kaç haftalıksın ?erken söylemiş sanırım dr.un.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

aslen buralısın ozaman face grubunda eklimisin?

evet körfezde yakındı evlenmeden önce tabi :)hayır ekli değilim face kullanmıyorum ki.nasıl gidiyor hamilelik?hangi dr a gidiyorsun[/QUOTE]
bulantı kusma hala var iyi değilim yani marmara hastanesi var körfezde oraya gidiyorum ama konak hastanesine geçmeyi düşünüyorum.gebzede bi hastane önerdi facede bi arkadaş ama uzak bana işte 15ine kontrol var 2li test felan bakalım inş. iyi sonuçlar alırız takrar görüşmek üzere ben çıkıyorum iyiy akşamlar

canım engelli cocuklarla calısıyorum derken egıtım mı verıyorsun? Ve hangi sehirdesin, ozel bir kurumda mı calısıyorusun?

Günaydın hamişler.. UUuww ne çok birikmiş yazılanlar, oku oku bitmedi...
Öncelikle herkese bulantısız, ağrısız, sızısız hamilelikler dilerim..
Kızlar ben aslan, eşimde yengeç burcu... Bebikimiz kız olursa aşırı derecede babasına düşkün olur, kendimden biliyorum Baba da eminim ki kızına çok düşkün olur ve ben saf dışı kalırım, sözümün geçeri kalmaz heralde.. Erkek olursa yazık babasına valla İki aslanla nasıl uğraşır bilemem.. Aslan burcu annesine aslan burcu kız evlat gelirse çatışmada olabilir Ama oğluş olursa o bize düşkün olur.. Ben de küçükken çok sakin uslu bir bebekmişim.. Sadece sabah uykum yokmuş, mamafih (akşam karıdayıdan kalma) hala yok.(foruma girme saatlerimden görebilirsiniz) Valla bende kızımın olmasına çok hevesliydim ama baba-kız aşkı beni kıskandırır mı bilmiyorum Aman sağlıklı olsunlar da Bu cuma inşaallah Rize'ye gideceğiz, 4D ultrasona gireceğiz, cinsiyetini de görürüz inşaallah

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar bugun ıkılı test sonucumu almaya gıdıcem ogleden sonra gırerım dua edın benım ıcın sonuclar temız cıksınnn

Günaydın kızlar dün akşam 7 buçukda bir yatmışım sadece 3 de su içip lavobaya gittim sonra yine devam 10 saat uyumuşum yani ohh çok iyi hissediyorum kendimi

cici annişler günaydın. 3 gündür yoktum. hastayım hala iyleşemedim :2:hem grip oldum hemde kronik astım vardı o azdı çok kötüydüm dün gözlerimi açamıyordum resmen. ilaç alamadığım için tek yapabildiğim buhar makinasıydı. çok şükür bugün biraz daha iyiyim... eeeee sizler nasılsınız neler yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…